Komunikaty - Pytania techniczne
Admete - Pią 04 Kwi, 2008 13:49
A jakie to ma znaczenie? Na tym Forum nie mówimy tylko o literaturze XIX wieku To po prostu element dekoracyjny.
Harry_the_Cat - Czw 10 Kwi, 2008 21:05
Bo to jest manuskrypt niemiecki
Aragonte - Czw 10 Kwi, 2008 21:13
| Mag13 napisał/a: | Jest gorzej - to nie jest pismo z XIX wieku |
Panienka w ręczniku też nie była
Naprawdę jest sens przywiązywać uwagę do kwestii - jak dla mnie - czysto dekoracyjnej?
Ulka - Czw 10 Kwi, 2008 23:19
| Aragonte napisał/a: | | Naprawdę jest sens przywiązywać uwagę do kwestii - jak dla mnie - czysto dekoracyjnej? |
No ale może dla kogoś to nie jest kwestia czysto dekoracyjna?
Aragonte - Czw 10 Kwi, 2008 23:55
| Mag13 napisał/a: | Sensu może nie ma, ale życie składa się z bezsensu Makijaż też jest kwestią - jak dla mnie - czysto dekoracyjną
Noblesse oblige! |
Uuuch, to zabrzmiało tak poważnie, że muszę rozładować tę powagę śmiechem
Całkowicie się zgadzam w kwestii makijażu
| Ulka napisał/a: | | No ale może dla kogoś to nie jest kwestia czysto dekoracyjna? |
Może. Ale w końcu piszę to w swoim imieniu, a nie kogoś innego
Marija - Pią 11 Kwi, 2008 08:35
| Mag13 napisał/a: | Jest gorzej - to nie jest pismo z XIX wieku | To wygląda na tekst po polsku nawet .
Marija - Pią 11 Kwi, 2008 08:36
| Mag13 napisał/a: | | Aragonte napisał/a: | Uuuch, to zabrzmiało tak poważnie, że muszę rozładować tę powagę śmiechem |
Bycie historykiem zawodowym jest śmiertelnie poważne! Pokrywamy się kurzem siedząc w archiwach i przekopując się przez tony akt i tracimy wzrok odcyfrowując pismo neogotyckie albo jakie inne... Śmiać się w archiwach też nie wolno... | Chyba że się założy fartuch i maseczkę .
Aragonte - Pią 11 Kwi, 2008 09:07
| Marija napisał/a: | | Mag13 napisał/a: | | Aragonte napisał/a: | Uuuch, to zabrzmiało tak poważnie, że muszę rozładować tę powagę śmiechem |
Bycie historykiem zawodowym jest śmiertelnie poważne! Pokrywamy się kurzem siedząc w archiwach i przekopując się przez tony akt i tracimy wzrok odcyfrowując pismo neogotyckie albo jakie inne... Śmiać się w archiwach też nie wolno... | Chyba że się założy fartuch i maseczkę . |
Ale i wtedy da się chyba tylko cicho chichotać
Ulka - Pią 11 Kwi, 2008 22:55
| Aragonte napisał/a: |
| Ulka napisał/a: | | No ale może dla kogoś to nie jest kwestia czysto dekoracyjna? |
Może. Ale w końcu piszę to w swoim imieniu, a nie kogoś innego |
Pytasz, jaki sens to ma- a to już nie jest kwestia tylko własnego zdania. Dlatego ośmieliłąm się wtrącić
Marija - Sob 12 Kwi, 2008 19:08
| Mag13 napisał/a: | Jako że zaczęłam problem, dla wyjaśnienia - estetycznie mi ta ozdóbka powyżej bardzo się podoba.... A że mam spaczenie zawodowe, to tak wyszło, że rzuciłam niebacznie okiem na typ pisma....
Bywają różne dewiacje..... | Myślę, że to nie dewiacja, a profesjonalizm .
Tamara - Pon 14 Kwi, 2008 17:38
A dlaczego ? Ja znam gorsze zboczenia (zawodowe żeby kto nie myślał)
Anonymous - Pon 14 Kwi, 2008 17:53
Prawdziwą dewiacja jest wowczas, gdy inżynier uczy marketingu i zarzadzania. Prawdziwa jazda bez trzymanki. Dla wszystkich.
Aragonte - Pon 14 Kwi, 2008 18:04
| Ulka napisał/a: | Pytasz, jaki sens to ma- a to już nie jest kwestia tylko własnego zdania. Dlatego ośmieliłąm się wtrącić |
I słusznie
| Mag13 napisał/a: | Jako że zaczęłam problem, dla wyjaśnienia - estetycznie mi ta ozdóbka powyżej bardzo się podoba.... A że mam spaczenie zawodowe, to tak wyszło, że rzuciłam niebacznie okiem na typ pisma....
Bywają różne dewiacje..... |
Mag, ale ja chylę czoła przed Twoją wiedzą historyczną! Odezwałam się tylko z powodu cichej obawy, żeby autorce powyższej ozdóbki nie zrobiło się przykro z powodu rozbierania tejże ozdóbki na składniki i konstatowania, że nie mają nic wspólnego z XIX wiekiem
Ale już zamykam pyszczydło i nie mnie ma
Anonymous - Pon 14 Kwi, 2008 19:09
a bo my bardzo te autorke lubimy
Anonymous - Pon 14 Kwi, 2008 20:51
skad mi sie wzial ten inzynier???? Miał być historyk ...
Tamara - Wto 15 Kwi, 2008 18:58
Teraz to chyba większość zatrudnionych jest z lekka zdewianciała , bo prawie każdy musi robić coś na czym się nie zna i czego robić nie powinien Według mnie mobilność zawodowa i przekwalifikowywanie się powinny mieć jakieś granice , bo się w końcu niebezpiecznie zrobi...
Gosia - Wto 15 Kwi, 2008 20:45
Ja chcialam tylko przypomniec że to watek o pytaniach technicznych
Nie wiem jak admin znosi czytanie o fikcyjnych milosciach
Proponuje przeniesc dyskusje do stosownych watkow.
ŁukaszG - Wto 15 Kwi, 2008 22:06
| Gosia napisał/a: | Ja chcialam tylko przypomniec że to watek o pytaniach technicznych
Nie wiem jak admin znosi czytanie o fikcyjnych milosciach
Proponuje przeniesc dyskusje do stosownych watkow. |
Dziękuję za słuszną uwagę, bo właśnie od 3 minut doszukuję się tu bezowocnie jakiś pytań do mnie
Pozdrawiam
Łukasz
Marija - Wto 15 Kwi, 2008 22:19
A tu o dewiacjach mowa...
Admete - Nie 20 Kwi, 2008 12:15
Czy ktos poza mna ma kłopoty z forum? Najpierw się nie mogłam zalogować, a teraz mnie wywala cały czas.
Gosia - Nie 20 Kwi, 2008 12:28
Niestety u mnie podobnie.
Harry_the_Cat - Nie 20 Kwi, 2008 12:32
Ja nie mogłam wejsc od wczoraj od godz. 21 do teraz.... Ciągle wysakiwał mi jakis error.
Gosia - Nie 20 Kwi, 2008 12:34
Ale chyba juz jest lepiej, bo moge pisac posty
Harry_the_Cat - Nie 20 Kwi, 2008 12:37
No ja wreszcie wchodzę na forum
ŁukaszG - Nie 20 Kwi, 2008 13:29
Rzeczywiście wczoraj był okres, że forum nie działało, dziś rano trzeba było jeszcze wykazać dużo cierpliwości, ale teraz jest już w miarę dobrze.
Pozdrawiam
Łukasz
|
|
|