To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Richard Armitage - Informacje i nowosci

trifle - Nie 09 Gru, 2007 21:04

Pewnie biedny nie miałby pojęcia o kim mowa :rotfl:
Anonymous - Nie 09 Gru, 2007 21:31

Niestety ja nigdy nie spotkalam sobowtóra Rysia. jeszcze. Raz gdy moja miłość do Casillasa osiągala apogeum śpiąc na schodach w Częstochowie, przez połotwarte oczy zobaczylam osobnika podobnego, zerwała się hyżo obudziłam koleżankę i dawaj, ale zniknął z oczu.

Guniu masz takich wspaniałych znajomych co tak dbają o ciebie a kręcisz nosem, chociaż wiadomo co sobowtór to sobowtór, nie umywa się do orginału :serduszkate:

Gunia - Pon 10 Gru, 2007 06:54

lady_kasiek napisał/a:
Guniu masz takich wspaniałych znajomych co tak dbają o ciebie a kręcisz nosem

Wiesz, sama ich wychowywałam. ;) Prędzej czy później uzależniam ich od wszystkich moich obsesji. :mrgreen:

Gosia - Nie 23 Gru, 2007 09:24

Wiadomosc od Rysia z 22.12.2007:
http://www.richardarmitageonline.com/
Moze pozniej sprobuje przelozyc, choc ta wyliczanka jest chyba dosc trudna :D
Wynika z tego rowniez ze wczoraj nie bylo "Robin Hooda", dwa ostatnie odcinki pojawia sie za tydzien 29 grudnia i to naraz (?!)

No i w British Television bedzie w czasie świąt 7 filmow z Rysiem:

Richard Armitage on TV at Christmas - Richard Armitage can be seen several times on British TV over Christmas. As well as the last two episodes of Robin Hood series 2 on 29th December, the first of his two Vicar of Dibley episodes is being repeated later that evening. The Vicar of Dibley Story, in which he features briefly, will be shown again on 31st December. And there are also repeat showings for Marie Lloyd (31st December) and George Gently (3rd January).

Harry_the_Cat - Pią 04 Sty, 2008 22:49

Dla porządku - wiadomośc z 27-12-2007:

http://www.richardarmitageonline.com/messages.html

Harry_the_Cat - Czw 17 Sty, 2008 23:19

Zainstalowałam wreszcie skaner i to pierwsza rzecz, jaka zeskanowałam :mrgreen:
Niestety jakość jest jakaś srednia. Muszę chyba sięgnąć po instrukcję obsługi.... :roll:

Caitriona - Czw 17 Sty, 2008 23:24

:thud: :thud: :serce2: :thud: :thud:
Gosia - Czw 17 Sty, 2008 23:24

Harry, to widze, ze Rys jednak rzadzi, skoro to pierwsza zeskanowana rzecz :mrgreen:
A skad?

Harry_the_Cat - Czw 17 Sty, 2008 23:30

To jest październikowe wydanie magazynu Red. Jest tam taka lista najgorętszych brytyjskich nazwisk: Macfadyen. Purefoy, Penry Jones, Oyelowo (?), Macavoy i Armitage. Z fotkami, of course. :mrgreen:

Zdjęcie w oryginale jest naprawdę dobrej rozdzielczości i nie wiem, czemu u mnie takie słabe... :roll:

Gosia - Czw 17 Sty, 2008 23:33

Harry_the_Cat napisał/a:
Jest tam taka lista najgorętszych brytyjskich nazwisk: [...] Penry Jones, ..] i Armitage.

Ja mysle, ze najgorętszych :serduszkate: :mrgreen:

Caitriona - Czw 17 Sty, 2008 23:34

A możesz wrzucić fotki (jak będziesz miała chwilkę) Macfadyena, Purefoy'a i Penry Jonesa? Ciekawam :kwiatek:
Harry_the_Cat - Czw 17 Sty, 2008 23:36

To może przyniose gazetę na spotkanie następne ;)
Caitriona - Czw 17 Sty, 2008 23:38

Oki doki :mrgreen:
trifle - Czw 17 Sty, 2008 23:43

Bardzo fajne zdjęcie, podoba mi się (pierwsze od dłuższego czasu, bo te gisbornowe to mnie nie leżały za bardzo..), jest git :banan:
Harry_the_Cat - Czw 17 Sty, 2008 23:51

Skanuje ich wszystkich, bo ta gazeta strasznie duzo wazy.... :roll:
Caitriona - Czw 17 Sty, 2008 23:52

Harry_the_Cat napisał/a:
Skanuje ich wszystkich, bo ta gazeta strasznie duzo wazy.... :roll:
:mrgreen: :mrgreen: a dodatkowo niekórzy się nie mogą doczekac coby sobie na przystojniaków popatrzeć :mrgreen:
Gosia - Pią 18 Sty, 2008 18:26

To juz bylo kiedys omawiane, ale nie wiem, czy sie pojawial link do pliku na Youtube - bajeczka opowiadana kiedys przez Rysia dla dzieci, ktora miala emisje w BBC:
http://www.youtube.com/watch?v=6QHO2TM5Op4

A tu moja ulubiona z dinozaurem :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=67Kwvl67P6M

Caitriona - Pią 18 Sty, 2008 20:15

Dla dzieci, pewnie :mrgreen: Dla Mam tych dzieci! :mrgreen:
Gosia - Pią 18 Sty, 2008 20:51

No coz, dla kazdego cos milego ;)
Swoja droga, jaki on ma tu wyraznie zaznaczony biceps :lol:

Sofijufka - Pon 21 Sty, 2008 22:31

Gosia napisał/a:
Tak sie zastanawiam czy Robin hood i postac Guya nie jest niejako wstepem, przymiarka do zrobienia tego Ryszarda III. Ale wlasciwie na czym on zamierza sie oprzec budujac ta historie?

Znaczy się - Ryszarda III? Oj, dużo tych książek powstało, tylko brać i wybierac!

Harry_the_Cat - Pon 21 Sty, 2008 22:40

Juz mu c19 wszystko tam rozłożyło na czynniki pierwsze ;)
Gosia - Pon 21 Sty, 2008 22:43

No tak, wersji bylo duzo. Poki co nie znalazlam informacji na czym zamierza sie oprzec. Ten projekt jest nieco owiany tajemnica, pewnie po to, zeby nie zapeszyc.

A propos dzis zobaczylam na angielskim forum nowe fotki Rysia. No po prostu :thud: :thud: :thud: I troche w nawiazaniu do RH ;) bo ma na nich (podobnie jak w jednej ze scen drugiej serii) mokre wlosy :mrgreen: i wyglada ..... :serduszkate:

Oniemialam na moment jak je zobaczylam...

Ale nie wiem czy mozna je kolportowac dalej, bo chetnie bym sie podzielila tym szczesciem ;)

EDIT:
Harry, a Ty gdzies moze znalazlas, na czym moglby sie oprzec w tym Ryszardzie III, co oni przewiduja albo maja moze przecieki?

Harry_the_Cat - Pon 21 Sty, 2008 23:02

Szczerze mówiąc, to ja nie mam za bardzo czasu na sledzenie tego uwaznie, więc nawet się nie zagłębiałam. I przecieków nie ma chyba, raczej wszyscy ogólnie dyskutują o Ryszrdzie III i dużo czytają.
Gosia - Pon 21 Sty, 2008 23:07

A fotki nowe Rysiowe widzialas? Ja Ci sie podoba "wet hair look?
Moim zdaniem sa boskie :lol:

Edit:
No i znalazlam dwie sygnaturki, w ktorych Rys jest Ryszardem III. Bardzo fajne :mrgreen:

Harry_the_Cat - Pon 21 Sty, 2008 23:20

Ok, udało mi się zalogowac. Wolę te "suche" ;) :slina: