Fantastyka - Fantastyka na małym i dużym ekranie II
Anaru - Czw 14 Cze, 2012 17:22
| BeeMeR napisał/a: | Jestem daleko za połową, a Crowleya jak nie było tak nie ma |
Może Ty masz wersję bez Crowleya?
BeeMeR - Czw 14 Cze, 2012 17:40
| Cytat: | Może Ty masz wersję bez Crowleya? | A wiesz, że też doszłam do tego wniosku
No i jeszcze jednego, błyskotliwego, że cyloni niczym się nie różnią od ludzi - też mają marzenia, uczucia, choroby itp. - zaprojektowane czy nie ale są. Gadają farmazony o wielkim planie i od czasu do czasu robią jakiś sabotaż czy zamach - zupełnie jak ludzie
Anonymous - Czw 14 Cze, 2012 21:48
| Anaru napisał/a: | | BeeMeR napisał/a: | | Medium zanotowane |
Tak mi się przypomniało, że jakiś odcinek czy dwa w TV widziałam i nie zachwyciło mnie jakoś. |
I jeszcze jedno - ja pisalam, ze to w gruncie rzeczy cholernie spokojny serial. Chyba najspokojniejszy z wszystkich znanych mi kryminalnych. Nie ma wielkich strzelanin, poscigow, bohaterka nie jest wcale dzielna, odwazna, nie potrafi strzelac (zreszta nie lubi broni). Nosz kurcze - zwykla kura domowa. Nic niezwyklego - poza rozmawianiem z duchami...
Nie kazdy lubi takie seriale - ale ja tak.
Anonymous - Czw 14 Cze, 2012 21:48
| Anaru napisał/a: | | BeeMeR napisał/a: | | Medium zanotowane |
Tak mi się przypomniało, że jakiś odcinek czy dwa w TV widziałam i nie zachwyciło mnie jakoś. |
I jeszcze jedno - ja pisalam, ze to w gruncie rzeczy cholernie spokojny serial. Chyba najspokojniejszy z wszystkich znanych mi kryminalnych. Nie ma wielkich strzelanin, poscigow, bohaterka nie jest wcale dzielna, odwazna, nie potrafi strzelac (zreszta nie lubi broni). Nosz kurcze - zwykla kura domowa. Nic niezwyklego - poza rozmawianiem z duchami...
Nie kazdy lubi takie seriale - ale ja tak.
Admete - Czw 14 Cze, 2012 21:52
Oglądałam chyba 4 serie, bardzo lubiłam ten serial. Podobało mi się połączenie obyczajówki, kryminału i fantastyki.
asiek - Pon 18 Cze, 2012 19:15
Wrócił serial Falling Skies... Niżej promo sezonu 2...
http://www.youtube.com/watch?v=pNLJZ72mlHA
Admete - Pon 18 Cze, 2012 20:37
Dzięki za przypomnienie. Nie oglądałam go jakos namiętnie, ale czasem rzuciłam okiem.
BeeMeR - Wto 19 Cze, 2012 08:05
skończyłam trzeci sezon BSG - cyloni wydaja mi sie przypadkowo wybrani: "raz dwa trzy, wychodź ty"
Anaru - Wto 19 Cze, 2012 10:12
| BeeMeR napisał/a: | skończyłam trzeci sezon BSG - cyloni wydaja mi sie przypadkowo wybrani: "raz dwa trzy, wychodź ty" |
Aaa, poznałaś ukrytych
Mam pytanie odnośnie końcówki do tych, którzy to dooglądali, bo zgłupiałam na końcu
Anonymous - Śro 20 Cze, 2012 19:52
Rowniez mam wrazenie, ze to duch...
BeeMeR - Śro 20 Cze, 2012 21:49
A ja już Ani mówiłam, że powinna powtórzyć cały serial
A jeśli to duch, to wygląda mi na to, że ludzie, cyloni i duchy nie różnią się niczym
Anaru - Czw 21 Cze, 2012 00:04
| BeeMeR napisał/a: | A ja już Ani mówiłam, że powinna powtórzyć cały serial |
Apage!
Ale jeżeli duch, to czemu ją wszyscy widzieli? I jej statek
I czemu byłą w stanie przenosić przedmioty, hę? I ciała?
Szemrane to wszystko
Anonymous - Czw 21 Cze, 2012 01:25
a dlaczego niby nie moglaby - he?
BeeMeR - Czw 21 Cze, 2012 05:03
Bo to taki dziwny duch, co to się przytula, bije, kocha, je, śpi, itd.
Generalnie niczym nie różni od ludzi i cylonów.
Anonymous - Czw 21 Cze, 2012 12:25
No dziwny, ale Janioly robia to samo...
Admete - Czw 21 Cze, 2012 18:20
Anioły to anioły, biorą przecież ciała ludzi i wcielaja się w nich - tak było w Spn A duch musiałby kogos opętać.
Anonymous - Czw 21 Cze, 2012 19:58
a skad wiesz, ze Aniolu wziely ciala ludzi i cylonow (nie zapominajmy, ze 6 nie byla czlowiekiem), oraz czy tamtejsze duchy musialy kogos opetac? To nie Spn...
Admete - Czw 21 Cze, 2012 20:11
Ale ja odpowiadałamw kwestii aniołów w Spn, nie w BSG. W tych dwóch sezonach BSG, które oglądałam, nie zauważyłam aniołów. Może były później
Anaru - Czw 21 Cze, 2012 20:21
| AineNiRigani napisał/a: | | a skad wiesz, ze Aniolu wziely ciala ludzi i cylonow (nie zapominajmy, ze 6 nie byla czlowiekiem), oraz czy tamtejsze duchy musialy kogos opetac? To nie Spn.. |
Były anioły w BSG???
Anonymous - Czw 21 Cze, 2012 20:21
no to nie rozumiem juz. Wydawalo mi sie, ze chodzilo o anioly w kontekscie BSG...
Anaru - Czw 21 Cze, 2012 20:22
Nie było tam aniołów
(albo też przespałam, bo zasypiałam prawie na każdym odcinku )
BeeMeR - Pią 22 Cze, 2012 13:40
| Anaru napisał/a: | Były anioły w BSG??? | Obejrzyj jeszcze raz a się dowiesz
Ja już jestem w połowie 4 sezonu BSG i nie rozumiem, czemu twórcy robią wszystko, by znielubić prawie wszystkie postacie
Anaru - Pią 22 Cze, 2012 13:54
| BeeMeR napisał/a: | | Anaru napisał/a: | Były anioły w BSG??? | Obejrzyj jeszcze raz a się dowiesz
Ja już jestem w połowie 4 sezonu BSG i nie rozumiem, czemu twórcy robią wszystko, by znielubić prawie wszystkie postacie |
Może ja Ci opowiem resztę w skrócie? Szybciej będzie
Admete - Pią 22 Cze, 2012 18:03
Anaru ty sie zabierz za B5 - jak przebrniesz przez początek, to powinno ci się spodobac
BeeMeR - Sob 23 Cze, 2012 18:36
| Admete napisał/a: | | Anaru ty sie zabierz za B5 | od pewnego czasu nad tym pracuję - płytki z serialem już są w drodze
|
|
|