To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Seriale - SUPERNATURAL: Heaven, Hell and in-between

Calipso - Wto 27 Sty, 2009 15:14

:( [*] [*] [*]
spin_girl - Wto 27 Sty, 2009 15:24

Swoją drogą byłam przekonana, że Kim Manners to kobieta. :rumieniec: Kim to żeńskie imię...
Deanariell - Wto 27 Sty, 2009 16:33

Cytat z tego artykułu, do którego link wkleiła Praedzio: "Eric Kripke, co-creator and executive producer of the series, issued the following statement about Manner's passing: "Everyone at Supernatural is walking around in a daze, shocked and absolutely devastated. Kim was a brilliant director; more than that, he was a mentor and friend. He was one of the patriarchs of the family, and we miss him desperately. He gave so much to Supernatural, and everything we do on the show, now and forever, is in memory of him."
Indeed, Manners' contributions will be missed."
Szkoda... mógł jeszcze coś genialnego wymyślić, a tak... bu... :(

Tym bardziej i poważniej się zastanawiam czy to smutne wydarzenie wpłynie jakoś na dalszy ciąg serialu... :mysle:

BeeMeR napisała:
Cytat:
Sammy rozkoszny i pięknie zbudowany :serduszkate: (choć ręce ma może trochę zbyt napufione :roll: )

Hmmmmm... :mysle: Jak kocham Dean'a tak powiem, że mnie akurat podobają się tacy przypakowani (w stylu Jared'a owszem, ale już nie Pudziana :-P ) mężczyźni - wolę mięśnie jak stal, niż "gąbczasto-ciastowatych" z wielkim mięśniem piwnym zamiast kaloryferka, chyba mam bardzo pierwotne gusta :rotfl: - mięsko musi być wybiegane i odpowiednio "wyżyłowane". Stąd chyba ta moja słabość do wszelkich "typów" sportowych i wojowniczych :roll: - i tak zarówno w mitologii, baśniach, powieściach, filmach, serialach, jak i w życiu realnym :wink: Dla mnie "przypakowany" Padalecki jest może nawet bardziej atrakcyjny (jeszcze przy TAKIM wzroście :shock: :serduszkate: ), niż taki "niedopakowany" Sammy :-P :rotfl: Btw Jensen'owi też przydałoby się trochę ćwiczeń na siłowni... Ktoś mu to powinien powiedzieć, zanim się "rozpędzi" i zamieni się w późną wersję Marlona Brando... :confused3: :mrgreen:

spin_girl - Wto 27 Sty, 2009 16:54

Deanariell napisał/a:
Ktoś mu to powinien powiedzieć, zanim się "rozpędzi" i zamieni się w późną wersję Marlona Brando...

e, tam, nie zamieni się. Kilka razy wspominał o tym gummy tummy, więc najwyraźniej ma to na uwadze. Poza tym, od aktorów amerykańskich (w przeciwieństwie do ich polskich kolegów po fachu, niestety) wymaga się utrzymywania dobrej kondycji fizycznej. W dodatku, nie ma się co oszukiwać, głównym atutem Jensena jest i będzie jego atrakcyjność. Nie zmienia to faktu, że jest dobrym aktorem, ale jednak jego uroda jest na tyle...oszałamiająca, że kierunkuje, moim zdaniem, jego karierę. Gruby Jensen straciłby na "wartości".
Deanariell napisał/a:
mięsko musi być wybiegane i odpowiednio "wyżyłowane

:rotfl: popieram!!!

BeeMeR - Śro 28 Sty, 2009 08:58

Stare wyjadaczki :mrgreen: zapewne widziały już "Drinking game" :party:
ale ja odkryłam i ubawiłam się dopiero wczoraj:

Runda pierwsza
Runda druga

Oj, żebym miała opijać każde moje/nasze westchnienie, że rzęsy Deana :serduszkate: są piękne albo że Sammy zwany Samem :serce: jest śliczny to bym rychło leżała pod stołem :party:

BeeMeR - Śro 28 Sty, 2009 09:00

Deanariell napisał/a:
Jak kocham Dean'a tak powiem, że mnie akurat podobają się tacy przypakowani
Jak uwielbiam obu :serce2: , tak bardziej podoba mi się ciało Deana :serduszkate: (przynajmniej na etapie drugiego sezonu ;) ) Ale Sammiego też :serce:
Agn - Śro 28 Sty, 2009 09:10

Harry_the_Cat napisał/a:
Kim Manners zmarł wczoraj w nocy na raka płuc.
[']

['][']['][']['] :( :( :( :( :(
Paskudna choroba. :(

Agn - Śro 28 Sty, 2009 09:19

BeeMeR napisał/a:
Deanariell napisał/a:
Jak kocham Dean'a tak powiem, że mnie akurat podobają się tacy przypakowani
Jak uwielbiam obu :serce2: , tak bardziej podoba mi się ciało Deana :serduszkate: (przynajmniej na etapie drugiego sezonu ;) ) Ale Sammiego też :serce:

*wtrąca swoje 3 grosze* Wzrost Jareda razy kaloryferek plus postać jaką tworzy, równa się mojemu uwielbieniu. No nie oszukujmy się! Faceci mogą być wzrokowcami, to ja też! O!
Ale Jensen, choć bardziej "miśkowaty", teeeeeeż jest fajniusi. Jak dla mnie połowa jego uroku to właśnie to, że nie wygląda jak Pudzian (dla mnie to też za dużo, choć ponoć sympatyczny z niego człek), tylko tak... normalniej.
Chociaż jak się wczoraj napatrzyłam na Michaela Sheena, to mi zmiękły kolanka... (aczkolwiek tylko w tym filmie, jako Lucian)
Sori za letki offtop! :mrgreen:

Anaru - Śro 28 Sty, 2009 09:35

Agn napisał/a:
Chociaż jak się wczoraj napatrzyłam na Michaela Sheena, to mi zmiękły kolanka... (aczkolwiek tylko w tym filmie, jako Lucian)
Sori za letki offtop! :mrgreen:

Po Twojej recenzji zafrapował mnie Lucian :twisted:
*jestem typowym wzrokowcem* :mrgreen:
(swoja droga nie miałam pojęcia, że powstały 3 części Underworld :roll: widać jak bardzo na czasie jestem z filmami :roll: )

BeeMeR napisał/a:

Mnie się na początku zdecydowanie dużo, duuuużo bardziej podobał Dean, bo Sammy to był taki słodki misiaczek o niewinnych oczkach małego chłopca - budził uczucia opiekuńcze, ale ani trochę się nie śliniłam na jego widok. A w drugim sezonie... :thud:
Jakoś chyba pierwszy raz spodobał mi się w roli tej trochę demonicznej, taki opętany. Miał oczy faceta, nie chłopca i zagrał fantastycznie. :thud:
A teraz Basia regularnie słyszy jaki to Sam jest śliczny :serduszkate:
Dean tez jest śliczny :serduszkate: . A zgrabni są bardzo obaj :slina:

Ja chyba nie do końca lubię super-hiper żylastych czy przypakowanych, lubię piękne męskie ciało, z zaznaczonymi mięśniami, pięknymi ramionami i rękami, ale nie musi mieć policzalnych absolutnie wszystkich żeber kaloryfera. :mrgreen:

Obaj są mhmmm... :slina: :serduszkate: :excited:

praedzio - Śro 28 Sty, 2009 09:50

Sammy rulez! :banan_Bablu:
spin_girl - Śro 28 Sty, 2009 11:30

Dean rulez! :banan_czerwony:
praedzio - Śro 28 Sty, 2009 11:51

:-P :-P :-P

... i tak wie swoje...

spin_girl - Śro 28 Sty, 2009 12:05

:-P
...i tak wie lepiej...

praedzio - Śro 28 Sty, 2009 12:32

:-P
la la la!...

spin_girl - Śro 28 Sty, 2009 12:44

*wyciąga rękę do zgody i przyznaje obiektywnie, że z Sama też jest niezłe ciacho* :mrgreen:
Calipso - Śro 28 Sty, 2009 12:53

praedzio napisał/a:
Sammy rulez!

spin_girl napisał/a:
Dean rulez!

:banan_Bablu: :banan_czerwony:
Ale moje upodobania już chyba każda zna :-P

praedzio - Śro 28 Sty, 2009 13:09

*chwyta wyciągniętą rękę i stwierdza, że rzęsy Deana też się jej podobają* :hug_grupowy:
BeeMeR - Śro 28 Sty, 2009 13:32

*zwolniła się z pracy kichająca i smarkająca po czym z ciepłego domu dodaje wysoce intelektualny ;) post do dyskusji*

Agn napisał/a:
Ale Jensen, choć bardziej "miśkowaty", teeeeeeż jest fajniusi.
Zawsze miałam skłonność do miśkowatych :serce2: :excited:
A jeśli w dodatku wyglądają tak... :thud: :serce2:

A za wysocy nie dla mnie :wink:
To znaczy tacy ładni jak Jared :serduszkate: to jak najbardziej dla mnie do podziwiania na ekranie :serduszkate: :mrgreen:

Bardzo mi się podoba powyższa wymiana zdań :rotfl: , na koniec opowiada się za poniższym: :love_shower:
Anaru napisał/a:
Obaj są mhmmm... :slina: :serduszkate: :excited:
Amen :serce2: :serce: :serduszkate: :excited: :thud:

Calipso - Śro 28 Sty, 2009 16:18

Basiu,ostatnie wklejone przez Ciebie zdjecie kiedyś robiło furorę na n-k :rotfl: Do tego dodać sprzedany niebieski ręcznik :rotfl:
BeeMeR - Śro 28 Sty, 2009 16:32

No właśnie napis mi się spodobał :twisted: bo samo zdjęcie zlepione parszywie :roll:
A na n-k nie zaglądam i "kiedyś", to dla mnie Supernatural nie istniało :foch2:

Oczywiście dalej będę wklejać znane wszystkim zdjęcia i linki ;) :mrgreen:
Bo póki co serial mi się podoba dalej :excited:

praedzio - Śro 28 Sty, 2009 17:32

Cytat:
Nadeszły wieści na temat atmosfery jaka panuje na planie Supenatural po śmierci Kima Mannersa. Fanka utrzymująca kontakt z jedną z pracowniczek planu opowiedziała krótko o sytuacji:

Wczoraj wszyscy dostali wolne. Jednak mimo tego prawie każdy pojawił się na planie, by być razem. Gdy chciałam dowiedzieć się czy wszyscy jakoś sobie z tym radzą, dowiedziałam się kilku rzeczy, którymi chcę podzielić się z innymi fanami. Wszyscy z ekipy są świadomi tego, że my, fani, wiemy co się stało. Wiedzą też, że w internecie znalazło się mnóstwo wspaniałych wypowiedzi i kondolencji i są nam za to niezmiernie wdzięczni. Jensen i Jared starają się o to, aby w dodatkach do wydania czwartego sezonu pojawił się materiał poświęcony pamięci Kima Mannersa: zdjęcia z planu, ujęcia zza kulis i wszystko to, co pokazuje Kima takim, jakim fani jak dotąd nie mieli okazji go wiedzieć. Kripke i cała ekipa mocno popierają projekt. Robert Singer, również reżyser "Supernatural", powiedział: "Jesteście najlepszymi fanami o jakich tylko można prosić. Sprawiacie, że ten serial jest częścią waszego życia. Krwawicie, gdy my krwawimy, płaczecie, gdy my płaczemy. To jest piękne."

Za supernatural.com.pl

Calipso - Śro 28 Sty, 2009 22:00

BeeMeR :przytul:
BeeMeR napisał/a:
Oczywiście dalej będę wklejać znane wszystkim zdjęcia i linki

Przyznam,że nie widziałam tego zdjęcia z podpisem :wink: :kwiatek:

BeeMeR - Śro 28 Sty, 2009 22:18

ha ha ;)

Skończyłyśmy sezon drugi :serce: :serduszkate: :serce2: :banan_czerwony:
(Dobrze, że już wcześniej przeżyłam bulwers...
Spoiler:
podglądnąwszy, że Sam umiera zadźgany w plecy :wsciekla: i że nie podglądałam dalej :-P bo przynajmniej teraz obejrzałam bez bulwersa.
No, najwyżej z mniejszym bulwersikiem :bejsbol:
;)

I nawet zaczęłyśmy sezon trzeci :serce2: - oj, ależ oni się zmieniają, dorośleją, zwłaszcza Sam :mrgreen:

Mówiłam już, że on jest śliczny? ;)
No to jest :serduszkate: co arbitralnie stwierdzamy nierzadko dwugłosem :-P

Dean też :serduszkate: , ale... :rumieniec:

praedzio - Śro 28 Sty, 2009 22:23

*w tym momencie rozlega się szatański chichot i opada kurtyna*
:P

BeeMeR - Śro 28 Sty, 2009 22:26

Ja i tak ich uwielbiam obu :serce2: :serce2:
Tym bardziej, że potrafią wytworzyć naprawdę piękną chemię ekranową między sobą (braterską oczywiście :mrgreen: ) :love_shower: