Fantastyka - Gra o tron (TV)
Admete - Sob 11 Lut, 2012 10:32
No jest. Wydanie pewnie dopracowane. Może kiedyś, jak odrobinę potanieje.
milenaj - Sob 11 Lut, 2012 11:14
Tak samo sobie obiecuję.
asiek - Śro 29 Lut, 2012 18:16
Jest zapowiedź drugiego sezonu...
http://www.youtube.com/watch?v=rOzXsqoJhtE
milenaj - Śro 29 Lut, 2012 19:23
A ja kupiłam część drugą "Tańca ze smokami", ale czeka na półce na przeczytanie. Odwlekam i tym samym będę krócej czekać na tom następny.
asiek - Śro 29 Lut, 2012 19:35
Też kupiłam, ale póki co nie mam ochoty na lekturę. Może wen wróci mi po obejrzeniu serialu.
Admete - Śro 29 Lut, 2012 19:47
Też nie czytam. Pozyczyłam bratu. Doszłam do wniosku, że Martin przesadza i nie dochodzi do żadnych konkretów. Ileż można
milenaj - Śro 29 Lut, 2012 20:26
Ja od dawna podejrzewam, że się trochę zapętlił w tym wszystkim, a ostatni tom moim zdaniem to potwierdza.
Ale nic to, teraz powinno iść już z górki...
Admete - Śro 29 Lut, 2012 23:11
Też mam taka nadzieje. On chyba tez ma troche dość, więc powinien zabrać się do roboty.
Admete - Nie 25 Mar, 2012 13:32
Za tydzień zaczyna się nowy sezon. Szkoda, że HBO nie pozwoli wykupić samego dostepu do oglądania online bez konieczności zakupu całej reszty.
Admete - Sob 31 Mar, 2012 14:28
Gra o tron:
http://film.onet.pl/wiado...,wiadomosc.html
praedzio - Nie 01 Kwi, 2012 11:12
Hm...
http://hatak.pl/aktualnos...kolejne_sezony/
Aragonte - Nie 01 Kwi, 2012 11:27
W komentarzach ktoś sformułował podejrzenie, że to może być żart primaaprilisowy
praedzio - Nie 01 Kwi, 2012 11:28
No, mam taką nadzieję....
Trzykrotka - Wto 03 Kwi, 2012 08:35
Czy ktoś oglądał wczoraj? Po raz pierwszy żałowałam, że nie mam HBO.
Admete - Wto 03 Kwi, 2012 08:46
Polityka HBO mi się nie podoba. Nie udostepnią ludziom HBO Go, choc mogliby. Tylko dla abonamentów normalnych programów. Nie ma żadnych ograniczeń, które stałyby na przeszkodzie, by pozwalali wykupić ludziom poszczególne odcinki swoich seriali. Jak nie chca zarobić, to nie. Ja przeżyję.
praedzio - Wto 03 Kwi, 2012 09:05
Ja na razie tylko fragmentami (wymiękłam przy scenie pozbywania się nieślubnych dzieci Roberta ).
Trzykrotka - Wto 03 Kwi, 2012 09:45
| Admete napisał/a: | | Polityka HBO mi się nie podoba. Nie udostepnią ludziom HBO Go, choc mogliby. Tylko dla abonamentów normalnych programów. Nie ma żadnych ograniczeń, które stałyby na przeszkodzie, by pozwalali wykupić ludziom poszczególne odcinki swoich seriali. Jak nie chca zarobić, to nie. Ja przeżyję. |
Niestety, mimo parcia na obejrzenie, podzielam Twoje zdanie. Weszłam tam wczoraj z zamiarem zapłacenia za dostęp do odcinka. Ale skoro nie - trudno Dla jednego serialu nie wykupię abonamentu na ich codzienną sieczkę.
praedzio - Pią 06 Kwi, 2012 05:20
Chyba właśnie świat mi zadrżał w posadach....
Aragonte - Nie 08 Kwi, 2012 13:27
A mnie nie
Praedzio, złap się krzesełka i usiądź
Martin dalej leży i czeka na przeczytanie - tzn. w sumie to u Zuzy leży, bo pożyczyłam...
Anonymous - Sob 14 Kwi, 2012 15:37
Pewnie za film nie wzięłabym się dłuuugo. Bo i ksiązka rok czekała. Ale w pracy chłopak jest zachwycony i serialem i o dziwo!!! książką, którą kupił i przeczytał i czeka na drugi tom w twardej oprawie. Zaintrygowało mnie to. WYszarpałam I tom z pólki. Zaczęłam czytać i oglądać. Pierwszy odcinek za mną. Poprzeglądałam Wasze opinie i kurczę mi się nie podoba Dany, fakt jest śliczna jak laleczka, ale ma minę cielęcia...
A z innych informacji dzieci Fasolki wyobrażałam sobie jako mniejsze... ale będzie na kogo popatrzeć
milenaj - Sob 14 Kwi, 2012 16:04
| lady_kasiek napisał/a: | | Poprzeglądałam Wasze opinie i kurczę mi się nie podoba Dany, fakt jest śliczna jak laleczka, ale ma minę cielęcia... |
Dany to stanowczo cielęciem nie jest. Ja ją lubię nawet po ostatnim tomie. Mam odczucie, że ma dziewczyna prawo do chwili zwątpienia.
Kasiek pisz o swoich wrażeniach, bo ja chętnie czytam o reakcjach na książki, które poniekąd dla mnie są ważne. To jedna z pierwszych fantasy, jakie przeczytałam.
Anonymous - Sob 14 Kwi, 2012 16:07
No właśnie wiem że nie jest cielęciem, bo torszkę ksiażki przeczytalam. Twarz jej braciszka i jego podły charakter idealnie wspołgrają. Taki albinosowaty szczur. Ale bym mu łopatą przylutowała w dziób
milenaj - Sob 14 Kwi, 2012 16:22
Oj i avek masz cudny.
Zwierz popkulturalny w którymś w ostatnich wpisów żartował, że obsadzenie Seana było największym spoilerem serialu.
EDIT:
Nie wiem, czy to prawda, ale bardzo bym chciała, żeby tak było. Podobno Martin ma w umowie z HBO zastrzeżone, że następną część musi wydać w ciągu trzech lat. To się wydaje nawet logiczne.
http://www.biblionetka.pl...0&answer#584480
Anonymous - Sob 14 Kwi, 2012 16:26
A to nie wiem o co kaman Ale się chyba w swoim czasie dowiem
milenaj - Sob 14 Kwi, 2012 16:28
Kurczę, to chyba powinnam to przemilczeć, ale byłam pewna, że ktoś już o tym w wątku pisał.
|
|
|