To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Aktorzy - Gerard upiór

Mara7 - Wto 08 Maj, 2007 23:25

Właśne a mam pytanie co do tego wywiadu :)Bo on sobie tam sprośnie gadają itp. :lol: Ale nie moge zroumiec co mówi Gerry dokładnie od 6 minuty z 12-stoma sekundami...cos tam mówi o Glasgow,ale nie moge zrozumiec co...Wiecie może? :roll: Nie daje mi to spokoju...
miłosz - Czw 17 Maj, 2007 20:48

Gerard Butler ("300") zagra główną rolę w futurystycznym thrillerze "Game". Scenariusz do filmu napisali Mark Neveldine i Brian Taylor (twórcy "Adrenaliny"). Będą oni również odpowiadać za reżyserię obrazu.

"Game" to historia Kable'a, gwiazdy supernowoczesnej gry, w której dzięki implantom mózgowym ludzie mogą kontrolować zachowania innych ludzi. Zmęczony grą, Kable postanawia odzyskać własną tożsamość i rozpoczyna walkę ze skomercjalizowanym systemem kontrolującym ludzkość.

Ze względu na inne zobowiązania Butlera, rozchwytywanego po sukcesie finansowym "300", zdjęcia do "Game" rozpoczną się nie wcześniej niż w styczniu 2008 roku.
jak czytam takie wieści to nie wiem czy sie śmiaać czy płakać :? ??: kolejna dziwaczna rola :wsciekla:

Harry_the_Cat - Czw 17 Maj, 2007 20:53

Dokładnie....

Mógłby zagrać w czymś, co by sie chciało obejrzeć tak po prostu, a nie dlatego, że on tam gra...

DVD wychodzi za jakieś 2 miesiące.

Mara7 - Sob 19 Maj, 2007 21:00

Zgadzam sie w 100%.Nie wiem czemu Gerry wybiera takie filmy. Po sukcesie w '300' może przecież przebierać w rolach :/ Ech..nie lubie takich filmów w stylu "Game"
miłosz - Pon 21 Maj, 2007 11:58

Wysyp propozycji:
"Aktor, który światowy rozgłos zdobył grając w filmowej adaptacji komiksu "300", dołączył do Jodie Foster i Abigail Breslin na planie przygodowej produkcji "Nim's Island", opartej na książce dla dzieci Wendy Orr i Kerry Millard.

Gwiazda "Małej Miss" wcieli się w rolę dziewczynki, która towarzyszy ojcu-naukowcowi w wyprawę na jedną z wysp Pacyfiku. Kiedy mężczyzna ginie na morzu, mała bohaterka nawiązuje elektroniczny kontakt z postacią z pewnej książki.

Za kamerą staje małżeństwo Jennifer Flackett i Mark Levin, który zajęli się również scenariuszem. Zdjęcia do filmu rozpoczną się w lipcu i będą kręcone w Australii. Produkcją zajmuje się Paula Mazur."

"Gerry dołączył do obsady filmu "The Capone Rising", który jest prequelem słynnego filmu "Nietykalni" Briana De Palmy , z resztą przez niego też przygotowywanym. Film opowie o konflikcie pomiędzy żądnym władzy gangsterem - Alem Capone i irlandzkim policjantem Jimmym Malone, którego rolę w "Nietykalnych" brawurowo zagrał Sean Connery. W prequelu Ala Capone zagra Nicolas Cage.

Gerry jako następca Seana Connery? Nie może być inaczej. "

Anonymous - Pon 21 Maj, 2007 18:05

Ha !!!
Ja dodam, ze moze po sukcesie kasowym szykuje mu sie cos ambitniejszego?
Mam tylko nadzieje, ze nie pojdzie sladami boskiego Seana tak krok w krok ... :roll:

Harry_the_Cat - Pon 21 Maj, 2007 22:45

Aine .... dostałam Twoją przesyłkę.... :serce2: :serce2: :serce2: :serce2: :serce2:

Mam nadzieję, że nie zaslinię jej zbyt szybko.... :rumieniec:

miłosz - Wto 22 Maj, 2007 13:10

zdjecia z festiwalu w Cannes
http://www.gerard-butler....g2_itemId=32624
i portki i kapelusik :roll:

Anonymous - Wto 22 Maj, 2007 18:07

Koteczku Kochany - hapi berzdej po raz kolejny :D
Poduszka jest wyraźnie ślinotokowa (aczkolwiek jedynie z jednej strony. Drugą konsultowałam z Gisieńką :D )

Anonymous - Wto 22 Maj, 2007 18:08

Miłoszku - dla mnie bomba !!!! :D
Caitriona - Śro 23 Maj, 2007 11:01

Widziałam ten prezencik :) Cudeńko :serce2: z obu stron ;)
Marija - Śro 23 Maj, 2007 11:09

To my też widzieli, cały Salon się ślini ukradkiem :razz: . Czy ta poducha-przytulanka się spiera?
Harry_the_Cat - Śro 23 Maj, 2007 11:16

Nie wygląda na taką. A Caitri ma na mysli, że miała okazję dotknąc :lol:
Caitriona - Śro 23 Maj, 2007 11:18

Pomacać :razz:
Aragonte - Śro 23 Maj, 2007 11:23

Caitriona napisał/a:
Pomacać :razz:

Ja też, ja też :razz:

Marija - Śro 23 Maj, 2007 11:29

Harry_the_Cat napisał/a:
A Caitri ma na mysli, że miała okazję dotknąc :lol:
Hehe, to też od razu sobie pomyślałam :mrgreen: . Jakby widziała, mogła dotknąć i nie dot...pomacała, to by znaczyło, że chora!!!! :cool:
Harry_the_Cat - Nie 27 Maj, 2007 09:02

Gerry odbiera nagrodę za 300:

http://youtube.com/watch?v=WxWwBEX9D6o

Anonymous - Nie 27 Maj, 2007 19:17

o jaki śliczny...
elbereth - Nie 27 Maj, 2007 20:58

AineNiRigani napisał/a:
o jaki śliczny...

Ten przy mikrofonie? :D

Anonymous - Nie 27 Maj, 2007 21:32

A wątpisz? :twisted:
Anonymous - Nie 17 Cze, 2007 19:43

GDZIE JEST MÓJ FRANKIE ????!!!!!!

PRZYZNAWAĆ SIĘ. BIĆ NIE BEDE.

Harry_the_Cat - Nie 17 Cze, 2007 20:11

Mój jest bezpieczny. Dziś zrobiłam sobie z nim nowe video. :cool:

A moja propaganda zmusiła Malmika do obejrzenia Upiora (tak przynajmniej twierdziła - jeśli to prawda, to ogląda go teraz ;) )

Anonymous - Nie 17 Cze, 2007 20:20

Kotek - jak bedziesz sobie sprowadzac Attylle - daj znac :D
Harry_the_Cat - Nie 17 Cze, 2007 20:21

AineNiRigani napisał/a:
Kotek - jak bedziesz sobie sprowadzac Attylle - daj znac :D

Eeee... Nie myślałam o tym.... :roll:
Ale kto wie...

Gosia - Nie 17 Cze, 2007 20:30

Harry, pierwsze koty za ploty, wrzuc to video. :cool: