To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Kącik graficzny - Avatary - niech Cię zobaczą...

Caitriona - Sob 17 Lis, 2007 00:25

Zrobiłam kilka nowych avków z Bones:

praedzio - Czw 22 Lis, 2007 21:05

Sofijufko, jak mi się strasznie podoba twój avatar! :mrgreen:
Sofijufka - Pon 26 Lis, 2007 17:52

praedzio napisał/a:
Sofijufko, jak mi się strasznie podoba twój avatar! :mrgreen:

Dzięki! W życiu też taka pyzata jestem :cry2:

praedzio - Pon 26 Lis, 2007 17:55

No, co ty? :shock:
:przytul:
Poza tym, akurat to zdjęcie Marion mi się najbardziej podoba ze wszystkich, jakie do tej pory widziałam. Na pozostałych jest taka... chudzinka... ;)

Loana - Wto 04 Gru, 2007 08:57

Caitriona, czyzbys miala Avatarka z "Fushigi Yugi"??? Niespotykana rzecz na tym forum :) . Fajny avatarek.
Admete - Wto 04 Gru, 2007 11:49

To jakies anime? Ja lubie anime. obejrzałam ostatnio Laputę, Szept serca i Kiki Delivery service :-) A i Totoro tez widziałam. Więcej niestety nie mam...
Loana - Wto 04 Gru, 2007 12:14

Anime, anime :P i manga tez jest, mam cala serie :) . Taka typowa shoujo, czyli dla dziewczat. Opowiada o dwoch kolezankach, ktore dostaly sie do innego swiata i tam maja jakies zadanie. Jedna z nich ma okropne powodzenie, zakochuja sie w niej chyba wszystcy napotkani faceci...
Ok, przyznaje sie, ze widzialam tylko kilka odcinkow i przeczytalam tylko poczatek mangi, bo jakos nie moj styl taki romans. I nie lubie glownej bohaterki :P . Ale rysunki ladne, a artbook jest sliczny do tego :) .

A Ghibli to jedne z najlepszych anime jakie istnieja!!! Totoro RULES!!! :)

Caitriona - Wto 04 Gru, 2007 12:25

A tak! :mrgreen: To avek z Fushigi Yuugi. Leciała dawno temu w tv, a ja wtedy była nieco zainteresowana anime i oglądałam to co mogłam (Czarodziejkę również). A ten serial mi sie spodobał i miał sporo humoru :mrgreen: Teraz sobie go odświerzam i stąd avek :mrgreen:
Admete - Wto 04 Gru, 2007 12:48

To ja jeszcze widziałam Hauru, Mononoke i Sprited Away. na tym się kończy moja znajomośc animre.
A tak - Czarodziejkę też kiedyś oglądałam. Chciałabym więcej ale nic mi już jakos w łapki nie wpadło.

Loana - Wto 04 Gru, 2007 13:07

Mozesz chcialabys zobaczyc Princess Tutu (nie sugeruj sie tytulem, jest beznadziejny,wiem, ale nie oddaje ducha tej animki)??? Zapodalam juz to anime Aine, ale ona pewnie nie ma czasu obejrzec i powiedziec, co o nim sadzi :P . A ja jestem od kilku lat zagorzala fanka tegoz anime, ale dosc samotna fanka... wszystkich odrzuca tytul i prosta kreska...
Admete - Wto 04 Gru, 2007 13:09

Jestem otwarta na nowości :-) Chętnie zobaczę :-)
Anonymous - Wto 04 Gru, 2007 13:27

Loana napisał/a:
Mozesz chcialabys zobaczyc Princess Tutu (nie sugeruj sie tytulem, jest beznadziejny,wiem, ale nie oddaje ducha tej animki)??? Zapodalam juz to anime Aine, ale ona pewnie nie ma czasu obejrzec i powiedziec, co o nim sadzi :P . A ja jestem od kilku lat zagorzala fanka tegoz anime, ale dosc samotna fanka... wszystkich odrzuca tytul i prosta kreska...

Tiaa, zaczelam ogladac, rozpoczela sie czolowka i ... braklo pradu. Zaczelam ponownie - przyszli goscie. I ostatnio znowu odpaliłam - okazalo sie ze pomylilam plyty. A ze mialam zajete kolana nie moglam wstac i zmienic, wiec ogladnelam sobie do konca Beowulfa.

Co zacz?

Caitriona - Wto 04 Gru, 2007 13:36

Loana napisał/a:

Ja bym bardzo chętnie obejrzała :mrgreen:

Admete - Sob 08 Gru, 2007 12:42

Pod tym linkiem w wątku supernaturalnym możecie zobaczyć nasza wersje Bonda ;-) W jednym z odcinków Supernatural jeden z braci Winchesteró był na agenta 007 wystylizowany i obecnie tylko jego widzimy w tej roli ;-) Avatary autorstwa Rielli

http://forum.northandsout...p=122532#122532

Matylda - Nie 30 Gru, 2007 20:06

Weszłam niedawno w jakiś wątek i aż się przeraziłam czy jestem jeszcze na Forum Prawdziwych Dam bo avatary w niczym nie przypominały mi mojego ukochanego forum

Postanowiłam więc sama wygonić moje koty i skorzystać z pracy którejś z koleżanek . Dziękuję. :kwiatek:
Myślę , że Rupercik będzie bardzo pasował do obecnego tu towarzystwa
Skoro są damy to niech będzie dżentelmen

Caitriona - Nie 30 Gru, 2007 23:56

Matylda napisał/a:
Postanowiłam więc sama wygonić moje koty i skorzystać z pracy którejś z koleżanek . Dziękuję. :kwiatek:

Cała przyjemność po mojej stronie :-D Oby się dobrze nosił ;)

Gosia - Śro 30 Sty, 2008 16:53

Anetam, nie moglam sie powstrzymac, zeby ci tego nie powiedziec. Masz bardzo ładny avatar. Swietnie Lizzie wyglada na tej fotce. Chyba jedno z jej najlepszych ujec jakie widzialam :D
Agn - Śro 30 Sty, 2008 17:04

A mnie się podobuje nowy Deanowy avek Admete. I rozbraja mnie kiecka Aine. :lol:

PS Gosia? Twoje wdzianko mnie zelektrezyzowało. W Polsce? W P-O-L-S-C-E?!

Gosia - Śro 30 Sty, 2008 17:28

Tak, Agn. Walkujemy ten temat juz od paru dni :banan:
North and South wyjdzie po polsku w kwietniu w wydaniu Epelpolu.
O wszystkim jest mowa w stosownym watku:
http://forum.northandsout...opic.php?t=1477
oraz tu:
http://forum.northandsout...p=135150#135150
Moge tylko dodac, ze odpisal na moj mail wyslany w imieniu uzytkownikow naszego forum sam Piotr Epelbaum!
I że wiadomosci sa bardzo dobre. :banan:

Agn - Śro 30 Sty, 2008 17:37

BORU!!! Oszczędzam kasę!!! :banan:
Anetam - Czw 31 Sty, 2008 12:36

Gosia napisał/a:
Anetam, nie moglam sie powstrzymac, zeby ci tego nie powiedziec. Masz bardzo ładny avatar. Swietnie Lizzie wyglada na tej fotce. Chyba jedno z jej najlepszych ujec jakie widzialam :D

Gosiu bardzo dziękuję :kwiatek:
Mnie również bardzo podoba się twój avek,bo przypomina mi o zbliżającym się polskim wydaniu "North and South" (a myślałam,że nigdy się tego nie doczekam),no i te spojrzenie Rysia na avku,normalnie cud, miód i orzeszki :serce2:

Agn - Pią 15 Lut, 2008 09:25

Mogę? Muszę! Bo mnie rozpęknie, jeśli tego nie powiem! Dostaję gwałtownego ślinotoku na widok avka Caiti! Jeszcze trochę i się odwodnię... :slina:
Oraz rozkminam przy sukieneczce Praedzia. Cudna! :serce2:

Admete - Pią 15 Lut, 2008 12:55

Oba avatary sa przepięknościowe i działaja na wyobraźnię :-)
praedzio - Pią 15 Lut, 2008 15:18

Jeeeej... Jak miło usłyszeć (przeczytać) takie słowa! :kwiatek:
Żałuj, Agn, że nie widziałaś avka, którego sobie założyłam na parę chwil tylko, bo był ruchomy, ale te parę chwil wystarczyło, żeby parę Dam się pośliniło na widok wyszczerzu Samowego... ;)

Caroline - Pią 15 Lut, 2008 21:48

Jak nie szaleję na punkcie Clive'a tak muszę przyznać, że ten avek naprawdę, naprawdę fajniusi :)