Kącik graficzny - Avatary - niech Cię zobaczą...
Caitriona - Sob 17 Lis, 2007 00:25
Zrobiłam kilka nowych avków z Bones:
praedzio - Czw 22 Lis, 2007 21:05
Sofijufko, jak mi się strasznie podoba twój avatar!
Sofijufka - Pon 26 Lis, 2007 17:52
| praedzio napisał/a: | Sofijufko, jak mi się strasznie podoba twój avatar! |
Dzięki! W życiu też taka pyzata jestem
praedzio - Pon 26 Lis, 2007 17:55
No, co ty?
Poza tym, akurat to zdjęcie Marion mi się najbardziej podoba ze wszystkich, jakie do tej pory widziałam. Na pozostałych jest taka... chudzinka...
Loana - Wto 04 Gru, 2007 08:57
Caitriona, czyzbys miala Avatarka z "Fushigi Yugi"??? Niespotykana rzecz na tym forum . Fajny avatarek.
Admete - Wto 04 Gru, 2007 11:49
To jakies anime? Ja lubie anime. obejrzałam ostatnio Laputę, Szept serca i Kiki Delivery service A i Totoro tez widziałam. Więcej niestety nie mam...
Loana - Wto 04 Gru, 2007 12:14
Anime, anime i manga tez jest, mam cala serie . Taka typowa shoujo, czyli dla dziewczat. Opowiada o dwoch kolezankach, ktore dostaly sie do innego swiata i tam maja jakies zadanie. Jedna z nich ma okropne powodzenie, zakochuja sie w niej chyba wszystcy napotkani faceci...
Ok, przyznaje sie, ze widzialam tylko kilka odcinkow i przeczytalam tylko poczatek mangi, bo jakos nie moj styl taki romans. I nie lubie glownej bohaterki . Ale rysunki ladne, a artbook jest sliczny do tego .
A Ghibli to jedne z najlepszych anime jakie istnieja!!! Totoro RULES!!!
Caitriona - Wto 04 Gru, 2007 12:25
A tak! To avek z Fushigi Yuugi. Leciała dawno temu w tv, a ja wtedy była nieco zainteresowana anime i oglądałam to co mogłam (Czarodziejkę również). A ten serial mi sie spodobał i miał sporo humoru Teraz sobie go odświerzam i stąd avek
Admete - Wto 04 Gru, 2007 12:48
To ja jeszcze widziałam Hauru, Mononoke i Sprited Away. na tym się kończy moja znajomośc animre.
A tak - Czarodziejkę też kiedyś oglądałam. Chciałabym więcej ale nic mi już jakos w łapki nie wpadło.
Loana - Wto 04 Gru, 2007 13:07
Mozesz chcialabys zobaczyc Princess Tutu (nie sugeruj sie tytulem, jest beznadziejny,wiem, ale nie oddaje ducha tej animki)??? Zapodalam juz to anime Aine, ale ona pewnie nie ma czasu obejrzec i powiedziec, co o nim sadzi . A ja jestem od kilku lat zagorzala fanka tegoz anime, ale dosc samotna fanka... wszystkich odrzuca tytul i prosta kreska...
Admete - Wto 04 Gru, 2007 13:09
Jestem otwarta na nowości Chętnie zobaczę
Anonymous - Wto 04 Gru, 2007 13:27
| Loana napisał/a: | Mozesz chcialabys zobaczyc Princess Tutu (nie sugeruj sie tytulem, jest beznadziejny,wiem, ale nie oddaje ducha tej animki)??? Zapodalam juz to anime Aine, ale ona pewnie nie ma czasu obejrzec i powiedziec, co o nim sadzi . A ja jestem od kilku lat zagorzala fanka tegoz anime, ale dosc samotna fanka... wszystkich odrzuca tytul i prosta kreska... |
Tiaa, zaczelam ogladac, rozpoczela sie czolowka i ... braklo pradu. Zaczelam ponownie - przyszli goscie. I ostatnio znowu odpaliłam - okazalo sie ze pomylilam plyty. A ze mialam zajete kolana nie moglam wstac i zmienic, wiec ogladnelam sobie do konca Beowulfa.
Co zacz?
Caitriona - Wto 04 Gru, 2007 13:36
| Loana napisał/a: | Mozesz chcialabys zobaczyc Princess Tutu (nie sugeruj sie tytulem, jest beznadziejny,wiem, ale nie oddaje ducha tej animki)??? Zapodalam juz to anime Aine, ale ona pewnie nie ma czasu obejrzec i powiedziec, co o nim sadzi . A ja jestem od kilku lat zagorzala fanka tegoz anime, ale dosc samotna fanka... wszystkich odrzuca tytul i prosta kreska... |
Ja bym bardzo chętnie obejrzała
Admete - Sob 08 Gru, 2007 12:42
Pod tym linkiem w wątku supernaturalnym możecie zobaczyć nasza wersje Bonda W jednym z odcinków Supernatural jeden z braci Winchesteró był na agenta 007 wystylizowany i obecnie tylko jego widzimy w tej roli Avatary autorstwa Rielli
http://forum.northandsout...p=122532#122532
Matylda - Nie 30 Gru, 2007 20:06
Weszłam niedawno w jakiś wątek i aż się przeraziłam czy jestem jeszcze na Forum Prawdziwych Dam bo avatary w niczym nie przypominały mi mojego ukochanego forum
Postanowiłam więc sama wygonić moje koty i skorzystać z pracy którejś z koleżanek . Dziękuję.
Myślę , że Rupercik będzie bardzo pasował do obecnego tu towarzystwa
Skoro są damy to niech będzie dżentelmen
Caitriona - Nie 30 Gru, 2007 23:56
| Matylda napisał/a: | Postanowiłam więc sama wygonić moje koty i skorzystać z pracy którejś z koleżanek . Dziękuję. |
Cała przyjemność po mojej stronie Oby się dobrze nosił
Gosia - Śro 30 Sty, 2008 16:53
Anetam, nie moglam sie powstrzymac, zeby ci tego nie powiedziec. Masz bardzo ładny avatar. Swietnie Lizzie wyglada na tej fotce. Chyba jedno z jej najlepszych ujec jakie widzialam
Agn - Śro 30 Sty, 2008 17:04
A mnie się podobuje nowy Deanowy avek Admete. I rozbraja mnie kiecka Aine.
PS Gosia? Twoje wdzianko mnie zelektrezyzowało. W Polsce? W P-O-L-S-C-E?!
Gosia - Śro 30 Sty, 2008 17:28
Tak, Agn. Walkujemy ten temat juz od paru dni
North and South wyjdzie po polsku w kwietniu w wydaniu Epelpolu.
O wszystkim jest mowa w stosownym watku:
http://forum.northandsout...opic.php?t=1477
oraz tu:
http://forum.northandsout...p=135150#135150
Moge tylko dodac, ze odpisal na moj mail wyslany w imieniu uzytkownikow naszego forum sam Piotr Epelbaum!
I że wiadomosci sa bardzo dobre.
Agn - Śro 30 Sty, 2008 17:37
BORU!!! Oszczędzam kasę!!!
Anetam - Czw 31 Sty, 2008 12:36
| Gosia napisał/a: | Anetam, nie moglam sie powstrzymac, zeby ci tego nie powiedziec. Masz bardzo ładny avatar. Swietnie Lizzie wyglada na tej fotce. Chyba jedno z jej najlepszych ujec jakie widzialam |
Gosiu bardzo dziękuję
Mnie również bardzo podoba się twój avek,bo przypomina mi o zbliżającym się polskim wydaniu "North and South" (a myślałam,że nigdy się tego nie doczekam),no i te spojrzenie Rysia na avku,normalnie cud, miód i orzeszki
Agn - Pią 15 Lut, 2008 09:25
Mogę? Muszę! Bo mnie rozpęknie, jeśli tego nie powiem! Dostaję gwałtownego ślinotoku na widok avka Caiti! Jeszcze trochę i się odwodnię...
Oraz rozkminam przy sukieneczce Praedzia. Cudna!
Admete - Pią 15 Lut, 2008 12:55
Oba avatary sa przepięknościowe i działaja na wyobraźnię
praedzio - Pią 15 Lut, 2008 15:18
Jeeeej... Jak miło usłyszeć (przeczytać) takie słowa!
Żałuj, Agn, że nie widziałaś avka, którego sobie założyłam na parę chwil tylko, bo był ruchomy, ale te parę chwil wystarczyło, żeby parę Dam się pośliniło na widok wyszczerzu Samowego...
Caroline - Pią 15 Lut, 2008 21:48
Jak nie szaleję na punkcie Clive'a tak muszę przyznać, że ten avek naprawdę, naprawdę fajniusi
|
|
|