Seriale - SUPERNATURAL: Heaven, Hell and in-between
Caitriona - Sob 24 Sty, 2009 23:02
| Admete napisał/a: | | Piękne zdjęcie - chyba trzeba poprosić Harry albo Caitri o zrobienie z tego tapetki |
Popełniłam tapetę z owym zdjęciem: http://i-love-impala67.bl...ey-call-me.html
praedzio - Sob 24 Sty, 2009 23:07
CW również skomentowało najnowszy odcinek: http://blogs.trb.com/netw..._do_magic.html#
BeeMeR - Nie 25 Sty, 2009 10:29
Głupotka na dzień dobry, czyli dowód rzeczowy, że chłopcy noszą białe niewymowne

Admete - Nie 25 Sty, 2009 11:40
Komentarz na stronie CW zgadza się z moimi własnymi odczuciami. Sam chyba mysli, że poradzi sobie bez brata...
Anaru - Nie 25 Sty, 2009 11:45
| BeeMeR napisał/a: | Głupotka na dzień dobry, czyli dowód rzeczowy, że chłopcy noszą białe niewymowne |
Może tylko pasek jest biały
(ja to jednak jestem prymitywna, stwierdzam )
A tu objaw ciężkiego uzależnienia - na co człowiek zwraca uwagę przeglądając książkę na temat powstania bollywoodzkiego filmu
Deanariell - Nie 25 Sty, 2009 12:02
Śliczna, jak to z Dean'em
| BeeMeR napisał/a: | | Głupotka na dzień dobry, czyli dowód rzeczowy, że chłopcy noszą białe niewymowne |
Anaru napisała: | Cytat: | | Czy to się odnosi jeszcze do tego, co oglądałyśmy z Basią, czy to jakiś spoiler gigant? |
Raczej gigant ale akurat takiego zakończenia wszyscy i tak się spodziewali (chociaż irracjonalnie wiele osób - w tym ja - do samego końca wierzyło, że stanie się cud... ) - istota leży w tym, jak do tego wszystkiego doszło... i jakie teraz ma konsekwencje dla spn-owej teraźniejszości... Nie przestawaj tu jednak zaglądać, co? siostrzyczki postarają się już więcej nie spoilerować Praedzi się tak wyrwało z młodej piersi...
Praedzio napisała: | Cytat: | | Zapomniałam się i zaserwowałam gadkę jak za starych dobrych czasów, kiedy to się na gorąco komentowało bieżące odcinki. |
To fakt spiolerogenny to ten wątek był od początku Nie powiem, żebyśmy się z Admete kiedykolwiek przejmowały tutaj spoilerami - raczej przeciwnie - ktoś tu otrzymał nawet tytuł Królowej Spoilerów No, ale czasy się zmieniły - i wcale nie dodam w tym miejscu, że "niestety" Sama zaczęłam uważać na to, co piszę - chociaż momentami przyznaję, że nieco trudno pamiętać kto co już oglądał, a czego jeszcze nie...
Aneby napisała: | Cytat: | | A mnie się tu nie podobał. Jakby się z wesela urwał (po północy panowie zwykle już są bez marynarek |
Ja Cię poprę - mogłaś mieć takie skojarzenie, na weselach w istocie tak jest - po północy Kopciuszki gubią pantofelki, a panowie marynarki... Ale nie znaczy to, że Sammy jakoś gorzej wygląda w tym stanie Chociaż ja go wolę jednak w T-shirtach, garnitur go postarza (no i nie widać bicepsów )
BeeMeR napisała: | Cytat: | Jednym z nielicznych cytatów, które zapamiętałam z liceum (gorzej, że nie zapamiętałam z czego, ale chyba z Wertera ): "nie zgadzam się z tobą, ale do końca życia będę broniła twojego prawa do wypowiadania własnego zdania"
Ja już kiedyś pisałam, że nie szukam w SPN realizmu, więcej - już się przyzwyczaiłam, ba! nawet oczekuję "naturalnie różanych usteczek braci" oraz tego, że po wykopaniu równiuteńkiego grobka 2 x 1m oraz zakopaniu bracia W. zaprezentują całkowity brak zmęczenia oraz starannie wypielęgnowane paznokietki
Polubiłam ten serial i supernaturalny świat z całym jego dobrodziejstwem nie z tego świata |
To tylko taka moja refleksja była - zastanawiałam się przy tej okazji, co mnie samą drażni/lub nie w moich ulubionych filmach i dlaczego ja często nie zauważam w ogóle takich drobiazgów... A przy SPN to wiem, że często się z różnych rzeczy nabijamy tak z czystej miłości do serialu - inaczej wydawałby się zbyt idealny, prawda? [coś jakby piegi u Jensen'a ] W zasadzie lubię, jak coś wynajdziecie i "wytykacie" czasem tutaj takie produkcyjne "kwiatki" - to też element urokliwego folkloru fandomu, no i poszerza perspektywę myślenia o serialu
BeeMeR - Nie 25 Sty, 2009 12:07
| Anaru napisał/a: | ja to jednak jestem prymitywna, stwierdzam | U nas to chyba rodzinne
Deanariell - Nie 25 Sty, 2009 12:10
| BeeMeR napisał/a: | | U nas to chyba rodzinne |
<--------- Moja elokwencja też jak widać w rozkwicie...
BeeMeR - Nie 25 Sty, 2009 12:45
To ja się teraz wypowiem merytorycznie :
| Deanariell napisał/a: | coś jakby piegi u Jensen'a | Piegi u Jensena oskrinowałyśmy już wielokrotnie
| Deanariell napisał/a: | Sammy (...)Chociaż ja go wolę jednak w T-shirtach, garnitur go postarza (no i nie widać bicepsów ) | Ja go bardzo lubię w t-shirtach pięknie mu ramiona wyglądają (choć czasem trochę na przesadzone w pakowaniu ), za to w garniturze wyglądają obaj , do Jensena mam tylko uwagę, że się nie zapina choć na jeden guziczek i garnitur mu się rozchodzi jak idzie Ale poza tym wygląda Nie w garniturze najczęściej też
W ogóle to kostiumy są interesujące

BeeMeR - Nie 25 Sty, 2009 14:40
Uzupełnienie poprzedniego postu:
Admete - Nie 25 Sty, 2009 15:02
Kochana jak juz dotrzecie w oglądaniu do tego odcinka, to same stwierdzicie, ż eto urodzony James Bond Byłby dużo lepszy od Craiga Ma urok, którego brakuje najnowszemu Bondowi.
trifle - Nie 25 Sty, 2009 15:10
| Deanariell napisał/a: | | BeeMeR napisał/a: | | U nas to chyba rodzinne |
<--------- Moja elokwencja też jak widać w rozkwicie... |
U mnie też RAWR!!!!
Anaru - Nie 25 Sty, 2009 15:29
| BeeMeR napisał/a: | Piegi u Jensena oskrinowałyśmy już wielokrotnie |
No ba! A rzęsy....
RAWR!!! RAWR!!!!
BeeMeR - Nie 25 Sty, 2009 16:02
Zapomniałam nadmienić, że to zdjęcie:
http://www.otofotki.pl/im...1330919026i.jpg
nosi tytuł zgadnij które nogi czyje
Agn - Nie 25 Sty, 2009 16:15
Drogie panie, po wielu bojach obejrzałam 04x11. Rzecz jasna zdaję sobie sprawę z tego, że jestem przeraźliwie zapóźniona, że wy już pewnie widziałyście 04x12 albo nawet i 04x13, więc w sumie nie mam o czym mówić. Napiszę tylko, że był nienajgorszy, chociaż już się kiedyś trafiło, że chłopcy zamiast z duchami tłukli się z ludźmi. Przeszkadzało mi tylko to, że na końcu Dean się znów wyzewnętrzniał. Robił to odcinek temu, to fajne u chłopaków, że potrafią mówić sobie o swoim bólu etc., ale nie co odcinek. Większe wrażenie to na mnie robi, jak się trafia raz na jakiś czas. No, pomarudziłam, idę polować na 04x12.
Deanariell - Nie 25 Sty, 2009 17:08
| Agn napisał/a: | | Drogie panie, po wielu bojach obejrzałam 04x11. Rzecz jasna zdaję sobie sprawę z tego, że jestem przeraźliwie zapóźniona, że wy już pewnie widziałyście 04x12 albo nawet i 04x13 |
Eeeeee tam zapóźniona jeden odcinek ledwie do nadrobienia i od razu niby "nie mam o czym mówić" Na 04x13 dopiero czekamy Udanego polowania na "dwunastkę"
Zagadka dziecinnie łatwa - te krzywe, po lewej, to Jensen'a
Agn - Nie 25 Sty, 2009 17:16
Riella, kiedy za jakieś 2 tygodnie uda mi się obejrzeć dwunastkę, to wy już będziecie zapewne po 04x15. *wzdycha* Trudno, nie można mieć wszystkiego.
Aragonte - Nie 25 Sty, 2009 17:34
Agn, pociesz się, ja będę bardziej zapóźniona, bo nawet nie próbuję nadrabiać zaległości SPN-owych. Zbiorę kilka odcinków i wtedy sobie obejrzę hurtem
Deanariell - Nie 25 Sty, 2009 17:41
| Agn napisał/a: | | Riella, kiedy za jakieś 2 tygodnie uda mi się obejrzeć dwunastkę, to wy już będziecie zapewne po 04x15. *wzdycha* |
Cóż mogę powiedzieć? A co mają zrobić biedni widzowie polskiej TV? Nie wiem nawet czy mieli okazję obejrzeć II sezon do końca... Wyobrażasz sobie to? Bo mnie się w głowie nie mieści Jak bym musiała przerwać oglądanie gdzieś w środku serii albo nawet gdyby puścili do końca i tak zostawili z tamtym zakończeniem Chyba ktoś by ucierpiał... Na szczęście żyjemy w XXI wieku i nie musimy być zdani na łaskę telewizorni Więc czymże są tak drobne poślizgi w oglądaniu, jakie my mamy? Pocieszona odrobinę chociaż?
Anonymous - Nie 25 Sty, 2009 18:21
oglądnęłam...
zwróciłam uwagę na aktorów z Hałsa , ale jestem zaintrygowana co ma zrobić Sam, że się tak wzbrania, czuję, że Dean nie będzie zachwycony. tak mi się wydaje.... a ten odcinek był dziwny... taki hmm... sama nie wiem co mi nie pasuje...
Anaru - Nie 25 Sty, 2009 18:24
| Deanariell napisał/a: | Cóż mogę powiedzieć? A co mają zrobić biedni widzowie polskiej TV? Nie wiem nawet czy mieli okazję obejrzeć II sezon do końca... Wyobrażasz sobie to? Bo mnie się w głowie nie mieści Jak bym musiała przerwać oglądanie gdzieś w środku serii albo nawet gdyby puścili do końca i tak zostawili z tamtym zakończeniem |
A to idzie jeszcze w ogóle w TV?
Agn - Nie 25 Sty, 2009 18:25
Ciuteńkę.
Jak to: nie wiadomo, czy mieli okazję obejrzeć nawet 2 sezon do końca?! Ja wiem, że polska tiwi jest do wszystkiego zdolna, ale... przegięcie!
Anaru - Nie 25 Sty, 2009 18:26
| Agn napisał/a: | | Drogie panie, po wielu bojach obejrzałam 04x11. Rzecz jasna zdaję sobie sprawę z tego, że jestem przeraźliwie zapóźniona, że wy już pewnie widziałyście 04x12 albo nawet i 04x13, więc w sumie nie mam o czym mówić. |
Khem, my jesteśmy z Basią w połowie DRUGIEJ serii
To co my mamy powiedzieć o naszym zapóźnieniu?
Agn - Nie 25 Sty, 2009 18:41
*siedzi już cicho kompletnie zawstydzona*
BeeMeR - Nie 25 Sty, 2009 22:45
| Anaru napisał/a: | A to idzie jeszcze w ogóle w TV? | To nie ja powiedziałam powyższe, Aniu
Trifle, uroczy podpis, *RAWR!!!* - ja dostałam głupawki, jak to znalazłam
|
|
|