Seriale - SUPERNATURAL
Calipso - Nie 09 Lis, 2008 17:58
| Harry_the_Cat napisał/a: | nie wiem, czy wszyscy zarejestrowali aktualny podpis Trifle... |
Dopiero wtedy,jak Ty o nim napisałaś No i po głębszym oblukaniu strony,mogę stwierdzić,że i Riella ma to samo
Anonymous - Nie 09 Lis, 2008 18:16
| Calipso napisał/a: | | Dopiero wtedy,jak Ty o nim napisałaś |
ja też tak to jestem ślepa.
idę oglądać czwartokwy odcinek.
Grzechem z mojej strony było odkładanie tego. czuję jednak że nie wezmę się za naukę póki nie zadośćuczynię
Harry_the_Cat - Nie 09 Lis, 2008 18:20
| Calipso napisał/a: | | Harry_the_Cat napisał/a: | nie wiem, czy wszyscy zarejestrowali aktualny podpis Trifle... |
Dopiero wtedy,jak Ty o nim napisałaś No i po głębszym oblukaniu strony,mogę stwierdzić,że i Riella ma to samo |
i ja również
Calipso - Nie 09 Lis, 2008 18:31
| Harry_the_Cat napisał/a: | i ja również |
Ty byłaś druga
Zresztą Wasze podpisy są świetne,nie to co mój ...taki cmentarny ale go nie zmienię
trifle - Nie 09 Lis, 2008 19:43
O rany, a ja myślałam, że taka oryginalna będę A teraz widzę, że i Riella i Harry
Niech żyje Kansas
| lady_kasiek napisał/a: | | Grzechem z mojej strony było odkładanie tego. czuję jednak że nie wezmę się za naukę póki nie zadośćuczynię |
Amen. Ja się właśnie zabieram za ósmy odcinek Oczywiście, że to z powodu czekania odłożyłam naukę
Harry_the_Cat - Nie 09 Lis, 2008 19:47
| trifle napisał/a: | O rany, a ja myślałam, że taka oryginalna będę A teraz widzę, że i Riella i Harry |
Witaj w rodzinie
Harry_the_Cat - Nie 09 Lis, 2008 19:50
Można pomóc chłopakom nieco i pogłosować trochę tu: http://promo.kerrang.com/kerrang/kerrangpoll2008/
Nie ma ograniczeń w liczbie. Sugeruję, poza "Best TV Show" również "Sexiest Male" i "Hero of 2008"
Caitriona - Nie 09 Lis, 2008 19:51
Idę spełnić supernaturalny obowiazek
Anonymous - Nie 09 Lis, 2008 20:31
Wykajałąm się i nadrobiłam zaległości. Kocham ten duet... mnie za każdym razem bawi ich mimika. Oni jakby nie grali, Oni są po prostu Samem i Deanem... ciekawa jestem co było w tym piekle, że Deana tak to przeraża, źle że nie mają do siebie zaufania na wzajem same problemy z tego będą.
I dlaczego Dean nie osiwia? może osiwiał, ale po powrocie przecież zewnętrzna powłoka Mu się odrodziła...zupełnie
trifle - Nie 09 Lis, 2008 21:48
Obejrzane. Popieram - genialną mają mimikę obaj
Ja się trochę boję tego odcinka - bo to chyba teraz będzie coś takiego? - z piekła. Wydaje mi się, że to nie jest kwestia zaufania... Cieszę się, że Dean powiedział Samowi to, co powiedział - że kłamał, że wszystko pamięta, ale że nie będzie o tym rozmawiał. Opowiadanie, co tam widział nic mu nie da, poklepanie po plecach też nie. Piekło Deana to jest coś, co ich dzieli i to się przecież nie zmieni.
A swoją drogą - miś w depresji
Przypomniało mi się ostatnio jak - jeszcze przy pierwszej serii - oglądałam któryś odcinek z bratem młodszym. Kiedy na ekranie pojawili się bracia w Impali, brat mój własny prawie nabożnie powiedział: Jaki piękny...
Dobre jest to, że dziewczyny oglądające mogą powiedzieć dokładnie to samo, a wszyscy będę mieć co innego na myśli
Anonymous - Nie 09 Lis, 2008 21:52
No, ale nie ufają sobię... może brak zaufania to zły zwrot. Dean nie powiedział o piekle Sam o swoich sztuczkach... | trifle napisał/a: | | Dobre jest to, że dziewczyny oglądające mogą powiedzieć dokładnie to samo, a wszyscy będę mieć co innego na myśli |
Harry_the_Cat - Nie 09 Lis, 2008 21:54
Przeczytałam sobie nasz Quiz teraz... Ech, to była piękna noc
aneby - Nie 09 Lis, 2008 21:57
Obejrzałam TIH . To może nowy temacik ?
Harry_the_Cat - Nie 09 Lis, 2008 22:00
Dla desperatów.. zajawka 4.09 w fatalnej jakości i bez głosu: http://www.youtube.com/watch?v=WBQv2l6yHJk
najciekawszy moment (a jednocześnie dla mnie najbardziej niepokojący- 0:05)... kiepściutki skrinek za spoilerem...
Harry_the_Cat - Nie 09 Lis, 2008 22:00
| aneby napisał/a: | | Obejrzałam TIH . To może nowy temacik ? |
Zakładaj w "Filmach"!
aneby - Nie 09 Lis, 2008 23:03
Stosowny temacik założony
Calipso - Nie 09 Lis, 2008 23:41
Pomogłam po 6 razy na każdą kategorię i braciszka gdy głosowałam,to Jared prowadził przed Jensenem
Harry_the_Cat - Nie 09 Lis, 2008 23:44
Wiem.... Ale Dean przed Samem..
Calipso - Nie 09 Lis, 2008 23:48
| Harry_the_Cat napisał/a: | Ale Dean przed Samem.. |
Niom
*żeby się tylko nie narazić*
Aragonte - Nie 09 Lis, 2008 23:50
| Harry_the_Cat napisał/a: | Wiem.... Ale Dean przed Samem.. |
Eeeeej Ja podzieliłam sympatie i zagłosowałam na SPN jako najlepszy TV show, na Jareda jako sexiest male i Deana jako Hero of 2008
trifle - Nie 09 Lis, 2008 23:53
Ciekawe, czym Dean wolałby być - sexiest male czy hero 2008
Calipso - Nie 09 Lis, 2008 23:55
| Aragonte napisał/a: | | zagłosowałam na SPN jako najlepszy TV show |
Tiaa
| Aragonte napisał/a: | | na Jareda jako sexiest male |
Yes i Hero
| Aragonte napisał/a: | Deana jako Hero od 2008 |
I sexiest male
Każdy dostał po równo
Harry_the_Cat - Pon 10 Lis, 2008 00:00
| Aragonte napisał/a: | | Harry_the_Cat napisał/a: | Wiem.... Ale Dean przed Samem.. |
Eeeeej Ja podzieliłam sympatie i zagłosowałam na SPN jako najlepszy TV show, na Jareda jako sexiest male i Deana jako Hero of 2008 |
A tak serio, to Deanowi - OBIEKTYWNIE - to się chyba bardziej należy w 2008, nie?
Poświęcił za Sama życie... Keep fighting and take care of my wheels...
Aragonte - Pon 10 Lis, 2008 00:06
| Harry_the_Cat napisał/a: | | Aragonte napisał/a: | | Harry_the_Cat napisał/a: | Wiem.... Ale Dean przed Samem.. |
Eeeeej Ja podzieliłam sympatie i zagłosowałam na SPN jako najlepszy TV show, na Jareda jako sexiest male i Deana jako Hero of 2008 |
A tak serio, to Deanowi - OBIEKTYWNIE - to się chyba bardziej należy w 2008, nie?
Poświęcił za Sama życie... Keep fighting and take care of my wheels... |
A jak myślisz, dlaczego tak właśnie zagłosowałam?
Harry_the_Cat - Pon 10 Lis, 2008 00:10
Bo uczciwy z Ciebie człowiek
|
|
|