Seriale - Seriale kryminalne i sensacyjne
Isil - Śro 30 Sie, 2006 01:10
"Prison Break"
Jest moze ktos za? Bo ja bardzo Ostatnio moj ulubiony
miłosz - Śro 30 Sie, 2006 09:41
Gdzie to oglądasz, mój skarbie ? Powiedz nam
Hm i powiem, że jak grają tam takie ciasteczka to zasadniczo fabuła schodzi na drugi plan !!!
przecinek - Czw 31 Sie, 2006 14:12
A jeżeli ktoś lubi mocne, prawdziwe, policyjne seriale to polecam na AXN w piątek The shield - Świat glin. Nie wiem od której serii zaczną, ale to jest naprawdę dobra rzecz, trzyma za gardło od pierwszego odcinka, potem trochę puszcza, aby następnie rzucić o ziemie i tak zostajesz do ostatniego odcinka.
Admete - Czw 31 Sie, 2006 14:14
Chetnie bym obejrzała, ale nie mam płatnych kanałów.
Isil - Czw 31 Sie, 2006 16:30
Na AXN w ogole duzo seriali leci, prawda? Zawsze widze w programie tv Lost i Agentke o stu twarzach (i na pewno nie sa to sezony 1,2 ktore tvp1 nam ciagle powtarza, swoja droga co za problem puscic chociaz 3? kogo interesuja ta moda na sukces? albo dziecom wlasnie zaczeli puszczac teletubbisie, a to na pewno tez kosztowalo), a pewnie jest jeszcze cala masa innych ktorych nie znam, chociaz sa warte obejrzenia.
Anonymous - Pią 01 Wrz, 2006 01:15
Isil nie znasz sie !!! Moda na sukces rulez !!!!!
Ciekawa jestem kiedy Brooke zakocha się w owczarku alzackim kuzyna siostry wujka teściowej Stefani.
Harry_the_Cat - Pią 01 Wrz, 2006 11:14
| AineNiRigani napisał/a: | | Ciekawa jestem kiedy Brooke zakocha się w owczarku alzackim kuzyna siostry wujka teściowej Stefani. |
Tak, to mniej więcej chyba streszcza ten serial...
Nie wiem ile odcinków jest u nas, ale w stanch to już chyba z 10000....
Viki - Pon 04 Wrz, 2006 13:15
| Isil napisał/a: | "Prison Break"
Jest moze ktos za? Bo ja bardzo Ostatnio moj ulubiony | Zdecydowanie jest ktoś za. Świetna historia a do tego walory "estetyczne" Nie mogę się już doczekać II sezonu.
Isil - Śro 06 Wrz, 2006 01:20
Wspóczuję w takim razie czekania, II się jeszcze nawet nie rozkręcił
Ale fajnie, że wyszli z wiezienia, można pooglądać Wentwortha Millera w rózniejszych kreacjach... chociaz w tej czapeczce z daszkiem do garnituru wygladał jak Forrest Gump, a jak zalozyl jeszcze plecak?! Mimo to nie moge oderwac wzroku
Viki - Śro 13 Wrz, 2006 20:12
Nie no, nie przeszadzajmy "Fish" jako Forrest Gump. Nie pasuje mi to. Już bardziej Harry Potter 20 lat później
Isil - Czw 14 Wrz, 2006 22:02
Cos nie kumam...
Marija - Śro 20 Wrz, 2006 09:48
Hmmmm, a zachwycałyście się już starym "Miami Vice" i boskim Donem?? Tudzież równie boskim Donem jako Nash'em Bridgesem??
miłosz - Śro 20 Wrz, 2006 10:31
sie nie zachwycałam Typ urody mi w ustach nie lezy
miłosz - Śro 20 Wrz, 2006 10:33
Admette [cenzurka] "bez śladu" i "Dowody zbrodni"
Biegła jestes w angielskim????? mua rozumie 1/20 córka piate przez dziesiąte - razem scalamy do kupy
Marija - Śro 20 Wrz, 2006 10:47
| miłosz napisał/a: | sie nie zachwycałam Typ urody mi w ustach nie lezy |
To ja juz nie wiem
miłosz - Śro 20 Wrz, 2006 11:02
| Marija napisał/a: | | miłosz napisał/a: | sie nie zachwycałam Typ urody mi w ustach nie lezy |
To ja juz nie wiem |
Ale na pysk tu nie padaj - zachwycaj sie kochana do woli
Marija - Śro 20 Wrz, 2006 11:15
Aaaaaaaa, to już inna rozmowa :grin:
Anonymous - Śro 20 Wrz, 2006 12:17
| miłosz napisał/a: | mua rozumie 1/20 córka piate przez dziesiąte - razem scalamy do kupy |
Przyznam się, że przy tych filmach się pogubiłam bez polskich napisów. Język techniczny, chemiczny - szeroko pojęty fachowy, to już ponad moje możliwości.
Admete - Śro 20 Wrz, 2006 14:56
Miłosz to jak będziesz miała te seriale, to się podziel. Jestem przyzwyczajona do oglądania po angielsku. Najwyżej czegoś tam niez rozumiem do końca. A Bez śladu maja świetne transkrypcje scenariuszy, więc nie będzie kłopotu
Gosia - Śro 20 Wrz, 2006 15:24
Mi sie kiedys Don Johnson podobal. Miami Vice i "Dlugie gorace lato..." chyba tak sie to nazywalo.......... hmmmmmmmm. gorąco bylo faktycznie....
Kaziuta - Śro 20 Wrz, 2006 17:54
Ja tez byłam "kiedyś" fanką Dona Jonsona. Teraz lubię go trochę mniej, ale do dzis uwielbiam u panów letnie kryte buty na bose stopy.
Harry_the_Cat - Śro 20 Wrz, 2006 17:59
A ja marynarki założone na T-shirty...
Gosia - Śro 20 Wrz, 2006 19:40
Czyzby to wszystko wplyw Dona Johnsona ?
Brzydko sie zestarzal, a kiedys byl calkiem calkiem... pamietam dobrze .....
Diana - Śro 20 Wrz, 2006 22:12
| Gosia napisał/a: | Czyzby to wszystko wplyw Dona Johnsona ?
Brzydko sie zestarzal, a kiedys byl calkiem calkiem... pamietam dobrze ..... |
To fakt, niektórzy aktorzy czy w ogóle artyści na starość nie pięknieją, a inni- przeciwnie. Np. taki Krzysztof Krauze wygląda, jak dla mnie, naprawdę w porządku. :grin:
Anonymous - Śro 20 Wrz, 2006 22:37
sztandarowym przykładem jest Sean Connery. Li i jedynie
|
|
|