Aktorzy - Pierce Brosnan
Trzykrotka - Pon 24 Lip, 2006 09:45
Ladies, jak ja uwielbiam nocne ślinienie się na forum! Gdyby tak popatrzeć na wątki i prześledzić godziny powstawania niektórych postów.... Sama uprawiam ślinienie, więc pozdrawiam koleżanki, ktre mają problem z zasypianiem w te upalne noce :grin: .
Aine, ale narozrabiałaś tym Piercem!! I Miłosz narozrabiała, że się w niego ubrała! :grin:
Jeannette - Pon 24 Lip, 2006 10:18
A ja dzisiaj chyba przez was oka nie zmrużyłam.....ciągle jakieś mary miałam przed oczami. I teraz mam sińce....a Ty Aine to okrutna jesteś.....jak my mamy szukać sobie faceta w realu jak Ty takie fotki dajesz?
miłosz - Pon 24 Lip, 2006 11:16
http://insider.tv.yahoo.com/celeb/4404/
Piercyk zagra wraz z upiorkiem - juz czuję, że to będzie arcydzieło
Anonymous - Pon 24 Lip, 2006 12:52
Jenyściewy, toż to będzie ślinotok nie do opanowania !!!!!!!!!!
Mam czas aby wymyślić i opatentować jakieś wkładki czy pieluchy ślinotokowe, bo bez nich się nie obejdzie.
Anonymous - Pon 24 Lip, 2006 13:23
A mnie się dzisiaj śniła Trzykrotka, że mamy zdawać ten egzamin na pilotów, a wokoło domy się walą. I tak bez wiekszych emocji obserwowałam, jak mój dom powoli się zapada ...
miłosz - Pon 24 Lip, 2006 14:20
| AineNiRigani napisał/a: | | A mnie się dzisiaj śniła Trzykrotka, że mamy zdawać ten egzamin na pilotów, a wokoło domy się walą. I tak bez wiekszych emocji obserwowałam, jak mój dom powoli się zapada ... |
Oj jak znam Trzykrotkę był to zaiste sen proroczy
Anonymous - Pon 24 Lip, 2006 14:26
Z tymi dodmami, czy egzaminem?
Anonymous - Pon 24 Lip, 2006 14:47
A juści, co by nie !!!!
Agnesse - Pon 24 Lip, 2006 14:52
Pierce na mnie nie działa, jest w nim coś co mnie odpycha, jakiś za ugrzeczniony, za przylizany, za wystylizowany.
Bardziej śmiać mi się chce na jego widok niz ślinić...
Aragonte - Pon 24 Lip, 2006 14:53
Ale to nie uchodzi :razz:
Idę się zatopić w papiery, coby sobie wymazać pamięć (na razie!) z tych pięknych widoków :oops: :grin:
Aga85 - Pon 24 Lip, 2006 15:12
| Agnesse napisał/a: | Pierce na mnie nie działa, jest w nim coś co mnie odpycha, jakiś za ugrzeczniony, za przylizany, za wystylizowany.
Bardziej śmiać mi się chce na jego widok niz ślinić... |
Pierce ugrzeczniony? Ja bym określiła go mianem łobuzerski
Gosia - Pon 24 Lip, 2006 15:20
Kiedys na mnie dzialal, ale mi przeszlo
Anonymous - Pon 24 Lip, 2006 18:57
| Aga85 napisał/a: | Pierce ugrzeczniony? Ja bym określiła go mianem łobuzerski |
Ja tam zawsze widzę że ma w oczach begierki
Taki typ słodkiego filuternego łobuziaka
P.S. Gosieńko skomentowałabym, ale chyba nie wypada
Aga85 - Pon 24 Lip, 2006 19:07
| AineNiRigani napisał/a: | Ja tam zawsze widzę że ma w oczach begierki
Taki typ słodkiego filuternego łobuziaka |
Dokładnie, Aine :grin: . Widzę, że znowu się zgadzamy
Anonymous - Pon 24 Lip, 2006 19:12
To albo mam zaczac sie bac, albo jednak nasze gusta i odbior swiata nie sa takie rozbiezne
Aga85 - Pon 24 Lip, 2006 19:31
| AineNiRigani napisał/a: | To albo mam zaczac sie bac, albo jednak nasze gusta i odbior swiata nie sa takie rozbiezne |
Hehe, mam nadzieję, że to drugie , bo jeszcze wyjdzie na to, że nie Ty, a ja powinnam zacząć się bać
Gosia - Pon 24 Lip, 2006 20:28
| AineNiRigani napisał/a: | Gosieńko skomentowałabym, ale chyba nie wypada |
Czemu nie wypada ?
Mozesz skomentowac na priva
Kaziuta - Pią 04 Sie, 2006 19:03
Miłoszku specjalnie dla Ciebie. Gołe stópki i torsik.

Caroline - Pią 04 Sie, 2006 19:08
No to ze stópek jeszcze:
Caroline - Pią 04 Sie, 2006 19:14
Umówmy się, że jesteśmy na Seszelach, czy gdzieś tam i juz jest po 22.00...
Gosia - Pią 04 Sie, 2006 19:17
O jej! Ten na jachcie, z bosymi stopkami, to ja Wam powiem, ze niczego sobie
Kaziuta - Pią 04 Sie, 2006 23:19
Niczego sobie ! Gosieńko toz to bóstwo. Jest cudniuśki. A jak wrzucisz nazwisko w Goglach i poszukasz w grafice to jest tyle boskich Pierców, że nie wiesz, który piękniejszy.
Gosia - Pią 04 Sie, 2006 23:23
Ale wiesz powiem Ci mimochodem, ze ja chyba wole takiego troche zakrytego, bo ten nizej rozneglizowany mnie nie kreci dziwne
Kaziuta - Pią 04 Sie, 2006 23:30
Nie wcale nie dziwne. Normalne. Trochę zakryty jest bardziej tajemniczy, nieodgadniony. Mężczyźni maja podobno takie same wrażenie o kobietach (przynajmniej niektórzy). Ta co ma lekko odsłonięty dekolt bardziej ich podnieca niż ta prawie z piersiami na wierzchu. Ale czy można im wierzyć ?:wink:
Gitka - Pią 11 Sie, 2006 10:09
Z brodą czy bez? Który image Pierce'a Brosnana bardziej Ci się podoba?
Można głosować
http://zyciegwiazd.onet.pl/461,pojedynki.html
|
|
|