To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Kącik graficzny - SPN kubek

Aragonte - Wto 01 Lip, 2008 20:15

Caitriona napisał/a:
Aragonte napisał/a:
tzn. chętnie wykorzystam projekt Caitri, jeśli się zgodzi

Nie tyle się zgodzę, ale będę zaszczycona :D :D Szalenie będę się cieszyć jeśli któryś projekt będzie wykorzystany :D
praedzio napisał/a:
A tak w ogóle, to jak to cenowo wychodzi?

W empiku kubeczek kosztuje 20 zł.

A, to tyle, co upiorny :-D
Caitri, oświeć mnie: to można załatwić dokładnie w Empiku? Tzn. w jakim Empiku?

Caitriona - Wto 01 Lip, 2008 20:52

Nigdy takiego kubka nie zamawiałam wcześniej, ale to wszystko mozna załatwić przez stronę internetową empiku http://www.empikfoto.pl/ (czy w samym sklepie, to nie wiem)
Trzeba się zalogować potem wgrać wybraną grafikę i zamówić kubek. Odbiera sie w wybranym empiku (któryś w centrum). Takie przynajmniej podają info :D

Aragonte - Wto 01 Lip, 2008 20:54

Aha, już rozumiem :mrgreen: Dzięki!
Caitriona - Wto 01 Lip, 2008 20:58

Non problemo! Specjalnie w celu zamówienia SPN kubka zajerestrowałam się w tym ich sklepie i wgrałam sobie projekty ;) Tylko ciągle nie mogę się zdecydowac który wybrać :roll: :mrgreen:
Anonymous - Wto 01 Lip, 2008 21:05

zaraz, zarazm odebranie w Empiku czyli droga pocztowa odpada?
praedzio - Wto 01 Lip, 2008 21:11

Tzn. tylko w stołecznym Empiku?
Aragonte - Wto 01 Lip, 2008 21:21

Caitriona napisał/a:
Non problemo! Specjalnie w celu zamówienia SPN kubka zajerestrowałam się w tym ich sklepie i wgrałam sobie projekty ;) Tylko ciągle nie mogę się zdecydowac który wybrać :roll: :mrgreen:

Ja na bank chcę ten pierwszy, z braćmi W. i impalą :-D

Praedzio, jeśli nawet, to chyba nie jest już problem? :wink:

praedzio - Wto 01 Lip, 2008 21:25

Nooo... pewnie, zanim się zdecyduję na jakiś wzór, to to przestanie być problemem. :mrgreen:
Caitriona - Wto 01 Lip, 2008 21:34

Z tego co się orientuję to można zamówić przesyłkę w dowolne miejsce. A jeśli chodzi o odbiór osobisty to tu jest spis: http://www.empikfoto.pl/index.php?m=labs
praedzio - Wto 01 Lip, 2008 21:38

Aha. To w porządku. Dzięki!
Deanariell - Pią 04 Lip, 2008 01:10

Harry :wink: , że tak spytam, jak tam projekt Dean'owego/supernaturalnego kubeczka? Bo stwierdziłam, że wstrzymam się z decyzją ostatecznego wyboru i poczekam jeszcze na Twoje pomysły - z projektów Caitri zdecydowanie wybrałam ten najczarniejszy :mrgreen: Przykro mi, że akurat nie ma tam Sama, ale... widocznie nie można mieć wszystkiego - too much love will kill you :cool: - a zresztą... serce nie sługa... :-P
Harry_the_Cat - Sob 05 Lip, 2008 01:32

Hehe... czytasz mi w myślach, Riella....

Właśnie nad swoim projektem spędziłam dzisiejszy wieczór....

w trzech wersjach - różnice raczej kosmetyczne ;)

Wielkość dostosowana do empiku, ale nie wiem, jak to się będzie przekładać.
Jakieś zmiany mogę mieć jeszcze możliwość nanieść - także, jak ktoś chce to może probować pytać ;)

Admete - Sob 05 Lip, 2008 12:24

Czym się różnią te wersje niebieskie? Mnie się właśnie te podobaja.
W kwestii kubków to ja tylko na prezent urodzinowo - imieninowy liczę...Nie mam nic kasy. Remont! :cry2:

Agn - Sob 05 Lip, 2008 12:32

Druga mi się podoba. Konkretnie ten przebłysk błękitu wokół łebka Deana. :mrgreen:

Sulwen, pierwsza jest bardziej czarno-biała z niebieskimi akcentami, druga tę niebieskość ma (ciuteńkę) dodaną na całości. I jest chyba troszeczkę ciemniejsza. Ewentualnie to kwestia dodanego koloru.

Harry_the_Cat - Sob 05 Lip, 2008 12:33

Admete napisał/a:
Czym się różnią te wersje niebieskie?

ilością niebieskiego :D

Pierwszy jest tak w ogole czarno-bialy, tylko z plamami czerwonymi i niebieskimi. Drugi jest cały delikatnie niebieski. Mówiłam, że różnice kosmetyczne. Jak byś wolała to tą czerwień mogę zdjąć ;)

EtA: Agn już wszystko objaśniła :D I tak, ciemniejszy jest dlatego, że na całej powierzchni jest powłoka blado-niebieska ustawiona na "burn" ;)

Admete - Sob 05 Lip, 2008 12:37

Zaraz się przyjrzę dokładniej.
Anonymous - Sob 05 Lip, 2008 12:50

myśle czy nie uderzyć na allegro tam razem z przesyłką wyjdzie 20 zł. chyba, że znajdę gdzieś na zaścianku firmę z takimi usłagami...
Harry_the_Cat - Sob 05 Lip, 2008 13:07

Mam jeszcze dwie wariacje na temat:

Jeśli komuś taka kompozycja odpowiada, ale chciałby jakieś inne zdjęcie Deana/Sama w centrum, to pod warunkiem, że będzie ok. 1000 pikseli wysokości, mogę spróbować.

Admete - Sob 05 Lip, 2008 13:11

Ładne - umieść je tak, żeby mogła u siebie zapisac.
Agn - Sob 05 Lip, 2008 13:14

Czerwona! Aczkolwiek i tak wolę niebieską.

Admete, jak otwierasz miniaturkę to ci się nie daje zapisywać? :mysle:

Harry_the_Cat - Sob 05 Lip, 2008 13:56

Chyba powinnam już skończyć te eksperymenty, bo pliczek ma już 50 warstw... :roll:

Chyba zdecyduję się na wersję ostatnią...

Harry_the_Cat - Sob 05 Lip, 2008 14:10

Na kubek w empiku czeka się ponad tydzień...

Zamówiłam. Odbiór 15.07 (wtorek!.... w Megastorze przy de Gaulle'u ;) )

Zobacze, jak wyjdzie - jesli jakość bedzie w porządku, to pomyślę nad innymi (Bones, Zmierzch... :rumieniec: )

Caitriona - Sob 05 Lip, 2008 16:11

Harry_the_Cat napisał/a:
Zamówiłam. Odbiór 15.07

Byłam zaskoczona, ze tak długo...
Harry_the_Cat napisał/a:

Ja tam nadal myślę :lol: :lol: :lol:

Harry_the_Cat - Sob 05 Lip, 2008 16:17

Caitriona napisał/a:
Harry_the_Cat napisał/a:
Zamówiłam. Odbiór 15.07

Byłam zaskoczona, ze tak długo...

Ja tez. Ale chce zobaczyć jaka jakość. No i wole odebrać osobiście niż czekać na pocztę - dalej czekam na SPN - DVD :roll:

Cytat:

Harry_the_Cat napisał/a:

Ja tam nadal myślę :lol: :lol: :lol:

Ja na razie mam z głowy ;)

Caitriona - Sob 05 Lip, 2008 16:21

Harry_the_Cat napisał/a:
No i wole odebrać osobiście niż czekać na pocztę

Dltego od razu dałam sobie spokój z allegro - może i ceny mniejsze, ale trzeba dodać cenę przesyłki i własnie ta nasza nieszczęsna poczta; jeszcze zaczną znowu strajować i mi się gdzieś SPN kubeczek będzie poniewierał... Strach pomyśleć!