Kącik graficzny - SPN kubek
Aragonte - Wto 01 Lip, 2008 20:15
| Caitriona napisał/a: | | Aragonte napisał/a: | | tzn. chętnie wykorzystam projekt Caitri, jeśli się zgodzi |
Nie tyle się zgodzę, ale będę zaszczycona Szalenie będę się cieszyć jeśli któryś projekt będzie wykorzystany | praedzio napisał/a: | | A tak w ogóle, to jak to cenowo wychodzi? |
W empiku kubeczek kosztuje 20 zł. |
A, to tyle, co upiorny
Caitri, oświeć mnie: to można załatwić dokładnie w Empiku? Tzn. w jakim Empiku?
Caitriona - Wto 01 Lip, 2008 20:52
Nigdy takiego kubka nie zamawiałam wcześniej, ale to wszystko mozna załatwić przez stronę internetową empiku http://www.empikfoto.pl/ (czy w samym sklepie, to nie wiem)
Trzeba się zalogować potem wgrać wybraną grafikę i zamówić kubek. Odbiera sie w wybranym empiku (któryś w centrum). Takie przynajmniej podają info
Aragonte - Wto 01 Lip, 2008 20:54
Aha, już rozumiem Dzięki!
Caitriona - Wto 01 Lip, 2008 20:58
Non problemo! Specjalnie w celu zamówienia SPN kubka zajerestrowałam się w tym ich sklepie i wgrałam sobie projekty Tylko ciągle nie mogę się zdecydowac który wybrać
Anonymous - Wto 01 Lip, 2008 21:05
zaraz, zarazm odebranie w Empiku czyli droga pocztowa odpada?
praedzio - Wto 01 Lip, 2008 21:11
Tzn. tylko w stołecznym Empiku?
Aragonte - Wto 01 Lip, 2008 21:21
| Caitriona napisał/a: | Non problemo! Specjalnie w celu zamówienia SPN kubka zajerestrowałam się w tym ich sklepie i wgrałam sobie projekty Tylko ciągle nie mogę się zdecydowac który wybrać |
Ja na bank chcę ten pierwszy, z braćmi W. i impalą
Praedzio, jeśli nawet, to chyba nie jest już problem?
praedzio - Wto 01 Lip, 2008 21:25
Nooo... pewnie, zanim się zdecyduję na jakiś wzór, to to przestanie być problemem.
Caitriona - Wto 01 Lip, 2008 21:34
Z tego co się orientuję to można zamówić przesyłkę w dowolne miejsce. A jeśli chodzi o odbiór osobisty to tu jest spis: http://www.empikfoto.pl/index.php?m=labs
praedzio - Wto 01 Lip, 2008 21:38
Aha. To w porządku. Dzięki!
Deanariell - Pią 04 Lip, 2008 01:10
Harry , że tak spytam, jak tam projekt Dean'owego/supernaturalnego kubeczka? Bo stwierdziłam, że wstrzymam się z decyzją ostatecznego wyboru i poczekam jeszcze na Twoje pomysły - z projektów Caitri zdecydowanie wybrałam ten najczarniejszy Przykro mi, że akurat nie ma tam Sama, ale... widocznie nie można mieć wszystkiego - too much love will kill you - a zresztą... serce nie sługa...
Harry_the_Cat - Sob 05 Lip, 2008 01:32
Hehe... czytasz mi w myślach, Riella....
Właśnie nad swoim projektem spędziłam dzisiejszy wieczór....
w trzech wersjach - różnice raczej kosmetyczne
Wielkość dostosowana do empiku, ale nie wiem, jak to się będzie przekładać.
Jakieś zmiany mogę mieć jeszcze możliwość nanieść - także, jak ktoś chce to może probować pytać
Admete - Sob 05 Lip, 2008 12:24
Czym się różnią te wersje niebieskie? Mnie się właśnie te podobaja.
W kwestii kubków to ja tylko na prezent urodzinowo - imieninowy liczę...Nie mam nic kasy. Remont!
Agn - Sob 05 Lip, 2008 12:32
Druga mi się podoba. Konkretnie ten przebłysk błękitu wokół łebka Deana.
Sulwen, pierwsza jest bardziej czarno-biała z niebieskimi akcentami, druga tę niebieskość ma (ciuteńkę) dodaną na całości. I jest chyba troszeczkę ciemniejsza. Ewentualnie to kwestia dodanego koloru.
Harry_the_Cat - Sob 05 Lip, 2008 12:33
| Admete napisał/a: | | Czym się różnią te wersje niebieskie? |
ilością niebieskiego
Pierwszy jest tak w ogole czarno-bialy, tylko z plamami czerwonymi i niebieskimi. Drugi jest cały delikatnie niebieski. Mówiłam, że różnice kosmetyczne. Jak byś wolała to tą czerwień mogę zdjąć
EtA: Agn już wszystko objaśniła I tak, ciemniejszy jest dlatego, że na całej powierzchni jest powłoka blado-niebieska ustawiona na "burn"
Admete - Sob 05 Lip, 2008 12:37
Zaraz się przyjrzę dokładniej.
Anonymous - Sob 05 Lip, 2008 12:50
myśle czy nie uderzyć na allegro tam razem z przesyłką wyjdzie 20 zł. chyba, że znajdę gdzieś na zaścianku firmę z takimi usłagami...
Harry_the_Cat - Sob 05 Lip, 2008 13:07
Mam jeszcze dwie wariacje na temat:
Jeśli komuś taka kompozycja odpowiada, ale chciałby jakieś inne zdjęcie Deana/Sama w centrum, to pod warunkiem, że będzie ok. 1000 pikseli wysokości, mogę spróbować.
Admete - Sob 05 Lip, 2008 13:11
Ładne - umieść je tak, żeby mogła u siebie zapisac.
Agn - Sob 05 Lip, 2008 13:14
Czerwona! Aczkolwiek i tak wolę niebieską.
Admete, jak otwierasz miniaturkę to ci się nie daje zapisywać?
Harry_the_Cat - Sob 05 Lip, 2008 13:56
Chyba powinnam już skończyć te eksperymenty, bo pliczek ma już 50 warstw...
Chyba zdecyduję się na wersję ostatnią...
Harry_the_Cat - Sob 05 Lip, 2008 14:10
Na kubek w empiku czeka się ponad tydzień...
Zamówiłam. Odbiór 15.07 (wtorek!.... w Megastorze przy de Gaulle'u )
Zobacze, jak wyjdzie - jesli jakość bedzie w porządku, to pomyślę nad innymi (Bones, Zmierzch... )
Caitriona - Sob 05 Lip, 2008 16:11
| Harry_the_Cat napisał/a: | | Zamówiłam. Odbiór 15.07 |
Byłam zaskoczona, ze tak długo...
| Harry_the_Cat napisał/a: | | Chyba zdecyduję się na wersję ostatnią... |
Ja tam nadal myślę
Harry_the_Cat - Sob 05 Lip, 2008 16:17
| Caitriona napisał/a: | | Harry_the_Cat napisał/a: | | Zamówiłam. Odbiór 15.07 |
Byłam zaskoczona, ze tak długo... |
Ja tez. Ale chce zobaczyć jaka jakość. No i wole odebrać osobiście niż czekać na pocztę - dalej czekam na SPN - DVD
| Cytat: |
| Harry_the_Cat napisał/a: | | Chyba zdecyduję się na wersję ostatnią... |
Ja tam nadal myślę |
Ja na razie mam z głowy
Caitriona - Sob 05 Lip, 2008 16:21
| Harry_the_Cat napisał/a: | | No i wole odebrać osobiście niż czekać na pocztę |
Dltego od razu dałam sobie spokój z allegro - może i ceny mniejsze, ale trzeba dodać cenę przesyłki i własnie ta nasza nieszczęsna poczta; jeszcze zaczną znowu strajować i mi się gdzieś SPN kubeczek będzie poniewierał... Strach pomyśleć!
|
|
|