Aktorzy - George Clooney
Harry_the_Cat - Czw 20 Lip, 2006 22:59
Ja bym go bez martini tez wzięła...
Anonymous - Czw 20 Lip, 2006 23:12
Ta druga jednak bardziej mi się podoba. Pamietam że jak byłam we Włoszech często ją puszczali
Anonymous - Czw 20 Lip, 2006 23:15
Wrrrrrr. To byłam ja.
miłosz - Wto 22 Sie, 2006 09:56
George Clooney czyje się odrzucony
"George Clooney czuje się osamotniony na planie "Ocean's Thirteen", gdyż jego koledzy zajmują się dziećmi.
Aktor czuje się odrzucony, gdyż jego partnerzy z planu, Brad Pitt i Matt Damon, zajmują się swoimi niedawno narodzonymi dziećmi. Wymieniają się wskazówkami i opowiadają sobie historie, w czym nie uczestniczy kawaler Clooney, który nie ma własnego potomstwa. Rozgoryczony gwiazdor miał nawet nazwać parę "klubem młodego tatusia".
Żona Damona, Luciana Barroso, urodziła ich pierwsze dziecko, córkę Isabellę, w czerwcu 2006 roku. Kilka tygodni wcześniej przyszła na świat w Namibii córka Angeliny Jolie i Pitta, Shiloh Nouvel."
Kaziuta - Wto 22 Sie, 2006 18:16
Biedny Żorżik. Znam ten ból, nie ze strony młodych tatusiów, ale mamuś. Potrafią być nieznośne.
Trzykrotka - Śro 23 Sie, 2006 15:03
Oj tak, Kaziuta, święte słowa. Skoro młode mamusie sa nieznośne, to wyobrażam sobie, jaki musi być wyposzczony młody tatuś - Brad Pitt.
Biednieńki ten Clooney... żadnych męskich rozrywek na planie? Może to sie przełoży na lepszy film niż Ocean's Twelve. Tam widac było - wedle słów Miłosza - że ekipa bawiła się świetnie, widzowie niestety - trochę mniej.
Harry_the_Cat - Śro 23 Sie, 2006 16:11
Ja i tak Brada nie lubię, więc lepiej dla mnie, żeby się Żorżik (świetne, Kaziuto!) z nim nie kolegował...
Kaziuta - Sob 26 Sie, 2006 19:07
W niedziele na TVN 7 o 20,10 "Batman i Robin" w roli Batmana oczywiście Żorżik.
Film marny, ale popatrzeć na na Żorżika w skórze i to dopasowanej, czemu nie.
Gosia - Sob 26 Sie, 2006 20:21
George gral w Batmanie ???? :o
Caitriona - Sob 26 Sie, 2006 21:55
Grał, grał. I trzeba przyznać, ze był najgorszym Batmanem... I cały ten film też do niczego... Ale na samego Dżordżyka popatrzeć można
Anonymous - Pon 28 Sie, 2006 01:50
Szczególnie z tymi komputerowymi mięśniami ...
Gitka - Pon 28 Sie, 2006 12:52
George Clooney zakochany?
Mając takich przyjaciół jak Brad Pitt i Matt Damon, którzy nie dość, że są młodsi to w dodatku już założyli rodziny, 45-letni George Clooney zaczął sam rozważać taką możliwość.
Okazuje się, że ten, jak dotąd, zatwardziały kawaler, poznał na planie zdjęciowym filmu Ocean’s Thirteen piękną Ellen Barkin, z którą podobno spędza bardzo dużo czasu po godzinach. Świadkowie mówią, że wygląda to na coś poważniejszego, niż kolejny przelotny romans.
6 sierpnia para wybrała się na przedstawienie grupy Cirque du Soleil, później widziano ich trzymających się za ręce i wspólnie zmierzających w stronę jego pokoju hotelowego. Kilka dni później Ellen i George spotkali się na kolacji z producentem Jerrym Wientraubem w restauracji hotelu Belagio, i, jak donoszą świadkowie, nie potrafili oderwać od siebie wzroku.
George jest zachwycony Ellen. Uważa, że jest ona wyjątkowo seksowna
źródło http://www.pudelek.pl/artykul/1219
Kaziuta - Pon 28 Sie, 2006 16:16
Ale Ellen Barkin jest od niego starsza o 7 lat. Nic nie mam przeciwko takiej różnicy wieku "w drugą stronę" ale to uczucie wydaje mi się to mało prawdopodobne.
przecinek - Czw 31 Sie, 2006 14:29
A w przyszłym tygodniu wraca "Ostry dyżur" i ostatni sezon z doktorem Rosem
Gitka - Pią 01 Wrz, 2006 18:04
George Clooney podrywa Ellen Barkin
Mimo sławy podrywacza młodszych od siebie kobiet, George Clooney umawia się obecnie ze starszą o siedem lat Ellen Barkin.
Hollywoodzki gwiazdor, który niedawno rozstał się z 35-letnią Kristą Allen, jest pod ogromnym wrażeniem aktorki znanej z filmów "Morze miłości", "Złe towarzystwo" i "Las Vegas Parano". Zażyłość pary ułatwia wspólna praca na planie obrazu "Ocean's Thirteen".
W lutym Barkin rozwiodła się z właścicielem koncernu kosmetycznego Revlon, Ronem Perelmanem. Na podstawie ugody uzyskała 19 milionów dolarów. Z pierwszego małżeństwa z Gabrielem Byrne'em ma syna i córkę. Clooney był raz żonaty, po czym ślubował nigdy więcej nie stawać na ślubnym kobiercu.
http://film.wp.pl/p/id,70697,m,pl,wiadomosc.html
Alison - Pią 01 Wrz, 2006 19:02
Dżordżyk jak mogłeś mi to zrobić?! :cry: :cry: :cry:
Caroline - Sob 02 Wrz, 2006 13:52
| Gitka napisał/a: | | Na podstawie ugody uzyskała 19 milionów dolarów. Z pierwszego małżeństwa z Gabrielem Byrne'em ma syna i córkę. | Myśląca babka z tej Ellen, z pierwszego małżeństwa dzieci, z drugiego kasa, a na koniec Dżordżyk, zdecydowanie moja idolka
Alisonku, nie płacz, to na pewno podłe plotki, przecież nie chciałby przegrać zakładu z Nicole Kidman (?), poza tym jeszcze nie spotkał Ciebie
Alison - Sob 02 Wrz, 2006 19:36
[quote="Caroline"] | Gitka napisał/a: |
Alisonku, nie płacz, to na pewno podłe plotki, przecież nie chciałby przegrać zakładu z Nicole Kidman (?), poza tym jeszcze nie spotkał Ciebie |
Ale burak jakoś się nie kwapi, żeby mnie poznać ??:
Pies go drapał, niech bierze tego babiszona, obejdzie się. I tak nigdy się nie dowie ile stracił. Ćwikła i tyle! :razz:
Anonymous - Sob 02 Wrz, 2006 19:58
Alison, jakby zobaczył Twój seksowny zarost i bujne owłosienie, przybiegłby w trymiga. Trzeba dąc chłopakowi ku temu okazję. Jak nie przyszedł Mahomet i te sprawy...
Jeannette - Sob 02 Wrz, 2006 20:40
| Alison napisał/a: | Ale burak jakoś się nie kwapi, żeby mnie poznać
Pies go drapał, niech bierze tego babiszona, obejdzie się. I tak nigdy się nie dowie ile stracił. Ćwikła i tyle! |
Myślę, że taki Goerge nie zasługuje na taką matuchnę.
Anonymous - Sob 02 Wrz, 2006 20:47
Ale matuchna zasługuje na takiego Dżordżyka
Jeannette - Sob 02 Wrz, 2006 21:11
Matuchna zasługuje na każdego, kto by był w połowie tak miluchny jak ona....bo połowa to i tak dużo. :razz:
Anonymous - Sob 02 Wrz, 2006 21:18
e tam połowa, wystarczyłaby 1/5
Anonymous - Nie 03 Wrz, 2006 22:42
Zejdźcie ze mnie.
Sama wiem kto na mnie zasługuje.
NIKT.
Taki się jeszcze nie urodził, więc pewnie już w tym wcieleniu nie dane nam będzie się spotkać, bo nie zamierzam jak Demi Moore z niemowlętami... :razz:
Alison - Nie 03 Wrz, 2006 22:44
Chyba nie muszę dodawać, że to byłam ja.
Aine a gdzie ten niemowlak z cygaretką? Fajowy był!
|
|
|