Seriale - Dramy, czyli urok Azji
Trzykrotka - Śro 30 Kwi, 2014 12:32
| Agn napisał/a: |
A, skoro już się dzilimy wszelkimi dobrami. Czy poznajecie tych młodziusich malujących chłopców? |
Ah In i Min Ho? Jakie kurczątka
New Leaf już dziś? Strasznie jestem ciekawa tej dramy i gotowa, żeby ją polubić
BeeMeR - Śro 30 Kwi, 2014 13:31
| Trzykrotka napisał/a: | Ah In i Min Ho? Jakie kurczątka | cudni Tym bardziej, że wiadomo jak wyrośli
| Trzykrotka napisał/a: | New Leaf już dziś? Strasznie jestem ciekawa tej dramy i gotowa, żeby ją polubić | Ja się nastawiam najpierw na skończenie 3 dni, a dopiero potem na nową dramę - ale kto wie - jak się na coś nastawiam to mi się szybko przestawia
Aragonte - Śro 30 Kwi, 2014 13:50
| Trzykrotka napisał/a: | New Leaf już dziś? Strasznie jestem ciekawa tej dramy i gotowa, żeby ją polubić |
Też jestem ciekawa (wiadomo, dlaczego ), ale nie wiem, czy uda mi się oglądać na bieżąco, być może zabiorę się za to dopiero wtedy, kiedy będzie już jakaś konkretna liczba odcinków.
Trzykrotka - Śro 30 Kwi, 2014 14:47
Wygląda, że Empress Ki chyba rzeczywiście się skończyła - przynajmnniej wiki podaje 51 odcinków. Oglądalność dochodzi do 30%
No pewnie... Jak wół przy 51 mam napisane The End...
Edit: gdzieś mi się ten aniołek zapodział Miśka nie znalazłam, ale to zdjęcie jest absolutnie piękne. Z dzieciaczkiem pozuje Rain, piosenkarz i trochę aktor.
Kolejny aniołek - z upapranymi gliną dłońmi
Oczy Siwona
Już dawno miałam wkleić tego pana - kto to?
BeeMeR - Śro 30 Kwi, 2014 17:20
Takie może być? NIe tak wystylizowane i nie studyjne, ale też sympatyczne
| Trzykrotka napisał/a: | Już dawno miałam wkleić tego pana - kto to? | Tego pana to ja juz rozpoznaję bezbłędnie, nawet jak się zasłoni kubkiem, okularami itp.
Admete - Śro 30 Kwi, 2014 18:46
Ja tylko powiem, że podejrzałam New Leaf i KMM tam świetnie wygląda
Aragonte - Śro 30 Kwi, 2014 21:30
Jeśli KMM wygląda jak w trailerze, to jest grzechu wart
Admete - Śro 30 Kwi, 2014 21:53
Oj wygląda i jest wart grzechu...Nie mam pojęcia, jaka jest jego postać, bo na razie napisów brak.
Aragonte - Śro 30 Kwi, 2014 22:06
Ciekawe, czy znowu chłodna i wredna
Admete - Śro 30 Kwi, 2014 22:09
Na początku pewnie tak, a potem, kto wie Trochę się obawiam tej całej amnezji, ale pocieszam się, że to może Anthony wymyślił
Aragonte - Śro 30 Kwi, 2014 22:11
On w końcu na dramowych amnezjach się świetnie znał
Podejrzałam forum Soompi - w pierwszym odcinku New Leaf jest jakiś ślub???
Admete - Śro 30 Kwi, 2014 22:12
No właśnie A w ogóle to będą do tego napisy? Tak się zaczęłam zastanawiać...Przygotowania do ślubu. Bohater ma bogatą i ustosunkowaną narzeczoną.
Aragonte - Śro 30 Kwi, 2014 22:15
Myślę, że napisy będą - na forum Soompi ta drama budzi zainteresowanie (wątek przed emisją osiągnął 30 stron), a KMM ma sporo fanek
Admete - Śro 30 Kwi, 2014 22:25
Tak sobie myślę, że nawet jeśli ta drama będzie taka sobie, to już dojrzałam do tego, by obejrzeć coś gorszego z powodu aktora Tam na tym forum pisza, że na viki już 33% w napisach. Cokolwiek to znaczy
Agn - Śro 30 Kwi, 2014 22:31
| Trzykrotka napisał/a: | Ah In i Min Ho? |
Brawo, ta pani wygrała Toyotę. Może nawet Camry. Być może nawet z szoferem.
| Trzykrotka napisał/a: | Już dawno miałam wkleić tego pana - kto to? |
Hmmm... któż to może być? No nie wiem, nie wiem, jakiś taki koszmiczny się wydaje.
| BeeMeR napisał/a: | Takie może być? NIe tak wystylizowane i nie studyjne, ale też sympatyczne |
No pewnie!!! To ja wkleję...
Albo nie. Bo jestem monotematyczna i boję się, że mnie znienawidzicie.
Trzykrotka - Śro 30 Kwi, 2014 22:53
| Agn napisał/a: | | Trzykrotka napisał/a: | Ah In i Min Ho? |
Brawo, ta pani wygrała Toyotę. Może nawet Camry. Być może nawet z szoferem. |
Gdzie odbiór? Gdzie odbiór? Wozik oddam na cele dobroczynne, ale szofera nakarmić, napoić i przenocować się godzi, prawda?
| Agn napisał/a: | ..
Albo nie. Bo jestem monotematyczna i boję się, że mnie znienawidzicie. |
Ja was koleżanko zaraz znienawidze za takie teksty Dawać mi tu rrrraz!
| Admete napisał/a: | Tam na tym forum pisza, że na viki już 33% w napisach. Cokolwiek to znaczy |
Już pędzę z tłumaczeniem na nasze Na viki można dramę oglądać online już w kilka godzin po emisji. Ekipa tlumaczy robi do niej napisy na bieżąco i wrzucają to stopniowo. Ja tak oglądałam Heirs. Koło 22 wiadomo było, co mówi Kim Tan, Eun Sang i Young Do, ale już na przykład sekretarz Yoon, prezes Kim czy Kim Won - niekoniecznie. Fajna zabawa Koło północy powinno już być 100%.
Ja sobie poczekam na Wasze wrażenia
I otwieram SLA 11
Agn - Śro 30 Kwi, 2014 22:56
| Trzykrotka napisał/a: | Gdzie odbiór? Gdzie odbiór? Wozik oddam na cele dobroczynne, ale szofera nakarmić, napoić i przenocować się godzi, prawda? |
Tia, szczególnie to ostatnie.
| Trzykrotka napisał/a: | Ja was koleżanko zaraz znienawidze za takie teksty Dawać mi tu rrrraz! |
Tak mi głupio ładować się znowu z LMH między KMM a KMM... Nie chcę dziewczyn wybijać z rytmu...
Ale że grozi mi nienawiść z towarzyszki strony...
Jestem bombą. Tam bardzo chciałabym eksplodować, ale czuję się rozbrojona...
Aragonte - Śro 30 Kwi, 2014 23:00
| Agn napisał/a: | To pewnie!!! To ja wkleję...
Albo nie. Bo jestem monotematyczna i boję się, że mnie znienawidzicie. |
To mnie już powinnyście znienawidzić przed nadmiar KMM
Wklejaj, wklejaj
Trzykrotka - Śro 30 Kwi, 2014 23:04
| Agn napisał/a: |
Tak mi głupio ładować się znowu z LMH między KMM a KMM... Nie chcę dziewczyn wybijać z rytmu... |
My tu i tak tworzymy kilka równoległych ścieżek i strumieni świadomości - na pewno dziewczyny się nie obrażą, a najwyżej przyatakują zdjęciami KMM z ANL, na co nikt, ale to nikt się nie obrazi
| Agn napisał/a: | Jestem bombą. Tam bardzo chciałabym eksplodować, ale czuję się rozbrojona... |
Puuufffffff Tak sobie myślę, że kiedy on zostanie ojcem i będzie trzymał własne a rękach, te widok będzie nie do zniesienia piękny.
Powinni tego zabronić :serduszkate:
Agn - Śro 30 Kwi, 2014 23:05
| Aragonte napisał/a: | To mnie już powinnyście znienawidzić przed nadmiar KMM |
Ta pani bredzi. Nadmiar? Niedosyt! Tak skąpo fotkujecie, że aż przykro... Nie krępujcie się, Albercik, usta-usta!
Agn - Śro 30 Kwi, 2014 23:08
| Trzykrotka napisał/a: | | najwyżej przyatakują zdjęciami KMM z ANL |
Ja na to, szczerze mówiąc, liczę. Nie mam jak uczestniczyć w zachwytach nad BV, acz czyta się to fantastycznie. A i obrazek od czasu do czasu by nie zawadził. To nie - kitrają wszystko dla siebie, sknery...
| Trzykrotka napisał/a: | | Tak sobie myślę, że kiedy on zostanie ojcem i będzie trzymał własne a rękach, te widok będzie nie do zniesienia piękny. |
Pewnie wtedy padnę tak jak będę stała z wrażenia.
| Trzykrotka napisał/a: | | Powinni tego zabronić |
Lub chociaż karać należycie...
Admete - Czw 01 Maj, 2014 00:11
Nie znoszę wklejać zdjęć, bo to zajmuje dużo czasu, którego za wiele nie mam. I nie zbieram aż tak strasznie, choć musze przyznać, ze folder ze skośnymi panami jednak się powiększa Agn wiesz, że możesz się zapoznać z BV, jakby co, to uśmiechnij się tylko.
Obejrzałam odcinek 8 - miody, oj miody. Najpierw niekonwencjonalne ratowanie Du Ru Mi z jeziora i potem jednostronna rozmowa - Kang Mae milczał ( wymownie ), Ru Mi mówiła. Krótkie opuszczenie gardy w chwili słabości po powrocie do domu...Same dobre sceny - starszy pan zwolniony z orkiestry i jego prawie 10 - godzinna gra na ulicy. Interwencja Kang Mae i Gun Woo..Jak uwielbiam Kang Mae, to sparowanie Ru Mi z młodziakiem by mi nie przeszkadzało. Bardzo dobrze zagrana i napisana postać, trudno go nie lubić. Gdy na początku odcinka przyszedł powiedzieć maestro, że zostaje i tylko u niego chce się uczyć, to było wzruszające. Tym bardziej, że Kang Mae nie bardzo wiedział, co począć z tym wyznaniem. I musicie znieść, jak wam napiszę, że uwielbiam obserwować wszystkie zmiany spojrzenia w wykonaniu KKM, wszystkie zmrużenia oczu, drgnięcia ust, zaciśnięcia dłoni...Że nie wspomnę o rozwianych włosach
Aragonte dzięki za towarzyszenie mi w oglądaniu w esemesach. Oglądanie symultaniczne to jest to
Aragonte - Czw 01 Maj, 2014 00:29
To ja dziękuję
Jakoś tak mniej fajnie się nakręcać w pojedynkę A tak to można chociaż wymieniać inteligentne (inaczej) esemesy o czyichś rozwianych włosach a także kamizelkach i całej reszcie
Uwielbiam niuanse gry KMM (Agn wkrótce znienawidzi ten skrót ). Patrzę na jego Kang Mae, zdaję sobie sprawę, jak nieznośne byłoby przebywanie z taką osobą w realu, a jednocześnie się zachwycam, jak to jest zagrane no i często ta postać mnie autentycznie bawi, bo mimo inteligencji jest momentami dramatycznie nieporadna (Admete, pamiętasz scenę na brzegu jeziora, jak szukał Du Ru Mi jakimś drągiem? ).
Jakby co, to fotki z tego odcinka (i wszystkich innych też) są na drambeans (trzeba tylko omijać tekst, jeśli nie lubi się spoilerów):
http://www.dramabeans.com...irus-episode-8/
Jest kilka pięknych ujęć Maestra, ale nie tylko jego.
Agn - Czw 01 Maj, 2014 00:37
| Admete napisał/a: | | Agn wiesz, że możesz się zapoznać z BV, jakby co, to uśmiechnij się tylko. |
Ja bym chętnie, ale zwyczajnie mi czasu brak. Jak coś, to sobie coco jumbo.
| Admete napisał/a: | | Nie znoszę wklejać zdjęć, bo to zajmuje dużo czasu |
Ja wiem? Wpakować na otofotki.pl, a potem tylko kopiuje się miniaturkowy skrót i wkleja w posta. Chyba że net wolno działa, no to wtedy fakt, może to zająć b. długo.
| Aragonte napisał/a: | (Agn wkrótce znienawidzi ten skrót ) |
Ciemu?
Aragonte - Czw 01 Maj, 2014 00:43
Za natrętne jego powtarzanie niemal w każdym moim poście
|
|
|