Seriale - Supernatural
Caitriona - Czw 05 Lip, 2007 12:46
Warstwy, to cały sekret Gimpa
Dzięki, tą stronkę znam, jako jedyną...
Admete - Czw 05 Lip, 2007 12:48
To jeszcze jest taka
http://www.supernaturalseries.com/index.php
I taka:
http://winchester-journals.net/
Oficjalna strona serialu na CW:
http://www.thewb.com/shows/supernatural
Anonymous - Czw 05 Lip, 2007 16:27
Ja z gimpusiem do tego poziomu perfekcji nie doszłam...
Caitriona - Czw 05 Lip, 2007 22:56
Tym razem Dean, dla Admete
Anonymous - Czw 05 Lip, 2007 23:05
Pierwsza chyba najbardziej mi przypadla do gustu.
Cait - chyla czoła
Caitriona - Czw 05 Lip, 2007 23:07
Mnie również Ale trzeba poznac funkcje gimpa
Dziekuję Aine
Admete - Czw 05 Lip, 2007 23:12
A mnie sie druga spodobała, dziękuję bardzo. Riella jak znajdzie czas to wam coś zabawnego napisze
Deanariell - Pią 06 Lip, 2007 12:55
| Caitriona napisał/a: | | Tym razem Dean, dla Admete |
Hmmmm... dlaczego tylko dla Admete? Dean jest dla wszystkich (zainteresowanych)
i równocześnie dla nikogo...
| Admete napisał/a: | | Riella jak znajdzie czas to wam coś zabawnego napisze |
Ja nie wiem czy to jest zabawne, ale... historia zaczęła się od tego, że kiedy zaczęłam oglądać SPN, zwierzyłam się ze swojej nowej obsesji siostrze - siostra przebywa właśnie za Wielką Wodą (niestety nie w Teksasie... a szkoda ) - więc przyszło mi do głowy, że mogłaby napisać tam na miejscu do jednego z fan clubów, co jako dobra siostra uczyniła No i nic się nie działo, właściwie to obie już o tym fakcie zapomniałyśmy, aż tu nagle dostała niespodziewanie przesyłkę, w której były dwie fotki Jensena z autografem Niestety nie własnoręcznie napisanym i bez osobistej dedykacji - za dobrze by było... - ale z takim nadrukowanym, mimo wszystko zawsze coś (i tak jesteśmy lepsze, niż te panie w ciucharni, o których pisała Agn, bo one miały jedynie plakacik z gazety ) To miłe, że przysłali od razu dwie takie same fotki, bo dzięki temu mogłam jedną podarować mojej SupernaturalSister Admete Ot i cała historia...
praedzio - Pią 06 Lip, 2007 14:03
Wow! Tak kiedy przeskanujcie tę fotkę i podzielcie się z nami... Niech choć z dala obejrzym...
Ja natomiast jestem po trzynastym odcinku i się zastanawiam, gdzie ja już widziałam tę aktorkę, która grała Cassie. Przypomnę, że odcinek dotyczył ciężarówki-widma.
EDIT: Już wiem! W 4400!
Admete - Pią 06 Lip, 2007 18:17
Ciężarówka była nawiązaniem do tych wszystkich filmów z ciężarówkami prześladującymi podróżnych, tyle że była widmowa Odcinek ma swoje momenty
Mnie sie podoba ta scenka, w której Sam wkurza się na deana za złamanie 1 zasady rodziny Winchesterów
Caitriona - Pią 06 Lip, 2007 18:29
Wow, ja też poproszę o skan zdjęcia
Admete - Pią 06 Lip, 2007 18:36
Nie mam skanera, a Riella ma popsuty. Ale to jest znane zdjęcie. Jak znajdziemy w sieci, to podrzucimy
Caitriona - Pią 06 Lip, 2007 18:46
Oki
Deanariell - Sob 07 Lip, 2007 09:32
| Admete napisał/a: | | Nie mam skanera, a Riella ma popsuty. Ale to jest znane zdjęcie. Jak znajdziemy w sieci, to podrzucimy |
Ale zrobiłam fotkę fotki i posłałam Admete - bo...eeee...ja się jeszcze (chwilowo) nie nauczyłam wklejać czegokolwiek na forum A ona umie, to może wklei
Admete - Sob 07 Lip, 2007 10:19
To wklejam, jak widze Riella dała Deanowi gustowna rameczkę
Anonymous - Sob 07 Lip, 2007 12:54
mały offtopic - ktore lubioa PB biegusiem do kioskow po Dziennik piatkowy z filmem
Caitriona - Sob 07 Lip, 2007 17:13
Ee, ładna fotka!
praedzio - Nie 08 Lip, 2007 19:23
Hi, hi, hi! Właśnie jestem po odcinku 17-tym... Wspaniałe dowcipy robią sobie bracia... Ktoś ma jakiś pomysł, co Dean nasypał Samowi w ciuchy?
Admete - Nie 08 Lip, 2007 19:31
Prank's war jest genialna Nie chcę wiedzieć, co on tam dosypał Ci dwaj niedorobieni łowcy kogoś ci nie przypominają? W II serii sa dwa takie zwariowane odcinki.
praedzio - Nie 08 Lip, 2007 19:36
| Admete napisał/a: | | Ci dwaj niedorobieni łowcy kogoś ci nie przypominają? |
Bo ja wiem? Ghost Busters? Bo raczej na "trzech felków" (nazwa nadana przez mojego brata) z X-Files nie wyglądają...
Admete - Nie 08 Lip, 2007 19:40
A mnie się trochę z tymi panami z X Files kojarzą
praedzio - Nie 08 Lip, 2007 19:47
No, może wtedy, kiedy z początku się przechwalają tym EMF (czy jak mu tam) i w ogóle, co to z nich są za profesjonaliści...
-Wiemy, kim jesteście!
- ??
- AMATORAMI!
Deanariell - Nie 08 Lip, 2007 22:35
| praedzio napisał/a: | | Ktoś ma jakiś pomysł, co Dean nasypał Samowi w ciuchy? |
Wydaje mi się, że to było jakieś mydło - Sam jest chyba uczulony na nie
Anonymous - Nie 08 Lip, 2007 22:57
BAMBINO !!!!!
praedzio - Wto 10 Lip, 2007 15:33
No i skończyłam sezon 1. Z okazji tegoż postanowiłam sobie przeczytać c a ł y wątek o Supernaturals, co mi zajęło, bagatelka, jakieś 1,5 godziny... Przynajmniej wyciągnęło mnie to z deprechy, w jaką popadłam po obejrzeniu dwóch ostatnich odcinków. Ja to generalnie lubię happy endy i wściekam się, jak scenarzyści stawiają mnie w takiej sytuacji jak teraz, ale z drugiej strony, za co kochamy takie seriale i filmy, no, za co?
Powinnam przywyknąć do tego, że pomysłodawcy odcinków zawsze (albo prawie zawsze) mi ukatrupiają ulubionych bohaterów (wiem, wiem, przede mną jeszcze 2 sezon! czyli to nie na Ament - jak mawia Aine), ale... no, właśnie...!
Tak jeszcze nawiązując do jednego z twoich pierwszych postów, Admete (tego baaardzo obszernego, omawiającego nawiązania SpN do kultowych filmów amerykańskich i nie tylko), to z pewną dozą smutku muszę stwierdzić, że nie wyłapuję wszystkich tych nawiązań. Wiąże się to z tym m.in., że nie oglądałam i nie oglądam "hamerykańskich" horrorów, bo po prostu gatunek mi nie leży, chociaż niektóre z tego co słyszałam, przeszły już do swoistego kanonu. Więc ta intertekstualność mimo, że występuje, o czym nie trzeba mnie przekonywać, nie zawsze jest dla mnie czytelna. No, a poza tym, mój English stanowczo domaga się odświeżenia, jeśli nie generalnego remontu!
|
|
|