To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Seriale - Seriale kryminalne i sensacyjne

Admete - Śro 21 Lis, 2007 13:52

Spoilery do następnego odcinka Bones - WOW! :shock: ;-) Wchodzic na własna odpowiedzialność - juz na pierwszej fotce nononono...

http://spoilertv.blogspot...a-in-slush.html

EDIT;

Jestem po kolejnym odcinku Bones, jak sobie pomyślę, że niedługo nie będzie nowych to mam tak :cry2: :cry2: :cry2:
Trzeba przyznać scenarzystom, że dobrzy są. Jakby chcieli pokazać przed tym strajkiem, na co ich stać. Bardzo dobry odcinek. Znów pojawił sie ten seryjny morderca, którego ścigają w 3 serii, wrócił brat Brennan, Booth kolejny raz wykazał się charakterem ( :serce2: ) i ogólnie było trochę akcji. No i Brennan okazała ludzkie emocje - cmoknęła agenta w policzek ;-) Własnie tak:

Caitriona - Śro 21 Lis, 2007 19:14

Admete napisał/a:
Będę o tym pamietać :-D

Będę wdzięczna! :mrgreen:
I zmiatam bo jakieś spoilery zamiesciłaś z Bones, a jak wiadomo ja za nimi nie przepadam (za spoilerami ;) )

Admete - Śro 21 Lis, 2007 21:54

Nie bój Caitri spoilera nie bój ;-) Spoiler nie gryzie. Mam zlikwidować obrazek? Nie umiem go zamieścić tak, żeby tylko link był :-)
Caitriona - Śro 21 Lis, 2007 22:06

Oj, ja się boje spoilerów - bardzo ;) Nie, nie kasuj obrazka, mam silna wolę :mrgreen:
Admete - Śro 21 Lis, 2007 22:10

Ja mam słabą ;-) Jak już będzie komplecik, to znowu coś dostaniesz.
Caitriona - Śro 21 Lis, 2007 22:10

Yatta!!!!!!!!!!!!! :banan_Bablu:
:kwiatki_wyciaga: :kwiatki_wyciaga:

nicol81 - Pon 26 Lis, 2007 15:08

Wczoraj był ostatni odcinek drugiego sezonu PB. Mam w związku z tym pytanie, dotyczące Kellermana. Co o nim mówi się w trzecim sezonie? Został zabity czy przeżył? Pojawia się? Jest wymieniony wśród aktorów? Z góry dziękuję za informację.
praedzio - Pon 26 Lis, 2007 15:10

A jak wygląda jego sytuacja w II sezonie, tzn. w końcówce? Już nie pamiętam, co było w drugim, a co w trzecim, bo oglądałam odcinki bez żadnej przerwy. ;)
nicol81 - Pon 26 Lis, 2007 15:23

Sytuacja wygląda, że wyznał wszystko przed sądem, uniewinniając Sarę i Lincolna (czyli Michael jest jedynym skazańcem hehehhe). Aresztowano go i przewożono furgonetką, na którą napadły zamaskowane typy. Strzelali w głąb furgonetki, ale nie pokazano, kogo trafili i w co.
Caitriona - Pon 26 Lis, 2007 15:26

Całej trójki jeszcze nie widziałam, ale póki co Kellerman się nie pokazuje. Ja stwaim że się chyba już nie pokarze.
praedzio - Pon 26 Lis, 2007 15:28

Aha. No, to moim zdaniem faceta już nie zobaczymy. Sądzę, że go zabito. W trzeciej serii (do 8 odcinka) go nie ma.
nicol81 - Pon 26 Lis, 2007 15:29

Ale jest powiedziane wprost, że go zabito?
Caitriona - Pon 26 Lis, 2007 15:31

Nie, tak samo jak nie jest nic powiedziane nt pani prezydent.

edit: tu: http://www.imdb.com/chara...eries#tt0455275 podają ze jego udział się skończył na ostatnim odcinku serii II

nicol81 - Pon 26 Lis, 2007 15:47

Dziękuję za informacje :kwiatki_wyciaga:
Jak nie ma wieści, to jestem pełna najlepszych przeczuć. Aktor co prawda gra jakiegoś doktora, ale chyba może się stamtąd na troszkie wyrwać, no nie?
O Sucrego nie pytam, bo to typ bohatera, co się zawsze wyliże.

praedzio - Pon 26 Lis, 2007 17:40

SPOILEROINFORMACJA!!! :P
Ze starej "szajki" w trzecim sezonie pojawiają się: Michael, Lincoln, Sucre, Bellick, Mahone i LJ. Aaaa... Zapomniałam o T-Bagu! Też jest, a jakże!

praedzio - Nie 23 Gru, 2007 19:41

Admete napisał/a:
Ciekawi mnie ten serial "Pushing Daisies" - zapowiada się naprawde niesamowicie :-) Trzeba sie nim zainteresować...

Jestem w trakcie oglądania pierwszego odcinka. O, kurczę! Ale klimacik! :shock: Ale główny bohater wizualnie niczego sobie... :rumieniec: Kogoś mi przypomina, tylko kogo... :mysle:

Admete - Wto 25 Gru, 2007 20:56

Jeszcze nie widziałam tego serialu ze stokrotkami w tytule, ale może kiedyś ;-) Dorwałam się natomiast radośnie do Life on Mars. Po Cranford zachwyciłam się Philipem Glenisterem i sprawdziłam, że ostatnio grał właśnie w tym serialu. No to dawaj...Nawet nie spostrzegłam, jak obejrzałam 5 z 8...Rzecz cała jest niesamowita. Policjant Sam Taylor w roku 2006 ma wypadek i budzi się w roku 1973. Wszystko wskazuje na to, ze to co widzi, jest wytworem jego wyobraźni i naprawdę jest w śpiączce. Z drugiej strony ten świat wygląda całkiem realnie... Rewelacyjna muzyka, świetni aktorzy, dobre dialogi i aktorstwo z wyższej półki. Ja naprawdę nie wiem, jak Ci Angole to robią. Mają tylu - w gruncie rzeczy paskudnych aktorów z dużym talentem ;) Jestem zachwycona, elementy komiczne są w odpowiedniej proporcji zmieszane z powaznymi, a do tego dużo akcji okraszonej rockiem z lat 70.

http://www.filmweb.pl/Lif...,Film,id=314409

A tu filmik:
http://www.youtube.com/watch?v=DAHxeBqf0Ug

Caitriona - Pią 28 Gru, 2007 17:57

Uwielbiam "Bones" :-D :-D :-D Oni do siebie idealnie niepasują przez co są świetnie zgrani. I dał jej smerfa :mrgreen:
Admete - Sob 29 Gru, 2007 18:29

Praaawda jakie to sliczne? Ja ich normalnie uwielbiam ;D
Caitriona - Sob 29 Gru, 2007 19:57

Ja tak samo!!! :mrgreen: :mrgreen:

Obejrzałam świąteczny odcinek - i szczęka mi opadła :mrgreen: Ja nic nie mówię ale pani prokurator to niezła jest :mrgreen: :mrgreen: takie chodzące 'zło'
Pięknie im wyszlo pod tą jemiołą :mrgreen:

Admete - Sob 29 Gru, 2007 20:13

No to teraz proszę ładnie avek całuśny. I chcę więcej takiej jemioły ;)
Caitriona - Sob 29 Gru, 2007 20:15

A zuważyłas jaki on był zmieszany? Bieak nie wiedział o co chodzi do końca, ale bronić się nie bronił :mrgreen:
Admete - Sob 29 Gru, 2007 20:16

A potem nie bardzo wiedział, gdzie jest i co robi. Ledwie na nogach stał. Iskrzyło aż miło. A Bones mu tak ślicznie marynarkę miętoliłą ;-)
Caitriona - Sob 29 Gru, 2007 20:18

Ale trzeba przyznać że pani prokurator też ledwo to wszystko zniosła ;)
I co to Bones powiedziała na koniec? Że to jak całować brata? Pewnie! :mrgreen:

Admete - Sob 29 Gru, 2007 20:20

A pani prokurator: "Musisz naprawde kochać swojego brata." :D Aktorzy grający Bones i Booth'a mają niesamowitą ekranową chemię.

A ta choinka na koncu...