Seriale - Seriale kryminalne i sensacyjne
Admete - Śro 21 Lis, 2007 13:52
Spoilery do następnego odcinka Bones - WOW! Wchodzic na własna odpowiedzialność - juz na pierwszej fotce nononono...
http://spoilertv.blogspot...a-in-slush.html
EDIT;
Jestem po kolejnym odcinku Bones, jak sobie pomyślę, że niedługo nie będzie nowych to mam tak
Trzeba przyznać scenarzystom, że dobrzy są. Jakby chcieli pokazać przed tym strajkiem, na co ich stać. Bardzo dobry odcinek. Znów pojawił sie ten seryjny morderca, którego ścigają w 3 serii, wrócił brat Brennan, Booth kolejny raz wykazał się charakterem ( ) i ogólnie było trochę akcji. No i Brennan okazała ludzkie emocje - cmoknęła agenta w policzek Własnie tak:
Caitriona - Śro 21 Lis, 2007 19:14
| Admete napisał/a: | Będę o tym pamietać |
Będę wdzięczna!
I zmiatam bo jakieś spoilery zamiesciłaś z Bones, a jak wiadomo ja za nimi nie przepadam (za spoilerami )
Admete - Śro 21 Lis, 2007 21:54
Nie bój Caitri spoilera nie bój Spoiler nie gryzie. Mam zlikwidować obrazek? Nie umiem go zamieścić tak, żeby tylko link był
Caitriona - Śro 21 Lis, 2007 22:06
Oj, ja się boje spoilerów - bardzo Nie, nie kasuj obrazka, mam silna wolę
Admete - Śro 21 Lis, 2007 22:10
Ja mam słabą Jak już będzie komplecik, to znowu coś dostaniesz.
Caitriona - Śro 21 Lis, 2007 22:10
Yatta!!!!!!!!!!!!!
nicol81 - Pon 26 Lis, 2007 15:08
Wczoraj był ostatni odcinek drugiego sezonu PB. Mam w związku z tym pytanie, dotyczące Kellermana. Co o nim mówi się w trzecim sezonie? Został zabity czy przeżył? Pojawia się? Jest wymieniony wśród aktorów? Z góry dziękuję za informację.
praedzio - Pon 26 Lis, 2007 15:10
A jak wygląda jego sytuacja w II sezonie, tzn. w końcówce? Już nie pamiętam, co było w drugim, a co w trzecim, bo oglądałam odcinki bez żadnej przerwy.
nicol81 - Pon 26 Lis, 2007 15:23
Sytuacja wygląda, że wyznał wszystko przed sądem, uniewinniając Sarę i Lincolna (czyli Michael jest jedynym skazańcem hehehhe). Aresztowano go i przewożono furgonetką, na którą napadły zamaskowane typy. Strzelali w głąb furgonetki, ale nie pokazano, kogo trafili i w co.
Caitriona - Pon 26 Lis, 2007 15:26
Całej trójki jeszcze nie widziałam, ale póki co Kellerman się nie pokazuje. Ja stwaim że się chyba już nie pokarze.
praedzio - Pon 26 Lis, 2007 15:28
Aha. No, to moim zdaniem faceta już nie zobaczymy. Sądzę, że go zabito. W trzeciej serii (do 8 odcinka) go nie ma.
nicol81 - Pon 26 Lis, 2007 15:29
Ale jest powiedziane wprost, że go zabito?
Caitriona - Pon 26 Lis, 2007 15:31
Nie, tak samo jak nie jest nic powiedziane nt pani prezydent.
edit: tu: http://www.imdb.com/chara...eries#tt0455275 podają ze jego udział się skończył na ostatnim odcinku serii II
nicol81 - Pon 26 Lis, 2007 15:47
Dziękuję za informacje
Jak nie ma wieści, to jestem pełna najlepszych przeczuć. Aktor co prawda gra jakiegoś doktora, ale chyba może się stamtąd na troszkie wyrwać, no nie?
O Sucrego nie pytam, bo to typ bohatera, co się zawsze wyliże.
praedzio - Pon 26 Lis, 2007 17:40
SPOILEROINFORMACJA!!!
Ze starej "szajki" w trzecim sezonie pojawiają się: Michael, Lincoln, Sucre, Bellick, Mahone i LJ. Aaaa... Zapomniałam o T-Bagu! Też jest, a jakże!
praedzio - Nie 23 Gru, 2007 19:41
| Admete napisał/a: | Ciekawi mnie ten serial "Pushing Daisies" - zapowiada się naprawde niesamowicie Trzeba sie nim zainteresować... |
Jestem w trakcie oglądania pierwszego odcinka. O, kurczę! Ale klimacik! Ale główny bohater wizualnie niczego sobie... Kogoś mi przypomina, tylko kogo...
Admete - Wto 25 Gru, 2007 20:56
Jeszcze nie widziałam tego serialu ze stokrotkami w tytule, ale może kiedyś Dorwałam się natomiast radośnie do Life on Mars. Po Cranford zachwyciłam się Philipem Glenisterem i sprawdziłam, że ostatnio grał właśnie w tym serialu. No to dawaj...Nawet nie spostrzegłam, jak obejrzałam 5 z 8...Rzecz cała jest niesamowita. Policjant Sam Taylor w roku 2006 ma wypadek i budzi się w roku 1973. Wszystko wskazuje na to, ze to co widzi, jest wytworem jego wyobraźni i naprawdę jest w śpiączce. Z drugiej strony ten świat wygląda całkiem realnie... Rewelacyjna muzyka, świetni aktorzy, dobre dialogi i aktorstwo z wyższej półki. Ja naprawdę nie wiem, jak Ci Angole to robią. Mają tylu - w gruncie rzeczy paskudnych aktorów z dużym talentem Jestem zachwycona, elementy komiczne są w odpowiedniej proporcji zmieszane z powaznymi, a do tego dużo akcji okraszonej rockiem z lat 70.
http://www.filmweb.pl/Lif...,Film,id=314409
A tu filmik:
http://www.youtube.com/watch?v=DAHxeBqf0Ug
Caitriona - Pią 28 Gru, 2007 17:57
Uwielbiam "Bones" Oni do siebie idealnie niepasują przez co są świetnie zgrani. I dał jej smerfa
Admete - Sob 29 Gru, 2007 18:29
Praaawda jakie to sliczne? Ja ich normalnie uwielbiam ;D
Caitriona - Sob 29 Gru, 2007 19:57
Ja tak samo!!!
Obejrzałam świąteczny odcinek - i szczęka mi opadła Ja nic nie mówię ale pani prokurator to niezła jest takie chodzące 'zło'
Pięknie im wyszlo pod tą jemiołą
Admete - Sob 29 Gru, 2007 20:13
No to teraz proszę ładnie avek całuśny. I chcę więcej takiej jemioły
Caitriona - Sob 29 Gru, 2007 20:15
A zuważyłas jaki on był zmieszany? Bieak nie wiedział o co chodzi do końca, ale bronić się nie bronił
Admete - Sob 29 Gru, 2007 20:16
A potem nie bardzo wiedział, gdzie jest i co robi. Ledwie na nogach stał. Iskrzyło aż miło. A Bones mu tak ślicznie marynarkę miętoliłą
Caitriona - Sob 29 Gru, 2007 20:18
Ale trzeba przyznać że pani prokurator też ledwo to wszystko zniosła
I co to Bones powiedziała na koniec? Że to jak całować brata? Pewnie!
Admete - Sob 29 Gru, 2007 20:20
A pani prokurator: "Musisz naprawde kochać swojego brata." Aktorzy grający Bones i Booth'a mają niesamowitą ekranową chemię.
A ta choinka na koncu...
|
|
|