To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Seriale - SUPERNATURAL

Admete - Sob 08 Lis, 2008 09:42

Miałaś rację Harry :-D - będzie się działo w tych odcinkach - Anna mi się podoba zewnętrznie - ciekawy typ urody - takiej aktorki chyba jeszcze nie mieli w Spn.

Spoiler:
The Dean - wybraniec normalnie ;-) Jensen ma świetna mimikę i tak ślicznie tam wygląda :rumieniec:

Harry_the_Cat - Sob 08 Lis, 2008 09:51

Noooo.... Jak ja jeszcze oglądałam te scenki o 2 w nocy, sama i po ciemku... niesamowite wrażenie...
Aragonte - Sob 08 Lis, 2008 15:01

Podczytuję Was, ale ciągle jestem o kilka odcinków do tyłu :?
Miałam wziąć ostatnie odcinki od Praedzio, ale uziemiła mnie praca, a z kolei na te dni nie chciałam się umawiać, bo chychram i próbuję się podleczyć.
Do kitu to wszystko... za pisanie też nie mogę się zabrać :(

Pomarudziłam sobie, może teraz zrobi mi się lepiej :wink:

praedzio - Sob 08 Lis, 2008 15:27

:pociesz:
Najpierw się podkuruj (przykładaj sobie koty na rozgrzanie np. pleców ;) ), a później się zobaczy. :) Co się odwlecze... itd. Na przyszły weekend zostaję w Wawie. ;)

Aragonte - Sob 08 Lis, 2008 16:20

I jak rozumiem, będziesz miała o jeden odcinek SPN więcej? :wink:
Może wpadnijmy na siebie jakoś po tym długim weekendzie, co? Nie wiem, czy go nie przedłużę, jeśli mi nie przejdzie. Mam sporo godzin do odbioru, najwyżej będę sobie chorować bez zwolnienia. Niby to nic, zwykła wirusówka i przeziębienie, ale czuję się kiepawo :-|

No dobra, kończę tę prywatę :wink:

Harry_the_Cat - Sob 08 Lis, 2008 16:34

Wywiad z Tedem Raimi, który grał w 4.08: http://scifi.about.com/od...GE_tedraimi.htm

Supernatural is -- my girlfriend turned me on to that, it's one of my all-time favorite shows. I actually gave Eric Kripke, the producer, a call and said, "Please, please, put me on your show!" [laughs] That's the only show I've ever done where I was running a fine line between being a fanboy and an actor. I was blown away! I was like, "Geez, I'm in the Chevy! I'm in the Chevy!!"

praedzio - Sob 08 Lis, 2008 16:36

Aragonte napisał/a:
I jak rozumiem, będziesz miała o jeden odcinek SPN więcej? :wink:

Dobrze rozumiesz. :D

A ja chyba dziś włączę sobie jeszcze raz "misiowy odcinek".
Spoiler:
Co przypomnę sobie tego miśka strzelającego sobie w łeb, to mnie ciary przechodzą. I sama nie wiem, czy mam się śmiać, czy tak niekoniecznie... :confused3:

trifle - Sob 08 Lis, 2008 16:39

Który to misiowy? :mysle: I w ogóle ile już było? Osiem? Czy dziewięć już? :mysle:
Harry_the_Cat - Sob 08 Lis, 2008 16:40

Osiem. Misiowy to ósmy.
aneby - Sob 08 Lis, 2008 16:41

Misiowy, to wczorajszy, czyli 8. Jak widać misie też mogą być nieszczęśliwe.....
Harry_the_Cat - Sob 08 Lis, 2008 20:23

Eye of the Tiger, recap odcinka 6: http://www.imeem.com/peop...tiger_tv_video/

TIH zakończył pierwszy etap podróży - jest w UK :mrgreen: W poniedziałek powinien wyruszyć dalej :mrgreen:

praedzio - Sob 08 Lis, 2008 20:26

Wyobraziłam sobie Kota, jak siedzi nad mapą i nakreśla marszrutę dla przesyłki czerwonym flamastrem. :rotfl:
Harry_the_Cat - Sob 08 Lis, 2008 20:36

praedzio napisał/a:
Wyobraziłam sobie Kota, jak siedzi nad mapą i nakreśla marszrutę dla przesyłki czerwonym flamastrem. :rotfl:

Dobre, dobre! :rotfl:

aneby - Nie 09 Lis, 2008 10:51

Obejrzałam sobie jeszcze raz odc 8 i tak sobie myślę, czy po tych piekielnych przeżyciach Dean nie powinien posiwieć ? :mysle: chociaż kilka siwych włosów.....
Admete - Nie 09 Lis, 2008 12:11

Zapominasz, że Dean jest jak nowy - fizycznie. Nawet dziewictwo musiał drugi raz stracić ;)
aneby - Nie 09 Lis, 2008 12:15

Popytałam, poszperałam, rozpuściłam wici i ......
MAM ! Mam ! TIH :excited: :excited: :excited:
Co prawda szwedzkie napisy powalają, ale co tam :banan:

praedzio - Nie 09 Lis, 2008 12:49

WOW! :shock:
Moje congratulations!! :party: I jak? I jak? :excited:

Harry_the_Cat - Nie 09 Lis, 2008 12:53

Admete napisał/a:
Zapominasz, że Dean jest jak nowy - fizycznie. Nawet dziewictwo musiał drugi raz stracić ;)

A to picie? Coś jest na rzeczy z tymi siwymi włosami...

Admete - Nie 09 Lis, 2008 12:55

Picie alkoholu w nadmiernych ilościach bardzo mi się nie podoba :-(
Harry_the_Cat - Nie 09 Lis, 2008 12:58

Admete napisał/a:
Picie alkoholu w nadmiernych ilościach bardzo mi się nie podoba :-(

mi jeszcze bardziej nie podoba się to, że to picie jest bez wpływu na to, czy Dean siada za kółkiem, czy nie... :-|

praedzio - Nie 09 Lis, 2008 13:11

Dean naśladuje zachowanie Bobby'ego. :(
aneby - Nie 09 Lis, 2008 13:51

praedzio napisał/a:
I jak? I jak?

Na razie przejrzałam tylko pobieżnie, zapowiada się super ! No i Jensen :serduszkate: Awesome !
Obejrzę pewnie wieczorkiem w całości, to napiszę więcej.

Deanariell - Nie 09 Lis, 2008 14:52

Is it Thursday yet? :confused3: :( :cry2:
Mogłyby być same czwartki/piątki w tygodniu... :roll: :wink:

Harry fajne te filmiki, które powklejałaś :oklaski: - "Oko Tygrysa" nadal rządzi! :rotfl:
Odcinek z misiem-egzystencjalistą był niezły. Mnie się akurat bardzo podobał - to jeden z tych, gdzie widać jak fantastyczny dystans mają sami scenarzyści do opowiadanej przez nich historii :oklaski: A przy okazji odsłonił kilka ciekawych kwestii - pomysł ze studnią życzeń uważam za całkiem udany - a maruderom przypominam słynny odcinek z owadami/morderczymi pszczołami (z I serii)... :-P Moim zdaniem postęp jest KOLOSALNY :wink: Końcowa rozmowa pomiędzy braćmi... :thud: :thud: Tym bardziej niecierpliwie czekam na najbliższy odcinek (a jeszcze bardziej na jego drugą część... to jeszcze dwa tygodnie :( ) Z drugiej strony nie wiem czy naprawdę chcę się dowiedzieć, co Dean robił w piekle i jak radził sobie z życiem po śmierci brata Sam... :mysle: Prawda zapewne miła nie będzie... No i ta dziewczyna, która słyszy głosy aniołów :excited: oj, oj będzie niezłe zamieszanie - chłopaki znów znajdą się między młotem, a kowadłem - w samym środku afery (skoro i anioły, i demony chcą ją dopaść...) - no i przeogromnie chciałabym się dowiedzieć, co też miało oznaczać to "THE Dean"? Widziałyście tę jego minę? :shock: :rotfl: Dean the Savior :slina:

Harry_the_Cat - Nie 09 Lis, 2008 17:07

Deanariell napisał/a:
Dean the Savior :slina:

Nooooo.........

Ej, tak w ogóle, to mam propozycję - wygląda na to, że więcej osób obejrzy TIH, to może zrobimy sobie na to oddzielny wątek w filmach, co? Jeśli ktoś potem dołączy, to żeby nie musiał kilkudziesięciu stron SPN przerzucać...

Harry_the_Cat - Nie 09 Lis, 2008 17:47

A tak w ogóle... nie wiem, czy wszyscy zarejestrowali aktualny podpis Trifle... :wink: :mrgreen: