Aktorzy - Gerard upiór
miłosz - Nie 22 Kwi, 2007 10:11
| Gosia napisał/a: | Mną sie nie przejmujcie, moze jeszcze nie wszystko stracone
Ze mna i Gerardem jest tak: mialam naprawde wczoraj szczere checi.
Pomyslalam, no coz dotad nie bylo najlepiej, ale kto wie? Moze bedzie tak ze sie do niego przekonam. Obejrze te dwa filmy (Upior w Operze" i "Dear Frankie") i moze zmienie zdanie, moze bede zachwycona.
Moze mnie uwiedzie i powali na kolana, tak jak zrobili to: Rufus Sewell jako Lord Mark w "Tristanie i Izoldzie", Edward Norton w "Iluzjoniscie" i w "Malowanym welonie", nie wspominajac juz o Ralphie, Rysiu, Colinie czy Georgu Clooneyu.
Niestety Gerard, ani mnie nie zauroczyl ani nie powalil na kolana. Moze role nie te, moze za krotko byl na ekranie, i nie zdazyl mnie chwycic mnie za serce, choc w tym drugim filmie momentami wygladal calkiem niezle.
Moze gdybym go zobaczyla w jakims innym filmie... a moze jednak nie jest w moim typie. |
Gosia to ja ci powiem, że jak cie nie zachwycił to juz nie zachwyci bo to sa póki co dwa jego najlepsze filmy - chyba, że poczekasz na "Terese Raqin" i "Burnsa" i "PS I love you"
No i zawsze mozesz poogladac zdjecia - bo mojem zdaniem to on jest strasnie fotogeniczny
Anonymous - Nie 22 Kwi, 2007 11:43
Miłosz ma racje, to sa chyba dwa najlepsze i najbardziej wartościowe filmy w jego karierze (chociaż ja Upiora nie lubię. Wolę Larę, on tam wygląda równie apetycznie jak we Frankiem, ale film - hmmm, że się nie wyrażę inaczej )
Harry_the_Cat - Nie 22 Kwi, 2007 11:47
Właśnie Aine, czemu Ty Upiora nie lubisz? Bo Gerry'ego tam nie widać?
Anonymous - Nie 22 Kwi, 2007 12:36
Chyba dlatego, że widziałam lepszą ekranizację. Ta wersja mi się po prostu nie pdoobała, nie przekonała mnie.
Poza tym to, co widać akurat nie bardzo mi sie podoba Gerry wygląda zabójczo jak jest zarośniety. Taki wygolony jak niemowlecy tyłeczek no nie bardzo mi pasi.
Marija - Nie 22 Kwi, 2007 14:21
Znowu jakiś tyłeczek/pośladki w kontekście Gerry'ego . Fetyszystki??
Anonymous - Nie 22 Kwi, 2007 15:05
bo słowo "tyłeczek" w zasadzie bardzo czesto idzie w parze obok imienia Gerry'ego B.
Harry_the_Cat - Nie 22 Kwi, 2007 15:07
Bo to taki niegrzeczny chłopiec jest
Marija - Nie 22 Kwi, 2007 15:18
Przy okazji poproszę o więcej szczegółów (w takich okularach będę)
Gosia - Nie 22 Kwi, 2007 19:24
"Teresa Raquin"? czy to nie jakis kostiumowiec wedlug literatury francuskiej? Balzac?
P.s. Przyznam sie do czegos okropnego
Jechalam dzis metrem i wsiadl facet, ktory troszeczke byl podobny do Butlera.
I w tym sobie momencie sobie pomyslalam, ze gdyby stal przede mną Gerry wygladajacy i ubrany tak jak w "Dear Frankie" i zaproponowal randke do kawiarni, to chyba bym nie odmowila To straszne!
Marija - Nie 22 Kwi, 2007 19:28
Zola
Gosia - Nie 22 Kwi, 2007 19:30
To chetnie bym obejrzala
Marija - Nie 22 Kwi, 2007 19:32
Ja cos Zoli nie ten tego ??: . Zawsze mi sie przypomina biedna Nana.
Gosia - Nie 22 Kwi, 2007 19:36
Ale Zola to swietne "Wszystko dla pan"! Blagam, niech ktos to nakreci, najlepiej niech sie wezmie za to Davies, wyscielam mu droge rozami :grin:
Aragonte - Nie 22 Kwi, 2007 20:02
| Gosia napisał/a: | P.s. Przyznam sie do czegos okropnego
I w tym sobie momencie sobie pomyslalam, ze gdyby stal przede mną Gerry wygladajacy i ubrany tak jak w "Dear Frankie" i zaproponowal randke do kawiarni, to chyba bym nie odmowila To straszne! |
Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ja bym na pewno nie odmówiła
Aragonte - Nie 22 Kwi, 2007 20:09
| Gosia napisał/a: | | Ale Zola to swietne "Wszystko dla pan"! Blagam, niech ktos to nakreci, najlepiej niech sie wezmie za to Davies, wyscielam mu droge rozami :grin: |
Też jestem za, bardzo lubię "Wszystko dla pan" :grin:
Anonymous - Nie 22 Kwi, 2007 21:16
| Aragonte napisał/a: | | Gosia napisał/a: | P.s. Przyznam sie do czegos okropnego
I w tym sobie momencie sobie pomyslalam, ze gdyby stal przede mną Gerry wygladajacy i ubrany tak jak w "Dear Frankie" i zaproponowal randke do kawiarni, to chyba bym nie odmowila To straszne! |
Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ja bym na pewno nie odmówiła |
Ja bym mu niczego nie odmówiła
Marija - Nie 22 Kwi, 2007 21:38
| AineNiRigani napisał/a: | Ja bym mu niczego nie odmówiła | W tym metrze?? Oj, moje Damy, oj oj...
Anonymous - Nie 22 Kwi, 2007 21:46
Maryś - gdziekolwiek. Ja tam nie jestem pruderyjna
Harry_the_Cat - Nie 22 Kwi, 2007 21:55
Cóż.... Ja chyba podobnam do Aine...
Marija - Nie 22 Kwi, 2007 21:58
Ja pruderyjna jestem, bo najbliższe metro w Pradze . Jechałam, to wiem .
Caitriona - Pon 23 Kwi, 2007 00:49
Tak tylko się zastanawiam czy to jeszcze na temat jest czy już nie...
Ale tak czy siak też bym mu nie odmówiła
Gosia - Pon 23 Kwi, 2007 08:14
Ale z tym wszystkim to przesada
QaHa - Pon 23 Kwi, 2007 13:29
jakby mi Gerry w metrze zaproponował kawiarnię to bym wiała gdzie pieprz rośnie (taka szczera prawda, dostaję ataku paniki jak mnie jakies obce stworzenie zaczepia ni z gruchy ni z pietruchy - absolutnie nie romansowa jestem, ograniczam sie do oglądania i wzdychania do ekranu)
Real Gerry a gośc z DF to nie to samo, podejrzewam, że ten real jest wystarczajaco rozwydrzony przez fanki i taka ja to absolutnie psu mu na budę potrzebna hehehehe
Anonymous - Pon 23 Kwi, 2007 18:37
Ja tam nie mam takich oporów. Kawka w miejscu publicznym - czemu nie. A gdyby to był Gerry, czy ktoś wyglądający jak on. Co do reszty - zależy od okoliczności. Gdyby z góry wiadomo było, że sprawa jest jednorazowa - poszłabym na całość. Cóż, jak wspominałam, pruderyjna nie jestem, konwenanse tez często łamię.
Jeśli jednak szykowałoby się coś większego, z cała pewnością moje zachowanie byłoby inne. Poważne sprawy wymagają poważnego zachowania i poważnego traktowania. Li i jedynie.
miłosz - Wto 24 Kwi, 2007 12:45
kawka kawką a tu takie:
W maju HBO2 kilkakrotnie pokażę Grę ich życia.
czwartek 3 maja - godz. 19:20
sobota 12 maja - godz. 08:05
środa 16 maja - godz. 17:50
środa/czwartek 16/17 maja - godz. 04:30
poniedziałek 28 maja - godz. 15:25
Przypominam takżę o Lucy w Clubie co niedziela o 08:20 i 14:45.
a tu zdjecia z takiego konkursu co to był na WP
http://film.wp.pl/idGalle...42&ticaid=139fc
hmmm tylko nie wiem czy chętnie bym sie dołączyła do tej armii
|
|
|