Seriale - Seriale kryminalne i sensacyjne
Admete - Nie 11 Lis, 2007 11:46
No tak my Supernaturalne Siostry i Heroski w jednym nie boimy się spoilerów. No włąsnie o tego przystojniaka mi chodziło
MiMi - Nie 11 Lis, 2007 13:04
Spoilery zawsze można pisać, np. na biało i jak ktoś będzie chciał przeczytać, wystarczy zaznaczyć tekst. Jestem w trakcie 7 odcinka PB... Ale się porobiło.
praedzio - Nie 11 Lis, 2007 13:22
Tak jeszcze w temacie PB, udało mi się znaleźć na Youtube dokument o serialu, składający się z trzech części. Pierwsza opowiada o sezonie pierwszym PB, druga o drugim, no, a trzecia o trzecim. Tak więc możliwe są spoilery (co prawda, w trzecim filmiku wypowiadają się głównie aktorzy, ale coś tam im może się wymknąć - tak więc oglądacie na własną odpowiedzialność). ( ). Ja tylko chciałabym zwrócić uwagę na nową postać pojawiającą się w sezonie trzecim, która, kurczę, coraz bardziej mi się podoba. Mowa mianowicie o Jamesie Whistlerze. W filmiku nr 3 pojawia się mniej więcej ok. 2:05 minuty.
Filmik 1
Filmik 2
Filmik 3
No i zdjątka:
http://z.about.com/d/tvdr...3chrisvance.jpg
nicol81 - Wto 13 Lis, 2007 20:46
W sumie chyba nie powinnam się czepiać o te spoilery. W końcu tutaj dyskutuje się o książkach i filmach bez zakładania, że ktoś czegoś nie widział czy czytał. Dla was wydarzenia z początku trzeciego sezonu są już naturalną częścią historii PB i trudno o nich nie mówić. Głównie było mi przykro, bo potwierdzono mi ostatecznie i jednoznaczeni zgon Sary A oni tak mało czasu ze sobą spędzili. Ale dzięki temu oglądałam ostatnie sceny z nimi i nie oczekuję ich zjednoczenia, wypełniona podnieceniem.
Powiedzcie mi, czy jej śmierć wygląda na taką ostateczną? Bo to wrednie zabijać drugą bohaterkę.
praedzio - Wto 13 Lis, 2007 20:52
Hm, śmierć zawsze wygląda ostatecznie. Wolę nie podawać szczegółów, w jaki sposób się to odbyło, gdyż taka informacja nikomu nie sprawi radości, a mną do tej pory trzęsie, kiedy to wspominam.
nicol81 - Wto 13 Lis, 2007 21:28
Chodziło mi, czy pokazano ciało, czy był pogrzeb itp- jednym słowem, czy scenarzyści zostawili furtkę na jej powrót.
praedzio - Wto 13 Lis, 2007 21:41
Pogrzebu nie było. Jednakowoż Lincoln dostał bardzo namacalny dowód jej śmierci - piszę to bardzo niechętnie i więcej już nic nie dopiszę!
Admete - Śro 14 Lis, 2007 16:21
Tutaj bardzo sympatyczny wywiad z Dawidem Boreanazem, która gra w serialu Bones
http://spoilertv.blogspot...uide-scans.html
Doczytałam się, że w ostatnim odcinku był "almost kiss"
Caitriona - Pią 16 Lis, 2007 00:27
Uwielbiam ich! Właśnie jestem po kolejnej serii kilku nowych odcinków i moje uzależnienie wzrasta Są cudowni!
Admete - Pią 16 Lis, 2007 12:02
Ten ostatni avatarek jest świetny I ta scena mnie bawi niezmiernie. Moment gdy doktorek prosi, żeby Booth i Brennan pochylili się w swoim kierunku. Booth protestuje coś stanowczo za bardzo A w ostatnim odcinku podarował jej smerfa
Caitriona - Pią 16 Lis, 2007 12:06
Dzięki
Mnie rozwala ta kawa i mina Bootha gdy Bones mu mówi że z nim nie pójdzie
Dał jej smerfa? Słodkie
praedzio - Sob 17 Lis, 2007 09:12
Uch, wczoraj późno wróciłam ze strzelnicy - w sam raz, by obejrzeć odcinek "Kości" na TV 4. Nie, no scena ze ślubem przecudna!
Angela (do Booth'a i Bones objętych w mocnym uścisku): Przepraszam bardzo, ale chciałabym wziąć ślub!
No i ostatnia scena, już po ucieczce Angeli i Hodginsa: Booth do Brennan: - No, to co robimy? - i kadr obejmuje nich oraz kobietę-księdza. No, cudne to było!
EDIT:
| praedzio napisał/a: | Obiecuję, że więcej nie będę spoilerować, najwyżej cichutko popiskiwać z emocji, nie wyjaśniając, w czym rzecz... |
Pip, pip, pip...!
Gitka - Wto 20 Lis, 2007 12:58
Polscy widzowie już wkrótce będą mogli zobaczyć kolejne cieszące się olbrzymią popularnością zagraniczne produkcje. TVN kupiła prawa do zrealizowanego dla amerykańskiej stacji Showtime serialu "Dexter", Polsat pokaże z kolei wciągającą opowieść o rodzinie Duque "Cane".
http://www.stopklatka.pl/...ie.asp?wi=41784
Admete - Wto 20 Lis, 2007 13:21
TVN to serial killer więc zamorduje kolejny serial, puszczając go o północy raz na dwa miesiące i to na dodatek bez zapowiedzi Supernatural tak zniszczyli. Na szczęście nie daliśmy się Ciekawi mnie ten serial "Pushing Daisies" - zapowiada się naprawde niesamowicie Trzeba sie nim zainteresować...
Mnie sie jeszcze z nowszych rzeczy obił o uszy tytuł Reaper - o chłopaku, który się dowiaduje, że rodzice sprzedali jego dusze diabłu i teraz musi dla pana S. pracować i łapac zbiegłe z piekła duszyczki.
praedzio - Wto 20 Lis, 2007 14:48
Czego to ludzie teraz nie wymyślą... *kręci głową w zadziwieniu* Fabuła dziwaczniejsza jedna od drugiej. No, ale się przyjrzymy niektórym bliżej.
Admete - Wto 20 Lis, 2007 14:51
Ja Ci nawet mogę powiedzieć, któremu się przyjrzymy najwcześniej. W końcu Reaper to na razie chyba tylko 8 odcinków...
praedzio - Wto 20 Lis, 2007 14:53
Aaaa... ty kusicielu...!
Admete - Wto 20 Lis, 2007 14:55
No co, no co? Jak nam zawieszają z powodu strajku ulubione seriale, to trzeba się ratować. A Reapera też robi CW. Trzeba wspierać odpowiednią stację telewizyjną
Te stokrotki też wyglądaja zachęcająco.
praedzio - Wto 20 Lis, 2007 15:00
Co za stokrotki??
Gitka - Wto 20 Lis, 2007 16:31
| praedzio napisał/a: | Co za stokrotki?? |
Pushing Daisies (2007) Serial TV
http://www.filmweb.pl/Pus...,Film,id=407005
Gra tam moja ulubiona aktorka.
Widziałam dwa odcinki, mimo że momentami fajny(jest trochę motylków), jak dla mnie za dziecinny
praedzio - Wto 20 Lis, 2007 17:40
No, tak! Mój angielski pozostawia wiele do życzenia!
Caitriona - Wto 20 Lis, 2007 20:28
Podoba mi się z opisu ten "Dexter" i ten o którym mowi Admete (kiedyś już coś podobnego było w tv)
Admete - Wto 20 Lis, 2007 20:30
Brimstone - ale ten nowy serial jest raczej na śmiesznie niz na poważnie.
Caitriona - Wto 20 Lis, 2007 20:31
O, nie pamiętałam tytułu - Szatan mi się bardzo podobał.
Na śmiesznie? Hmm... Tez może być interesujące
Admete - Śro 21 Lis, 2007 12:05
Będę o tym pamietać
|
|
|