Kącik graficzny - Avatary - niech Cię zobaczą...
malmik - Sob 20 Paź, 2007 12:53
no tak teraz trudno znaleźć wątek, który nie jest jamemcavojowy
praedzio - Sob 20 Paź, 2007 12:57
Znam kilka, które się jeszcze bronią... Ale sza!
Harry_the_Cat - Sob 20 Paź, 2007 13:02
Masz rację... Lepiej nie kusić losu
malmik - Sob 20 Paź, 2007 13:04
| praedzio napisał/a: | Znam kilka, które się jeszcze bronią... Ale sza! |
Może jakieś ukryte???
praedzio - Sob 20 Paź, 2007 13:06
Raczej ignorowane przez innych...
Harry_the_Cat - Sob 20 Paź, 2007 13:10
Chyba ja je zaczne czytac w tej sytuacji....
praedzio - Sob 20 Paź, 2007 13:13
Biedne Kocię...! Na co ci przyszło, hę?
Admete - Sob 20 Paź, 2007 13:16
Mnie akurat to nie grozi Zadne zarażenie. Ja mam tylu przystojniaków czekających w kolejce W samych Herosach ilu A do tego pewien agent czy nawet dwóch, a może trzech Potem braciszkowie Winchesterowie, dr Chase i jego akcent A wszystko przez to, że ja wolę postacie od aktorów. Jak zobaczę Jamesa w jakiejś innej roli niż Toma, to może mi się trochę odmieni Trochę...
praedzio - Sob 20 Paź, 2007 13:32
Taaaa.... Toż samo i u mnie. Dla mnie bohaterem wszechczasów jest Robin Hood o twarzy Michaela Praeda, więc nie ma tak, że nie mam swojego idola. A że jak każda kobieta, lubię zmieniać sukienki... No to zmieniam! Nicku (-a?) jednak nie da się zmienić, a to on mówi najwięcej o osobie, czyż nie?
Dorfi - Sob 20 Paź, 2007 13:40
A mój avatarek to Madame Recamier, i jej portecik, nad którym aktualnie pracuję (czyli wyszywam). Planuję go skończyć do Bożego Narodzenia i zacząć coś innego, więc pewnie wtedy mi się avatarek zmieni (albo i nie, bo się do niej już bardzo przyzwyczaiłam).
Admete - Sob 20 Paź, 2007 13:51
Nie wiem czy mówi, bo ja swój wybrałam przez przypadek i z powodu brzmienia ;-D Właściwie mój pierwotny nick jest inny, ale używam go bardziej prywatnie
Jeannette - Sob 20 Paź, 2007 13:52
Dzięki Dorfi, że powiedziałaś cóż to za dama. Widziałam ją na okładce Emmy z Zielonej Sowy. A ja mam....Deppa, trochę mniej uroczego niż zwykle.
Gunia - Sob 20 Paź, 2007 15:09
No co Ty? On nie uroczy! Gdybym miała w okolicy takiego fryzjera psychopatę, to bym poszła na cieniowanie bez wahania!
Loana - Sob 20 Paź, 2007 17:48
Guniu, a kogo Ty masz na avatarku??? (wyglada jak jeden z naszych klientow ;P)
Na awatarku mam siebie -w swoich marzeniach ;P strasznie sie przyzwyczajam do awatarkow, wiec jak ludkowie je zmieniaja to dluzsza chwile nie moge zalapac, kto jest kto
trifle - Sob 20 Paź, 2007 17:54
Gunia ma kapitana Wentwortha z najnowszych Perswazji. Zupełnie nie rozumiem, czemu
Anonymous - Sob 20 Paź, 2007 18:31
Loano - jakby nie patrzec - wyobrazajac sobie dana osobe przed oczami zawsze pojawia sie obraz z avataru.
Jak pierwszy raz widzialam sie z Matulą P noremalnie szukałam rudego faceta z rozwianym włosem i brodą. Tylko włosy się zgadzały.
Dodam, ze dzieki Twojemu avatarkowi poznałam Cię od razu
Loana - Sob 20 Paź, 2007 18:41
| Aine napisał/a: | | Dodam, ze dzieki Twojemu avatarkowi poznałam Cię od razu |
Ciesze sie, ze jestem choc troche podobna do swojego starego autoportretu . Dziekuje!
A ja pamietam, ze mialas kiedys Aine takiego dziwnego avka - rysunek jakiegos zarosnietego mezczyzny... nijak nie moglam sobie dopasowac Ciebie do tego avatara - Ty nie jestes zarosnieta!!!
I to jest najnowszy Kapitan??? Szok!!! W ogole nie poznalam, musialam sie przyjrzec dokladnie. No nieeee, z wlosami wyglada O NIEBO lepiej!!!
praedzio - Sob 20 Paź, 2007 18:46
A ja pamiętam Zsupernatulizowaną Aine... *chlip* Wzruszyłam się... Kiedy to było?
Anonymous - Sob 20 Paź, 2007 18:47
zarosniety facet to był inny boski Szkot - tym razem upiorny Gerard Butler. W/w pan bardzo czesto sie pojawia w moich avatarkach w postaciach roznych
Lubie go sobie poogladac - to i wklejam.
[edit] Aine nie ma dopowiednich bodźców do dalszej supernaturalizacji, ale nadal jest zafascynowana serialem. A poza tym, wdziała tutaj tyle sukienek, ze ho ho, albo nawet i ho ho ho !!!!
Jednak Ci dwaj szkoccy panowie na długo sie rozpanosza
trifle - Sob 20 Paź, 2007 19:02
| praedzio napisał/a: | A ja pamiętam Zsupernatulizowaną Aine... *chlip* Wzruszyłam się... Kiedy to było? |
O, ja też pamiętam Jak się urodziłam na forum to Aine była zsupernaturalizowana właśnie
Narya - Sob 20 Paź, 2007 19:03
A Aine pod czarną peleryną? Dobrze pamiętam? Ależ to było dawno...
Admete - Sob 20 Paź, 2007 19:06
Aine Caitri już zadba żebys się znowu zsupernaturalizowała Ona juz wróciła do braci, Ty jesteś następna A jak nie Caitri, to ja zadbam Bracia W. wiecznie żywi - na złośc wszystkim demonom piekielnym
Ja akurat lubię zmieniać avatary.
Loana - Sob 20 Paź, 2007 19:07
Oki, poczulam potrzebe zmiany avatarka z okazji jutrzejszych wyborow - mam teraz tez przystojniaka na avatarze! I to jeszcze takiego, ktory walczyl za Polske! Moze zgadniecie kto to?
Admete - Sob 20 Paź, 2007 19:09
Hmmm...Poniatowski?
Loana - Sob 20 Paź, 2007 19:15
| Cytat: | | Hmmm...Poniatowski? |
Józef - dokladnie
Czytalas mange, tak? (czyzby jakas fanka m&a???)
|
|
|