To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Kącik graficzny - Avatary - niech Cię zobaczą...

malmik - Sob 20 Paź, 2007 12:53

no tak teraz trudno znaleźć wątek, który nie jest jamemcavojowy :rotfl: :rotfl: :rotfl:
praedzio - Sob 20 Paź, 2007 12:57

Znam kilka, które się jeszcze bronią... Ale sza! ;)
Harry_the_Cat - Sob 20 Paź, 2007 13:02

Masz rację... Lepiej nie kusić losu ;)
malmik - Sob 20 Paź, 2007 13:04

praedzio napisał/a:
Znam kilka, które się jeszcze bronią... Ale sza! ;)

Może jakieś ukryte??? :roll:

praedzio - Sob 20 Paź, 2007 13:06

Raczej ignorowane przez innych... :rotfl:
Harry_the_Cat - Sob 20 Paź, 2007 13:10

Chyba ja je zaczne czytac w tej sytuacji....
praedzio - Sob 20 Paź, 2007 13:13

Biedne Kocię...! Na co ci przyszło, hę? :lol: :przytul:
Admete - Sob 20 Paź, 2007 13:16

Mnie akurat to nie grozi ;-) Zadne zarażenie. Ja mam tylu przystojniaków czekających w kolejce ;-) W samych Herosach ilu :-D A do tego pewien agent czy nawet dwóch, a może trzech ;-) Potem braciszkowie Winchesterowie, dr Chase i jego akcent ;-) A wszystko przez to, że ja wolę postacie od aktorów. Jak zobaczę Jamesa w jakiejś innej roli niż Toma, to może mi się trochę odmieni ;-) Trochę...
praedzio - Sob 20 Paź, 2007 13:32

Taaaa.... Toż samo i u mnie. Dla mnie bohaterem wszechczasów jest Robin Hood o twarzy Michaela Praeda, więc nie ma tak, że nie mam swojego idola. A że jak każda kobieta, lubię zmieniać sukienki... No to zmieniam! :lol: Nicku (-a?) jednak nie da się zmienić, a to on mówi najwięcej o osobie, czyż nie? :cheerleader2:
Dorfi - Sob 20 Paź, 2007 13:40

A mój avatarek to Madame Recamier, i jej portecik, nad którym aktualnie pracuję (czyli wyszywam). Planuję go skończyć do Bożego Narodzenia i zacząć coś innego, więc pewnie wtedy mi się avatarek zmieni (albo i nie, bo się do niej już bardzo przyzwyczaiłam). :mrgreen:
Admete - Sob 20 Paź, 2007 13:51

Nie wiem czy mówi, bo ja swój wybrałam przez przypadek i z powodu brzmienia ;-D Właściwie mój pierwotny nick jest inny, ale używam go bardziej prywatnie ;-)
Jeannette - Sob 20 Paź, 2007 13:52

Dzięki Dorfi, że powiedziałaś cóż to za dama. Widziałam ją na okładce Emmy z Zielonej Sowy. :D A ja mam....Deppa, trochę mniej uroczego niż zwykle. :mrgreen:
Gunia - Sob 20 Paź, 2007 15:09

No co Ty? On nie uroczy! :shock: Gdybym miała w okolicy takiego fryzjera psychopatę, to bym poszła na cieniowanie bez wahania! :excited:
Loana - Sob 20 Paź, 2007 17:48

Guniu, a kogo Ty masz na avatarku??? (wyglada jak jeden z naszych klientow ;P)
Na awatarku mam siebie -w swoich marzeniach ;P strasznie sie przyzwyczajam do awatarkow, wiec jak ludkowie je zmieniaja to dluzsza chwile nie moge zalapac, kto jest kto :P

trifle - Sob 20 Paź, 2007 17:54

Gunia ma kapitana Wentwortha z najnowszych Perswazji. Zupełnie nie rozumiem, czemu :roll: :wink:
Anonymous - Sob 20 Paź, 2007 18:31

Loano - jakby nie patrzec - wyobrazajac sobie dana osobe przed oczami zawsze pojawia sie obraz z avataru.
Jak pierwszy raz widzialam sie z Matulą P noremalnie szukałam rudego faceta z rozwianym włosem i brodą. Tylko włosy się zgadzały. :wink:
Dodam, ze dzieki Twojemu avatarkowi poznałam Cię od razu :D

Loana - Sob 20 Paź, 2007 18:41

Aine napisał/a:
Dodam, ze dzieki Twojemu avatarkowi poznałam Cię od razu

Ciesze sie, ze jestem choc troche podobna do swojego starego autoportretu :P . Dziekuje! :)
A ja pamietam, ze mialas kiedys Aine takiego dziwnego avka - rysunek jakiegos zarosnietego mezczyzny... nijak nie moglam sobie dopasowac Ciebie do tego avatara - Ty nie jestes zarosnieta!!! :)

I to jest najnowszy Kapitan??? Szok!!! W ogole nie poznalam, musialam sie przyjrzec dokladnie. No nieeee, z wlosami wyglada O NIEBO lepiej!!! :)

praedzio - Sob 20 Paź, 2007 18:46

A ja pamiętam Zsupernatulizowaną Aine... *chlip* Wzruszyłam się... Kiedy to było? ;)
Anonymous - Sob 20 Paź, 2007 18:47

zarosniety facet to był inny boski Szkot - tym razem upiorny Gerard Butler. W/w pan bardzo czesto sie pojawia w moich avatarkach w postaciach roznych :D
Lubie go sobie poogladac - to i wklejam.

[edit] Aine nie ma dopowiednich bodźców do dalszej supernaturalizacji, ale nadal jest zafascynowana serialem. A poza tym, wdziała tutaj tyle sukienek, ze ho ho, albo nawet i ho ho ho !!!!
Jednak Ci dwaj szkoccy panowie na długo sie rozpanosza :D

trifle - Sob 20 Paź, 2007 19:02

praedzio napisał/a:
A ja pamiętam Zsupernatulizowaną Aine... *chlip* Wzruszyłam się... Kiedy to było? ;)

O, ja też pamiętam ;) Jak się urodziłam na forum to Aine była zsupernaturalizowana właśnie :D

Narya - Sob 20 Paź, 2007 19:03

A Aine pod czarną peleryną? Dobrze pamiętam? Ależ to było dawno...
Admete - Sob 20 Paź, 2007 19:06

Aine Caitri już zadba żebys się znowu zsupernaturalizowała ;-) Ona juz wróciła do braci, Ty jesteś następna ;-) A jak nie Caitri, to ja zadbam ;-) Bracia W. wiecznie żywi - na złośc wszystkim demonom piekielnym :-P
Ja akurat lubię zmieniać avatary.

Loana - Sob 20 Paź, 2007 19:07

Oki, poczulam potrzebe zmiany avatarka z okazji jutrzejszych wyborow - mam teraz tez przystojniaka na avatarze! I to jeszcze takiego, ktory walczyl za Polske! :) Moze zgadniecie kto to? :wink:

Admete - Sob 20 Paź, 2007 19:09

Hmmm...Poniatowski?
Loana - Sob 20 Paź, 2007 19:15

Cytat:
Hmmm...Poniatowski?

Józef - dokladnie :)
Czytalas mange, tak? (czyzby jakas fanka m&a???) :)