To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Seriale - SUPERNATURAL

Calipso - Czw 06 Lis, 2008 23:35

Już widzę :mrgreen:
Harry_the_Cat napisał/a:
towarzyszka wtedy, kiedy Jensen nie mieszka z Jaredem w Vancouver :rotfl:

Nic dziwnego,łóżka mają małe i napewno by się nie zmieściła obok Jareda :mrgreen:

Edit:robimy składkę na maszynkę do golenia dla Jensena?

Harry_the_Cat - Czw 06 Lis, 2008 23:37

Calipso napisał/a:
Już widzę :mrgreen:
Harry_the_Cat napisał/a:
towarzyszka wtedy, kiedy Jensen nie mieszka z Jaredem w Vancouver :rotfl:

Nic dziwnego,łóżka mają małe i napewno by się nie zmieściła obok Jareda :mrgreen:

:paddotylu:

Harry_the_Cat - Czw 06 Lis, 2008 23:39

Znalazłam SPN na allegro - sezony 1-3 za 275: http://www.allegro.pl/ite...n_17dvd_r2.html
Calipso - Czw 06 Lis, 2008 23:41

Harry_the_Cat napisał/a:

:paddotylu:

No i co ja mam napisać ? hmmm,wiem :-D żeby kolejka była mniejsza,toważyszkę można umieścić w łóżku Kripke :mysle:

Deanariell - Pią 07 Lis, 2008 00:36

Calipso napisała:
Cytat:
Sori,nie chciałam żeby to tak zabrzmiało :kwiatek: :-) ale żeby potem nie było,że wpycham się w środek kolejki :wink:

Spoko :D Ja się przecież nie gniewam... :-P Zastanawiałam się tylko czy to aż tak po mnie widać, że mogłabym najgłośniej protestować? :mysle: :rotfl: Why me? :wink: W środek kolejki i tak nie dałybyśmy Ci się wepchnąć - nie miej złudzeń... :P :rotfl: Jako neofitka (deanitka?) musisz "odstać" swoje :-D

Harry napisała:
Cytat:
BTW - w tym filmie gra Danneel Harris, czy jak to inaczej dziwacznie się pisze, towarzyszka życia Jensena

Jensena? A to nie ta aktorka, która grała demona z rozdroży od umowy z Dean'em - zabitego później przez Sama? Myślałam, że to była dziewczyna Jareda... :mysle: Czy to jest inna kobieta w ogóle? Nie mam siły sprawdzać... :?

Harry_the_Cat - Pią 07 Lis, 2008 00:44

Nie ma to jak ciepłe przyjęcie, nie Copycat? ;) :mrgreen:
trifle - Pią 07 Lis, 2008 01:30

Jest 1.30 w nocy i ja akurat, jakbym nie miała nic innego do roboty, myślę sobie, że został mi już tylko jeden odcinek, żeby być na bieżąco :shock: Może się ładniej ubrać do ogladania tegoż? :shock:

PS. Wiem, że bredzę :thud:

Harry_the_Cat - Pią 07 Lis, 2008 07:21

I jak było, Trifle?

Promo do 9: http://www.youtube.com/watch?v=nQFkb2CwbZ0

Calipso - Pią 07 Lis, 2008 09:10

Deanariell napisał/a:
Why me?

Z tego powodu : :serduszkate: :serce: :excited: :slina: itd....a tak na poważnie,to nikt więcej tak bardzo nie zachwyca się Dean'em :wink:
Harry_the_Cat napisał/a:
Nie ma to jak ciepłe przyjęcie, nie Copycat? ;) :mrgreen:

Przejrzałam dwie strony,bo już myślałam że Copycat jest z nami :mrgreen: A powitanie zaiste było ciepłe :wink: ale z drugiej strony wyszły groźby :thud:
Harry,masz jakieś avki z dwoma braćmi? :kwiatek:

trifle - Pią 07 Lis, 2008 14:31

Dopiero teraz obejrzałam 7 odcinek.
Uch, dużo pytań. Co tak naprawdę planują niebiosa dla Deana? Dlaczego to on ma być tym "wybrańcem"?
Bardzo mi się podobać postać Castiela. W przeciwieństwie do tego paskudnego Uriela! Brrr... Anioł :roll:
Tak mnie w tym odcinku porządnie uderzyło to, jak bardzo niejasne i niesprawiedliwe jest to, że Sam "dostał" krew demona. Był taki podekscytowany, że anioł przed nim stoi, chciał mu podać rękę i usłyszał Sam Winchester, dziecko z krwią demona. Dlaczego demon wybrał akurat jego?

Deanariell - Pią 07 Lis, 2008 17:49

Calipso napisał/a:
Z tego powodu : :serduszkate: :serce: :excited: :slina: itd....a tak na poważnie,to nikt więcej tak bardzo nie zachwyca się Dean'em :wink:

Bo ja jestem ekstrawertyczką i uczucia we mnie aż kipią na zewnątrz ;) Nie potrafię się powstrzymać (a to, że przy okazji kocham emotki, to inna historia... :roll: :rotfl: ). A inni może się wstydzą tak uzewnętrzniać? :mysle: :P

Calipso napisał/a:
Przejrzałam dwie strony,bo już myślałam że Copycat jest z nami

Też się zastanawiałam o co chodzi Harry - może widziała ducha? :mrgreen: W końcu to późna pora była ;)

Calipso napisał/a:
A powitanie zaiste było ciepłe :wink: ale z drugiej strony wyszły groźby

Jakie groźby skarrrbie? :shock: Chciałam tylko zauważyć, że obowiązuje lista kolejkowa, a Ty się zapisałaś ostatnia póki co... Nie miałyście takich list na studiach przed egzaminami? Albo przy zapisach na ćwiczenia? :P Kolejki trzeba pilnować, ot co :mrgreen:

Harry_the_Cat - Pią 07 Lis, 2008 18:47

Deanariell napisał/a:
Calipso napisał/a:
Przejrzałam dwie strony,bo już myślałam że Copycat jest z nami

Też się zastanawiałam o co chodzi Harry - może widziała ducha? :mrgreen: W końcu to późna pora była ;)

Tak, trochę mi się pomerdało... :rotfl: Ale już nie będę tłumaczyła... :rumieniec:

Calipso napisał/a:
Harry,masz jakieś avki z dwoma braćmi? :kwiatek:

Gdzieś jakieś mam.. Poszukaj ogólnie tu: http://community.livejournal.com/so_out_of_focus/

ETA - mogę Ci jakiś zrobić na zamówienie ;)

Admete - Pią 07 Lis, 2008 22:37

Obejrzałyśmy z Riellą ostatni odcinek - mnie sie podobał bardziej niż Yellow Fever :) Zaczęłam się śmiać zaraz na początku, gdy Dean stwierdził, że idzie ratować nagą kobietę pod prysznicem ;-) A śmiechawki dostałam wtedy, gdy chłopcy usiedli sobie na ławeczce przed monopolowym i myśleli :rotfl: Same zobaczycie. Z drugiej strony były też momenty całkiem poważne - ja się naprawdę zaczynam martwić o Dean'a. Koncówka rewelacyjna.
Harry_the_Cat - Pią 07 Lis, 2008 22:45

Mi się ten odcinek podobał nieco mniej. Owszem, były zabawne momenty, ale średnio mi się podobała "intryga". Dla mnie ten odcinek jest w sumie ważny ze względu na dwie sceny między Deanem i Samem.
Calipso - Pią 07 Lis, 2008 22:45

Deanariell napisał/a:
Bo ja jestem ekstrawertyczką i uczucia we mnie aż kipią na zewnątrz ;) Nie potrafię się powstrzymać (a to, że przy okazji kocham emotki, to inna historia... :roll: :rotfl:

To świetnie,że tak żywiołowo do tego podchodzisz :mrgreen: i nie powstrzymuj się :lol: jeśli chodzi o emotki,to doskonale Ciebie rozumiem :mrgreen:
Deanariell napisał/a:
Też się zastanawiałam o co chodzi Harry - może widziała ducha?

Teraz wypada nam tylko czekać na Copycat :-D W końcu napisała,że obejrzy SPN :mrgreen:
Harry_the_Cat napisał/a:
Tak, trochę mi się pomerdało... :rotfl:

Stąd chyba ta pomyłka :wink: zresztą każdemu zdarzają się pomyłki :-D
Deanariell napisał/a:
Jakie groźby skarrrbie? :shock: Chciałam tylko zauważyć, że obowiązuje lista kolejkowa, a Ty się zapisałaś ostatnia póki co...

groźby typu ekskomunika...ale Praedzio mi tego nie zrobi bo nie zdradziłam Sam'a :rumieniec: mój ci on :serduszkate: zresztą Dean też :mrgreen: i to że muszę stać w kolejce,wcale mi nie przeszkadza,bo mam dwie kolejki :excited:
Harry_the_Cat napisał/a:
mogę Ci jakiś zrobić na zamówienie ;)

ja jestem (blado-)zielona jeśli chodzi o avki :ops1: i tak dokładnie nie wiem jakie chcę,napewno chcę Sam'a i Dean'a na jednym avku :mrgreen:
No i juz przeszukuję Twoja stronkę :wink:

Harry_the_Cat - Pią 07 Lis, 2008 22:47

Calipso napisał/a:
ja jestem (blado-)zielona jeśli chodzi o avki :ops1: i tak dokładnie nie wiem jakie chcę,napewno chcę Sam'a i Dean'a na jednym avku :mrgreen:
No i juz przeszukuję Twoja stronkę :wink:

Po prostu podeślij jakieś zdjęcie, które lubisz (ale w dużej rozdzielczości).

Calipso - Pią 07 Lis, 2008 22:50

Harry_the_Cat napisał/a:
zdjęcie, które lubisz

Hehe,dużo takich jest,ale nie każde mam u siebie
Podaj minimalną rozdzielczość :-)

praedzio - Pią 07 Lis, 2008 22:51

Calipso napisał/a:
ale Praedzio mi tego nie zrobi bo nie zdradziłam Sam'a :rumieniec: mój ci on :serduszkate: zresztą Dean też

Dziwnie pokrętny tok rozumowania. ;) Ale niech ci będzie. Czekam z wywieszonym jęzorem na najnowszy odcinek, więc nie będę cię już gnębić.

Dzisiaj. ;)

P.S. Aine zaproponowała mi, żebym swój laptop nazwała Sammy. :cool:

Calipso - Pią 07 Lis, 2008 22:56

praedzio napisał/a:
Dziwnie pokrętny tok rozumowania. ;) Ale niech ci będzie.

Może i dziwny,ale tak jest :-D Do niedawna był tylko i wyłącznie Sam,ale gdy zobaczyłam piegi Dean'a,to poległam :thud: zresztą wszystko zostaje w (niby) rodzinie :mrgreen:
praedzio napisał/a:
Dzisiaj. ;)

Dzięki :wink:

praedzio napisał/a:
P.S. Aine zaproponowała mi, żebym swój laptop nazwała Sammy. :cool:

Aine ma dobry pomysł :D Chyba się nie wahasz z nazwaniem laptoka :mysle:

Harry_the_Cat - Pią 07 Lis, 2008 22:59

Calipso napisał/a:
Harry_the_Cat napisał/a:
zdjęcie, które lubisz

Hehe,dużo takich jest,ale nie każde mam u siebie
Podaj minimalną rozdzielczość :-)

nie mniej niz 800 pixeli?
Albo pokaż, co Ci się podoba, może mam większe ;)

Calipso - Pią 07 Lis, 2008 23:18

Ten ma tylko 700 :-| podkradziony z innego wątku :ops1:
ten 600 x 450 :-|
no nie wiem,które wybrać :roll: zdaję się na Twoją intuicję :-)

Ps.jeśli nic nie wyjdzie,to wrócę do poprzedniej męskiej sukienki :-P

Harry_the_Cat - Pią 07 Lis, 2008 23:20

To pierwsze mam w dużych rozmiarach. Wiesz, że nim Jensen patrzy ma Jareda, nie?

BTW - bardzo fajny klip nt. 4.01: http://ca.youtube.com/watch?v=TUrkqbTqDfg
Muzyka: Enya "May It Be"

Calipso - Pią 07 Lis, 2008 23:23

Harry_the_Cat napisał/a:
To pierwsze mam w dużych rozmiarach. Wiesz, że nim Jensen patrzy ma Jareda, nie?

:excited: mogą obaj patrzeć na mnie :mrgreen: whatever :-D

Harry_the_Cat - Pią 07 Lis, 2008 23:29

To też jest fajne: http://www.imeem.com/peop...h_you_tv_video/ (video ;) )
Harry_the_Cat - Sob 08 Lis, 2008 02:13

O rany!!!! :shock: :shock: :shock: :excited: :excited:

2 klipy z odc. 9: http://community.livejour...912.html#cutid1

Spoiler:

ten drugi klip!!!! noremalnie mam ciarki... dreszcze... czy co tam... THE Dean... :thud: