Seriale - SUPERNATURAL
Calipso - Czw 06 Lis, 2008 23:35
Już widzę
| Harry_the_Cat napisał/a: | towarzyszka wtedy, kiedy Jensen nie mieszka z Jaredem w Vancouver |
Nic dziwnego,łóżka mają małe i napewno by się nie zmieściła obok Jareda
Edit:robimy składkę na maszynkę do golenia dla Jensena?
Harry_the_Cat - Czw 06 Lis, 2008 23:37
| Calipso napisał/a: | Już widzę
| Harry_the_Cat napisał/a: | towarzyszka wtedy, kiedy Jensen nie mieszka z Jaredem w Vancouver |
Nic dziwnego,łóżka mają małe i napewno by się nie zmieściła obok Jareda |
Harry_the_Cat - Czw 06 Lis, 2008 23:39
Znalazłam SPN na allegro - sezony 1-3 za 275: http://www.allegro.pl/ite...n_17dvd_r2.html
Calipso - Czw 06 Lis, 2008 23:41
| Harry_the_Cat napisał/a: |
|
No i co ja mam napisać ? hmmm,wiem żeby kolejka była mniejsza,toważyszkę można umieścić w łóżku Kripke
Deanariell - Pią 07 Lis, 2008 00:36
Calipso napisała:
| Cytat: | Sori,nie chciałam żeby to tak zabrzmiało ale żeby potem nie było,że wpycham się w środek kolejki |
Spoko Ja się przecież nie gniewam... Zastanawiałam się tylko czy to aż tak po mnie widać, że mogłabym najgłośniej protestować? Why me? W środek kolejki i tak nie dałybyśmy Ci się wepchnąć - nie miej złudzeń... Jako neofitka (deanitka?) musisz "odstać" swoje
Harry napisała:
| Cytat: | | BTW - w tym filmie gra Danneel Harris, czy jak to inaczej dziwacznie się pisze, towarzyszka życia Jensena |
Jensena? A to nie ta aktorka, która grała demona z rozdroży od umowy z Dean'em - zabitego później przez Sama? Myślałam, że to była dziewczyna Jareda... Czy to jest inna kobieta w ogóle? Nie mam siły sprawdzać...
Harry_the_Cat - Pią 07 Lis, 2008 00:44
Nie ma to jak ciepłe przyjęcie, nie Copycat?
trifle - Pią 07 Lis, 2008 01:30
Jest 1.30 w nocy i ja akurat, jakbym nie miała nic innego do roboty, myślę sobie, że został mi już tylko jeden odcinek, żeby być na bieżąco Może się ładniej ubrać do ogladania tegoż?
PS. Wiem, że bredzę
Harry_the_Cat - Pią 07 Lis, 2008 07:21
I jak było, Trifle?
Promo do 9: http://www.youtube.com/watch?v=nQFkb2CwbZ0
Calipso - Pią 07 Lis, 2008 09:10
| Deanariell napisał/a: | | Why me? |
Z tego powodu : itd....a tak na poważnie,to nikt więcej tak bardzo nie zachwyca się Dean'em
| Harry_the_Cat napisał/a: | Nie ma to jak ciepłe przyjęcie, nie Copycat? |
Przejrzałam dwie strony,bo już myślałam że Copycat jest z nami A powitanie zaiste było ciepłe ale z drugiej strony wyszły groźby
Harry,masz jakieś avki z dwoma braćmi?
trifle - Pią 07 Lis, 2008 14:31
Dopiero teraz obejrzałam 7 odcinek.
Uch, dużo pytań. Co tak naprawdę planują niebiosa dla Deana? Dlaczego to on ma być tym "wybrańcem"?
Bardzo mi się podobać postać Castiela. W przeciwieństwie do tego paskudnego Uriela! Brrr... Anioł
Tak mnie w tym odcinku porządnie uderzyło to, jak bardzo niejasne i niesprawiedliwe jest to, że Sam "dostał" krew demona. Był taki podekscytowany, że anioł przed nim stoi, chciał mu podać rękę i usłyszał Sam Winchester, dziecko z krwią demona. Dlaczego demon wybrał akurat jego?
Deanariell - Pią 07 Lis, 2008 17:49
| Calipso napisał/a: | Z tego powodu : itd....a tak na poważnie,to nikt więcej tak bardzo nie zachwyca się Dean'em |
Bo ja jestem ekstrawertyczką i uczucia we mnie aż kipią na zewnątrz Nie potrafię się powstrzymać (a to, że przy okazji kocham emotki, to inna historia... ). A inni może się wstydzą tak uzewnętrzniać?
| Calipso napisał/a: | | Przejrzałam dwie strony,bo już myślałam że Copycat jest z nami |
Też się zastanawiałam o co chodzi Harry - może widziała ducha? W końcu to późna pora była
| Calipso napisał/a: | A powitanie zaiste było ciepłe ale z drugiej strony wyszły groźby |
Jakie groźby skarrrbie? Chciałam tylko zauważyć, że obowiązuje lista kolejkowa, a Ty się zapisałaś ostatnia póki co... Nie miałyście takich list na studiach przed egzaminami? Albo przy zapisach na ćwiczenia? Kolejki trzeba pilnować, ot co
Harry_the_Cat - Pią 07 Lis, 2008 18:47
| Deanariell napisał/a: | Calipso napisał/a:
Przejrzałam dwie strony,bo już myślałam że Copycat jest z nami
Też się zastanawiałam o co chodzi Harry - może widziała ducha? W końcu to późna pora była |
Tak, trochę mi się pomerdało... Ale już nie będę tłumaczyła...
| Calipso napisał/a: | Harry,masz jakieś avki z dwoma braćmi? |
Gdzieś jakieś mam.. Poszukaj ogólnie tu: http://community.livejournal.com/so_out_of_focus/
ETA - mogę Ci jakiś zrobić na zamówienie
Admete - Pią 07 Lis, 2008 22:37
Obejrzałyśmy z Riellą ostatni odcinek - mnie sie podobał bardziej niż Yellow Fever Zaczęłam się śmiać zaraz na początku, gdy Dean stwierdził, że idzie ratować nagą kobietę pod prysznicem A śmiechawki dostałam wtedy, gdy chłopcy usiedli sobie na ławeczce przed monopolowym i myśleli Same zobaczycie. Z drugiej strony były też momenty całkiem poważne - ja się naprawdę zaczynam martwić o Dean'a. Koncówka rewelacyjna.
Harry_the_Cat - Pią 07 Lis, 2008 22:45
Mi się ten odcinek podobał nieco mniej. Owszem, były zabawne momenty, ale średnio mi się podobała "intryga". Dla mnie ten odcinek jest w sumie ważny ze względu na dwie sceny między Deanem i Samem.
Calipso - Pią 07 Lis, 2008 22:45
| Deanariell napisał/a: | Bo ja jestem ekstrawertyczką i uczucia we mnie aż kipią na zewnątrz Nie potrafię się powstrzymać (a to, że przy okazji kocham emotki, to inna historia... |
To świetnie,że tak żywiołowo do tego podchodzisz i nie powstrzymuj się jeśli chodzi o emotki,to doskonale Ciebie rozumiem
| Deanariell napisał/a: | | Też się zastanawiałam o co chodzi Harry - może widziała ducha? |
Teraz wypada nam tylko czekać na Copycat W końcu napisała,że obejrzy SPN
| Harry_the_Cat napisał/a: | Tak, trochę mi się pomerdało... |
Stąd chyba ta pomyłka zresztą każdemu zdarzają się pomyłki
| Deanariell napisał/a: | Jakie groźby skarrrbie? Chciałam tylko zauważyć, że obowiązuje lista kolejkowa, a Ty się zapisałaś ostatnia póki co... |
groźby typu ekskomunika...ale Praedzio mi tego nie zrobi bo nie zdradziłam Sam'a mój ci on zresztą Dean też i to że muszę stać w kolejce,wcale mi nie przeszkadza,bo mam dwie kolejki
| Harry_the_Cat napisał/a: | mogę Ci jakiś zrobić na zamówienie |
ja jestem (blado-)zielona jeśli chodzi o avki i tak dokładnie nie wiem jakie chcę,napewno chcę Sam'a i Dean'a na jednym avku
No i juz przeszukuję Twoja stronkę
Harry_the_Cat - Pią 07 Lis, 2008 22:47
| Calipso napisał/a: | ja jestem (blado-)zielona jeśli chodzi o avki i tak dokładnie nie wiem jakie chcę,napewno chcę Sam'a i Dean'a na jednym avku
No i juz przeszukuję Twoja stronkę |
Po prostu podeślij jakieś zdjęcie, które lubisz (ale w dużej rozdzielczości).
Calipso - Pią 07 Lis, 2008 22:50
| Harry_the_Cat napisał/a: | | zdjęcie, które lubisz |
Hehe,dużo takich jest,ale nie każde mam u siebie
Podaj minimalną rozdzielczość
praedzio - Pią 07 Lis, 2008 22:51
| Calipso napisał/a: | ale Praedzio mi tego nie zrobi bo nie zdradziłam Sam'a mój ci on zresztą Dean też |
Dziwnie pokrętny tok rozumowania. Ale niech ci będzie. Czekam z wywieszonym jęzorem na najnowszy odcinek, więc nie będę cię już gnębić.
Dzisiaj.
P.S. Aine zaproponowała mi, żebym swój laptop nazwała Sammy.
Calipso - Pią 07 Lis, 2008 22:56
| praedzio napisał/a: | Dziwnie pokrętny tok rozumowania. Ale niech ci będzie. |
Może i dziwny,ale tak jest Do niedawna był tylko i wyłącznie Sam,ale gdy zobaczyłam piegi Dean'a,to poległam zresztą wszystko zostaje w (niby) rodzinie
| praedzio napisał/a: | Dzisiaj. |
Dzięki
| praedzio napisał/a: | P.S. Aine zaproponowała mi, żebym swój laptop nazwała Sammy. |
Aine ma dobry pomysł Chyba się nie wahasz z nazwaniem laptoka
Harry_the_Cat - Pią 07 Lis, 2008 22:59
| Calipso napisał/a: | | Harry_the_Cat napisał/a: | | zdjęcie, które lubisz |
Hehe,dużo takich jest,ale nie każde mam u siebie
Podaj minimalną rozdzielczość |
nie mniej niz 800 pixeli?
Albo pokaż, co Ci się podoba, może mam większe
Calipso - Pią 07 Lis, 2008 23:18
Ten ma tylko 700 podkradziony z innego wątku
ten 600 x 450
no nie wiem,które wybrać zdaję się na Twoją intuicję
Ps.jeśli nic nie wyjdzie,to wrócę do poprzedniej męskiej sukienki
Harry_the_Cat - Pią 07 Lis, 2008 23:20
To pierwsze mam w dużych rozmiarach. Wiesz, że nim Jensen patrzy ma Jareda, nie?
BTW - bardzo fajny klip nt. 4.01: http://ca.youtube.com/watch?v=TUrkqbTqDfg
Muzyka: Enya "May It Be"
Calipso - Pią 07 Lis, 2008 23:23
| Harry_the_Cat napisał/a: | | To pierwsze mam w dużych rozmiarach. Wiesz, że nim Jensen patrzy ma Jareda, nie? |
mogą obaj patrzeć na mnie whatever
Harry_the_Cat - Pią 07 Lis, 2008 23:29
To też jest fajne: http://www.imeem.com/peop...h_you_tv_video/ (video )
Harry_the_Cat - Sob 08 Lis, 2008 02:13
O rany!!!!
2 klipy z odc. 9: http://community.livejour...912.html#cutid1
|
|
|