To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Komunikaty - Spotkanie w W-wie????

Aragonte - Śro 11 Lut, 2009 00:06

Mag, uśmiechnij się do Anaru - na maila chyba pośle, zastrzeżenia Harry dotyczyły publikacji forumowej, jak rozumiem :wink:
Harry_the_Cat - Śro 11 Lut, 2009 00:13

Anaru napisał/a:
Harry, czy Ty sobie ściągnęłaś zdjęcia? Bo mi wisi wysłane pw z linkiem dalej w nieczytanych... :mysle:

Niestety na razie sendspace odmawia współpracy - "full capacity" :(

aneby - Śro 11 Lut, 2009 00:22

trifle napisał/a:
No i mnie przecież!

I mnie też :kwiatek:

Anaru - Śro 11 Lut, 2009 00:24

Harry_the_Cat napisał/a:
Niestety na razie sendspace odmawia współpracy - "full capacity" :(

Ok, mogę podesłać mailem jak Twoja poczta przyjmie jednorazowo niespełna 20 MB ;) , tylko mi rzuć adres na pw ;)

Mag13 napisał/a:
Już się pogodziła z myślą, że nic i tak nie zobaczy, poza młodzieńczym portretem Najjaśniejszego Pana i palcami nadziei polskiej adwokatury....... - napisawszy te słowa wsparła się o trzeci podbródek, smutno patrząc w ekran komputera, gdzie na pulpicie nadal siedział jak żywy Toby S. w kusym czerwonym płaszczyku....

:rotfl: :rotfl: :rotfl:
Mag, dostałaś :mrgreen:

trifle - Śro 11 Lut, 2009 00:53

Ja dostałam! Jak mi żal, że mnie tam nie było!!!
Alicja - Śro 11 Lut, 2009 07:48

a jak mnie żal :-D
dostała, zdjęcia obajrzałam wnikliwie :wink: zwłaszcza przysmaki. Rachunek interesował mnie nie kwotowo :wink: ale daniowo :mrgreen: Patrzeć na niego i stół to sama radość - odchudzania nie było :mrgreen:
taką ma pamięć do twarzy raz widzianych, że wstyd :rumieniec: na zdjeciach rozpoznałam z całą pewnością Lady ( gdzie ten Iker ma oczy :roll: na jego miejscu byłabym już w Polsce), Gosię ( śmiało może piec i jeść codziennie placuszki z jabłkami :-D ) , Anaru, Beemer i chyba, chyba :mysle: Praedzia i Tamarę po przeciwnych stronach stołu
Czy ktoś może mnie oświecić, kto siedział po obu stronach Gosi?

Bluszcz także na stole, to rozumiem :wink:

Aragonte - Śro 11 Lut, 2009 07:52

Po prawej stronie Gosi siedziała Sofi, a po lewej - Malmik, jeśli dobrze pamiętam.
Anaru - Śro 11 Lut, 2009 08:12

Licząc od Gosi (centralnie na jednym końcu stołu) w stronę wskazówek zegara:
Sofijufka, Tamara, Fibula, Caitriona, Kasiek, Anaru, BeeMeR, Copycat, Aragonte, Praedzio, Spin girl, Harry, Caroline, Malmik. ;)

Chyba...
Jakbym sie pomyliła, to poprawcie ;)

praedzio - Śro 11 Lut, 2009 08:35

W pewnym momencie Aragonte i Caitri zmieniły miejsca - to też weźcie pod uwagę. ;)
Marija - Śro 11 Lut, 2009 09:22

:banan_Bablu: Pięknie było, tyle powiem...
I wiele z Was miałam okazję już poznać osobiście; tym bardziej szkoda, że ta Warszawa jest tak strasznie od nas daleko :cry2: .

aneby - Śro 11 Lut, 2009 10:24

Bardzo dziękuję Anaru :kwiatek: Miło na Was popatrzeć :hug_grupowy:
Gosia - Śro 11 Lut, 2009 10:41

Jestem punktem orientacyjnym? :mrgreen:
Po mojej lewej ręce siedziała Sofijufka (w ciemnym sweterku z wisiorkiem na piersi), za nią Tamara (jasny sweterek) i Fibula (jasny sweterek z czerwoną bluzeczką pod spodem), a po mojej prawej ręce Malmik (w kolorowym sweterku w paski), za nią Caroline (niebieski sweterek) i Harry (bluzka w kółka z okrągłym dekolcikiem).
Na chwilę miejsce Harry zajęła Caitriona (w czarnej bluzie).

BeeMeR - Śro 11 Lut, 2009 11:02

Cytat:
Wszystkie dostały czy kogoś pominęłam? :mysle:
Ptrzede wszystkim ja nie dostałam Siostro Droga :foch2:
Marija - Śro 11 Lut, 2009 11:13

Jestem już kompletnie ugotowana i wzruszona; dzięki za wrażenia oglądowe!!! :thanx:
Anonymous - Śro 11 Lut, 2009 11:21

Cytat:
Bluszcz także na stole, to rozumiem

o ile mnie pamięć nie myli to na obu końcach było po egzemplarzu :mrgreen:

BeeMeR - Śro 11 Lut, 2009 11:42

A w ogóle to dziękuję ślicznie wszystkim obecnym za spotkanie :hug_grupowy: :kwiatki_wyciaga:
i za otrzymane privem linki do zdjęć :mrgreen:
Było fantastycznie, choć mnie tez głowa bolała dość mocno chwilami :( , szkoda tylko, że nie ze wszystkimi udało się porozmawiać :(

spin_girl - Śro 11 Lut, 2009 13:22

BeeMeR napisał/a:
Było fantastycznie, choć mnie tez głowa bolała dość mocno chwilami , szkoda tylko, że nie ze wszystkimi udało się porozmawiać

amen, siostro :przytul: już sobie cholerne migreny nie mogły wybrać innego momentu :frustracja:
Następnym razem domagam się okrągłego stołu! Względnie- zajęć w podgrupach :mrgreen:

Anonymous - Śro 11 Lut, 2009 13:54

a mówiłam spinka nie pij tyle :mrgreen:
spin_girl - Śro 11 Lut, 2009 13:57

lady_kasiek napisał/a:
a mówiłam spinka nie pij tyle :mrgreen:

taaaaaaaaa, to wszystko wina nałogu :wink:

Calipso - Śro 11 Lut, 2009 16:07

Ja również serdecznie dziękuję za pliki ze zdjęciami :kwiatki_wyciaga: Jeśli któraś z Was napisze że jest gruba albo brzydka ( :confused3: ) to będę głośno zaprzeczać :bejsbol: Wszystkie jesteście śliczne i młode :-D
Mam nadzieję że niedługo chociaż część z Was poznam :kwiatek:

spin_girl - Śro 11 Lut, 2009 16:15

Calipso napisał/a:
Mam nadzieję że niedługo chociaż część z Was poznam

przydałby się zlot ogólnokrajowy :mysle:

Sofijufka - Śro 11 Lut, 2009 16:17

przydałby
Sofijufka - Śro 11 Lut, 2009 16:18

Calipso napisał/a:
Ja również serdecznie dziękuję za pliki ze zdjęciami :kwiatki_wyciaga: Jeśli któraś z Was napisze że jest gruba albo brzydka ( :confused3: ) to będę głośno zaprzeczać :bejsbol: Wszystkie jesteście śliczne i młode :-D

MUA?

Alicja - Śro 11 Lut, 2009 16:25

Sofijufka napisał/a:
MUA?

przyjrzałam się dokłądnie zdjęciom - żadne mua :wsciekla: :mrgreen:
Calipso ma rację, tylko mało tam było blondynek, nastęnym razem musimy kogoś dorzucić, Calipso co ty na to?

Anonymous - Śro 11 Lut, 2009 16:41

Calipso napisał/a:
Jeśli któraś z Was napisze że jest gruba albo brzydka

nie użyłabym w moim przypadku spójnika albo. wolę zdanie koniunkcyjne....
i Calipso...Ty dobre zdjecia widziałaś? w sumie Anaru dobrze zrobiła jeśli rozsyłała bez moich. :mysle: