Komunikaty - Spotkanie w W-wie????
Aragonte - Śro 11 Lut, 2009 00:06
Mag, uśmiechnij się do Anaru - na maila chyba pośle, zastrzeżenia Harry dotyczyły publikacji forumowej, jak rozumiem
Harry_the_Cat - Śro 11 Lut, 2009 00:13
| Anaru napisał/a: | Harry, czy Ty sobie ściągnęłaś zdjęcia? Bo mi wisi wysłane pw z linkiem dalej w nieczytanych...
|
Niestety na razie sendspace odmawia współpracy - "full capacity"
aneby - Śro 11 Lut, 2009 00:22
| trifle napisał/a: | | No i mnie przecież! |
I mnie też
Anaru - Śro 11 Lut, 2009 00:24
| Harry_the_Cat napisał/a: | Niestety na razie sendspace odmawia współpracy - "full capacity" |
Ok, mogę podesłać mailem jak Twoja poczta przyjmie jednorazowo niespełna 20 MB , tylko mi rzuć adres na pw
| Mag13 napisał/a: | | Już się pogodziła z myślą, że nic i tak nie zobaczy, poza młodzieńczym portretem Najjaśniejszego Pana i palcami nadziei polskiej adwokatury....... - napisawszy te słowa wsparła się o trzeci podbródek, smutno patrząc w ekran komputera, gdzie na pulpicie nadal siedział jak żywy Toby S. w kusym czerwonym płaszczyku.... |
Mag, dostałaś
trifle - Śro 11 Lut, 2009 00:53
Ja dostałam! Jak mi żal, że mnie tam nie było!!!
Alicja - Śro 11 Lut, 2009 07:48
a jak mnie żal
dostała, zdjęcia obajrzałam wnikliwie zwłaszcza przysmaki. Rachunek interesował mnie nie kwotowo ale daniowo Patrzeć na niego i stół to sama radość - odchudzania nie było
taką ma pamięć do twarzy raz widzianych, że wstyd na zdjeciach rozpoznałam z całą pewnością Lady ( gdzie ten Iker ma oczy na jego miejscu byłabym już w Polsce), Gosię ( śmiało może piec i jeść codziennie placuszki z jabłkami ) , Anaru, Beemer i chyba, chyba Praedzia i Tamarę po przeciwnych stronach stołu
Czy ktoś może mnie oświecić, kto siedział po obu stronach Gosi?
Bluszcz także na stole, to rozumiem
Aragonte - Śro 11 Lut, 2009 07:52
Po prawej stronie Gosi siedziała Sofi, a po lewej - Malmik, jeśli dobrze pamiętam.
Anaru - Śro 11 Lut, 2009 08:12
Licząc od Gosi (centralnie na jednym końcu stołu) w stronę wskazówek zegara:
Sofijufka, Tamara, Fibula, Caitriona, Kasiek, Anaru, BeeMeR, Copycat, Aragonte, Praedzio, Spin girl, Harry, Caroline, Malmik.
Chyba...
Jakbym sie pomyliła, to poprawcie
praedzio - Śro 11 Lut, 2009 08:35
W pewnym momencie Aragonte i Caitri zmieniły miejsca - to też weźcie pod uwagę.
Marija - Śro 11 Lut, 2009 09:22
Pięknie było, tyle powiem...
I wiele z Was miałam okazję już poznać osobiście; tym bardziej szkoda, że ta Warszawa jest tak strasznie od nas daleko .
aneby - Śro 11 Lut, 2009 10:24
Bardzo dziękuję Anaru Miło na Was popatrzeć
Gosia - Śro 11 Lut, 2009 10:41
Jestem punktem orientacyjnym?
Po mojej lewej ręce siedziała Sofijufka (w ciemnym sweterku z wisiorkiem na piersi), za nią Tamara (jasny sweterek) i Fibula (jasny sweterek z czerwoną bluzeczką pod spodem), a po mojej prawej ręce Malmik (w kolorowym sweterku w paski), za nią Caroline (niebieski sweterek) i Harry (bluzka w kółka z okrągłym dekolcikiem).
Na chwilę miejsce Harry zajęła Caitriona (w czarnej bluzie).
BeeMeR - Śro 11 Lut, 2009 11:02
| Cytat: | Wszystkie dostały czy kogoś pominęłam? | Ptrzede wszystkim ja nie dostałam Siostro Droga
Marija - Śro 11 Lut, 2009 11:13
Jestem już kompletnie ugotowana i wzruszona; dzięki za wrażenia oglądowe!!!
Anonymous - Śro 11 Lut, 2009 11:21
| Cytat: | | Bluszcz także na stole, to rozumiem |
o ile mnie pamięć nie myli to na obu końcach było po egzemplarzu
BeeMeR - Śro 11 Lut, 2009 11:42
A w ogóle to dziękuję ślicznie wszystkim obecnym za spotkanie
i za otrzymane privem linki do zdjęć
Było fantastycznie, choć mnie tez głowa bolała dość mocno chwilami , szkoda tylko, że nie ze wszystkimi udało się porozmawiać
spin_girl - Śro 11 Lut, 2009 13:22
| BeeMeR napisał/a: | | Było fantastycznie, choć mnie tez głowa bolała dość mocno chwilami , szkoda tylko, że nie ze wszystkimi udało się porozmawiać |
amen, siostro już sobie cholerne migreny nie mogły wybrać innego momentu
Następnym razem domagam się okrągłego stołu! Względnie- zajęć w podgrupach
Anonymous - Śro 11 Lut, 2009 13:54
a mówiłam spinka nie pij tyle
spin_girl - Śro 11 Lut, 2009 13:57
| lady_kasiek napisał/a: | a mówiłam spinka nie pij tyle |
taaaaaaaaa, to wszystko wina nałogu
Calipso - Śro 11 Lut, 2009 16:07
Ja również serdecznie dziękuję za pliki ze zdjęciami Jeśli któraś z Was napisze że jest gruba albo brzydka ( ) to będę głośno zaprzeczać Wszystkie jesteście śliczne i młode
Mam nadzieję że niedługo chociaż część z Was poznam
spin_girl - Śro 11 Lut, 2009 16:15
| Calipso napisał/a: | | Mam nadzieję że niedługo chociaż część z Was poznam |
przydałby się zlot ogólnokrajowy
Sofijufka - Śro 11 Lut, 2009 16:17
przydałby
Sofijufka - Śro 11 Lut, 2009 16:18
| Calipso napisał/a: | Ja również serdecznie dziękuję za pliki ze zdjęciami Jeśli któraś z Was napisze że jest gruba albo brzydka ( ) to będę głośno zaprzeczać Wszystkie jesteście śliczne i młode |
MUA?
Alicja - Śro 11 Lut, 2009 16:25
| Sofijufka napisał/a: | | MUA? |
przyjrzałam się dokłądnie zdjęciom - żadne mua
Calipso ma rację, tylko mało tam było blondynek, nastęnym razem musimy kogoś dorzucić, Calipso co ty na to?
Anonymous - Śro 11 Lut, 2009 16:41
| Calipso napisał/a: | | Jeśli któraś z Was napisze że jest gruba albo brzydka |
nie użyłabym w moim przypadku spójnika albo. wolę zdanie koniunkcyjne....
i Calipso...Ty dobre zdjecia widziałaś? w sumie Anaru dobrze zrobiła jeśli rozsyłała bez moich.
|
|
|