Seriale - Bones (Kości)
Anonymous - Pon 21 Lip, 2008 16:05
Ja mam jak Cait - sam David nie robi na mnie wrazenia, ale uwielbiam postac Bootha.
Co do Emily - tez stwierdzam, ze buzia przecietna, poczatkowo przecietnie ocenialam rowniez jej gre = dopiero potem do mnie dotarlo, ze Bones zagrana inaczej nie byłaby przekonująca. Ona musi być odegrana własnie w ten sposob i emily dobrze ja wyczula. Drazni mnie tylko czasem jej niezgrabny chód, ale to na szczescie nieczesto jest eksponowane
Anonymous - Pon 21 Lip, 2008 17:35
Dziewczynki... pocieszy mnie któraś i powie, że nie tylko ja popłakałam na tym serialu... na ostatnim odcinki i na tym co był z chorą córką Szefa Booth`a.
Nie widziałam aktora grającego Booth`a w innej roli, ale jako agent FBI jest świetny.
i idę poskakać sobie po odcinkach dla równowagi poszukam sobie zabawnych momentów typu Zack i jego tłumaczenie dlaczego Booth go ignoruje...
I dlaczego te serie kończą się w taki sposób, ze siedzisz jak wmurowana i nie wierzysz, że to koniec....
Admete - Pon 21 Lip, 2008 18:59
Ja też wielbię postać ( zresztą u mnie rzadkie są fascynacje aktorskie ). Booth jest odpowiedzialny, odważny, szczery, zabawny, wierny...Jak go nie lubić?
Anonymous - Pon 21 Lip, 2008 19:37
| Admete napisał/a: | | Jak go nie lubić? |
nie da się, trzeba mieć przy sobie takiego Bootha do tańca i do różańca
Harry_the_Cat - Pon 21 Lip, 2008 20:06
Jakie hołdy tutaj nasz Agent odbiera
Miło się czyta, kontynuujcie
Anonymous - Pon 21 Lip, 2008 21:08
Nie ma problemu Agent nie ma lalusiowatego wyglądu, nie wygląda jakby szukał gejówki. Podoba mi się jego poczucie humoru w stosunku do Bones i reszty zezulców bywa taki radosny (wtedy cudnie wygląda...te kurze łapki ) ale z drugiej strony sporo przeszedł i taki jest biedny jak o tym opowiada co nie jest przecież łatwe. Zresztą podziw dla niego momentami musi być ciężko z Bones ona jest świetna, genialna, ale niektóre jej teksty bez cienia empatii tylko suche antropologiczne fakty. Ich przyjaźń się tak łądnie rozwija na początku Ona niemalże pluje na jego widok i to jego chciałaby postrzelić a potem on do niej wpada w środku nocy z żarełekiem i oferuje swoje ramiona do wypłakania(kurcze musi być fajnie poryczeć sobie w takich ramionach )
Agent Booth nie napiszę że jest uroczy, słodki to za trywialne mi się wydaje niech więc będzie, że jest wspaniały(to za pompatyczne z kolei)
Zresztą co ja będę klawiaturę psuć po próżnicy popodziwiać idę. Chyba na tubisiach poszukam jakiejś mieszanki....
Znajdźcie mi takiego faceta a zmienię radykalne poglądy...
Caitriona - Pon 21 Lip, 2008 21:31
| AineNiRigani napisał/a: | | Drazni mnie tylko czasem jej niezgrabny chód, ale to na szczescie nieczesto jest eksponowane |
O, rany - myślałam że tylko ja to zauważyłam dziewczyna ogólnie czasem niezgrabnie się porusza. I lepeij jak jest w spodnich, spódnice i sukienki na niej "nie leżą", moim zdaniem oczywiście
Ale i tak ją lubię!
Anonymous - Pon 21 Lip, 2008 21:39
Na jej chód nie zwróciłam uwagi...bo zazwyczaj chodzi z Booth`em to moja uwaga jest odwrócona
Anonymous - Pon 21 Lip, 2008 22:44
W sumie rzadko jest wyeksponowane jak idzie, ale zwroc uwage w odcinku w ktorym odnajda kosci matk (mam nadzieje, ze zbyt duzo nie zdradzilam...) tam jest to dosc dobrze widoczne ...
Anonymous - Wto 22 Lip, 2008 09:25
Nie zdradziłaś za dużo i masz racje ona tam dużo chodzi, więc będę musiałą jeszcze raz przypatrzeć
Harry_the_Cat - Śro 23 Lip, 2008 19:14
sezon 4, spoilery - ale na tyle niewielkie, ze nawet chyba Cait może przeczytać....
Can you confirm the Bones gossip that there will be a kiss between our favorite non-couple in the Season 4 episode "Crank in the Shaft"? — Magali
Mickey: I can neither confirm nor deny the buzz — else risk penalty of death — but I will cryptically say this: It's best not to focus on this one episode in particular. There are lots of surprises planned for this season.
Will Bones ever revisit the Gravedigger story from Season 2? Brennan and Hodgins were buried alive, for crying out loud! Wouldn't they be devoting a bit more of their time to catching this guy? — Rachael
Mickey: Good memory! My source tells me that the writers will be exploring storylines involving the Gravedigger this season.
Caitriona - Śro 23 Lip, 2008 19:38
| Harry_the_Cat napisał/a: | | sezon 4, spoilery - ale na tyle niewielkie, ze nawet chyba Cait może przeczytać.... |
| Harry_the_Cat napisał/a: | | My source tells me that the writers will be exploring storylines involving the Gravedigger this season |
Super! Lubię jak czarne charaktery powracają (po to zeby dać się złapać ofkors) a to był świetny odcinek i przestępca był 'interesujący'.
Harry_the_Cat - Śro 23 Lip, 2008 19:48
To jeden z moich ulubionych odcinków w ogóle. Bardzo emocjonujący.
Anonymous - Czw 24 Lip, 2008 10:58
Wysłąli Zacka do Iraku nie zgadzam się. Lubiłam go był uroczy z tymi kędziorkami niezrozumieniem świata swoim geniuszem i tym jak łatwo odpływał w swój świat.
Z odcinka na odcinek wpadam w ten serial coraz głebiej
Admete - Czw 24 Lip, 2008 14:25
Taaa...wróci, ale ciekawe jak przezyjesz końcówke serii 4...
Anonymous - Czw 24 Lip, 2008 15:11
Wrócił
A to już jest jasne, że czwarta ma być ostatnią....?
Obecnie jestem na etapie terapi Bones-Booth kontra dr Słodki Mama nie chce oglądać ze mną (może dlatego, że pokazuję jej zwłoki jedzone przez robaczki) ale za to świetnie sama się bawie.
Chemia między nim a nią aż bije po oczach tylko czekam kiedy coś się stanie.
Admete - Czw 24 Lip, 2008 15:14
Cos się stanie, ale jeszcze stosunkowo niewiele. Nic nie wiem o tym, że czwarta seria ma byc ostatnia. Pomyliło mi się - chodziło mi o koniec serii 3
Anonymous - Czw 24 Lip, 2008 17:12
Nie chcę myśleć nawet o tym.... chyba będę od nowa oglądać. Nie wiem.... Na razie tępa nie wytrzymuję oczy mi już padają. | Admete napisał/a: | | Cos się stanie, ale jeszcze stosunkowo niewiele. |
domyślam się co, ale chcę mieć niespodziankę
Harry_the_Cat - Czw 24 Lip, 2008 22:05
Bones sezon 3 na DVD 8 grudnia 2008: http://www.play.com/DVD/D...ct.html?cur=258
Anonymous - Pią 25 Lip, 2008 22:57
Skończyłam :|
admente teraz rozumiem co miałaś na myśli Powiedzcie proszę, że to okaże się fikcją, że mam odcinek ostatni w wersji pt:to wielki żart. Myślałam, że to Słodko. A to postać, którą tak lubiłam. Nie wierzę i nie mam zamiaru z tym się pogodzić. Kochałam Zacka, jego eksperymenty z Hodgins`em. Zack`a jako króla labolatorium, "tajne porozumienie" z Booth`em, jego totalną nieżyciowość jak odpływał w pół zdania w świat nauki, kości, matematyki. I mam nadzieję, że to jakoś odkręcą.
Nawet nie śmieszy mnie pogrzeb Booth`a cała ta sytuacja, nawet wanna i dozownik piwa bo płaczę nad Zackiem.
Admete - Sob 26 Lip, 2008 00:31
Mówiłam...Niestety to nie żart.
Harry_the_Cat - Sob 26 Lip, 2008 09:27
Więcej niusów nt. sezonu 4: http://community.livejour...209.html#cutid1
Admete - Sob 26 Lip, 2008 09:48
Sezon 4 zapowiada się rewelacyjnie. Oby tylko wszystko było dobrze
Anonymous - Nie 27 Lip, 2008 21:34
A za pół godzinki kolejny odcinek. już dwudziesty. nie wiem jak mi się to będzie oglądało z tą nieprzyjemną świadomością do czego to zmierza.
A czwarty sezon dopiero we wrześniu?
Przeżywam te Kości już chyba trzeci dzień. Nawet SPN tak nie przeżywałam
Admete - Nie 27 Lip, 2008 21:35
Premiera kolejnego sezonu już 3 września.
|
|
|