To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Aktorzy - Gerard upiór

asiek - Wto 10 Kwi, 2007 21:21

No tak,....słomiany zapał do ćwiczeń fizycznych :roll: . Intesywnie, ale króciutko. Skąd ja to znam ? :rumieniec: Niestety z autopsji. :oops:

Marijko, obwiśnie i spulchnieje :mrgreen: ...,ale mi to nie przeszkadza. :mrgreen:

Marija - Wto 10 Kwi, 2007 21:27

asiek napisał/a:
No tak,....słomiany zapał do ćwiczeń fizycznych :roll: . Intesywnie, ale króciutko. Skąd ja to znam ? :rumieniec: Niestety z autopsji. :oops:
:
No, ćwiczyłam brzuszki przez 3 (TRZY) dni, potem przyszły Święta i ... :cry2: :cry2: Ale Gerry bosssski na tych zdjęciach :serce: , dziękujemy, Harry!! (jakoś mój mąż nie kupuje Men's Health" :roll: ).
Harry_the_Cat - Wto 10 Kwi, 2007 21:30

Marija napisał/a:
asiek napisał/a:
:
No, ćwiczyłam brzuszki przez 3 (TRZY) dni, potem przyszły Święta i ... :cry2: :cry2: Ale Gerry bosssski na tych zdjęciach :serce: , dziękujemy, Harry!! (jakoś mój mąż nie kupuje Men's Health" :roll: ).

Mój też nie :mrgreen: - no, od czasu do czasu. Ale na okładce było nazwisko... a że to kochany mąż, to ;)

asiek - Wto 10 Kwi, 2007 21:34

miłosz napisał/a:
Leonidas w "3oo" wyglada jak szczęśliwy motocyklista, normalnie brakuje mu tylko much na zębach

:rotfl: :rotfl: Dooooobre !!!
Tegom się nie spodziewała. :grin: Myślałam, że będą ochy i achy, a tu ...masz babo placek. :paddotylu: Ale, trzeba chłopakowi oddać, że uzębienie ma zadbane. :cool:

Anonymous - Wto 10 Kwi, 2007 21:51

Hmmm, jak na razie przez te wszystkie lata trzymał sie ładnie.
Nie obwiśnie i nie spulchnieje, chyba ze za dwadziesciapare lat :D
Przecież ćwiczenia to nie wszystko, oni nie tylko tam przez te 2 miesiace cwiczyli, ale mieli specjalna diete proteinową. Odżywki na przyrost masy - tyle chemii.
teraz bedzie za to śliczniutki, normalny, jak na tym zdjęciu gdzie mu majtole do tyłeczka wleźli :D

Aragonte - Wto 10 Kwi, 2007 22:15

miłosz napisał/a:
asieku drogi - nic mi nie wypełzło; Leonidas w "3oo" wyglada jak szczęśliwy motocyklista, normalnie brakuje mu tylko much na zębach

Miłoszku :shock: :rotfl:

Marija - Wto 10 Kwi, 2007 22:38

AineNiRigani napisał/a:
teraz bedzie za to śliczniutki, normalny, jak na tym zdjęciu gdzie mu majtole do tyłeczka wleźli :D
Hę? :shock: Coś mnie ominęło?
Ale te muchy - bomba :rotfl: ! Jeszcze bardziej mam ochotę pójść na 300 :twisted: .

Anonymous - Wto 10 Kwi, 2007 22:44

Marijo, przepatrz cały wątek. Różniaste zdjęcia tutaj wklepiłam (tzn ja i nie tylko ja :D )
Marija - Wto 10 Kwi, 2007 22:48

AineNiRigani napisał/a:
Marijo, przepatrz cały wątek. Różniaste zdjęcia tutaj wklepiłam (tzn ja i nie tylko ja :D )
Ło tej godzinie? :cry: A jak znajdę, ze snu się wybiję, a jako kierowca muszę się skupić o 7 rano :wink: ...Co robić, co robić?? :slina:
Harry_the_Cat - Wto 10 Kwi, 2007 22:59

Ja tam bym nie miała wątpliwości :rumieniec:
Harry_the_Cat - Sob 21 Kwi, 2007 21:04

Aragonte i ja zmusiłyśmy dzis Gosię do upiornego seansu.... :rumieniec:

Upiór, a potem Dear Frankie..... Nie miałyśmy litości jak widać.... Czekam niecierpliwie na relację....

Aragonte - Sob 21 Kwi, 2007 21:18

No zmusiłyśmy, fakt :mrgreen:

"Upiór" - jak to upiór, trochę zbyt często okraszałyśmy go dowcipami, żeby Gosia mogła go należycie przeżyć, choć nie wyglądała na zbyt cierpiącą w trakcie seansu :wink:
Dla mnie nowością był "Dear Frankie"... mrrrrr, nie widziałam go wcześniej, a szkoda! Piękny, wzruszający, bohaterowie wiarygodni i ujmujący, a podczas Sceny Wiadomej pod drzwiami prawie przepaliłyśmy wzrokiem monitor mojego telewizora :serduszkate: Gerry ma kilka fantastcznych ujęć, które Harry i Aine, mam nadzieję, już pracowicie wydłubały i pozwolą przerobić na avki - szkoda, że nie było go więcej, ale w końcu to film o Frankie'm, a nie kimś, kto w obsadzie pozostaje określony jako The Stranger :wink: Zakończenie pozostawia takie pole do wyobraźni, że... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaach, chyba nie potrzeba mi nic więcej :serce: Wiem, że musiało być dobrze, innej opcji nie ma i już! Mam nadzieję, że moja podświadomość wyprodukuje mi podczas snu jakiś ładny fanfickowy dalszy ciąg :serduszkate:
Dla mnie to film z kategorii tych, które ogląda się bez złudzeń, ale z nadzieją. Na mojego ciągnącego się od jakiegoś czasu doła pomógł trochę, choć niestety znowu zaczynam się osuwać (dół był łaskaw zrobić przerwę tylko na czas spotkania z Harry i Gosią).

Harry_the_Cat - Sob 21 Kwi, 2007 21:22

Aragonte napisał/a:
ma kilka fantastcznych ujęć, które Harry, mam nadzieję, już pracowicie wydłubała i pozwoli przerobić na avki

Niestety nie mam skrinków.... a teraz chwilowo nie mam jak ich zrobić.... z wiadomych względów ;)

Aragonte napisał/a:
a podczas Sceny Wiadomej pod drzwiami prawie przepaliłyśmy wzrokiem monitor mojego telewizora

I to nie raz.... Ile to było? 35 sekund? :lol:

Cytat:
Na mojego ciągnącego się od jakiegoś czasu doła pomógł trochę, choć niestety znowu zaczynam się osuwać (dół był łaskaw zrobić przerwę tylko na czas spotkania z Harry i Gosią).

:pociesz:

miłosz - Sob 21 Kwi, 2007 21:47

Aragonte dolom sie nie dajemy :przytul:
Upiór w "Frankiem" jak to Upiór ale sam film taki prosty i ludzki i rzeczywiście, tchnie optymizmem :przytul:

Marija - Sob 21 Kwi, 2007 21:49

Doły spuścić dołem, Upiór górą!!!
Anonymous - Sob 21 Kwi, 2007 22:55

hmm, ja też miałam dzisiaj upiorny senas (podwójny :D ), chociaż niekoniecznie ten repertuar :D
Aragonte - Sob 21 Kwi, 2007 23:02

AineNiRigani napisał/a:
hmm, ja też miałam dzisiaj upiorny senas (podwójny :D ), chociaż niekoniecznie ten repertuar :D

Sądząc z opisu na GG, na pewno nie :wink:

Sorki, Dziewczyny, ostatnio ciągle Wam marudzę :sad:

Harry_the_Cat - Sob 21 Kwi, 2007 23:10

Tak, a ja byłam na tyle miła, że wyjasniłam co to za tajemniczy opis może być ;)

BTW - ja wywaliłam od siebie GG, więc jak ktos chce się przez komunikator jakiś ze mną kontaktować, to niech sie odezwie - dam namiary na Skype'a.

Anonymous - Sob 21 Kwi, 2007 23:11

Opis jest w zasadzie od momentu kiedy sobie ten seans zaplanowałam :D , a Gerry wygląda równie oszałamniająco jak we Frankim (chociaz film niekoniecznie robi wrażenie)
Jak rozumiem nie przywozić do W-wy Klejnotu Sahary :twisted: :twisted: :twisted:

Harry_the_Cat - Sob 21 Kwi, 2007 23:11

AineNiRigani napisał/a:
Jak rozumiem nie przywozić do W-wy Klejnotu Sahary

Nie, czemu.... :rumieniec:

Anonymous - Sob 21 Kwi, 2007 23:45

bo on niezwykle efektownie się kończy :D
W zasadzie film jest z gatunku dziwnych i śmiesznych,m a to zakończenie sprawia ze człowiek czuje się zbity z pantałyku... No jakby dostał młotkiem po łbie.

Marija - Sob 21 Kwi, 2007 23:49

AineNiRigani napisał/a:
Gerry wygląda równie oszałamiająco jak we Frankim :
:serduszkate: Nie powiem "nie". Cudnego ma fryzurka, i te oczy :razz: :thud: ...
Harry_the_Cat - Sob 21 Kwi, 2007 23:55

Jak dla mnie, to możesz Klejnot przywieżć.... :wink: :mrgreen:

Ale Gosi jakos namawiać nie bede ;)

Anonymous - Sob 21 Kwi, 2007 23:55

No... oczy to szczególnie :twisted:
Gosia - Nie 22 Kwi, 2007 09:12

Mną sie nie przejmujcie, moze jeszcze nie wszystko stracone ;)
Ze mna i Gerardem jest tak: mialam naprawde wczoraj szczere checi.
Pomyslalam, no coz dotad nie bylo najlepiej, ale kto wie? Moze bedzie tak ze sie do niego przekonam. Obejrze te dwa filmy (Upior w Operze" i "Dear Frankie") i moze zmienie zdanie, moze bede zachwycona.
Moze mnie uwiedzie i powali na kolana, tak jak zrobili to: Rufus Sewell jako Lord Mark w "Tristanie i Izoldzie", Edward Norton w "Iluzjoniscie" i w "Malowanym welonie", nie wspominajac juz o Ralphie, Rysiu, Colinie czy Georgu Clooneyu.
Niestety Gerard, ani mnie nie zauroczyl ani nie powalil na kolana. Moze role nie te, moze za krotko byl na ekranie, i nie zdazyl mnie chwycic mnie za serce, choc w tym drugim filmie momentami wygladal calkiem niezle.
Moze gdybym go zobaczyla w jakims innym filmie... a moze jednak nie jest w moim typie.