Seriale - Dramy, czyli urok Azji
Trzykrotka - Śro 16 Kwi, 2014 13:36
| BeeMeR napisał/a: |
| Agn napisał/a: | | Niespełniona fantazja o generalskiej kąpieli. | Jestem więcej niż ciekawa - podzielisz się? |
Ojjjj Agn, podzielisz się?
Agn - Śro 16 Kwi, 2014 15:32
| Trzykrotka napisał/a: | | BeeMeR napisał/a: |
| Agn napisał/a: | | Niespełniona fantazja o generalskiej kąpieli. | Jestem więcej niż ciekawa - podzielisz się? |
Ojjjj Agn, podzielisz się? |
Jeszcze nie wiem, czy coś faktycznie z tego wyjdzie, ale mam obawy przed pokazaniem wam tego tekstu. Trzykrotko, jesteś tak trzykrotnie spłoniona, że obawiam się, że nie powinnaś czytać takich bezeceńst. W trosce o twe morale lepiej schowam ten tekst do szuflady.
YYYYEEEESSSS!!! Pierwszy dzień! Kręcą już Gangnam blues!!!
BeeMeR - Śro 16 Kwi, 2014 15:45
| Agn napisał/a: | mam obawy przed pokazaniem wam tego tekstu. Trzykrotko, jesteś tak trzykrotnie spłoniona, że obawiam się, że nie powinnaś czytać takich bezeceńst. W trosce o twe morale lepiej schowam ten tekst do szuflady. | Mnie wyślij, ja się nie płonię
Agn - Śro 16 Kwi, 2014 15:47
Jak stworzę do końca, to podejmę decyzję. Na razie się płodzi.
Aragonte - Śro 16 Kwi, 2014 15:52
Agn, będę się uśmiechać, jak fanfik się napisze
Agn - Śro 16 Kwi, 2014 15:53
A potem będzie, że demoralizuję cnotliwe niewiasty...
Aragonte - Śro 16 Kwi, 2014 15:55
Jakbyś znała moje niektóre pisane do szuflady teksty, tobyś zwątpiła, czy można mnie jeszcze zdemoralizować
Trzykrotka - Śro 16 Kwi, 2014 15:58
| Agn napisał/a: | Trzykrotko, jesteś tak trzykrotnie spłoniona, że obawiam się, że nie powinnaś czytać takich bezeceńst. W trosce o twe morale lepiej schowam ten tekst do szuflady.
|
No coś ty, to dla wizerunku ten rumieńczyk. Mnie nie tak łatwo zgorszyć
Ya, Gangnam Blues? Niech szybko kręcą
Admete - Śro 16 Kwi, 2014 15:58
Aragonte no wiesz co. Dawaj te teksty z szuflady A najlepiej napisz mi takie zakończenie KoD, które spodoba się nam obu.
BeeMeR - Śro 16 Kwi, 2014 16:00
| Admete napisał/a: | Dawaj te teksty z szuflady | Mnie też!
Aragonte - Śro 16 Kwi, 2014 16:13
| BeeMeR napisał/a: | | Admete napisał/a: | Dawaj te teksty z szuflady | Mnie też!
|
No way Momentów za dużo
Admete, nad zakończeniem KoD to muszę jeszcze pomyśleć
Aragonte - Śro 16 Kwi, 2014 16:57
W ramach ciekawostki: wygrzebałam na jednym forum rozpiskę, jakie to obrazy zostały wykorzystane w czołówce King od Dramas
- Anthony Kim : Napoleon Crossing the Alps
- Lee Go-Eun : Portrait of Maria van Oosterwijck
- Kang Hyun-Min : Thomas William Coke
- Nam Woon-Hyung : Portrait of a Gentleman
- Oh Jin-Wan : Napoleon abdicating in Fontainebleau
- Sung Min-Ah : Portrait of Madame Récamier
W jednym z postów (w spoilerze) jest zestawienie oryginałów z przeróbkami z KoD:
http://forums.soompi.com/...9C%EC%99%95/p24
Urocze to jest
Agn - Śro 16 Kwi, 2014 18:25
| Aragonte napisał/a: | Momentów za dużo |
Nie ma takiej opcji jak za dużo momentów.
Trzykrotka - Śro 16 Kwi, 2014 19:14
No i widzicie Jojczyłyśmy, że nam się nawarstwiają odcinki i czasu brak... Po katastrofie promu na razie przerwa w dramach.
Nie uważam tego za wieść przewyższającą tragedię, absolutnie Nie chciało mi się wierzyć, kiedy mi Gosia powiedziała, co się w Korei wydarzyło
[*]
Aragonte nie przestaję błogosławić Twojego cudownego zakręcenia na punkcie KoD
Admete - Śro 16 Kwi, 2014 19:28
Nic o tym nie wiedziałam. Okropne...
Agn - Śro 16 Kwi, 2014 19:53
Dzisiaj trąbią o tym od samego rana. Straszne.
http://wiadomosci.wp.pl/g...l?ticaid=1128fb
[']
(Miałam napisać o tym i zapomniałam.)
Admete - Śro 16 Kwi, 2014 20:01
To pewnie będą mieć żałobę narodową...
Aragonte - Śro 16 Kwi, 2014 20:04
Właśnie o tym czytam - straszne Oby jak najwięcej osób udało się uratować...
Trzykrotko, nie miałam jeszcze okazji oglądać dramy, w której mogłabym się identyfikować (czy odczuwać jakieś tam duchowe pokrewieństwo ) zarówno z bohaterem (z uwagi na deprechę), jak i z bohaterką (bo pisze), pewnie dlatego się tak nakręciłam Poza tym uwielbiam motyw dramy w dramie, błyskotliwość i humor No i ten Anthony, Anthony
Agn - Śro 16 Kwi, 2014 20:06
| Aragonte napisał/a: | nie miałam jeszcze okazji oglądać dramy, w której mogłabym się identyfikować (czy odczuwać jakieś tam duchowe pokrewieństwo ) zarówno z bohaterem (z uwagi na deprechę), jak i z bohaterką (bo pisze), pewnie dlatego się tak nakręciłam Poza tym uwielbiam motyw dramy w dramie, błyskotliwość i humor No i ten Anthony, Anthony |
Jaki śliczny wpis!
Aragonte - Śro 16 Kwi, 2014 20:18
Eeee tam, śliczny Szczery
Agn - Śro 16 Kwi, 2014 20:18
Jedno nie wyklucza drugiego.
Aragonte - Śro 16 Kwi, 2014 20:51
KMM będzie chyba niebawem dręczył się uczeniem wspinaczki wysokogórskiej (a raczej pewnie już się tym męczy od jakiegoś czasu, bo to wiadomość sprzed roku prawie- dopeiro teraz dostrzegłam ), bo wystąpić w filmie "Himalayas".
Tu parę słów o filmie:
Kim Myung Min will be returning to the big screen again as Um Hong Gil, the famed mountain climber.
According to officials on April 3, Kim Myung Min confirmed he would appear in the film Himalayas(tentative title).
Himalayas will be based on a true story about how Um Hong Gil climbed Mount Everest in order to collect the body of his junior, the late Park Moo Taek, in 2005.
His determination to find his friend had drawn great attention and praise at the time, even bringing his team to be dubbed the ′Humane Expedition′.
Kim Myung Min will be playing Um Hong Gil himself.
A source close to Kim Myung Min commented, "He has decided on Himalayas as his next piece. We expect it to be a great film as it is based on a touching true story."
JK Film, which previously released such hits as Haeundae, Dancing Queen and Quick, will be producing the film, with director Kang Dae Gyu of Harmony in the lead.
Producers will actually be visiting Nepal in order to catch its grand snowy mountains on film.
Filming will start in October with a premiere planned for 2014.
Info stąd:
http://forums.soompi.com/...C%EC%99%95/p149
Agn - Śro 16 Kwi, 2014 20:57
Ja zaś śledzę z wypiekami na licach newsy odnośnie GB. Mihonek twierdzi, że w tym filmie jego fani zobaczą go czyniącego rzeczy, których do tej pory nie czynił - znaczy się ma np. przeklinać (fakt, jego bohaterowie do tej pory choćby się młotkiem walnęli w kciuk, to i tak rzucą skromnie: "Aish!"). Film ma być tylko dla dorosłych i wypłynęła też informacja, że jakaś panna ma odegrać z nim cokolwiek rozebraną scenę. Fiu fiu! Choć mam nadzieję, że nie będzie jakaś ostra i dosadna. (Nie pamiętam, czy o tym wam pisałam, czy tylko na privkach z Zooshe to komentowałam.)
W każdym razie... nie mogę się doczekać, aż zobaczę LMH jako gangstera.
Swoją szosą zaczynam się wkręcać w sprawy priorytetowe, tj. tak jak i całą rzeszę fanów zaczyna mnie interesować, co LMH będzie miał na głowie. I mam szczerą nadzieję, że nic czerwonego.
Aragonte - Śro 16 Kwi, 2014 21:21
W sensie włosów? Oby nie...
A na mnie zemściło się moje sfazowanie - zajęłam się wypalaniem płytek i oglądaniem Bad Family (zaczęło mnie bawić, KMM bywa tam rozbrajający) i... przypaliłam makaron Nie, że rozgotowałam czy coś - przypaliłam
No i nie mam obiadu na jutro.
Chyba pora na odwyk, hmmm...
Agn - Śro 16 Kwi, 2014 21:22
| Aragonte napisał/a: | | W sensie włosów? Oby nie... |
Gdyby chodziło o czerwoną czapkę, to nie byłoby problemu.
| Cytat: | | Chyba pora na odwyk, hmmm... |
Tudzież polubienie przypalonego makaronu. Oj tam, jeden przypadek. Nie przypaliłaś przecież 7 obiadów w ciągu tygodnia...
...chyba że przypaliłaś?
|
|
|