Seriale - The Good Wife
milenaj - Nie 09 Sty, 2011 15:14
Prawda? I taka w temacie. Carry mnie oczarował w ostatnim odcinku .
Admete - Nie 09 Sty, 2011 15:16
Mnie zdecydowanie tez
Caitriona - Pon 10 Sty, 2011 16:45
Kurczę, faktycznie ten Carry coś w sobie ma Teraz, gdy pracuje dla prokuratury, bardziej mi się podoba
Admete - Pon 10 Sty, 2011 16:55
Jak dla mnie to Cary'ego jest w tym serialu zdecydowanie za mało.
milenaj - Pon 10 Sty, 2011 20:03
Mnie też go brakuje
milenaj - Czw 13 Sty, 2011 15:02
W najnowszym odcinku jest dużo Cary'ego, więc polecam.
Odcinek skromny, ale trzymajacy w napięciu. Diane i Will powoli na stopie wojennej. Nie wiem, czy mi się to podoba. Wolałam, jak się trzymali razem.
Cary otwierający drzwi na końcu .
I news:
http://www.filmweb.pl/new...aln%C4%85-69112
I jeszcze promo następnego odcinka
http://www.tvrockstars.co...o-courts-promo/
trifle - Czw 13 Sty, 2011 16:26
O żesz... to ja się chyba zainteresuję, bo od grudnia nie widziałam nic. Tylko jeden odcinek był w styczniu?
milenaj - Czw 13 Sty, 2011 18:28
Tak, nie ma dużo do nadrabiania.
stawrogi - Nie 16 Sty, 2011 19:51
Jako świeżynka w temacie tego serialu mam pytanie- czy ktoś wie kiedy będzie kolejny odcinek?
milenaj - Nie 16 Sty, 2011 19:54
We wtorek emisja w USA.
Anonymous - Pon 17 Sty, 2011 07:38
Z największym trudem oderwałam się od White Collar coby nadrobić Good Wife. Do 10 odcinka nie ma literek więc zadowoliłam się 9. Podobał mi się ten odcinek. Lubię walkę z czasem.
No i Will.
I podświadomość Alicji
milenaj - Pon 17 Sty, 2011 14:05
W 10 Will jest pragmatyczny do bólu, ale i tak go lubię.
W nocy trzymałam kciuki, ale niestety "The Good Wife" bez nagród. Poszaleli z Glee...
milenaj - Pon 17 Sty, 2011 18:49
Od 25 stycznia drugi sezon na 13thStreet, czyli dawnym Hallmarku.
Anonymous - Pon 17 Sty, 2011 18:58
Nie mam takich gadżetów. I najlepiej do Willa ślinić się w zaciszu pierzynki w pokoju
A co to znaczy pragmatyczny Will?
milenaj - Pon 17 Sty, 2011 19:17
Nie chcę Ci psuć przyjemności z oglądania następnego odcinka. Czytasz na własną odpowiedzialność .
Anonymous - Pon 17 Sty, 2011 19:23
To nie czytam
Ale ja kocham Willa pod każdą postacią
Anonymous - Wto 18 Sty, 2011 20:24
Carry swoim urokiem mnie powoli przekonuje.
A Will pokazał wiele twarzy w 10 odcinku. Sprawa była trudna.
AWilla kocham.
milenaj - Wto 25 Sty, 2011 12:38
Są literki do najnowszego odcinka. Ja uwielbiam ten serial za postacie. Eli i matka Petera .
Szczegóły uktyte:
Trzykrotka - Wto 25 Sty, 2011 12:58
Dołączyłam do oglądających trochę późno, ale za to od razu z glową: obejrzałam w weekend 10 odcinków na raz!
Jak dla mnie, to serial został poprowadzony bardzo dobrze. Bałam się potwornie powtórki z rozrywki, czyli Bones Reaktywacji - a tu niespodzianka: sprawa trójkąta Will-Alicja-Peter została podkręcona i zawieszona jak bomba z opóźnionym zapłonem. Wiadomo, że kiedyś wybuchnie, ale nie wałkujemy sprawy od pierwszego odcinka.
Nowi wspólnicy, nowe podziały, zachwiania równowagi sił - to trzyma w napięciu, Niemiła jest mi myśl o podziale kancelarii, ale jakoś jednak nie wierzę, że do tego dojdzie. Uwielbiam Diane, a ten nowy facet przyprowadził ze sobą - co tu mówić - bandziora. To samo już sugeruje, że nie będzie tak gładko, jak się zapowiada. Miło jest zobaczyć Kalindę choć trochę wyprowadzoną z równowagi. A i tak zawsze będącą na wierzchu - rewelacyjna postać.
Eli Gold nadal świetny, bez niego watek Petera mógłby dla mnie być okrojony o połowę.
Czuję, że kobieta Willa jeszcze nie odkryła wszystkich kart.
Cary coraz fajniejszy i coraz bardziej zagadkowy.
Mniej dzieci - na szczęście - ich wątek wyjątkowo mnie irytuje.
I w ogóle - pięknie!
Jeszcze powiem, ze namęczyłam się nad rozpoznaniem, skąd znam kontrkandydatkę Petera na stanowisko prokuratora, tę wielbioną przez wszystkich Wendy dwojga nazwisk. A to Mma Makutsi z Kobiecej Agencji Detektywistycznej!
http://www.bbc.co.uk/ladi...mamakutsi.shtml
milenaj - Wto 25 Sty, 2011 13:15
| Trzykrotka napisał/a: | | Czuję, że kobieta Willa jeszcze nie odkryła wszystkich kart. |
Mnie się jakoś nie chce wierzyć, w to jej zapewnianie, że z Willem to tylko rozrywka. Szczerze to jej nie lubię. I to bez względu na Alicję.
| Trzykrotka napisał/a: | | a ten nowy facet przyprowadził ze sobą - co tu mówić - bandziora. |
Kalinda ma wdzięk, tajemnoczość w sobie, a to prymityw, moim skromnym zdaniem. Kalinda go w końcu załatwi na cacy. Cary jest za nią. Alicja też stanie po jej stronie, no i Will.
Caitriona - Wto 25 Sty, 2011 13:15
| Trzykrotka napisał/a: | | A to Mma Makutsi z Kobiecej Agencji Detektywistycznej |
O, fatycznie! Dzięki Trzykrotko, męczyło mnie właśnie skąd ja ją znam
Trzykrotka - Wto 25 Sty, 2011 14:15
Kobieta Willa powiedziała Peterowi na imprezie, że Will kiedyś skrzywdził jej siostrę, a ona się chce zemścić. Powiedziała to śmiertelnie poważnie. Oczywiście, uznano to za żart, ale ja nie wiem... Mnie się ona też nie podoba i nie ma to nic wspólnego z atrakcyjnością.
| Caitriona napisał/a: | | Trzykrotka napisał/a: | | A to Mma Makutsi z Kobiecej Agencji Detektywistycznej |
O, fatycznie! Dzięki Trzykrotko, męczyło mnie właśnie skąd ja ją znam |
Prawda? mnie też! Wiedziałam, że znam ten dół twarzy!
damamama - Wto 25 Sty, 2011 15:51
Nie mam dawnego Hallmarku tutaj wspominanego, ale mam iitv. Potrzebuję jednak objaśnienia bo się pogubiłam na etapie jakiego jesteście odcinka. Mam cały pierwszy sezon oraz drugi od odcinka 9. Jest ok czy mam tyły? Z tego co czytam omawiacie odcinek 10/II, tak?
milenaj - Wto 25 Sty, 2011 16:04
10 i 11 drugiego sezonu.
Damamamo, zazdroszczę ci miejsca zamieszkania. Wiesz. że w czerwcu Bryan Adams będzie u was?
damamama - Wto 25 Sty, 2011 16:08
Nie wiedziałam. Jak masz internet to też masz iitv. Tam jest masę seriali, tylko czasu nie rozdają.
|
|
|