To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Seriale - Supernatural

Admete - Czw 24 Maj, 2007 20:34

Zobaczyłam i "ómarłam" ;-) Dobrze, ze jestem prawie całkowita abstynentką, bo mam zamiar jeszcze kilka razy obejrzeć ten filmik.
Caitri, Aine napiszcie wasze wrażenia z poszczególnych odcinków.
P.S. Boshe to drugie jest jeszcze dziwniejsze :banan: :lol:

Deanariell - Pią 25 Maj, 2007 20:00

Dean jest przeuroczy w tych wybranych przez tego kogoś fragmentach :mrgreen: W ogóle świetnie zmontowane - dawno się tak nie uśmiałam ;) I te "techno kaczuszki" na koniec :banan:
Admete - Pią 25 Maj, 2007 20:11

O tak kaczuszki są cudne, zaraz mi się lata 80 przypominają.
Deanariell - Pią 25 Maj, 2007 21:16

Czasy naszej młodości, hehehehe :P I stary, dobry rock'n'roll! Yeeeeeah ;)
Caitriona - Pią 25 Maj, 2007 22:26

Obejrzałam Hollywood - dobre było! :mrgreen: Najlepsze z tym "studio gdzie kręcą Gilmor Girls" i najazd na minę Sama ;) I Dean cały czas coś wcinający ze smakiem. Fajny odcinek, lżejszy.
No, a potem Dean z kosiarką. Wyglądał jakby faktycznie miał ją pierwszy raz w rękach. :mrgreen: I jakoś bez trudu mogłam uwierzyć, że gdyby nie było łowów to chłopaki nie dogadywali by się tak bezproblemowo...

Deanariell - Pią 25 Maj, 2007 23:04

Caitriona napisał/a:
Obejrzałam Hollywood - dobre było! :mrgreen: Najlepsze z tym "studio gdzie kręcą Gilmor Girls" i najazd na minę Sama

O tak! To było bezcenne ujęcie :D Przed Tobą WIELKI FINAŁ :banan: Ale Ci dobrze...

Admete - Sob 26 Maj, 2007 11:52

A Folsom Prison Blues? Podobało Ci się? ;-) lepsze niż Prison Break..;-)
Caitriona - Sob 26 Maj, 2007 12:14

:mrgreen: :mrgreen: i jakie chłopaki zdolne - nie mieli jakiegoś niesamowicie szczegółowego planu, a zwiali bez przeszkód ;) :) Całkiem niezły był to odcinek. Dean idealnie się wpasował w pomarańczowy kostium :)
Admete - Sob 26 Maj, 2007 12:17

To jest prawdziwy kameleon ;-) W pokera mu nieźle szło - szybko by został królem więzienia ;-)
Caitriona - Sob 26 Maj, 2007 12:21

Dokładnie! I fajek miałby bez liku ;)
Anonymous - Nie 27 Maj, 2007 19:18

to sie nazywa "waluta"
Caitriona - Wto 29 Maj, 2007 00:05

Jezu, jak ja doczekam kolejnej serii?????
Skończyłam właśnie SPN II - nieźle. Cała armia na wolności, a tu prawie nie ma łowców.
Przez moment tatuś miał swój udział w akcji, całkiem udany ;)
I nie ma jak starszy brat...

Admete - Wto 29 Maj, 2007 06:32

Prawda, że starszy brat jest jednyny w swoim rodzaju...Ten jego usmiech na koncu i "mamy robote do zrobienia" - rozwalił mnie ;-) Tak bardzo się poświęcił, mam tylko nadzieję, że sam znajdzie sposób, by te sprawe umowy z diabłem jakos rozwiązać.
Caitriona - Wto 29 Maj, 2007 17:24

Nie wyobrazam sobie, że mogło by być inaczej - muszą sobie jakoś poradzić z tą umową.
Ta, to było dobre, jak gdyby nigdy nic, ot armia demonów na wolności, mamy robótkę ;) Cały Dean.

Admete - Pią 01 Cze, 2007 22:03

A tu okładka z wydania dvd II serii - zamierzam kupić, jeśli wydadzą w Polsce. Śliczna okładka :-D
http://en.wikipedia.org/w...ernaturalS2.jpg

1agawa - Sob 02 Cze, 2007 09:18

Mąż mnie zaraził serialem. :shock: A przecież ja nie lubię horrorów, to znaczy filmów pełnych duchów wilkołaków i innych maszkarad. :wsciekla:
To się ze mną dzieje? :rumieniec: Pradę powiedziawszy to niektóre odcinki obejrzałam tylko częściowo (strasznie bojaźliwa jestem :rotfl: )
Podczytywałam ten wątek ale sądziłam, że ten serial nie dla mnie.
Braciszkowie są nieźli i wciągają. To samo z muzyką.

Admete - Sob 02 Cze, 2007 12:24

Jaki to horror, normalny serial ;-) No i braciszkowie...Ile obejrzałaś?
Deanariell - Sob 02 Cze, 2007 14:35

Admete napisał/a:
A tu okładka z wydania dvd II serii - zamierzam kupić, jeśli wydadzą w Polsce. Śliczna okładka

Ano śliczna... :wink:

1agawa napisał/a:
Podczytywałam ten wątek ale sądziłam, że ten serial nie dla mnie.
Braciszkowie są nieźli i wciągają. To samo z muzyką.

Widzę nastepna zarażona :banan: to jak ugryzienie wampira... a ten serial nie jest tym, czym się z początku wydaje - jest czymś znacznie lepszym :) Relacje braci się pięknie rozwiną i pogłębią z czasem - zakochasz się :mrgreen:

1agawa - Nie 03 Cze, 2007 00:19

Admete napisał/a:
Jaki to horror, normalny serial ;-) No i braciszkowie...Ile obejrzałaś?

Na razie I sezon i podlądam drugi :mrgreen:
Dziś jednym okiem Hollywood Babylon a drugim na salonach :lol:
Coraz bardziej mi się podoba. Pisałyście o końcówce drugiego sezonu i nie mogę się doczekać.

Admete - Nie 03 Cze, 2007 10:50

Hollywood Babylon jest raczej zabawowe :-) następne sa poważniejsze. Mój ulubiony to odcinek 20. A jeśli chodzi o końcówke to jednocześnie jest dołująca, ale z drugiej strony daje nadzieje.
Admete - Pią 15 Cze, 2007 16:06

A tutaj Spn gwara poznańską napisane - popłakałam się ze śmiechu :-D

http://nashirah.livejournal.com/19443.html#cutid1

Admete - Sob 16 Cze, 2007 17:10

A tu coś o wydaniu dvd z 2 sezonem:

http://showtv.pl/?a=news&b=item&id=199

A tu młody Padalecki w Kochanych kłopotach;

http://www.youtube.com/wa...related&search=

Podobno w III serii Spn mają sie pojawic dwie nowe postacie kobiece i fani już zaczęli narzekać ;-)

Deanariell - Sob 23 Cze, 2007 15:04

Nie mów mi nawet... już się załamałam :shock: Amerykanie to potrafią za przeproszeniem spieprzyć niejedno, jak zaczynają udoskonalać to, co jest wystarczająco doskonałe... najbardziej chyba jednak uwielbiają banalizować wszystko, co wydaje im się zbyt ambitne... Ciekawe po co chłopakom panienki? Mało mają problemów z FBI? :P Już prędzej bym się zgodziła na Jo - w końcu jej pojawienie się u boku Winchesterów byłoby logiczniejsze... No ale zobaczymy... mam jednak złe przeczucia... :?
Caitriona - Nie 24 Cze, 2007 12:55

Nieeee... po co im jakieś 'blondynki'? Po co? Niech nic nie dodają!
Agn - Śro 27 Cze, 2007 21:25

DING DONG!
No wiemc tak... zaczęło się prozaicznie, tj. tatusiowi skończył się ukochany serial (na razie!). Zaczął następny (Numb3rs), ale że ten serial obiecał swemu "bratu", że tylko w towarzystwie rzeczonego "brata" będzie podziwiał, to nie tyka w domciu.
Jakie jeszcze mamy opcje? Innych seriali już nie mam (do Lost straciłam cierpliwość, więc II sezon leży odłogiem). Nolens wolens wyciągnęłam płytki, przetarłam Pronto i ściereczką i włożyłam do odtwarzacza. W końcu obiecałam sobie kiedyś, że dam SPN-owi drugą szansę. Zaczęłam od początku raz jeszcze. I cóż? Pilot dalej uważam za słaby (tak uprościć rozwiązanie, błeeee!), drugi odcinek ciut lepszy. Trzeci za to podobał mi się BARDZO. Motyw z dzieciakiem szczególnie. Tak więc zabieram się za numer czwarty pełna nadziei na fajne oglądanie.
Pozdrawiam serdecznie :mrgreen: