Seriale - Seriale kryminalne i sensacyjne
Gitka - Wto 09 Paź, 2007 15:57
W niedziele o 14,45 nowy serial
Sue Thomas: Słyszące oczy FBI Sue Thomas: F.B.Eye
http://www.telemagazyn.pl/program/3441462933.html
http://www.filmweb.pl/Sue...,Film,id=115397
Artykuł
http://www.dziennik.pl/De...ArticleId=62855
Ania1956 - Śro 10 Paź, 2007 07:52
Ciekawie sie zapowiada. Lubie takie seriale.
Balbina - Pią 12 Paź, 2007 09:18
| Admete napisał/a: | | jest tu trochę fanek serialu Bones. |
To ja to ja
Caitriona - Pią 12 Paź, 2007 11:05
| Balbina napisał/a: | | Admete napisał/a: | | jest tu trochę fanek serialu Bones. |
To ja to ja |
I ja! I ja!
Balbina - Pią 12 Paź, 2007 11:14
A dzisiaj piątek i Kości na TV4
praedzio - Sob 13 Paź, 2007 17:21
News może już nie taki świeży, ale warto go tu przytoczyć. Na francuskiej stronie o serialu Prison Break ukazał się wywiad z Sarą Wayne Callies. Tłumaczenie tutaj: http://prisonbreak.org.pl...ona-do-odej-cia
Ci, którzy obejrzeli najnowszy odcinek PB, wiedzą w jaki sposób scenarzyści rozwiązali kwestię definitywnego zniknięcia Sary z serialu.
nicol81 - Sob 13 Paź, 2007 17:40
Masz na myśli odcinki w Polsce czy ogólnoświatowe?
Sara ma zniknąć...?
Admete - Sob 13 Paź, 2007 18:37
Taaa...juz zniknęła. Nie oglądam, ale jestem w miarę na bieżąco. Kiedyś się zdecyduję na oglądanie kolejnej serii, ale nie teraz. Teraz mi reszta wystarczy Praedzio obejrzałam Heroes. Napiszę w odpowiednim wątku.
praedzio - Sob 13 Paź, 2007 19:51
| nicol81 napisał/a: | Masz na myśli odcinki w Polsce czy ogólnoświatowe?
Sara ma zniknąć...? |
Ogólnoświatowe, niestety. Przepraszam, że znów tak bez zastanowienia chlapnęłam jęzorem. Mam nadzieję, że to nie popsuje wam oglądania dalszych odcinków... O odejściu Callies mówiło się już od dłuższego czasu (wiadomo, urodziła dziecko) i myślałam, że wszyscy o tym wiedzą.
Poza tym ostatni odcinek tak mnie zdołował... że musiałam w jakiś sposób się wyżalić... | Admete napisał/a: | | Praedzio obejrzałam Heroes. Napisze w odpowiednim wątku. |
Już biegnę, już lecę...
nicol81 - Sob 13 Paź, 2007 20:06
Nio, nie wszyscy...Dziecko nie zając...Mogli ją zresztą zastąpić inną aktorką Michael i Sara powinni być razem do śmierci
Może wróci, jak odstawi potomka od mleka? Zresztą są teraz dobre odżywki...
W sumie taki niedokładny spoiler to w dłuższej perspektywie jest na plus- teraz mnie zmartwił, ale gdybym oczekiwała hapiendu to by mnie bardziej dobiło. Lepiej być przygotowanym, jak byłam na śmierć Abruzziego (wszyscy oglądali początek drugiego sezonu, co?).
praedzio - Sob 13 Paź, 2007 20:15
No, ja wiedziałam, że Callies nie pojawi się w trzecim sezonie, ale dużo się słyszało o wykorzystaniu dublerek, nagraniach głosu i takich tam. Ale to, co oni zrobili... zaskoczyło mnie - i co tu dużo mówić - z lekka wkurzyło.
Admete - Sob 13 Paź, 2007 20:24
Teraz to juz raczej nie wróci...
praedzio - Sob 13 Paź, 2007 20:31
Zdecydowanie nie. Chyba, że PB zmieni charakter z sensacyjnego na SF...
Tak jeszcze tylko dodam, żeby odegnać czarne myśli, że Mahone znów pokazuje pazurki... Coś dla ciebie, Admete...
Admete - Sob 13 Paź, 2007 20:39
No podobno, coś dla mnie Były agent aktualnie pewnie bez prochów, chyba że je jakoś zdobył Ja bym powiedziała, że musiałby się zmienić w Supernatural
Obejrzałam kolejny odcinek Spn. Dobry, oj dobry.
praedzio - Sob 13 Paź, 2007 21:14
Hm... z tymi prochami to utrafiłaś w sedno, że tak powiem. Reakcja na nie zaskoczyła nawet samego Michaela.
nicol81 - Czw 18 Paź, 2007 13:06
| Admete napisał/a: | | Teraz to juz raczej nie wróci... |
Etam, nie doceniacie inwencji scenarzystów ...W "Kobiecie z lustra" ożywili bohatera, któremu strzelili w głowę, a natępnie przejechali...
praedzio - Czw 18 Paź, 2007 14:18
Tiaaa... ale póki co PB daleko do telenowelowego SF Nooo, chyba, że Sara ma siostrę-bliźniaczkę, o której nikt dotychczas nie wiedział, łącznie z rodzicami...
nicol81 - Czw 18 Paź, 2007 14:45
Burrowsom odnalazł się tatuś, to i siostra bliźniaczka może...
Mam pytanie- czy Lincoln będzie miał jakiś wątek miłosny?
praedzio - Czw 18 Paź, 2007 17:57
O tym na razie milczą media. Lincoln za dużo na razie ma na głowie, żeby myśleć o amorach.
nicol81 - Czw 18 Paź, 2007 19:04
Michael ma też dużo, a myśli...Myślałam, że coś będzie z blondyną, która zajęła się jego synem...
praedzio - Czw 18 Paź, 2007 19:50
O blondynie też nic nie słychać. Syn Lincolna został porwany razem z Sarą, więc na razie o żadnych sercowych perypetiach nie może być mowy.
praedzio - Pią 19 Paź, 2007 17:35
Wracając do Lincolna, a raczej jego odtwórcy - Dominica Purcella, widziałam go wczoraj w kolejnym odcinku Dr-a House'a. I tak sobie myślę, że taki mniej napakowany, za to z bujniejszą fryzurą wyglądał całkiem, całkiem... A i wątek romansowy miał, bo zachorowała jego żona (na śpiączkę afrykańską), a on jak kochający mąż nie odstępował jej łóżka w dzień i noc. No, końcówka to nie bardzo taka romantyczna wyszła, ale kilka momentów było!
Admete - Pią 19 Paź, 2007 22:03
Pamietam ten odcinek Rzeczywiście lepiej wygląda z włosami i taki mniej "przybyczony" Bo jako Lincoln to nie za bardzo wygląda...
nicol81 - Pią 19 Paź, 2007 22:40
Lincoln jest archetypem Hioba i nie musi wyglądać. A nawet nie powinien
Admete - Pią 19 Paź, 2007 22:45
zabiłaś mnie Nicol To zostawmy tego Lincolna w spokoju, bo biedaczek tyle wycierpiał
|
|
|