Richard Armitage - Robin Hood (Seria 1) 2006
Anonymous - Nie 05 Lis, 2006 18:02
Zdecydowanie ten odcinek należał do Rysia Boski był. Najbardziej podobała mi się 'jabłkowa' rozmowa - taki próbował być uwodzicielski Co do Robina - zachowywał się jak idiota, strzelając na początku do wszystkich i do wszystkiego. W ogóle wygląda to tak jakby siedzieli w tym lesie dla zabawy, a wszystkie ich działania wynikają z nudów i są pod tytułem 'Będzie niezły ubaw'. Mnie za to ubawiło niezmiernie to że jak zwykle kumple Robina poszli w las, a on sam biedak został i musiał podpalić tą kopalnie i jeszcze musiał dwóm żołnierzom dołożyć, którzy atakowali go z okrzykiem na ustach 'Nie bij za mocno' a Guy z Szeryfem patrzeli się na to jak na przedstawienie. No i Much trochę mnie rozbawił. No i fajnie że bedzie jakaś kobieta w tej bandzie Może zaprowadzi tam troche porządku...
Harry_the_Cat - Nie 05 Lis, 2006 18:35
Parę fotek z 5. odcinka:
Harry_the_Cat - Nie 05 Lis, 2006 18:36
Na tej 2. to on normanie tak wygląda, że ja ómieram.
W ogóle z tymi umytymi włosami i w paru momentach w tym odcinku miał takie momenty, ze normalnie mam palpitacje serca...
Anonymous - Nie 05 Lis, 2006 18:40
Tak, w tym odcinku wyglądał baaaaardzo atrakcyjnie, w poprzednich był taki...tłusty i nieumyty Chociaż kiedyś mi się wydawało że nie ma to jak brudny i spocony facet
Anonymous - Nie 05 Lis, 2006 18:43
Dopiero teraz zauważyłam 4 zdjęcie! Boże, to SPOJRZENIE!!!!
Harry_the_Cat - Nie 05 Lis, 2006 18:48
Otherway, ja co prawda wypiłam już 2 kieliszki wina, ale siedzę tu sobie i wymiekam...
Gosia - Nie 05 Lis, 2006 19:29
Ja tez dodam, ze on w tym odcinku wyglada s u p e r - s - e - x - y ! :grin:
Z tego wzgledu fajnie sie ten odcinek ogladalo, o ile oczywiscie nie pokazywali Robina i jego "bandy"
W ogole film powinien sie nazywac Guy z Gisborne
bezpaznokcianka - Pon 06 Lis, 2006 01:09
| otherwaymistercollins napisał/a: | | W ogóle wygląda to tak jakby siedzieli w tym lesie dla zabawy, a wszystkie ich działania wynikają z nudów i są pod tytułem 'Będzie niezły ubaw'. |
Doskonale okreslenie! Niestety tak to wyglada. Zdecydowanie Guy jest najlepszy pod wzgledem wizualnym ale szeryf to naprawde mnie milo zaskoczyl. Myslalam, ze nikt nie pobije wspanialego Alana Rickmana a tu jednak. Udalo sie nowemu szeryfowi stworzyc zupelnie nowy jego wizerunek, chyle czola.
bezpaznokcianka - Pon 06 Lis, 2006 01:12
| Gosia napisał/a: |
W ogole film powinien sie nazywac Guy z Gisborne |
Jestem za! Na co komu Robin Hood. I to jeszcze TAKI... smieje sie jak glupi do sera i ciagle robi miny niczym cockel spaniel na wzor Mateuszka... sorry ale zabojcze spojrzenia Guya sa nieporownywalnie lepsze!
Harry_the_Cat - Pon 06 Lis, 2006 01:15
Ależ bezpaznokcia, nas nie musisz przepraszac!!!
Właśnie czytam sobie streszczenia odcinków 6-8 - zapowiada sie ciekawie i na pewno duzo Guya - szczególnie odcinki 7-8
Anonymous - Pon 06 Lis, 2006 11:12
| Harry_the_Cat napisał/a: | | na pewno duzo Guya - szczególnie odcinki 7-8 |
Czyli jest na co czekać Znowu mnie na Rysia wzięło i to do tego stopnia że nawet o Tobym zapomniałam! :oops: Muszę jakoś podzielić swój czas i uwagę między nich dwóch
Harry_the_Cat - Pon 06 Lis, 2006 12:33
Otherway bo on w tym odcinku to naprawdę wygląda nieziemsko - jest dobrze oświetlony, fajne kadry, zarost, dużo zbliżeń na twarz...
bezpaznokcianka - Pon 06 Lis, 2006 15:38
a temat nazywa sie Robin Hood... czyzby offtop czy to temat zmylka?
naprawde jakby nie Guy Richard Armitage to ten serial nie bylby przez nikogo ogladany. Tak btw skad go macie? Ja musze czekac do soboty do siodmej az mi w BBC poleci... i potem nie mam juz mozliwosci do scenek powrocic takze nie wiem czy se Rysiu w 39 sekundzie smarknal czy nie a przydalaby sie taka wiedza
Harry_the_Cat - Pon 06 Lis, 2006 15:42
Hej, przecież to w kółko na wszystkich BBC powtarzają...
bezpaznokcianka - Pon 06 Lis, 2006 15:48
| Harry_the_Cat napisał/a: | Hej, przecież to w kółko na wszystkich BBC powtarzają... |
niestety nie mam czasu siedziec przed TV i czatowac... :sad: poza tym... jak sie ma na plytce zawsze mozna zrobic pauze i zaslinic monitor lub... zrobic portrecik RA :razz:
Agn - Wto 07 Lis, 2006 15:58
Właśnie oglądam pierwszy odcinek - jaaaaki badziew!!! Wierzyć mi się nie chce, że BBC to produkuje!
Najbardziej podobają mi się panienki w makijażach, jakby wyszły prosto od kosmetyczki. Lllludzie... *ściana*
Harry_the_Cat - Wto 07 Lis, 2006 16:00
| Agn napisał/a: | | Najbardziej podobają mi się panienki w makijażach, jakby wyszły prosto od kosmetyczki. Lllludzie... *ściana* |
Acha, Agn ogląda Sarę
:grin: Poczekaj, aż zobaczysz Guyliner...
Agn - Wto 07 Lis, 2006 16:07
A jaka Marion przebrzydła... znaczy się PRZEPIĘKNA chciałam rzec.
Anonymous - Wto 07 Lis, 2006 16:10
Ona jest tak piękna, że aż brzydka
Harry_the_Cat - Wto 07 Lis, 2006 16:14
Ale i tak najgorsze są kostiumy....
Agn - Wto 07 Lis, 2006 16:16
Aine, ona nie jest brzydka, zresztą to kwestia gustu. Ale, for God's sake!, ta charakteryzacja... no istne średniowiecze, naprawdę... *rzyg*
Agn - Wto 07 Lis, 2006 16:19
PS Kostiumy nie są tragiczne. Nikt z dekoltem do pasa nie gania...
Harry_the_Cat - Wto 07 Lis, 2006 16:19
Nie, Agn, na średniowiecze to Ty tam nie licz
Caitriona - Wto 07 Lis, 2006 16:21
| Agn napisał/a: | | Nikt z dekoltem do pasa nie gania... |
Jedna Sara pokazała co mniała...
Agn - Wto 07 Lis, 2006 16:22
To była ironia... BUEHEHEHEHE!!! Scena, jak sobie Guy z Robinem gadają (te króliki na ramiona, LLLLLLUUUUDZIEEEE!!! Hahahahhaha!!!) - Rysiek prezentuje się jeszcze wcale-wcale, ale Robin? Chłopek-roztropek od rondla przystrzyżony! *ómiera*
|
|
|