To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Seriale - Supernatural

Deanariell - Pon 07 Maj, 2007 20:18

Admete napisał/a:
Riello - ty moja ostrygo siostrzana :-D Chcesz, zebym umarła ze smiechu? chociaż zawsze to chyba dobra śmierć

Eeeeee... tak łatwo się nie umiera, zapomnij ;)

Admete - Pią 11 Maj, 2007 14:28

Wiecie co? Boje się dzisiaj tego odcinka - zaspoilerowałam sie trochę i :cry2: Będzie płacz, bo smutno się zapowiada. Za tydzień ostatni odcinek sezonu.
Deanariell - Pią 11 Maj, 2007 19:23

A kto się nie boi? Ja bym najchętniej już oglądała, gdyby to było możliwe... Założę się, że będę mieć depresję po zakończeniu sezonu... :cry2:
Admete - Sob 12 Maj, 2007 00:10

Buuu...niby wiedziałam czego się spodziewać, ale i tak mnie wzięło. bardzo dobry odcinek, naprawdę. Chyba nie będe pisać dokładniej, zeby wam nie zepsuć oglądania. Za tydzień ostatni odcinek i wtedy będę mogła przygotować dla Was, co trzeba :-) Powiem tylko, ze ostatnia scena jest poruszająca i sądzę, że to co nam twórcy serialu pokażą za tydzień będzie naprawdę niesamowite.
Na stronie CW nie ma jeszcze zwiastuna ostatniej części, ale tu można go znaleźć:

http://www.supernatural.tv/

Biedny, biedny Dean!

Deanariell - Sob 12 Maj, 2007 19:16

Eru... jak Jensen to pięknie zagrał... :cry2: a scena z Yelloweyed Demonem też niezła - świetnie dobrali aktora do tej roli moim zdaniem :) O rany... ja jestem przerażona co to będzie się działo za tydzień... :shock:
Admete - Sob 12 Maj, 2007 19:37

A widziałaś ten fragment w zwiastunie jak krzyczy do Bobby'ego, że miał pilnowac Sama? A wczesniej w odcinku Sam ciagle opowiada, ze ma starszego brata, który go pilnuje - cudne to po prostu.
Deanariell - Sob 12 Maj, 2007 19:50

No właśnie obejrzałam preview... :shock: Ale będzie angst...
Admete - Nie 13 Maj, 2007 18:47

A ja własnie zobaczyłam direct's cut - serce mnie boli, jak patrze na Dean...jak on tak pyta Bobby'ego czy nie wystarczająco zapłacił za wszystko...
A tu pocieszające zdjęcie z nadchodzącego odcinka:

http://img83.imageshack.u...eadlessswk6.jpg

Deanariell - Pon 14 Maj, 2007 20:14

Ja wiem czy pocieszające? A jeśli ten leżący na ziemi to Dean? :cry2: No i martwi mnie cena, jaką ktoś będzie musiał zapłacić, żeby ta scena mogła mieć miejsce... :cry:
Idę zobaczyć direct's cut :wink:

Admete - Pon 14 Maj, 2007 20:24

To na pewno nie Dean, wierzę w to mocno :-) A cena jak zawsze będzie wysoka...
Deanariell - Pon 14 Maj, 2007 21:10

Oby... ;) oj, oj... obejrzałam... :shock:
Admete - Pon 14 Maj, 2007 23:18

Oj, oj...sie porobiło. Dean jest chyba juz poza krawędzią.
Deanariell - Wto 15 Maj, 2007 15:16

Oj...oj... przestań, bo mi serce pęka... :cry2: Mogliby już oficjalnie powiedzieć czy będzie III seria... No ciekawe jak rozwiążą sprawę z Samem... Generalnie od ostatniego odcinka w głowie mam jedną myśl: "Dean, Dean, Dean..." - no może na zmianę z "biedny Dean"... i cholerną ochotę, żeby go pocieszyć ;) Znów nie mogę pracować, bo obsesyjnie myślę o SPN... :razz:
praedzio - Wto 15 Maj, 2007 21:58

Która napisała do "Świata Seriali"?
:mrgreen:

Admete - Śro 16 Maj, 2007 07:38

To na pewno Riella ;-) Ja się kocham w Deanie a ona w Deanie i Jensenie.
Deanariell - Śro 16 Maj, 2007 15:16

praedzio napisał/a:
Która napisała do "Świata Seriali"?

Cytat:
To na pewno Riella

Drogie Panie, czy ja wyglądam, jakbym miała na imię Justyna? :twisted: Poza tym ja nie muszę pytać jakiegoś "Świata Seriali" o takie oczywistości, bo JA (w przeciwieństwie do wspomnianej Jystyny) mam GOOGLE :mrgreen: Sama sobie szukam informacji (jak na coś poluję ;) )

Admete - Pią 18 Maj, 2007 20:36

Jesteśmy wewnetrznie rozbite i chcemy przytulić Deana. Biedny udręczony szczeniaczek! Zrobił coś, czego nie powinien był robić, ale niestety musiał :cry2: I teraz czeka go straszny los! Nie mamy na nic siły, chcemy pocieszyć Deana.
A Sammy?! Zobaczycie ;-) Pojawiło się również najlepsze wykonanie kultowego tekstu "You son of the b..." And the winners is...Dean Winchester!!!

Deanariell - Sob 19 Maj, 2007 16:49

Mnie jest smutno, że to już koniec serii... i wielka niewiadoma przed III serią, jak to będzie? :neutral: Admete masz piękny, monochromatyczny avek :wink: Oj tak...the winner is Dean Winchester! Niesamowity odcinek... tyle emocji, jak na huśtawce... serce na przemian zamierało w piersi, podchodziło do gardła, biło jak oszalałe i wyrywało się... A Sam?! brrrrrrr... :shock: Ciekawe co to dalej będzie, oj ciekawe :cool: już nie mogę się doczekać... i będę tęsknić jak cholera... :cry2: Bez braci Winchester świat w istocie już w ogóle nie miałby sensu... Dean we love You :przytul:
Admete - Sob 19 Maj, 2007 19:49

Znalazłam sobie kilka sympatycznych avatarków :-) Ten jakos wpadł mi w oko.
W III sezonie wielka niewiadoma, ale ten usmiech deana na samym końcu sprawił, że :thud:

Deanariell - Nie 20 Maj, 2007 19:36

Ja mam teraz małego doła związanego z końcem sezonu... dlaczego musi istnieć coś tak okrutnego, jak koniec sezonu?! :P
Admete - Nie 20 Maj, 2007 19:47

Doła to będziemy miec po 3 serii, jesli okaże sie ostatnią. Na dodatek jeśli nie rozwiążą problemu zaistniałego pod koniec 2...ciemnośc widzę, ciemność...
Deanariell - Nie 20 Maj, 2007 20:00

Ale w sumie ja bym nawet nie chciała, żeby była później IV seria... Trzy są jak się wydaje optymalne - trudno... będę później wypatrywać Jensena w innych filmach... Problem jakoś chyba będą musieli rozwiązać, jeśli faktycznie ta kolejna seria będzie jednocześnie ostatnią...
Póki co jeszcze są ścigani przez FBI i może reżyser będzie to chciał jakoś rozwinąć, no i kwestia Sama... o kwestii Deana nawet nie mówię, bo to bolesny temat :P zresztą niech dziewczyny najpierw obejrzą...

Będę się musiała teraz zająć czymś innym, żeby nie myśleć za dużo o SPNie... Jakoś może dam radę - w końcu w kolejce czekają Chirurdzy, Herosi, Bones i BSG :D aaaaa... no i zapomniałam, że muszę dla zasady obejrzeć w całości 3 serie LOSTa... no i może się zmuszę do Prisona - to chyba jednak dopiero na samym końcu, coś najmniej mam ochotę na serial o tej tematyce (nawet Michael tu nie pomoże :rotfl: )...

Anonymous - Pon 21 Maj, 2007 18:40

Ja Wam powiem, ze mam nadzieję, że zakończą max na 4 serii. Każdy serial przedłużany - traci. Z czasem również traci i urok.
Nie mogłam się oderwać od Archiwum, po ostatniej oglądanej serii - nie chce nawet wracać do starszych odcinków.
Bardzo bym nie chciała podobne uczucia miec do Spn...

Deanariell - Pon 21 Maj, 2007 22:08

Też mam taką nadzieję... :? ??:
Deanariell - Czw 24 Maj, 2007 19:55

O kochane... co ja znalazłam! :D Umarłam ze śmiechu! Chyba się stoczę i popadnę w alkoholizm :razz: zresztą same zobaczcie:
http://www.youtube.com/watch?v=5mTUN18AFP4

A tu do kompletu runda druga:
http://www.youtube.com/wa...&watch_response