Seriale - The Good Wife
aneby - Pią 26 Lis, 2010 09:43
Ja może dzisiaj obejrzę
Na razie w siódmym strasznie mnie zaczyna drażnić córeczka Alicji. Małolata robi się coraz bardziej bezczelna. Niepokoją mnie te podchody między wspólnikami w kancelarii. Will i Diane tworzyli zgrany zespół (może dlatego, że ten trzeci się nie wtrącał ). A teraz powstaje koalicja dwóch przeciw trzeciemu
trifle - Pią 26 Lis, 2010 15:31
A ja chyba straciłam serce dla tego serialu, jakoś już mnie nie wciąga, nie kręci.
milenaj - Pią 26 Lis, 2010 15:51
Dla mnie sezon drugi jest faktycznie mniej wciągający.
Ale mimo wszystko pozostaje ciekawość jak oni to skończą.
Admete - Pią 26 Lis, 2010 18:44
Ja oglądam wybiórczo. Szczerze mówiąc wolałabym oglądac więcej Cary'ego w biurze prokuratora niż resztę
milenaj - Pią 26 Lis, 2010 18:54
Ja też. Nie polubiłam nowego wspólnika.
Admete - Pią 26 Lis, 2010 18:55
Ja mogę spin offa z Carym w roli głównej
milenaj - Pią 26 Lis, 2010 19:30
Właśnie im mniej go jest, tym bardziej sobie uświadamiam jak go lubiłam
Eeva - Sob 27 Lis, 2010 21:53
Wiecie co, ja chyba też uświadomiłam sobie że Carey był naprawdę fajny
Poza tym po raz kolejny przekonuje się że Eli jest moim idolem. Scena w której Alicia słucha jego rozmowy z córką, która chce wyjechać do Izraela - bezcenna
Admete - Nie 28 Lis, 2010 09:52
A właściwie dlaczego ona słucha tych nagrań? Wybaczcie, ale nie oglądałąm całości, tylko fragmenty.
milenaj - Nie 28 Lis, 2010 10:20
Podsłuchiwali tego czarnego polityka, oskarżonego o terroryzm. A to był przyjaciel Willa.
Anonymous - Sob 04 Gru, 2010 21:39
No helloł, czy przegapiłyście, że było tylko, tylko od najważniejszej finalizacji .
Ja się tak nie bawię. Ja Willa kocham!! I On ma być z Alicją a nie z tą chorą psychicznie kobietą z GA.
A i to "in my opinion" było boskie Will jest cwany
trifle - Sob 04 Gru, 2010 21:41
| lady_kasiek napisał/a: | | I On ma być z Alicją a nie z tą chorą psychicznie kobietą z GA. |
Też nie mogę zapomnieć o jej roli w GA
Anonymous - Sob 04 Gru, 2010 21:44
No! I mnie to drażni dodatkowo. Bo sorry. Co to za układ jesy wogóle??
Dobra, dobra kosmaty WIll to nie jest obraz, którego mam ZA dużo, ale druga strona jest niewłaściwa, bo to mi deprecjonuje Willa. Zwierzęcy seks, zwierzęcym seksem, ale nie podoba mi się, ze jemu tak wszystko jedno z KIM, byle było kobietą(mam nadzieję, że chociaż takie wymagania ma )
milenaj - Nie 05 Gru, 2010 17:19
A mi się wydaje, że on po prostu przetrawił, że Alicja nie chce z nim być. No bo jakie ma inne wyjście? Nie wie, że Alicja nie dostała drugiej wiadomości. Wie natomiast, że ciągle jest z Peterem. Cieszy się jego sukcesami i wspiera go.
No to próbuje sobie po prostu ułożyć życie.
A poza wszystkim, to ja też chcę, żeby był z Alicją
Caroline - Pon 06 Gru, 2010 21:00
Kalinda i ten nowy "dedektyw" mnie niepokoją. Jak myślicie, w jaką stronę pójdzie ten wątek?
Anonymous - Pon 06 Gru, 2010 21:02
W złą, mi się wydaje, że Nowy chce wrobić Kalindę w coś mało fajnego....
Caroline - Pon 06 Gru, 2010 21:46
No właśnie, właśnie. Chyba nawet już wrobił i teraz Kalinda ma dług u Carry'ego.
Admete - Pon 06 Gru, 2010 21:50
Ale jaki Cary jest przystojny w tej scenie...Ja chcę Cary'ego. Zdecydowanie zyskał od czasu podjęcia pracy w biurze prokuratora
Eeva - Pon 06 Gru, 2010 22:46
Na pewno pójdzie w złą stronę, bo Nowy bardzo mnie niepokoi. Jest jakiś lewy.
Liczę za to, że Cary pomoże Kalindzie, cokolwiek miałoby to nie znaczyć
trifle - Pon 06 Gru, 2010 22:58
Ja zupełnie nie lubię tego nowego. Błe. Jest paskudny.
A Cary jest kul
Admete - Pon 06 Gru, 2010 22:59
Garnitury na nim dobrze leżą. Bo już na Willu nie tak dobrze
Eeva - Pon 06 Gru, 2010 23:03
Oj na willu wszystko leży dobrze, choć nie ukrywam że i Cary się powoli wyrabia.
trifle - Pon 06 Gru, 2010 23:05
Will wygląda dobrze w samych koszulach. I w swetrach, bo chyba kiedyś był, taki styl bardziej na luzie.
Cary to porządny facet. Długo miałam wrażenie, że on coś knuje, a chyba nie
Eeva - Pon 06 Gru, 2010 23:09
Sweterki jakos do mnie nie przemawiają
Wlasnie ja tez miałam wrażenie ze cos knuje, ale chyba okaże się fajnym gościem. Może dlatego, że rolę "tego złego" przejął Nowy ?
Fibula - Pon 06 Gru, 2010 23:28
W tym sezonie w ogóle dużo jest knucia, na wszystkich poziomach. Nie podoba mi się wojna podjazdowa wspólników, a nowy śledczy wygląda na niebezpiecznego typa. Ciekawa jestem, czy Kalinda poradzi sobie tak dobrze, jak jej się wydaje, że sobie poradzi.
Zastanawia mnie też ucięcie wątku Carry - Alicja. Końcówka pierwszego sezonu sugerowała, że Carry obwinia ją za utratę pracy i planuje zemstę, a póki co nic się nie dzieje. Pomocny Carry mnie nie przekonuje.
|
|
|