Seriale - SUPERNATURAL
Harry_the_Cat - Wto 04 Lis, 2008 19:00
Oki, to przynajmniej trzy chętne. Sezon pierwszy (może jeszcze jakieś neofitki się trafią do tego czasu...)
Harry_the_Cat - Wto 04 Lis, 2008 19:10
Mój TIH DVD jest w drodze!!!!
(do Anglii na razie.... )
Admete - Wto 04 Lis, 2008 19:11
Zmusze Riellę, żeby tym razem wzięła udział. Przecież to nie w Boże Narodzenie będzie tylko w okolicach. Powinnam mieć wtedy ( paradoksalnie ) więcej czasu. A co do neofitki - oto treść pw od Trzykrotki, która właśnie wybyła na urlopik mały, ale jak wróci będzie oglądać resztę:
"Supernatural jest kapitalne! Pierwszą płytę (1-11) oglądałam na akord, nie mogłam się oderwać. Bardzo dobrze zrobiony, świetne postaci, bardzo fajny."
Mam nadzieję, że sie nie pogniewa za ten cytat
Harry_the_Cat - Wto 04 Lis, 2008 19:30
No proszę
Ja puszczałam kuzynce Eye of the Tiger w sobotę i ona "To on gra w tym Supernatural? Muszę obejrzeć dalej...". Zatrzymała się na Bloody Mary oglądaną nocą, więc musiała sobie zrobić przerwę
BTW - Admete, wysłałam dziś do Rielli przesyłkę
Harry_the_Cat - Wto 04 Lis, 2008 19:32
No proszę
Ja puszczałam kuzynce Eye of the Tiger w sobotę i ona "To on gra w tym Supernatural? Muszę obejrzeć dalej...". Zatrzymała się na Bloody Mary oglądaną nocą, więc musiała sobie zrobić przerwę
BTW - Admete, wysłałam dziś do Rielli przesyłkę
Calipso - Wto 04 Lis, 2008 20:20
| Harry_the_Cat napisał/a: | Sezon pierwszy |
Może być i drugi
| Harry_the_Cat napisał/a: | | Oki, to przynajmniej trzy chętne. |
Cztery
Tym razem będę spokojna i rzeczowa
Gunia - Wto 04 Lis, 2008 20:20
Z pierwszej serii? To ja bardzo chętnie!
Wiadomo komu dzięki za cynka.
Calipso - Wto 04 Lis, 2008 20:26
| Gunia napisał/a: | | dzięki za cynka. |
zawstydzałam się
Anonymous - Wto 04 Lis, 2008 20:31
[quote="praedzio"]Uh, Aragonte, ale wyprzystojniałaś... niech cię licho... [/quote]
Prawda?
A co do quizu, to mogę być wtedy u rodziców - bez netu... ale nie zarzekam się, jeszcze sporo czasu zostało
Drugi raz wysyłam tego posta, niech to licho
Nawet mi się nic wklejać w moim wątku nie chce przez te problemy z forum
aneby - Wto 04 Lis, 2008 20:40
| Cytat: | | Już nie będzie metody pt. Beeeeee? |
Metoda beeee okazała się być mało skuteczna. Muszę spróbować innego systemu, opartego na dogłębnej znajomości serialu
Harry_the_Cat - Wto 04 Lis, 2008 21:29
Spokojnie, na razie sezon 1 To i tak o 6 odcinków więcej niż trzeci.
W 6 numerze magazynu Supernatural jest taki quiz ze znajomości serialu, ale niektóre pytania są tak pioruńsko trudne....
BTW - załamka z tym forum...
Anonymous - Wto 04 Lis, 2008 22:19
Co z tym forum? Raz mi się zalogowało i nie działa dalej, grrrrr
To taki quiz już robiłyście sobie? Jak to wygląda z technicznego punktu widzenia? Bo ogólnie to ja chętnie, choć tak czuję, że z wami nie mam szans najmniejszych
Anonymous - Wto 04 Lis, 2008 22:22
Trifle, zobacz w poprzednim wątku SPN, strona bodajże 67. Tam się zaczął quiz. Ale był ubaw
Anonymous - Wto 04 Lis, 2008 22:24
Co to za mina, Aneby??
Był ubaw, no nie? W dwie godziny 500 postów
Calipso - Wto 04 Lis, 2008 22:32
| trifle napisał/a: | choć tak czuję, że z wami nie mam szans najmniejszych |
No nie byłabym pewna W poprzednim quizie były pytania z trzeciej serii,co dla niektórych ( ) nie przeszkadzało brać udziału
Ps.To tylko ja się loguję?
Anonymous - Wto 04 Lis, 2008 22:33
Był, był
Mina jest efektem zniechęcenia działaniem forum
P.S musiałam się wylogować zeby coś wysłać
Anonymous - Wto 04 Lis, 2008 22:34
Ile? Pięć komputerów chyba musiałabym sobie zorganizować i ekipę niewolników, żeby to opanować
Jutro sobie zobaczę, dziś nie mam nerwów na walkę z tym błędem tutaj... I cały czas czeka na mnie Movie Monster, a muszę czytać
Gunia - Wto 04 Lis, 2008 22:34
| Calipso napisał/a: | Gunia napisał/a:
dzięki za cynka.
zawstydzałam się |
Poczekaj z zawstydzaniem, aż pozbędziemy się ręczników.
Anonymous - Wto 04 Lis, 2008 22:37
Ile? Pięć komputerów chyba musiałabym sobie zorganizować i ekipę niewolników, żeby to opanować
Jutro sobie zobaczę, dziś nie mam nerwów na walkę z tym błędem tutaj... I cały czas czeka na mnie Movie Monster, a muszę czytać
Calipso - Wto 04 Lis, 2008 22:39
| Gunia napisał/a: | Poczekaj z zawstydzaniem, aż pozbędziemy się ręczników. |
Wtedy to ja się nie będę wstydzić,tylko cieszyć z dobrego planu
Harry_the_Cat - Wto 04 Lis, 2008 23:15
Jensen's Video Spoof Mention in TV Guide
In the November 10, 2008 issue of TV Guide, there's a mention of Jensen's "Eye of the Tiger" spoof on page 6. Here's what it says:
Superfly SUPERNATURAL Video
Hauntings are nothing new for fans of the CW's Supernatural. So when star Jensen Ackles burst into a lip sync-and-dance number to Survivor's fist-pumpin' "Eye of the Tiger" while filming the October 23 episode, was a ghoulish presence to blame? Try a foolish one. "It was all Jared's fault!" says Ackles, blaming costar and known prankster Jared Padalecki.
"It was a prank pulled by Jared to see what Jensen would do," confirms director Phil Sgriccia. "The cure was for Jared's character, Sam, to come up and bang on the roof of the car to get Jensen out of his reverie, but Jared, prankster that he is, decided not to." When the cue didn't come, Ackles kept on grooving, jumping out of the car and onton the vehicle's roof to jam his way – air guitar and all – through the son's first minute. "It just happened," he explains. "They kept [rolling], so I kept going." And thus, a Web star was born.
Supernatural fans saw the intended five-second version during the show, but the full-length clip was shown after the episode, then made its way to YouTube and beyond, garnering over 100,000 views in its first week. Some skeptics still don't buy the scene's spontaneity, citing Ackles' too-smooth moves. And though the actor cant' explain his seamless choreography, Sgriccia is just glad it happened. "It was a cool moment, and totaly genuine," he says. "You don't get those a lot. I only thank the powers above I didn't yell 'Cut.'" So do we.
-Sandra Kofler cwtv.com
Harry_the_Cat - Śro 05 Lis, 2008 07:26
tyle spoilerów do 9 i 10 , że nawet ja stwierdziłam, że nie będę ich czytać....
Deanariell - Śro 05 Lis, 2008 17:41
| Harry_the_Cat napisał/a: | | Supernatural fans saw the intended five-second version during the show, but the full-length clip was shown after the episode, then made its way to YouTube and beyond, garnering over 100,000 views in its first week. Some skeptics still don't buy the scene's spontaneity, citing Ackles' too-smooth moves. And though the actor cant' explain his seamless choreography, Sgriccia is just glad it happened. "It was a cool moment, and totaly genuine," he says. "You don't get those a lot. I only thank the powers above I didn't yell 'Cut.'" So do we. |
My też, my też! Prawdę mówiąc pomyślałam sobie podobnie, że to mogło być z lekka podreżyserowane - tylko... kogo to obchodzi?! I tak wymiata!
Harry_the_Cat - Śro 05 Lis, 2008 17:47
| Deanariell napisał/a: | | Harry_the_Cat napisał/a: | | Supernatural fans saw the intended five-second version during the show, but the full-length clip was shown after the episode, then made its way to YouTube and beyond, garnering over 100,000 views in its first week. Some skeptics still don't buy the scene's spontaneity, citing Ackles' too-smooth moves. And though the actor cant' explain his seamless choreography, Sgriccia is just glad it happened. "It was a cool moment, and totaly genuine," he says. "You don't get those a lot. I only thank the powers above I didn't yell 'Cut.'" So do we. |
My też, my też! Prawdę mówiąc pomyślałam sobie podobnie, że to mogło być z lekka podreżyserowane - tylko... kogo to obchodzi?! I tak wymiata!
|
Tez się zastanawiałam, ale potem uznałam, że nie. Ma parę momentów, gdzie słowa chyba nie do końca pamięta.... No i jak podnosi głowę, to mam wrażenie, że w pierwszej chwili się rozgląda, co się dzieje...
anyways....
(by muddi88 @ lj)
Deanariell - Śro 05 Lis, 2008 18:00
| Harry_the_Cat napisał/a: | | anyways... |
Święta prawda! HE IS! *
*post o niskiej zawartości... ale za to o małej szkodliwości społecznej...
|
|
|