Komunikaty - Spotkanie w W-wie????
malmik - Nie 08 Lut, 2009 17:42
Hej! Ja również dziękuję za spotkania
Mam nadzieję, że będzie okazja do powtórzeń
praedzio - Nie 08 Lut, 2009 19:32
A ja melduję, że właśnie wróciłam z mini-poprawin wczorajszego spotkania. Razem z Kaśkiem, Copycat i moją współlokatorką błąkałyśmy się po Starym Mieście, raczyłyśmy się grzanym piwem (jedyne piwo, jakie toleruję) w Irish Pubie na Miodowej, doprawiłyśmy się kawą i serniczkiem w "naszym" CoffeeHeaven, pojeździłyśmy turystycznie metrem oraz po nawiedzeniu Empiku w Złotych Tarasach, Kasiek został odholowany na Dworzec Zachodni, z którego chlipiąc z rozpaczy odjechał w siną, deszczową dal.
Dzięki, dziewczyny!
Marija - Nie 08 Lut, 2009 20:02
Wrzućcie jakieś zdjątko, choćby malutkie
Anonymous - Nie 08 Lut, 2009 23:11
| Mag13 napisał/a: | | Ciągle się boję, że gdzieś zaginie po drodze, i na przykład wyląduje w jakimś obcym mu zaborze! |
a tu przykra dla Was niespodzianka i jak się okazało dla domowników też... bo Mama mówiąc: "zadzwoń jak będziesz dojeżdżała" nie miała na myśli "zadzwoń Kochanie to wyjdę po Ciebie na przystanek", tylko "zadzwoń, zeby można było drzwi i furtkę zamknąć" bo reakcja Taty: " o już wróciłaś...krótko..." to ręce mi opadły i piersi....
Wiec dotarłam...
Ja to Wam dziękuję w całokształcie bo spędziłam miły, miły czas.
zwłaszcza dziękuję Aragonte, któa odważyła się narazić Koty i siebie na mnie.
Praedziowy co z poświęceniem jeździła ze mną metrem
ale uważam, że było warto spędzić tyle godzin w autobusie i Was poznać osobiście...
I podzielam zdanie Tamary | Tamara napisał/a: | | - i liczę na ciąg dalszy , bo do Kaśka , Anaru i BeeMeR w ogóle nie można było się dopchać na drugi koniec stołu |
Tylko, ze w drugą stronę, bo Tamara na pewo by się nie nabijała z niepełnosprawnych
Naprawdę słów mnie brakuje z podzięki...
Aragonte - Nie 08 Lut, 2009 23:32
| lady_kasiek napisał/a: | | Wiec dotarłam... |
Kaśku, cieszę się, że dotarłaś bezpiecznie i cało
Baaardzo mi było Cię gościć - serio-serio
Chciałabym mieć takie gadane jak Ty
Anonymous - Nie 08 Lut, 2009 23:35
| Aragonte napisał/a: | | Chciałabym mieć takie gadane jak Ty |
lepiej mniej a mądrze, niż dużo i bez sensu | Aragonte napisał/a: | | Baaardzo mi było Cię gościć |
Tu jednak cała przyjemność po mojej stronie, chociaż Mel się chyba obraziła i nie wita swojej kocicy Alfa
I pierwsze zdjecia jakie w domu pokazałam to Koty
Aragonte - Nie 08 Lut, 2009 23:37
| lady_kasiek napisał/a: | lepiej mniej a mądrze, niż dużo i bez sensu |
Było dużo z sensem
Nie wiem, kogo Ty słuchałaś
| lady_kasiek napisał/a: | Tu jednak cała przyjemność po mojej stronie, chociaż Mel się chyba obraziła i nie wita swojej kocicy Alfa
I pierwsze zdjecia jakie w domu pokazałam to Koty |
Hyhy Kocianny ładniejsze w realu
Mela się na pewno da przebłagać
Anaru - Pon 09 Lut, 2009 00:18
| malmik napisał/a: | | Mam nadzieję, że będzie okazja do powtórzeń |
O, bardzo, bardzo chętnie
Dzięki za spotkanie, fantastycznie Was było poznać , szkoda, że stół nieprzystosowany do spotkań w większych grupach i człowiek z konieczności brał udział tylko w rozmowie na jednym jego końcu nie słysząc całej reszty...
| Harry_the_Cat napisał/a: | Dzięki wszystkim za spotkanie
eta: jak mówiłam wczoraj, proszę moich zdjęć na forum nie umieszczać. |
W ogóle zdjęć twarzy bym nie umieszczała, moich też pliz
Za to mogę rozesłać linkiem na pw jakby któraś chciała
| spin_girl napisał/a: | Duch Thorntona unosl sie nad stolem pomstujac na beznadziejna iustracje w Bluszczu |
Zapomniałam zajrzeć na Thorntonową stronę w Bluszczu,...
Jak bardzo beznadziejna była ilustracja? Jakoś mnie nie zainteresowało za bardzo to pismo, przeglądnęłam kawałeczkiem.
| praedzio napisał/a: | Druga strona stołu głównie rozmawiała o Ikerze i... Ikerze. No i jeszcze o pewnej drużynie na literkę B., która to drużyna składa się niekoniecznie z ludzi. Poruszany był również temat pubów irlandzkich, Supernatural, krojenia tortu, lekcja poglądowa pt. Jak złożyć płytę połamaną przez Kaśka na drobne kawałeczki.... i... sama nie wiem, co jeszcze żeśmy obgadały. Dużo tego było. |
I jeszcze Supernatural
I w dużej ilości Ikera (byłoby z ilustracją, ale to małe Kaśkowe ustrojstwo padło z głodu, więc nie doszło do prezentacji fotek)
I potem Supernatural wypikując spoilery
A Kasiek w międzyczasie pastwiła się nad płytką, która wydawała mi się nie do złamania
| Gosia napisał/a: | Do tego była wyżerka i popitka, rachunek opiewał w końcu na..... nieważne
Najważniejsze, że mogłyśmy się spotkać, poznać i pogadać. |
Spoooro
Ale było super
I żarełko pyszne (nie wszystko mam na fotkach )
Harry_the_Cat - Pon 09 Lut, 2009 00:20
i zrobiłam się głodna...
Anaru - Pon 09 Lut, 2009 00:31
| Harry_the_Cat napisał/a: | i zrobiłam się głodna... |
Wiem, żarcie się wkradnie absolutnie do każdego wątku.
Ale było rewelacyjnie pyszne (chociaż Kasiek pewnie będzie miała inne zdanie na ten temat)
I na dodatek to danie Caitriony było nadziane na prześliczną maleńką szabelkę
(tylko przeogromne te porcje były, takie dwuosobowe)
Dają tam na wynos? To tak pod kątem przyszłych przyjazdów
aneby - Pon 09 Lut, 2009 06:52
| Anaru napisał/a: | | Za to mogę rozesłać linkiem na pw jakby któraś chciała |
Ja poproszę, jeśli można Z opisem i komentarzem
Alicja - Pon 09 Lut, 2009 06:53
jedzenie wygląda smakowicie. Jeśli zdjęcia mogą obejrzeć również osoby, które nie były na spotkaniu to ja także poproszę na pw
| lady_kasiek napisał/a: | | bo reakcja Taty: " o już wróciłaś...krótko..." to ręce mi opadły i piersi |
| lady_kasiek napisał/a: | | Wiec dotarłam... |
niepotrzebnie wszyscy się martwili o ciebie
praedzio - Pon 09 Lut, 2009 09:38
Ja też poproszę zdjęcia.
trifle - Pon 09 Lut, 2009 10:30
Ja też ja też!
Zróbmy następny zlot forumowy gdzieś bliżej południowej Polski, cooooooo
Dorfi - Pon 09 Lut, 2009 10:41
Ja też chcę zobaczyć jak się bawiłyście (tak więc proszę o fotki). Szkoda, że nie mogłam przyjechać
Gosia - Pon 09 Lut, 2009 10:56
Ja proponuję, żeby najpierw fotki otrzymały uczestniczki, co by mogły je zweryfikować... Ja mam fotki drugiej części stołu (jakby co )
W ogole robienie zdjęć przy jedzeniu nie jest dobrą praktyką, bo człowiek wygląda fatalnie mając coś w buzi albo przeżuwając
Anaru - Pon 09 Lut, 2009 11:00
| Gosia napisał/a: | Ja proponuję, żeby najpierw fotki otrzymały uczestniczki, co by mogły je zweryfikować... Ja mam fotki drugiej części stołu (jakby co ) |
Słusznie
I co nieco poprawić tu i ówdzie
Też optuję za możliwością weryfikacji
Albo złe i nieudane po prostu powywalać, selekcję zrobić
(uhm, brzmi jak szantażyk , druga połowa stołu też ma spoooro fotek )
Ale fajne są te zdjęcia w większości
trifle - Pon 09 Lut, 2009 11:07
Dyć my nie oceniać będziemy, a zobaczyć po prostu
Ale weryfikację rozumiem, bo sama nie lubię siebie na zdjęciach i nie lubię jak mnie ludzie oglądają
Aragonte - Pon 09 Lut, 2009 11:47
| Gosia napisał/a: | Ja proponuję, żeby najpierw fotki otrzymały uczestniczki, co by mogły je zweryfikować... Ja mam fotki drugiej części stołu (jakby co )
W ogole robienie zdjęć przy jedzeniu nie jest dobrą praktyką, bo człowiek wygląda fatalnie mając coś w buzi albo przeżuwając |
Też jestem za rozesłaniem najpierw do uczestniczek
Czekam na linka albo cuś
Anonymous - Pon 09 Lut, 2009 12:10
To pozgrywam na kompika zdjęcia ale mam mało, bo za dużo paplałam i zapomniało mi się o aparacie
Jedzenie super wyglądało(picie nie tylko wyglądało, ale i smakowało pysznie ), ale strudel, czy jak zwła średnio do jedzeniowego gustu mi przypadł.
No i dzięki Aragonte poszerzam teraz muzyczny horyzont....
I Kocianny w naturze są przepięne, ale na zdjęciach nic im nie brakuje, zwłaszcza gdy oczy robią za reflektory...(za to teraz ja próbuję wytłumaczyć mojej Kocie kto u Nas w domu rządzi, jednak ona ma inne zdanie na ten temat i patrzy z pogardą )
Sofijufka - Pon 09 Lut, 2009 12:11
ale sernik pyyyszny był
Gosia - Pon 09 Lut, 2009 12:15
Tak sernik i grzane wino super!
Tamara - Pon 09 Lut, 2009 12:50
Następnym razem przydałby się okrągły stół , żeby pełnia kontaktów była
Anonymous - Pon 09 Lut, 2009 12:53
albo jak padła propozycja, zmiana miejsc zabawa w krzesełka czy coś w ten deseń.
Sofijufka - Pon 09 Lut, 2009 12:55
to ja jeszcze proponuję plakietki z nickami
|
|
|