Aktorzy - George Clooney
Maryann - Wto 18 Gru, 2007 08:38
| Alison napisał/a: | | Jemu wszystko siedzi w tych aksamitnych oczach, bo on w gruncie rzeczy, to w ogóle ładny nie jest. |
Jakbyś nie wiedziała, że czasem to właśnie te oczy są najważniejsze...
Marija - Wto 18 Gru, 2007 08:40
Ócz jeziora aksamitne .... Ali, pojedź Mniszkówną!
Alison - Wto 18 Gru, 2007 08:44
| Marija napisał/a: | On to właśnie jest ŁADNY - też bym chciała być do niego podobna |
Dżemik jest ładny i zdolny, i w ogóle... moja adoptowana krew w końcu. George ma twarz taka podłużną, końskawą trochę niczym Ciaran, ale jak tak zacznie te swoje uwodzicielskie spojrzenia z pomrukami wydawać, jak tak spode brewek spojrzy, o Jezu WOOOODYYYYY!!!
To jedyny aktor, któren mi sie sni regularnie więc coś w tym być musi, boć kocham się w tylu, że kalkulator się grzeje przy liczeniu a w podświadomości uwalnianej nocami kto? Dżordżyk.
Anonymous - Wto 18 Gru, 2007 08:45
| Alison napisał/a: | Jak przypomnę sobie siebie usiłującą wejść do supermarketu przez zamkniete drzwi, z powodu tego spojrzenia obezwałdniającego mnie z reklamy naklejonej na tychże zamkniętych drzwiach |
A ta reklama wyglada tak:
Sofijufka - Wto 18 Gru, 2007 08:46
| Marija napisał/a: | Ócz jeziora aksamitne .... Ali, pojedź Mniszkówną! |
Oglądałam niedawno początki "Ostrego dyżuru" - gdzie Clooney miał jeszcze loczki i buzię niczym pupcię niemowlęcia.... Potem go obsmyczyli, sam się lekko pofałdował i
Alison - Wto 18 Gru, 2007 08:48
Ócz jego głębia, a w niej migotliwe iskierki ironii uwodzicielskiej, niczym plamki słońca rozproszonego na bezmiarze oceanu, porażają każdą duszę niewieścią jak generator o tysiącznej mocy.
Kurde, nie umiem tak z rana! Poza tym dawno pani Heleny nie czytałam, musiałambym sie zaplodnić intelektualnie jakiemś rozdzialikiem malutkiem
Alison - Wto 18 Gru, 2007 08:49
| AineNiRigani napisał/a: | | Alison napisał/a: | Jak przypomnę sobie siebie usiłującą wejść do supermarketu przez zamkniete drzwi, z powodu tego spojrzenia obezwałdniającego mnie z reklamy naklejonej na tychże zamkniętych drzwiach |
A ta reklama wyglada tak:
[url=http://img441.images....th.jpg]Obrazek[/URL] |
AINE!!! Nie rób mi tego!!!! Ja muszę pracować!!!!
praedzio - Wto 18 Gru, 2007 08:51
Podpowiedź: .... w głębi jego głosu zanurzam się niczym w studni artenowskiej....
Sofijufka - Wto 18 Gru, 2007 08:53
Ach te oczy! Koloru najsmaczniejszej gorzkiej czekolady! Miękkie, niczym puch królewskich łabędzi! Bezradne, niczym szczenię labradora i stalowe, jak nóż Gerlacha
Marija - Wto 18 Gru, 2007 09:10
| Alison napisał/a: | Ócz jego głębia, a w niej migotliwe iskierki ironii uwodzicielskiej, niczym plamki słońca rozproszonego na bezmiarze oceanu, porażają każdą duszę niewieścią jak generator o tysiącznej mocy.
Kurde, nie umiem tak z rana! | Ładnie ładnie . Qrde, też muszę pracować . Ócz jego głębie poczekają .
Alison - Sob 29 Gru, 2007 19:26
Widziałam dzis w EMPIKu kalendarz z Georgem. Ogromny! 12 przecudnych portretów George'a! Trzy dychy. Byłabym go kupiła bez namysłu, ale niestety była ze mna moja rodzicielka i mnie otrzeźwiła, i nie kupiłam. W drodze powrotnej przypomniałam sobie, że mam juz 3 kalendarze, a pewnie jeszcze jakis dostanę i nie wiedziałabym juz gdzie go powiesić, żeby sie ościany w domu nie rozbijać. W pracy, to juz zapomnij, kto by mógł sie skupić pod takim spojrzeniem Georga. No nic, tylko iść powzdychać i pójść swoją drogą
Anonymous - Sob 29 Gru, 2007 20:37
Matus, jak wypatrzysz jakis fajny kalendarz (ale wiesz co oznacza fajny ) daj mi znac, co? Szukam u nas i same kwiotki i konie...
Marija - Sob 29 Gru, 2007 20:40
| AineNiRigani napisał/a: | | Szukam u nas i same kwiotki i konie... | A na koniu kto? Takie samopas?
praedzio - Sob 29 Gru, 2007 20:50
| Marija napisał/a: | | A na koniu kto? | Maryś, oj, Maryś...!
Alison - Sob 29 Gru, 2007 21:14
| AineNiRigani napisał/a: | Matus, jak wypatrzysz jakis fajny kalendarz (ale wiesz co oznacza fajny ) daj mi znac, co? Szukam u nas i same kwiotki i konie... |
Z takich co mnie zakfyciły, to był cudnie wydany kalendarz sygnowany przez Marka Kamińskiego - ale był ofoliowany, żadnej przeglądówki zdjęć, tylko na reklamie obok było widać trzy - prze-cu-dne. Był jeszcze kalendarz z Bradem Pittem i bolly-amantami, ale sądzę, że nie o to Ci "sie rozchodzi" Był jeszcze przesliczny kalendarz-notes, w którym kartki były poprzetykane cudnymi czarno-białymi zdjęciami Audrey Hepburn - rozmiar A5. Co jeszcze.... Mój syn sobie wybrał o dziwo kalendarz ze zdjęciami małych zwierzaków - niektóre słodkie (ale mimo wszystko się zdziwiłam ).
Jakis czas temu kupiłam sobie w Auchan przepiękny kalendarz pt. Aleje - z obłednymi zdjęciami najróżniejszych alei - i nie są to tylko jakieś klasyczne aleje lipowe, ale polne drogi, aleja cyprysowa, brzozowa, rododendronowa i taka z purpurowych klonow japońskich, jak w tym filmie "Lalki". Śliczność po prostu. Reszt nie pamiętam! AA! Był taki ze zdjęciami ładnymi - na okładce był taki kamienny celtycki krąg, a w środku SaintMichel, TadjMahal i coś tam jeszcze. Byl jeszcze taki pt. Moon z pięknymi zdjęciami z całego świata z dokomponowanym księżycem. Wybór przeogromny, na pewno cos bys znalazła. Myknij do EMPIKu.
Anonymous - Sob 29 Gru, 2007 21:39
O aleje to by mi sie podobaly...
To przy najblizszej okazji pomkne. Szukam czegos ciekawego - moze byc przyroda, ale bardziej krajobrazy, moze byc malarstwo, a mimo wszystko chetnie sprawie sobie jakas sliczna gebusie do podziwiania.
W zeszlym roku dostalam Orlando Blooma. Nie powiem, zeby byl tym, co tygrysy lubia najbardziej, ale sprawowal sie grzecznie
Kaziuta - Sob 29 Gru, 2007 22:01
| Alison napisał/a: | | poprzetykane cudnymi czarno-białymi zdjęciami Audrey Hepburn |
A gdzie było takie cudo ? I po wiele ?
Alison - Nie 30 Gru, 2007 00:33
| Kaziuta napisał/a: | | Alison napisał/a: | | poprzetykane cudnymi czarno-białymi zdjęciami Audrey Hepburn |
A gdzie było takie cudo ? I po wiele ? |
W EMPIKU - chiba za 29.90.
Kaziuta - Nie 30 Gru, 2007 01:31
Dzięki. Jak mi nie wykupią, to se kupie.
Harry_the_Cat - Sob 09 Lut, 2008 12:20
Chyba na Georgio nieco kokietuje...
Wiedźma - Sob 09 Lut, 2008 13:45
E, tu akurat przyznam mu rację, Day-Lewis faktycznie jest niesamowity. Żorżyk jest dobrym aktorem, ale Daniel to absolutny geniusz i do siwego włosa nie zapomnę jak zakosił cały show Leonardowi di Caprio w "Gangach Nowego Jorku".
Harry_the_Cat - Sob 09 Lut, 2008 13:47
To nie zmienia faktu, że to trochę kokieteria IMHO
Anonymous - Sob 09 Lut, 2008 14:33
to sie nazywa marketing
Wiedźma - Sob 09 Lut, 2008 17:45
| Harry_the_Cat napisał/a: | To nie zmienia faktu, że to trochę kokieteria IMHO |
Żorżyk tak już ma że kokietuje. Taki gatunek
winterm - Wto 12 Lut, 2008 20:42
Fajny jest i już! Kilka lat temu, gdy jeszcze grał w "ER", "Film" zamieszczał co miesiąc jego zdjęcie m.in. z taka adnotacją: U GC nic sie nie dzieje ale szkoda nie dać jego zdjęcia, taki ładny jest!
|
|
|