Seriale - Seriale kryminalne i sensacyjne
Eeva - Czw 13 Mar, 2014 15:27
Hahahaha
Caitriona - Pią 14 Mar, 2014 17:40
Czy ja dobrze rozumiem, ze jest hamerykańska wersja Broadchurch i tam też gł. rolę gra Tennant??
Aragonte - Pią 14 Mar, 2014 18:52
| Caitriona napisał/a: | Czy ja dobrze rozumiem, ze jest hamerykańska wersja Broadchurch i tam też gł. rolę gra Tennant?? |
Si Myślałam, że wiecie
Tzn jest albo ją kręcą, tego nie jestem pewna. Nie pytaj, czemu robią własną wersję
Ale Tennantowi dokoptowali inną aktorkę - blondwłosą
Admete - Wto 18 Mar, 2014 20:42
Bobry ten najnowszy odcinek Blacklist. Wygląda na to, że Ressler zacznie się dogadywać z Reddingtonem...
Aragonte - Pon 31 Mar, 2014 23:37
Wróciłam do Broadchurch po małej przerwie, jestem przy szóstym odcinku.
Jakie to dobre (chociaż przygnębiające) i jak pięknie nakręcone
Admete - Wto 01 Kwi, 2014 07:45
Zdecydowanie popieram. Ma rewelacyjne aktorstwo.
Aragonte - Wto 01 Kwi, 2014 12:07
| Admete napisał/a: | | Zdecydowanie popieram. Ma rewelacyjne aktorstwo. |
Aktorstwo - na pewno, ale pięknie nakręcone jest ogółem - mnóstwo świetnych, klimatycznych kadrów da się wyłowić.
Skończyłam oglądać w nocy, spłakałam się przy ostatnim odcinku. Szkoda mi komisarz Miller
Admete - Wto 01 Kwi, 2014 13:00
Ciekawe jak pociągną historię, bo chyba zdecydowali się robić drugą serię?
praedzio - Wto 01 Kwi, 2014 13:02
Tak, będzie drugi sezon.
Aragonte - Wto 01 Kwi, 2014 13:11
| Admete napisał/a: | | Ciekawe jak pociągną historię, bo chyba zdecydowali się robić drugą serię? |
Zdecydowali się, ale w sumie to nie wiem, o czym ona będzie.
A! BBC skorzystało z doświadczeń Sherlocka i być może więcej seriali będzie miało takie przerwy, tzn. np. Musketeers będzie emitowane co drugi rok (czyli teraz czeka nas roczna przerwa). Być może też udostępnią kiedyś możliwość wykupienia sobie dostępu w krajach Unii do emitowanych seriali (jak Netfix).
Informacje z nowego wpisu Zwierza
Edit: aaaaaa nieeee, to primaaprilisowa notka
Admete - Wto 01 Kwi, 2014 13:15
No w końcu może pójdą po rozum do głowy. Nie bardzo rozumiem, dlaczego tak bronią dostępu, jak uczciwie mogą zarobić, a ludzie uczciwie zapłacić. I czekam na Netfixa u nas. Podobno są przymiarki.
primavera - Wto 01 Kwi, 2014 13:50
Telewizja brytyjska rozpoczęła też nadawanie drugiej serii Endeavour czyli początków Inspektora Morse'a. W roli tytułowej świetny Shaun Evans
Admete - Wto 01 Kwi, 2014 16:17
Dzięki ci dobra kobieto za wiadomość. Jak wyjdzie dvd to sobie nabęde.
primavera - Wto 01 Kwi, 2014 22:37
my pleasure
Caitriona - Czw 24 Kwi, 2014 20:32
Endeavour, obejrzałam i końcówka, no ja się na to nie zgadzam.
Wraca z ostatnią serią The Killing. Tylko sześć odcinków, od 1 sierpnia.
Admete - Czw 24 Kwi, 2014 20:44
O proszę, a ja myślałam, że nie będzie kolejnej serii. W Endeavour muszą to jakoś odkręcić Siłą rzeczy
Akaterine - Czw 24 Kwi, 2014 21:52
Endeavour ledwo się zaczął i już się skończył, na kolejne odcinki trzeba czekać rok, nie podoba mi się to .
primavera - Pią 25 Kwi, 2014 06:51
| Akaterine napisał/a: | Endeavour ledwo się zaczął i już się skończył, na kolejne odcinki trzeba czekać rok, nie podoba mi się to . |
niestety ....
podobnie z Shetland (jak ja kocham ten akcent) - zamówiono już serię trzecią i trzeba poczekać niestety do przyszłego roku
powraca natomiast pod koniec kwietnia Vera
Admete - Pią 25 Kwi, 2014 06:58
Shetland jeszcze nie widziałam. trzeba nadrobić.
Caitriona - Pią 25 Kwi, 2014 21:55
Świetnie, że Vera wraca. A Shetland musze zobaczyc druga serię.
Caitriona - Wto 06 Maj, 2014 17:36
Dwa pierwsze odcinki Very za mną. Bardzo lubię ten serial, lubię gł. bohaterkę i jej zespół. A, i oko swe nacieszę DS Ashworthem
Wpadłam tez przypadkiem na Prey, a ponieważ gra tam główną rolę John Simm, którego bardzo, bardzo lubię, obejrzałam. Póki co podoba mi się, wciąga. Został już tylko jedne odcinek (całość ma trzy).
Admete - Wto 06 Maj, 2014 19:56
I kiedy ja to obejrze...w innym życiu chyba.
primavera - Śro 07 Maj, 2014 09:03
| Caitriona napisał/a: | Dwa pierwsze odcinki Very za mną. Bardzo lubię ten serial, lubię gł. bohaterkę i jej zespół. A, i oko swe nacieszę DS Ashworthem
Wpadłam tez przypadkiem na Prey, a ponieważ gra tam główną rolę John Simm, którego bardzo, bardzo lubię, obejrzałam. Póki co podoba mi się, wciąga. Został już tylko jedne odcinek (całość ma trzy). |
Vera jest rewelacyjna - uwielbiam jej przesławne "mhm" , gdy prowadzi przesłuchanie świadka
też natrafiłam na Prey i zabiorę się w czasie weekendu
natrafiłam też na serial Happy Valley - seriał opowiadający o Catherine Crowther - nieustępliwej pani sierżant z West Yorkshire - zobaczymy co to za serial
Ania Aga - Pon 12 Maj, 2014 15:29
http://stopklatka.tv/program/2014-05-18,2825
W Stopklatce nadają serial z 1946 r. z Basilem Rathbonem w roli Sherlocka Holmesa, bardzo stylowy, ogląda się z przyjemnością
Caitriona - Pon 12 Maj, 2014 17:02
Jest nowy serial Penny Dreadful. Mroczny, z wampirami, dr Frankensteinem, jasnowidzami. Akcja sie dzieje w Londynie, w XIX wieku. Josh Hartnett i Eva Green w rolach głównych.
|
|
|