Seriale - Seriale kryminalne i sensacyjne
Caitriona - Czw 27 Lut, 2014 19:43
Dzięki Bogu.
praedzio - Sob 01 Mar, 2014 19:02
Próbuję nadrobić True Detective, ale jakoś ciężko mi się go ogląda. Nie jestem w stanie obejrzeć go kilka odcinków pod rząd. Może po prostu nie mam na niego nastroju. Co innego, jeśli chodzi o The Blacklist - tu się bawię przednio.
Admete - Nie 02 Mar, 2014 10:38
Darowałam sobie True detective, nie moje klimaty. A Blacklist nie znam.
praedzio - Nie 02 Mar, 2014 10:49
The Blacklist jest o słynnym arcyprzestępcy (genialny James Spader), który nagle razu pewnego postanawia się poddać FBI i podać listę innych przestępców, z którymi dotychczas pracował. Jego jedynym warunkiem jest ścisła współpraca z agentką Elisabeth Keen.
Lekki serial sensacyjny z szybką akcją i błyskotliwymi dialogami. Trochę tajemnic, trochę humoru - fajne rozmowy Reddingtona z Keen. Wypoczywam sobie przy tym serialu.
Admete - Nie 02 Mar, 2014 10:55
To może kiedyś się zainteresuję.
Aragonte - Pon 10 Mar, 2014 00:27
A ja zaczęłam oglądać (jak zwykle kosmicznie spóżniona) Broadchurch.
Świetnie zagrane, cieszę się z widoku Tennanta. Żałuję, że czytałam jakieś spoilery, bo trochę za dużo wiem, grrrr
Aragonte - Pon 10 Mar, 2014 02:09
| Caitriona napisał/a: |
Dzięki Bogu. |
To tak a propos
Ripper Street - behind the scenes - ciężko się nie roześmiać, kiedy każą Ci zachowywać powagę
https://www.youtube.com/w...d&v=5e2iluWDEUY
Admete - Pon 10 Mar, 2014 08:22
Broadchurch jest rewelacyjne.
Caitriona - Pon 10 Mar, 2014 17:25
| Cytat: | | Broadchurch jest rewelacyjne. |
I ma być druga seria.
Admete - Pon 10 Mar, 2014 18:37
Praedzio ty zła kobieta jesteś Przez ciebie zaczęłąm oglądac Blacklist
praedzio - Pon 10 Mar, 2014 18:41
Admete - Pon 10 Mar, 2014 18:55
Strasznie złą jesteś i nie zasłaniaj się aureolką Oglądam właśnie odcinek 13 Calkiem przystojny blondyn tam gra
praedzio - Pon 10 Mar, 2014 19:03
Już 13??? :o
Admete - Pon 10 Mar, 2014 19:19
Zaczęłm zaraz po tym, jak napisałaś o tym serialu czyli z tydzień temu. Na początku byłam sceptyczna, ale dałam mu szansę i spodobało mi się. Aktorka jest trochę drewniana, ale reszta aktorów w porządku zwłaszcza James Spader.
praedzio - Pon 10 Mar, 2014 19:23
Ja tam oglądam dla Jamesa właśnie. Interesujący brzydal. A taki był ładny w Gwiezdnych wrotach.
Serial wprowadza mnie w dobry nastrój. Naprawdę dobrze się przy nim bawię. Ale ja lubię takie klimaty. O, i jeszcze bardzo lubię aktorkę grającą agentkę Malik. A pan od komputerów ładniutki.
Admete - Pon 10 Mar, 2014 20:40
Parminder Nagra - od razu ją poznałam. Szkoda, że Alcatraz nie wypalił, bo mi sie go dobrze oglądało. Podoba ci się pan od komputerów? Zaskoczoan jestem, choć fajny faktycznie
praedzio - Pon 10 Mar, 2014 20:49
Wyjątek potwierdzający regułę. Lubię tę postać.
Admete - Pon 10 Mar, 2014 21:29
Widziałam zwiastun najnowszego odcinka - no prosze lelawy Tom, nie taki lelawy Choć szczerze mówiąc akurat ten wątek mnie trochę nudzi.
Fibula - Pon 10 Mar, 2014 21:41
| Aragonte napisał/a: | A ja zaczęłam oglądać (jak zwykle kosmicznie spóżniona) Broadchurch.
Świetnie zagrane, cieszę się z widoku Tennanta. Żałuję, że czytałam jakieś spoilery, bo trochę za dużo wiem, grrrr |
W ogonie jestem jeszcze i ja (nawet nie zaczęłam), a i pewnie w licytacji na spoilery bym wygrała, bo - głupia ja - skuszona niegdyś zapowiedzią programu, w którym gościem miał być Idris Elba, ochoczo zabrałam się do oglądania i co? Gościła tam też Olivia Colman, a *** prowadzący zdradził na wstępie, kto jest mordercą. Ale i tak obejrzę.
Aragonte - Pon 10 Mar, 2014 21:54
Niestety ja też wiem, kto zabił Trzeba było nie czytać Zwierzowej recenzji na blogu...
No cóż, obejrzę Broadchurch i tak.
zooshe - Pon 10 Mar, 2014 22:02
| Aragonte napisał/a: | Niestety ja też wiem, kto zabił Trzeba było nie czytać Zwierzowej recenzji na blogu...
No cóż, obejrzę Broadchurch i tak. |
Współczuję. Ja oglądając nie znałam zakończenia, ale słusznie się domyślałam że mordercą okaże się ktoś kogo najmniej się podejrzewa.
Eeva - Wto 11 Mar, 2014 08:45
Też nie znałam zakończenia i w sumie to obstawiałam kogoś innego
Aragonte - Czw 13 Mar, 2014 10:40
Eeva, jakby cię interesowało, to tak wyglądają bohaterowie amerykańskiej wersji "Broadchurch"
https://www.facebook.com/...0790389/?type=1
Eeva - Czw 13 Mar, 2014 11:24
Tak patrze sobie i myślę, "o jaki koles podobny to Tennanta! Dobrze wybrali!"
A w sekundzie jak skończyłam to myśleć to do mnie dotarło jak wspaniale znów się intelektualnie popisałam
Aragonte - Czw 13 Mar, 2014 14:38
Ale Tennantowi gorzej się tu włosy układają, sabotują amerykańską wersję
*zgapione od Zwierza*
|
|
|