Seriale - Seriale kryminalne i sensacyjne
Caitriona - Nie 12 Sie, 2007 13:45
Ja! Ja tesknię za tym duetem
Nie mogę sie doczekać właśnei kolejnego sezonu...
To mi sie podobało: Stop in the name of the law!
Admete - Nie 12 Sie, 2007 15:18
O tak - oni są razem nie do pobicia. Raz na jakiś czas trafia sie para z taką ekranową chemią
Tęsknie za nimi bardzo.
Balbina - Pon 13 Sie, 2007 15:10
Ja też za nimi tęsknie ja chcę "KOŚCI" i już
przecinek - Pią 17 Sie, 2007 21:26
17 września już za miesiąc, pojawił się więc pierwszy trailer do "Prison Break". Panowie Fox River będą chyba wspominać jako miłe wakacje, w porównaniu do Sonny
http://www.youtube.com/wa...&watch_response
Admete - Sob 18 Sie, 2007 11:52
Nie jestem pewna czy mam ochote na kolejny sezon PB. Zastanowie się. Na razie zbieram informacje kiedy rusze Heroes, Supernatural, Bones i Criminal Minds i CSI. Och no i House
praedzio - Sob 18 Sie, 2007 12:19
A ja może w końcu skończę 2 sezon PB... Aż mi głupio.
Admete - Sob 18 Sie, 2007 12:32
E tam - zaraz głupio. Ja tez nie skończyłam
praedzio - Sob 18 Sie, 2007 12:41
To obie będziemy się tłumaczyć przed Agn... Gdy się dowie, to wyciśnie nas jak cytryny .
Caitriona - Sob 18 Sie, 2007 18:06
A wiecie, ze ja też nie mam jakoś wielkiej ochoty na III sezon PB... Zasiadajac do sezonu II byłam przekonana, że jest on ostatnim i że bedzie koniec. Nie podoba mi sie takie przeciaganie czegoś w nieskończoność polegajace tylko na dotychczasowej popularnosci PB.
Wypatruję za to Bones, SPN, Heroes...
MiMi - Sob 18 Sie, 2007 19:55
Co do III serii PB mam mieszane uczucia: z jednej strony sięcieszę, że nie musiałam się jeszcze żegnać z bohatermi (zawsze jest mi żal, gdy się jakiś serial albo książka kończy), a z drugiej już to trochę przeciągają. I widać w ostatnim odcinku, że koniec zmienili, że miało być inaczej...
migotka - Pon 20 Sie, 2007 08:53
| MiMi napisał/a: | | Co do III serii PB mam mieszane uczucia: z jednej strony sięcieszę, że nie musiałam się jeszcze żegnać z bohatermi (zawsze jest mi żal, gdy się jakiś serial albo książka kończy), a z drugiej już to trochę przeciągają. I widać w ostatnim odcinku, że koniec zmienili, że miało być inaczej... |
to bedzie jakaś II seria?? po co?
ach te pieniądze w show biznessssssie
MiMi - Pon 20 Sie, 2007 09:00
Właśnie na Polsacie reklamują już druga serię. Zaczynają nadawać na jesień.
Admete - Pon 03 Wrz, 2007 22:10
25 rusza nowy sezon Bones - już się ciesze - tutaj krótkie filmiki promocyjne:
http://www.youtube.com/watch?v=3FmvQycMpNI
http://www.youtube.com/wa...related&search=
http://www.youtube.com/wa...related&search=
A tu Bones i dr House
http://www.youtube.com/watch?v=jUOyF3trzlQ
Caitriona - Pon 03 Wrz, 2007 23:12
AAAAAA!! Świetne te króciutkie reklamówki. Cudnie Booth tańczy z kościotrupem
Admete - Wto 04 Wrz, 2007 13:19
Bardzo mu do twarzy z tym kościotrupkiem Bones będzie zazdrosna. Zapowiada się dobry sezon.
Anonymous - Wto 04 Wrz, 2007 20:19
podejrzewam, ze Bones moze byc tylko o kosciotrupki zazdrosna
Admete - Wto 04 Wrz, 2007 20:24
No co Ty nie tylko o kościotrupki Mam nadzieję, że przy końcu całego serialu Boothe i Bones będą razem. Bo są cudni
Caitriona - Wto 04 Wrz, 2007 20:30
Oj, fantastyczni są Bardzo lubię zakończenie jednegoz ostatnich odcinków I serii - to o zabójstwie sławnej szefowej kuchni. Bones nauczyła sie u niej kilku sztuczek i ugotowała kolacje dla Bootha - bardzo mi sie ta scena wspólnej kolacji podobała
Anonymous - Wto 04 Wrz, 2007 20:46
Oj a ja wreszcie sobie ogladam seerialiki Admete - w pelnym zrozumieniu. oczywiscie zaczelam od Spn (a jakze ) i zaraz sie biore za numbersów i bonesów
Caitriona - Wto 04 Wrz, 2007 21:16
Numers jeszcze przede mną Póki co siedzę w III serii X-Files. Ach, ten Mulder
Anonymous - Wto 04 Wrz, 2007 22:36
ciągle chomikowaty?
Admete - Wto 04 Wrz, 2007 23:09
Ja Ci dam chomikowaty! Kurcze nie mam czasu na powtórki ( właśnie trzeci sezon Spooks zaczęłam, a tam przystojny Rupert Penry Jones w roli superszpiega , bo bym sobie Archiwum przypomniała. Och jak ja lubiłam tego udręczonego do granic możliwosci Muldera. Pamiętacie te odcinki po porwaniu Scully? Jak Mulder nie spał, tylko jej szukał nieustannie?
Anonymous - Wto 04 Wrz, 2007 23:38
Ależ ja też go lubiłam. ale nie zmienia to faktu, ze w pozycji enface wyglada jak taki milusi chomiczek
Caitriona - Śro 05 Wrz, 2007 08:56
Matko, Aine! Jaki chomik?! Tzn. jak Ci się tak kojarzy to oki, ale ja tam żadnego chomika nie widzę.
Był bidny, oj był. Ale już jest wszystko oki. Ciągle wierzy w te swoje szare ludziki, a Scully gania za nim jak przystało na dobrego partnera
Czasu też zbyt duzo nie mam, ale oprzeć się nie mogłam żeby sobie pooglądać tak wszystko pokolei, jak leci i uzupełnić pewne braki (czasem człowiek coś w tv przegapił...).
praedzio - Śro 05 Wrz, 2007 09:14
Chomik?? Jaki chomik? *myśli intensywnie* Może chodzi ci o charakterystyczne kości policzkowe D. Duchovnego? Do głowy by mi nie przyszło, żeby dzielnego Muldera przyrównywać do zwierzaczka domowego...
Ostatnio, na Polsacie widziałam go w sytuacji nie do pozazdroszczenia... Wzruszyłam się, gdy Scully przyszła do jego mieszkania i zasnęła na jego poduszce. *chlip!*
|
|
|