Seriale - Seriale kryminalne i sensacyjne
Admete - Pon 26 Sie, 2013 22:50
Obejrzałam właśnie Verę Dobrze się ogląda.
Akaterine - Wto 27 Sie, 2013 08:03
A ostatnia panna Marple już była?
Caitriona - Wto 27 Sie, 2013 15:19
| Akaterine napisał/a: | | A ostatnia panna Marple już była? |
Były dwa odcinki z trzech.
Akaterine - Wto 27 Sie, 2013 15:20
No właśnie, też nie wiadomo dlaczego nie emitują tego ostatniego
Akaterine - Sob 07 Wrz, 2013 11:23
Jest już pierwszy odcinek drugiego sezonu Miss Fisher
Aragonte - Sob 07 Wrz, 2013 13:10
Aaaaaaaaaa!
A ja nawet nie wiedziałam, że będzie drugi sezon
Admete - Sob 07 Wrz, 2013 13:49
Naprawdę! Świetnie.
Caitriona - Nie 08 Wrz, 2013 18:28
| Akaterine napisał/a: | | Jest już pierwszy odcinek drugiego sezonu Miss Fisher |
Obejrzałam po nocy Ogromnie się cieszę, że miss Fisher wróciła, to taki pozytywny serial. Essie Davis jest świetna. I te stroje!
Admete - Nie 08 Wrz, 2013 18:49
Tez chcę jej stroje! Uwielbiam taki styl. odcinek pozytywnie radosny mimo morderstwa Nathan Page nadal przystojny i ma świetna mimikę twarzy. Essie Davis jedyna w swoim rodzaju
Caitriona - Nie 08 Wrz, 2013 21:10
Ja ich nie chcę, bo mam nieodpowiednią sylwetkę, ale podziwiać mogę
| Admete napisał/a: | | Nathan Page nadal przystojny i ma świetna mimikę twarzy |
Zdecydowanie, a ja dodatkowo lubię jeszcze jego głos.
A ponieważ mam spore problemy ostatnio ze snem, wzięłam się za Whitechapel z Rupertem Penry-Jonesem. Jakoś tak mnie tknęło i obejrzałam pierwszy odcinek czwartej serii, a potem rzutem na taśmę obejrzałam jeszcze serie trzecią i drugą. Pewnie niedługo wezmę się jeszcze za pierwszą Stwierdzam, że mi się podoba. Jest momentami dość mrocznie nawet, zagrane nieźle, niezłe historie. Za Rupertem jakoś bardzo nie szaleję, ale w sumie miło się na faceta patrzy. Czwartą serię będę oglądać już regularnie.
Admete - Nie 08 Wrz, 2013 21:17
| Caitriona napisał/a: | | Ja ich nie chcę, bo mam nieodpowiednią sylwetkę, ale podziwiać mogę |
Ja akurat w miarę bym mogła. uwielbiam takie szersze spodnie i narzutki. I nosze kapelutki - rondelki, jeśli uda mi się je kupić
Mam dwie serie Whitechapel - albo jedną...
Caitriona - Nie 08 Wrz, 2013 21:21
Narzutki lubię i mam, może nie aż tak ładne, ale jakieś się znajdą A za spodniami szerszymi nie przepadam, wolę wąskie nogawki.
Kapelusze może i bym nosiła, ale ja mam za sportowy "styl", więc mi nie pasują.
| Admete napisał/a: | | Mam dwie serie Whitechapel - albo jedną... |
Właśnie się doczytałam w wątku o RP-J, że oglądałam pierwszą serię, ale za Chiny nie pamiętam rozwiązania Nic to, przypomnę sobie, to tylko trzy odcinki.
Admete - Nie 08 Wrz, 2013 21:28
Musisz odświeżyć sobie pamięć
Caitriona - Nie 08 Wrz, 2013 21:33
| Akaterine napisał/a: | | A ostatnia panna Marple już była? |
Na alekino! będą emitować ostatnie serie ( ) Poirota i miss Marple, po jednym odcinku na miesiąc. Poirot zaczyna się we wrześniu, a skończy w styczniu, zaś miss Marple zacznie się w październiku, a skończy w styczniu.
więcej: http://www.alekinoplus.pl...-detektywi.html
milenaj - Pon 09 Wrz, 2013 19:39
Odkrywam "Homeland".
Lubię jak mam sezon albo dwa w zanadrzu.
Admete - Pon 09 Wrz, 2013 20:11
Nie mogę się za to zabrać, bo mam tylko jeden sezon...
Caitriona - Pon 09 Wrz, 2013 20:18
A zaraz startuje kolejny, choć powiem, że końcówka poprzedniego mnie trochę rozczarowała...
milenaj - Pon 09 Wrz, 2013 20:36
Staram się nie czytać spoilerów, choć mnie kusi.
Caitriona - Sob 14 Wrz, 2013 14:53
Nie będzie czwartej serii The Killing, skasowali ten serial. Szkoda, ale rozumiem.
Oglądam sobie Whitechapel i mi się podoba. Pierwszą serię jak oglądałam, aż tak się nie zachwyciłam, bo po następne nie sięgnęłam. A teraz nadrobiłam zaległości i rozkoszuję się czwartą. Przyznam, że z serii na serię robi się naprawdę strasznie momentami...
zooshe - Sob 14 Wrz, 2013 15:04
| Caitriona napisał/a: |
Oglądam sobie Whitechapel i mi się podoba. Pierwszą serię jak oglądałam, aż tak się nie zachwyciłam, bo po następne nie sięgnęłam. A teraz nadrobiłam zaległości i rozkoszuję się czwartą. Przyznam, że z serii na serię robi się naprawdę strasznie momentami... |
O nie wiedziałam że zrobili 4 serię.
Caitriona - Sob 14 Wrz, 2013 16:14
| zooshe napisał/a: | | O nie wiedziałam że zrobili 4 serię |
Zrobili, sześcioodcinkową: http://www.youtube.com/watch?v=3liD6O8zAds
zooshe - Sob 14 Wrz, 2013 21:06
Zapowiada się zajefajnie. Koniecznie muszę nadrobić.
Admete - Nie 15 Wrz, 2013 09:38
W drugim odcinku Miss Fisher - pani detektyw miała taką cudną piżamkę z szlafroczkiem
Admete - Nie 15 Wrz, 2013 13:40
Obejrzałam coś zaległego - Field of blood z akcją osadzoną w Glasgow w latach 80. Historia morderstwa dokonanego na małym chłopcu. Młoda dziewczyna, która aspiruje do roli reporterki chce wyjaśnić to morderstwo i oczyścić z zarzutów krewnego. Całość łączy się z wydarzeniami sprzed 8 lat. Dobry film, jakkolwiek smutny. Caitrii mam dwa sezony Whitechapel, może obejrzę.
praedzio - Nie 15 Wrz, 2013 14:44
A wiesz, że jest drugi sezon Field of Blood?
|
|
|