Seriale - Supernatural
Admete - Czw 26 Kwi, 2007 21:24
http://www.eclipsemagazine.com/?q=node/4385
Bardzo dobry, ale spoilerowy artykuł o Spn.
Tutaj tez sporo ciekawych rzeczy o odcinku 20.
http://supernatural.tv/ga...7/IMG_0001.html
A na sam koniec zdjęcia z ostatniego odcinku - 2 część All Hell Breaks Loose
http://supernatural.tv/ga...hell/index.html
Anonymous - Czw 26 Kwi, 2007 21:29
i bardzo dobrze
Deanariell - Pią 27 Kwi, 2007 16:18
Ojej...ojej obejrzałam te fotki i Sam faktycznie leży tam na łóżku - nie wygląda to dobrze... zaczynam wierzyć w plotki, że go ubiją i Dean będzie baaaaardzo cierpiał I widzę, że się znów colt pojawi Hehehehehe... zaczynam łapać SPN-owego stresa Głucho wszędzie, ciemno wszędzie... co to będzie? co to będzie?!
A tutaj link do fragmentu komiksu na podstawie SPN
http://cwtv.com/thecw/supernatural-origins-preview
Caitriona - Pią 27 Kwi, 2007 23:41
Obejrzałam odcinek 17 II serii, ten o wilkołaku Heart. Nie sądziłam, że mi tak będzie żal biednego Sama... Dziewczyna naprawdę była fajna.
Dobry był też odcinek 16, się uchachałam! Boziu, jak Dean wcinała te słodycze, i ta jega facjata w uśmiechu Bardzo fajny odcinek, dużo lżejszy od innych.
Admete - Sob 28 Kwi, 2007 00:29
To powinien Ci się też spodobac 18 Jest w takim pastiszowym stylu - twórcy serialu naśmiewają się z samych siebie i przemysłu filmowego. Mnie się podobał nawet bardziej niż 15 A 19 jest doskonały - powiem tylko, że Michael i Lincoln mogą lekcje u Deana brać Chłopak odnalazł swoje powołanie - mógłby zostac królem więzienia. Sporo nawiązań do innych filmów - między innymi ( oczywiście do Taksówkarza ), dialogi Deana z agentem Hendriksonem cudne - zwłaszcza ten, kiedy Dean mówi, że jest "adorable"...;-) Ech jeszcze tylko trzy odcinki...
Anonymous - Sob 28 Kwi, 2007 12:29
| Caitriona napisał/a: | Dobry był też odcinek 16, się uchachałam! Boziu, jak Dean wcinała te słodycze, i ta jega facjata w uśmiechu |
To mój ulubiony odcinek - w zasadzie
Zagarnęłam ten najcudowniejszy avek
Caitriona - Sob 28 Kwi, 2007 13:07
Haha! Oby się dobrze nosił
A odcinek jest świetny!
Deanariell - Sob 28 Kwi, 2007 13:51
| AineNiRigani napisał/a: | | Zagarnęłam ten najcudowniejszy avek |
No właśnie też miałam na niego ochotę ale trudno Pozostanę chyba przy swoim, bo poprawia mi humor ile razy na niego patrzę
Podoba mi się również "brother love" Urocze.
Ja właśnie poluję na najnowszy odcinek
Anonymous - Sob 28 Kwi, 2007 15:46
Ha, tak przypuszczałam. Więc szybciutko ściągnęłam z wieszaczka i moj Ci on
Admete - Sob 28 Kwi, 2007 15:47
19, ostatni odcinek jest rewelacyjny - uwielbiam poczucie humoru spn'owych scenarzystów i to, że chopaki świetnie wypadają jako bracia. Podobno w odcinku 20 bedą musieli grać tak jakby prawie się nie znali - w alternatywnej rzeczywistości będą prowadzić normalne, nudne zycie i oddalą się od siebie.
Deanariell - Nie 29 Kwi, 2007 14:21
| AineNiRigani napisał/a: | | moj Ci on |
Z tym, to ja bym polemizowała akurat :razz: Mój ci on również - co widać zresztą w moim obecnym -mocno tendencyjnym- avku
| Admete napisał/a: | | Podobno w odcinku 20 bedą musieli grać tak jakby prawie się nie znali |
To chyba najgorsze, co mogłoby się chłopakom przytrafić... Ale już widzę, że musiało być wesoło na planie Padalecki się na pewno fazował a Jensen też wygląda na niezłego jajcarza w odpowiednim towarzystwie
Anonymous - Nie 29 Kwi, 2007 18:57
Rielka, ja mówiłam o avku.
Ale podzielim się równo ty dostaniesz Deana, a mnie wystarczy bryka
Admete - Nie 29 Kwi, 2007 20:00
Oj Aine o samochód to musisz powalczyć ze mną, a i Caitri miałaby pewnie cos do powiedzenia Ten dźwięk przy zamykaniu dzwiczek jest rewelacyjny
Caitriona - Nie 29 Kwi, 2007 20:10
Momencik, to do samochodu też jest jakaś kolejka?? Jeśli tak to staję do boju o Impalę!
Admete - Nie 29 Kwi, 2007 20:17
A jakże do samochodu jest społeczna lista kolejkowa W gruncie rzeczy samochody mnie nie interesują, ale Impala ma duszę
Caitriona - Nie 29 Kwi, 2007 20:22
Oj, ma, ma...
Czyli muszę się pogodzić z faktem, że ostania stanęłam do kolejki Imaplowej... no nic - ostatni może kiedyś będą pierwszymi
To jest piękny samochód, do tego czarny, piękna linia i jak jeździ... miodzio!
Anonymous - Nie 29 Kwi, 2007 20:25
Ale kochane pamietajcie, że ja mam większą masę ciała, jestem zaprawiona w bojach i potrafię oszukowywać.
Samochód jest mój. Sama i Deana zostawiam wam
Ale, mogę podwozić cała ferajnę i pożyczać kluczyki
Admete - Nie 29 Kwi, 2007 20:36
A ja jestem podstępna - a chłopakami tez nie pogardzę - przyda się towarzystwo
Anonymous - Nie 29 Kwi, 2007 21:14
Toż powiedziałam, że potrafię oszukowywać. I kłamać i pchać się łokciami (5 lat dojazdów w zatłoczonych autobusach) i lawirować i (jak sama dobrze wiesz) stać mnie na każde szaleństwo
Admete - Pon 30 Kwi, 2007 18:01
Moje drogie damy - zwiastun 20 odcinka - najgorsze, ze nie będe mogła go tak zaraz obejrzeć, bo jestem cały dzień poza domem :-( w piątek. Riella Ty wiesz, co masz robić!!! Bo ja nie zdierżę ;-D
http://www.thewb.com/show...al/episodes/220
Deanariell - Śro 02 Maj, 2007 15:02
Scenę, kiedy Dean mówi z tym znaczącym drżeniem i zdziwieniem w głosie: "Mama?", gdy otwiera ona drzwi domu, obejrzałam już chyba z "pińcet" razy... :razz: Ciekawe czy po wszystkim będzie coś pamiętał z tego, co zobaczy w alternatywnej rzeczywistości... No i szkoda, że nie będzie Papy... :sad:
Deanariell - Śro 02 Maj, 2007 15:12
| AineNiRigani napisał/a: | Rielka, ja mówiłam o avku.
Ale podzielim się równo ty dostaniesz Deana, a mnie wystarczy bryka |
Taaa... jasne to ma być równo? Ujmę to tak: Dean NIGDY dobrowolnie NIKOMU nie odda Impali, więc zapomnijcie o pożyczaniu i kluczykach. Dlatego ja wiernie trzymam się planu zagarnięcia Deana dla siebie w myśl zasady - czyj kierowca, tego wóz A z pewnych źródeł wiadomo, że lubi właśnie blondynki
Admete - Śro 02 Maj, 2007 15:22
Sam mu zarzuca, ze lubi wszystkie łatwe ;-D Ta scena z matką, ze zwiastuna jest cudna.
Anonymous - Śro 02 Maj, 2007 17:11
| Deanariell napisał/a: | | Dean NIGDY dobrowolnie NIKOMU nie odda Impali, więc zapomnijcie o pożyczaniu i kluczykach. |
A czy ktoś się bedzie go pytał o zdanie?
Deanariell - Śro 02 Maj, 2007 20:10
| AineNiRigani napisał/a: | | A czy ktoś się bedzie go pytał o zdanie? |
No nie wiem... Ja tam się wolę nie narażać na gniew Deana w takim wypadku :razz:
| Admete napisał/a: | | Sam mu zarzuca, ze lubi wszystkie łatwe |
A Dean twierdzi, że lubi takie w typie "classic chick" (najlepiej studentka lub po studiach), dla której będzie kimś w stylu bohatera - jak to widzieliśmy w "Tall Tales" Ja się doskonale wpisuję w ten model, poza tym jemu, jak Geraltowi - nawet na jeżu
|
|
|