Z Południa na Północ Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.
Seriale - The Good Wife
aneby - Śro 14 Lip, 2010 23:58 Nowe postacie na pewno będą coś mieszać aneby - Pią 20 Sie, 2010 22:50 Ależ mi się zatęskniło za GW ... Jeszcze chyba miesiąc postu Admete - Pią 20 Sie, 2010 23:48 Ale wiadomo już, ze Alicja zostanie przy mężu.trifle - Sob 21 Sie, 2010 12:29
Admete napisał/a:
Ale wiadomo już, ze Alicja zostanie przy mężu.
Taki spoiler tak bez ukrycia!!! Admete - Sob 21 Sie, 2010 13:23 Mogę ukryć. Poza tym, co to za spoiler - wiadomo, ze tak musi być, bo serial straciłby rację bytu. Na tym etapie, to jedyne możliwe rozwiazanie fabularne.Anonymous - Pią 27 Sie, 2010 05:53 Spojler spojlerem(parę innych wyjść) np Alicja odchodzi do Willa, ale małżonek się nie daje etc. Ale do premiery sezonu miesiąc!! aneby - Pon 30 Sie, 2010 20:03 Kalinda dostała nagrodę Najlepsza aktorka drugoplanowa w serialu dramatycznym:
Archie Panjabi za rolę w serialu "Żona idealna"http://film.onet.pl/N,185972,1,9,galerias.html
Brawo ! BeeMeR - Pon 30 Sie, 2010 20:24
aneby napisał/a:
Archie Panjabi za rolę w serialu "Żona idealna"
Należało jej się aneby - Śro 15 Wrz, 2010 23:35 Już niedługo .... http://www.youtube.com/watch?v=nysSQdPyQCMAnonymous - Czw 16 Wrz, 2010 07:38 Ja się nie mogę doczekać!
Will milenaj - Czw 16 Wrz, 2010 09:32 To stanowczo jest najbardziej oczekiwany przeze mnie serial.
W 100 procentavh zgadzam z się z Kasiek - Will Anonymous - Czw 16 Wrz, 2010 13:03
milenaj napisał/a:
To stanowczo jest najbardziej oczekiwany przeze mnie serial.
W 100 procentavh zgadzam z się z Kasiek - Will
No chociaż rzadko, ale ktoś się ze mną zgadza
ja też, naj, naj czekam na ten serial.Anonymous - Śro 29 Wrz, 2010 16:55 Nigdy nie lubiłam Eliego a teraz tym bardziej. Wcześniej miał tylko szczurze fałszywe lico a teraz kiedy rujnuje romansowe plany mojego Willa serce mi krwawi.
Plan Willa jest, był genialny, takie gadki w filmach/serialach mnie roztkliwiają, a takie kanalie jak Eli to
Więc jest mi smutno, bo Peter traktuje Alicję jak dmuchaną lalę, podnieciła go w sądzie więc powinna rzucić wszystko i zaspokajać potrzeby męza, moim zdaniem gdyby nie ryzyko skandalu, dalej by szukał panien nieciężkich obyczajów i jak to przyschnie to wróci do starych nawyków.trifle - Śro 29 Wrz, 2010 17:37
Spoiler:
Za to co zrobił na początku nowego odcinka, rozszarpałabym Eliego gołymi rękami a ja go lubiłam!
Anonymous - Śro 29 Wrz, 2010 17:54 Kanalia nad kanaliami!aneby - Czw 30 Wrz, 2010 11:57 Eli dba o to, by Peter wygrał wybory. Za to mu (Eli'emu) płacą. Po trupach do celu. Cóż, life is brutal
Nie sądziłam, że Cary jest taki zawzięty. Mam nadzieję, że Alicja przy najbliższej okazji utrze mu nosa.
Bardzo dobry początek sezonu, napięcie nie opada. Oby tak dalej milenaj - Pią 01 Paź, 2010 19:13 Niesamowite... Wszystko mi się podobało...
Super otwarcie sezonu.
Jak ja lubię ten serial.Admete - Pią 01 Paź, 2010 19:49 A mnie się nie za bardzo chce oglądac. Za dużo melodramatu jak dla mnie milenaj - Pią 01 Paź, 2010 19:58 A ja lubię czasem coś takiego obejrzeć i ten serial zaspokaja moje ciągoty w tym kierunku. I inteligentnego serialu prawniczego też spora dawka, więc dla mnie okej.
Melodramat, może trochę...Ale do strawienia.
Bardzo jestem ciekawa jak się będzie ten srrial rozwijał w tym sezonie. Eli, matka Petera, sam Peter - którego mimo wszystko, nie potrafię, nie lubić.
Kalinda...
Nie bardzo przemawia do mnie ta postać nowego śledczego...Nie bardzo wyczuwam ten cały konflikt między nimi, ale oglądałam serial bez napisów, więc mogłam dużo przegapić.Anonymous - Pią 01 Paź, 2010 20:18 Też oglądałam bez napisów, ale to nie jest serial jak inne które oglądam, ze mogę odłożyć na później. Musiałam się dowiedzieć co będzie.
I Will aneby - Pią 08 Paź, 2010 22:57 Heloł ? Nikt jeszcze nie oglądał drugiego odc ?
Pojawia się znów mała spryciara - Becca, pewnie będzie chciała coś namieszać
A w sądzie Alicja kontra Cary i jak zwykle świetny Will
Podobało mi się trifle - Sob 09 Paź, 2010 16:49 Bardzo fajny drugi odcinek. Napięcie trwa, romansu właściwie zero, ciekawa sprawa, Will ach , Cary, Alicia. Nie schodzą z poziomu.milenaj - Sob 09 Paź, 2010 18:59 Piosenka wyborcza też świetna . No i Eli Anonymous - Sob 09 Paź, 2010 19:29
aneby napisał/a:
i jak zwykle świetny Will
Matko on jest tak seksowny dla mnie... że tylko troszkę mniej niż Alan.
Zac syn Alicji mi działa na nerwy, rozumiem nabroić coś z niewiedzy, jak jego siostra, ale on z premedytacją leci to tej Becci, która wredotę ma wypisaną na obliczu.
Chyba poskaczę sobie po fragmentach z Willem milenaj - Sob 09 Paź, 2010 19:37