Seriale - Seriale kryminalne i sensacyjne
Admete - Śro 17 Lip, 2013 23:07
U nas tylko młodociane menelstwo się tak nosi. A młodociane menelstwo Nie mam pojęcia, jak można się tak ubierać - sorry
Caitriona - Pią 19 Lip, 2013 18:52
Rozumiem, o co Ci Admete chodzi z młodymi menelami, masz złe skojarzenia, ale sama buza nie jest temu winna Jest za to wygodna i praktyczna, także ja nie mam nic przeciwko niej i rozumiem, że można się tak ubierać To że ktoś założy taką bluzę nie znaczy, że jest menelem. Gdybyśmy szli tym tokiem rozumowania, nie można by było nosić w sumie niczego, w końcu menele noszą t-shirty, jeansy itd. No dobra, ale to już offtop, więc kończymy temat
Admete - Pią 19 Lip, 2013 18:58
Mnie chodzi o bluzę plus taki rodzaj szerszych spodni, jak nosi Holder. O całość.
Caitriona - Pią 19 Lip, 2013 19:11
Oki doki Każda z nas ma akurat w tej kwestii inne zdanie. Jak akurat lubię takiego Holdera, jest dzięki temu inny od wszystkich, uwielbiam też jego teksty. Dodam, że lubię też swetry Linden
Admete - Pią 19 Lip, 2013 19:23
Swetry Linden są absolutnie paskudne Ale rozmawiasz z kobietą, której szafa ma problemy z zamykaniem szafy, ma za dużo butów i torebek
Caitriona - Pią 19 Lip, 2013 19:24
| Admete napisał/a: | | Swetry Linden są absolutnie paskudne |
do niej pasują
Admete - Pią 19 Lip, 2013 19:25
Owszem - pasują do krańcowo zaniedbanej kobiety, czyli do Linden
Caitriona - Pią 19 Lip, 2013 19:25
| Admete napisał/a: | | do krańcowo zaniedbanej kobiety |
O, matulu, to jam jest kobieta krańcowo zaniedbana, nawet gorzej, bo ona ma ładne włosy...
Admete - Pią 19 Lip, 2013 19:46
Aktorka grająca w serialu jest ładna, ale jej postać jest tak robiona, że ma wyglądać jak sierota - co innego, jak ubierzesz taki sweter i postarasz się trochę Nic na to nie poradzę, ale ani Holder ani Linden nie reprezentują mojego stylu ubierania
Akaterine - Pią 19 Lip, 2013 19:58
Holder w garniturze podobał mi się też dlatego, że fajnie kontrastował z Linden .
Admete - Wto 23 Lip, 2013 19:07
Niesamowity był ostatni odcinek The Killing.
Caitriona - Wto 23 Lip, 2013 19:46
Dokładnie. Strasznie mi się podoba duet Linden&Holder. A emocji było tyle, że siedziałam praktycznie na skraju krzesła.
Admete - Wto 23 Lip, 2013 22:18
Jak w filmie kinowym. Nic dziwnego reżyserowała Jonathan Demme.
Caitriona - Czw 25 Lip, 2013 17:36
| Admete napisał/a: | | Nic dziwnego reżyserowała Jonathan Demme. |
Nie wiem kto to, idę sprawdzić
Skończył się Luther... Finał niezły, choć jakoś bardzo nie powala. Ale ogólnie podobał mi się ten serial i cieszę się, że utrzymywał poziom.
Admete - Czw 25 Lip, 2013 17:51
Znany reżyser filmowy - zrobił między innymi Milczenie owiec i Filadelfię.
Caitriona - Czw 25 Lip, 2013 18:31
| Admete napisał/a: | | zrobił między innymi Milczenie owiec i Filadelfię. |
ta... Yay for me! Oba widziałam i oba są świetne, tak to jest jak się nie zwraca uwagi na reżyserów...
Admete - Czw 25 Lip, 2013 18:49
Ja zwracam - przy serialach tez. W przypadku niektórych seriali pojedyncze odcinki robią czasem reżyserzy filmowi. także nasza Agnieszka Holland.
Caitriona - Pon 29 Lip, 2013 21:35
Właśnie znalazłam info, że drugi sezon Miss Fisher się kręci, co cieszy mnie przeogromnie
Akaterine - Pon 29 Lip, 2013 21:43
Nareszcie . Już w zeszłym roku czytałam, że ma być drugi sezon i już od paru tygodni zaglądam na imdb, czy nie ma daty emisji. Tak samo czekam na Verę.
Caitriona - Pon 29 Lip, 2013 21:44
Vera też będzie? Yupi! Bardzo fajnie
Caitriona - Pon 29 Lip, 2013 21:46
A swoją drogą, ostatni odcinek The Killing rozłożył mnie na łopatki...
Admete - Pon 29 Lip, 2013 22:17
Dobry był. Trzymał cały czas w napięciu.
Akaterine - Pon 05 Sie, 2013 19:41
Obejrzałam ostatni The Killing. Miałam pewne podejrzenia i się sprawdziły, ale mimo tego odcinek trzymał w napięciu.
I uwielbiam Holdera! Szczególnie jak wpada w ten zaczepny ton .
Admete - Pon 05 Sie, 2013 21:33
Dobre zakończenie. W zasadzie chyba od jakiegoś czasu wszyscy przewidywali, ale to jakoś nie przeszkadzało. Scena przesłuchania Holdera A wcześniej dialog Holdera i Linden na miejscu zbrodni na temat nowej bluzy z kapturem, ogolenia się i kąpieli.
Caitriona - Wto 06 Sie, 2013 16:37
Zakonczenie przewidziałam już jakiś czas temu, wiec emocji pod tym wzgledem mnie bylo, ale scena w ktorej Linden sobie wszystko uswiadamia, świetna. Scena przesłuchania Holdera niezła I bardzo mi sie podobala scena na początku odcinka, jak Linden i Holder smieli sie w samochodzie, rzadko mozna bylo zobaczyc takie momenty.
Bedzie seson 4?
|
|
|