Seriale - Seriale kryminalne i sensacyjne
Admete - Czw 16 Maj, 2013 07:18
Obejrzę na pewno - pierwszą część widziałam.
Admete - Pią 17 Maj, 2013 21:13
Nadrobiłam trochę. The Fall mocne...Kiedy drugi odcinek Murder on the home front?
Fibula - Pią 17 Maj, 2013 22:33
Już jest.
Admete - Nie 19 Maj, 2013 19:06
Castle nadrobiłam - ciekawa jestem jakie rozwiązanie wybiorą scenarzyści w następnym sezonie. Trzeba poczekać
Anonymous - Nie 19 Maj, 2013 23:08
to jeszcze ja musdze nadrobic...
Eeva - Pon 20 Maj, 2013 08:42
| Admete napisał/a: | | Castle nadrobiłam - ciekawa jestem jakie rozwiązanie wybiorą scenarzyści w następnym sezonie. Trzeba poczekać |
Ja jestem trochę zirytowana zakończeniem. Chyba spodziewałam się jakiegoś porządnego cliffhangera.
Caitriona - Pon 20 Maj, 2013 21:47
Jakoś zakończenie Castle'a mnie ani ziębi, ani grzeje...
Case Histories wróciło z drugą serią.
Admete - Pon 20 Maj, 2013 21:49
Dzięki za informacje
Caitriona - Pon 20 Maj, 2013 21:52
Proszę bardzo
Admete - Śro 22 Maj, 2013 19:53
zakochałam się w Endeavour z młodym inspektorem Moresem. Świetny serial - dobre scenariusze, aktorzy, muzyka. nawet się zastanawiam czy sobie nie zafundować, bo z bratem robimy małe zamówienie na Amazonie.
primavera - Śro 22 Maj, 2013 21:25
| Admete napisał/a: | | zakochałam się w Endeavour z młodym inspektorem Moresem. Świetny serial - dobre scenariusze, aktorzy, muzyka. |
ja też .... a Shaun Evans to niezłe ciacho
Anonymous - Śro 22 Maj, 2013 21:41
oj nie !!
Akaterine - Śro 22 Maj, 2013 21:53
| primavera napisał/a: | ja też .... a Shaun Evans to niezłe ciacho |
Dołączam do grona miłośniczek Endeavoura .
Caitriona - Śro 22 Maj, 2013 22:05
| Akaterine napisał/a: | | Dołączam do grona miłośniczek Endeavoura |
Posuńcie się koleżanki, dołączam!
Aragonte - Śro 22 Maj, 2013 23:15
| Eeva napisał/a: | | Admete napisał/a: | | Castle nadrobiłam - ciekawa jestem jakie rozwiązanie wybiorą scenarzyści w następnym sezonie. Trzeba poczekać |
Ja jestem trochę zirytowana zakończeniem. Chyba spodziewałam się jakiegoś porządnego cliffhangera. |
Jeszcze nie oglądałam, ale jako że znam zakończenia wcześniejszych serii, to powiem, że chyba nie tęsknię za żadnym cliffhangerem
Admete - Czw 23 Maj, 2013 07:16
Cliffhanger jest - emocjonalny tym razem Endeavour jest dla mnie lepszy niż Sherlock ( musze drugą serię w końcu kupić u nas ).
Deanariell - Czw 23 Maj, 2013 14:40
A ja sobie na Foxie Bones'ów oglądam - zupełne nie wiem, który to sezon...
Już sprawdziłam - chyba druga seria, sądząc z opisu, bo w roli szefowej wydziału pojawia się dr Camille Saroyan. Taaaaaa... Zawsze to miło popatrzeć sobie na Davida w roli agenta FBI - Seeley'a Booth'a.
Admete - Czw 23 Maj, 2013 22:46
Mnie się czasem tęskni za Bones Skończyłam pierwszy sezon Endeavours - absolutnie genialny! Oxford to piękne miejsce, twórcom udało się tez odtworzyć klimat lat 60 - bardzo dobre scenariusze, ciekawe postacie, zdjęcia, muzyka - and last but not least - Shuan Evans jako młody Morse. Moim zdaniem podobny z urody i gry do Damiana Lewisa. Reszta obsady też bardzo dobra. Polecam. A dvd jutro zostanie zamówione.
Caitriona - Pon 03 Cze, 2013 19:34
Zaczął się trzeci sezon The Killing. Lubię ten serial. Ma w sobie spore pokłady melancholii i smutku, ale jest dobrze zrealizowany.
Admete - Pon 03 Cze, 2013 19:35
Zapomniałam. Dzięki za przypomnienie.
Anonymous - Śro 05 Cze, 2013 19:56
Skonczylam "na krawedzi". Podobal sie. Baardzo sie podobal. Budowanie napiecia z odcinka na odcinek, odkrywanie nowych elementow. I chociaz juz w przedostatnim niby wszystko wiadomo, to jednak ostatni zaskoczyl slekka. Ale zamyka sie.
Alicja - Czw 06 Cze, 2013 20:08
| Admete napisał/a: | | Skończyłam pierwszy sezon Endeavours - absolutnie genialny! Oxford to piękne miejsce, twórcom udało się tez odtworzyć klimat lat 60 - bardzo dobre scenariusze, ciekawe postacie, zdjęcia, muzyka - and last but not least - Shuan Evans jako młody Morse |
zwłaszcza muzyka, to ona sprawiła, że zaczęłam oglądać. Dopiero startuję głównego aktora mogliby wymienić, nie cierpiałabym strasznie
czy pisałam, że obejrzałam Hit and miss? Tam dopiero jest wszystko pokręcone oczywiście w taki dobry, wciągający sposób
Admete - Czw 06 Cze, 2013 20:30
Ten aktor bardzo pasuje. Wybrali go ze względu na pewne podobieństwo do dorosłego, starszego Morse'a
Alicja - Czw 06 Cze, 2013 20:37
wiem, wiem, ale nadal bez szkody...
Admete - Czw 06 Cze, 2013 20:38
A mnie się on strasznie podobał
|
|
|