Seriale - Seriale kryminalne i sensacyjne
Admete - Czw 09 Maj, 2013 07:15
Jako Hannibal jest moim zdaniem rewelacyjny. I wydaje mi się przystojny - załamka
primavera - Czw 09 Maj, 2013 08:22
| Admete napisał/a: | Jako Hannibal jest moim zdaniem rewelacyjny. I wydaje mi się przystojny - załamka |
hmmmm mnie jakoś nie przekonuje i niestety na razie odpuszczam sobie ten serial
Eeva - Czw 09 Maj, 2013 09:30
| Caitriona napisał/a: | | Ja nie przepadam specjalnie za tym aktorem, a dodatkowo mam wrażenie, że w tym serialu ma maskę zamiast twarzy... |
Ja jak na niego patrze to mam wrażnie że ma strasznie naciągniętą skóre twarzy jak po nieudanym liftingu
Admete - Czw 09 Maj, 2013 11:06
Hannibala oglądam głównie dla postaci Willa Grahama. Mam do niego współczucie i sympatię. Ogólnie wole Czerwonego smoka od Milczenia owiec.
Caitriona - Czw 09 Maj, 2013 15:48
| Eeva napisał/a: | | a jak na niego patrze to mam wrażnie że ma strasznie naciągniętą skóre twarzy jak po nieudanym liftingu |
Właśnie, o to mi chodzi!
zooshe - Czw 09 Maj, 2013 19:02
Po kilku odcinkach odnoszę wrażenie że, w Hannibalu jest więcej Grahama, niż samego Hannibala. Nie do końca przekonuje mnie także zdolność Willa do wcielania się w mordercę, nie mogli z niego zrobić po prostu kogoś inteligentnego kto zna się na fachu i umie łapać morderców. Zamiast tego w każdym odcinku kilkanaście minut zajmuje psychoanaliza problemów Willa. Kto tu w końcu jest głównym bohaterem ja się pytam.
Admete - Czw 09 Maj, 2013 19:03
Tak samo jest w książce. Niedawno czytałam. W zasadzie pierwszy odcinek zawiera dialogi żywcem przeniesione z powieści. Sprawa Hobbsa jest w książce wymieniona - tutaj pokazano ją dokładnie, dodano szczegóły.
Caitriona - Czw 09 Maj, 2013 19:44
Ja nie mam problemów z tym, że postać Willa zajmuje tak dużo miejsca. Nawet więcej, mnie ciekawi to, że chłopak jest tak interesujący i skomplikowany.
Książkę czytałam, ale już lata całe temu i niewiele z niej pamiętam...
Caitriona - Pią 10 Maj, 2013 19:52
Nowy mini-serial, Murder On The Home Front. Więcej: http://www.telegraph.co.u...ITV-review.html
Admete - Pią 10 Maj, 2013 20:01
Musze znaleźć na to kiedyś czas
Caitriona - Pią 10 Maj, 2013 20:44
To ma tylko dwie części, każda po 45 minut. Właśnie skończyłam pierwszą, podoba mi się.
primavera - Sob 11 Maj, 2013 12:42
co więcej jest to dzieło twórców Downton Abbey, co gwarantuje dobrą jakość
Admete - Sob 11 Maj, 2013 13:00
Kusicie, ale na razie i tak nie mam kiedy
Caitriona - Pon 13 Maj, 2013 10:45
The Fall ze Scully już jest
Admete - Pon 13 Maj, 2013 14:33
Nie nadążam...
Akaterine - Pon 13 Maj, 2013 14:44
Ja też nie nadążam. A za kilka tygodni jeszcze się zacznie nowy sezon The Killing...
Admete - Pon 13 Maj, 2013 14:50
Mam być trzeci sezon? Nowe postacie czy stare?
Akaterine - Pon 13 Maj, 2013 15:07
Linden i Holder zostają, ale sprawa całkowicie nowa, więc z pozostałych pewnie nikt nie wróci.
primavera - Pon 13 Maj, 2013 15:16
| Caitriona napisał/a: | The Fall ze Scully już jest |
no to trzeba sie porozglądać....
Admete - Pon 13 Maj, 2013 17:37
To może obejrzę nowy seozn The Killing. Z The Fall muszę poczekać na koniec tygodnia.
Eeva - Pon 13 Maj, 2013 18:03
| Caitriona napisał/a: | | Nowy mini-serial, Murder On The Home Front |
Mam pierwszą część, dziś postaram się obejrzeć
Caitriona - Wto 14 Maj, 2013 14:13
Ja mam kłopoty ze snem, więc z większością nadążam, ale z drugiej strony zrezygnowałam z kilku seriali, np Good Wife.
Trzeci sezon The Killing bardzo mnie cieszy. A kiedy go będą nadawać większość obecnych seriali będzie miała skończone sezony. Będzie więc czas
Admete - Wto 14 Maj, 2013 15:44
Ja The Killing bardzo chętnie obejrzę. Na razie nie wyrabiam znów z pracowymi papierami.
zooshe - Wto 14 Maj, 2013 19:53
| Caitriona napisał/a: |
Trzeci sezon The Killing bardzo mnie cieszy. A kiedy go będą nadawać większość obecnych seriali będzie miała skończone sezony. Będzie więc czas |
To będzie trzeci sezon? Muszę w końcu nadrobić 2 a do tego czasu unikać spojlerów.
Caitriona - Śro 15 Maj, 2013 23:40
Film The Suspicions Of Mr Whicher na podstawie książki Kate Summerscale: http://www.watchseries-on...mr-whicher.html
The Suspicions of Mr Whicher: The Murder In Angel Lane kontynuacja o dalszych losach inspektora, nie oparta już na faktach: http://www.watchseries-on...her-s01e02.html
|
|
|