Fantastyka - Zmierzch, Nów i inne fazy ;)
spin_girl - Sob 11 Gru, 2010 11:27
| Agn napisał/a: | | Spinuś, a nabyłaś już mamie ten czwarty tom? Jak wnioskuję w pl? Bo ja tego czwartego nie popisałam i nie chce mi się już, a po polsku na pewno już nigdy sagi nie przeczytam. Mogę oddać w dobre rąsie... |
uczennica ma mi pożyczyć czwórkę w tym tygodniu, ale jak się nie sprawdzi to może się przypomnę...
W każdym razie bardzo, bardzo dziękuję za propozycję.
A co do Eclipse i dodatków...myślę, że znajdzie się na nie miejsce w Sylwestra
Agn - Sob 11 Gru, 2010 18:00
A widzisz, bo uczennica tylko pożyczy, a ja oddam na wieki pod opiekę. Jeśli twoją mamę tak chwyciło, to może kiedyś zechcieć do tego wrócić. W każdym razie proszę pamiętać, propozycja wciąż aktualna.
Książka jest w idealnym stanie, w miękkiej okładce.
Myśl o Sylwku trzyma mnie ciepłem w stresach pracowych.
spin_girl - Nie 12 Gru, 2010 19:35
| Agn napisał/a: | | Myśl o Sylwku trzyma mnie ciepłem w stresach pracowych. |
Mnie też
Agn - Czw 06 Sty, 2011 09:36
Z Sylwka nic nie wyszło... ech, szkoda. Ale jakoś tak po Sylwku wpadłam na dziwaczny pomysł fanficzny i właśnie go zrealizowałam. Pamiętacie MOK? Oto miniaturka pod to opowiadanie. Uwaga, trochę perwersyjna! Miód perwera
Calipso - Czw 06 Sty, 2011 09:44
| Agn napisał/a: | | Z Sylwka nic nie wyszło... ech, szkoda. |
Zawsze można tarpana wypić w styczniu bądź w lutym
Spinko
Yvain - Czw 06 Sty, 2011 11:10
Miód perwera przezabawna "Bo niczego tak bardzo teraz nie potrzebował, jak solidnej dawki normalności z wilkołakami i wampirami na czele." święte słowa czasem mam dokładnie takie samo wrażenie
spin_girl - Czw 06 Sty, 2011 11:17
| Calipso napisał/a: | Agn napisał/a:
Z Sylwka nic nie wyszło... ech, szkoda.
Zawsze można tarpana wypić w styczniu bądź w lutym
Spinko |
no, nie wyszło, a wszystko przeze mnie
Ale zobczymy się bardzo niedługo i w dodatku przyjadę do Was samochodem bo właśnie udało mi się zdać egzamin na prawo jazdy!
Yvain - Czw 06 Sty, 2011 11:18
| spin_girl napisał/a: | | właśnie udało mi się zdać egzamin na prawo jazdy |
gratulacje
spin_girl - Czw 06 Sty, 2011 11:22
Dziękuję bardzo Jestem w stanie absolutnej euforii, bo myślałam, że nigdy mi się nie uda. A teraz wreszcie mam! mam! mam!
Agn - Czw 06 Sty, 2011 11:23
SPIN, GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
O kurczę, to ty teraz zmotoryzowana będziesz. Elegancko. I nie twoja wina, bo podejrzewam, że specjalnie nie łykałaś jakichś wstrętnych zarazków. A napić się możemy tak czy siak, nowy rok dopiero się zaczął, nawet w czerwcu jestem gotowa go świętować, hehehe.
A w moim pięknym mieście bodaj 14-ego otwierają w końcu multikino, więc... na jesieni...
spin_girl - Czw 06 Sty, 2011 11:26
| Agn napisał/a: | A napić się możemy tak czy siak, nowy rok dopiero się zaczął, nawet w czerwcu jestem gotowa go świętować, hehehe.
A w moim pięknym mieście bodaj 14-ego otwierają w końcu multikino, więc... |
już Ty się nie martw, napijemy się na bank! Nawet lepiej wyjdzie, bo ja naprawdę chciałabym ten Wrocław trochę pooglądać, jak już tam będę, a tak w Nowy Rok wszystko by było zamknięte i wyludnione (tak się pocieszam...) no i pogoda się na pewno poprawi, nie będzie tam zimno i w ogóle A Multikino odwiedzimy przy okazji Breaking Dawn vol.1
Agn - Czw 06 Sty, 2011 11:31
No wiadomo, jesteśmy umówione (przynajmniej mnie się tak wydaje) na wspólne oglądanie BD u mnie. Bo obawiam się, że samodzielnie to bym nie dała rady tego obejrzeć.
Mam nadzieję, że będzie cieplej. Wczoraj rozmawiałam z siostrą i mówiła, że zapowiadali u nas ocieplenie... tymczasem za oknem wieje halny, aż gwiżdże. o_O No ale we Wrocławiu jest ciut inaczej z tą pogodą, a i będzie później niż teraz (bredzę).
Aragonte - Czw 06 Sty, 2011 12:28
| Agn napisał/a: | | Z Sylwka nic nie wyszło... ech, szkoda. Ale jakoś tak po Sylwku wpadłam na dziwaczny pomysł fanficzny i właśnie go zrealizowałam. Pamiętacie MOK? Oto miniaturka pod to opowiadanie. Uwaga, trochę perwersyjna! Miód perwera |
Agn, zaliczyłam śmiechawkę przy porannej (no dobra - południowej) kawie
Meyer dalej nie mam zamiaru czytać, ale Ciebie poczytam z przyjemnością
Calipso - Czw 06 Sty, 2011 12:35
Spinko, nie gadaj bzdur tylko oszczędzaj gardło na spotkanie z nami
Tyle że ja pić nie będę....
| Agn napisał/a: | | na wspólne oglądanie BD u mnie. |
??
Agn - Czw 06 Sty, 2011 14:20
Dlaczego pić nie będziesz? Znaczy się ja uszanuję każdą decyzję, ale chciałabym wiedzieć.
Odnośnie BD - w moim pięknym mieście otwierają multikino, więc robię tu malusi zlocik na wspólne oglądanie w owym kinie sagi odsłony 4A (czyli "Breaking Dawn" cz.1). Masz ochotę? Przy czym ostrzegam, że spotkanie zaczęłoby się jakoś dzień wcześniej, żebyśmy mogły obejrzeć dotychczasowe filmy, głośno komentując wszystko, co się dzieje na ekranie.
No i oczywiście wszystko będzie miało miejsce na jesieni, kiedy to do kin zawita owo BD.
Agn - Pią 07 Sty, 2011 20:12
Mogę się pochwalić? Słuchajcie, wielgachnym komplementem dla mojego bazgrolenia jest fakt, że skusiłam faceta do przeczytania ff do Zmierzchu. Być może to dobrze świadczy o moich wypocinach ewentualnie poczucie humoru do niego trafia. Niemniej właśnie na mirrielu dostałam komentarz od pana i aż cała spuchłam z radości: http://forum.mirriel.net/...hp?f=15&t=14676
*fruwa pod sufitem*
milenaj - Pią 07 Sty, 2011 20:17
Aragonte - Pią 07 Sty, 2011 20:22
No ładnie, a jak np. ja chwaliłam (osoba z bliską zeru tolerancją na Zmierzch), to się nie cieszyła
Foch
Agn - Pią 07 Sty, 2011 20:30
Ależ cieszyłam się i wciąż się cieszę! Jednakowoż... no wiesz, to obca zupełnie osoba, która wdepnęła w tekst, której nie pokazywałam go "hej, napisałam opowiadanie, przeczytaj". I do tego facet, a faceci niemal w 100% swej populacji mówią "Zmierzchowi" stanowcze "nie". Stąd ma radość. Ale cieszę się z każdego komentarza, naprawdę! Zwłaszcza jeśli chwalą osoby, które mają niską tolerancję na sagę.
Yvain - Pią 07 Sty, 2011 20:32
Ładnie gratulacje
Aragonte - Pią 07 Sty, 2011 21:55
| Agn napisał/a: | Ależ cieszyłam się i wciąż się cieszę! Jednakowoż... no wiesz, to obca zupełnie osoba, która wdepnęła w tekst, której nie pokazywałam go "hej, napisałam opowiadanie, przeczytaj". I do tego facet, a faceci niemal w 100% swej populacji mówią "Zmierzchowi" stanowcze "nie". Stąd ma radość. Ale cieszę się z każdego komentarza, naprawdę! Zwłaszcza jeśli chwalą osoby, które mają niską tolerancję na sagę. |
No!
Agn, napisz coś własnego, a ja chętnie to przeczytam
BTW - zajrzyj do wątku "Nasi pupile", to zobaczysz moje Kocianny
Agn - Pią 07 Sty, 2011 21:57
Oj, może nawet napiszę. Choć nie sądzę, by mi coś własnego naprawdę wyszło.
Aragonte - Pią 07 Sty, 2011 21:58
Jestem pewna, że by Ci wyszło. Więcej wiary w siebie
Skoro mnie wyszło... Inna sprawa, że nic z tego nie wyszło
Admete - Pią 07 Sty, 2011 22:31
| Cytat: | | I do tego facet, a faceci niemal w 100% swej populacji mówią "Zmierzchowi" stanowcze "nie" |
Czyżbym miała męski mózg? Thin ja ci dawno mówię, ze powinnas coś swojego napisać Serio, serio, serio.
Aragonte - Pią 07 Sty, 2011 22:33
| Admete napisał/a: | | Cytat: | | I do tego facet, a faceci niemal w 100% swej populacji mówią "Zmierzchowi" stanowcze "nie" |
Czyżbym miała męski mózg? Thin ja ci dawno mówię, ze powinnas coś swojego napisać Serio, serio, serio. |
Ja mam męski albo, powiedzmy, hermafrodytyczny
|
|
|