To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Seriale - Seriale kryminalne i sensacyjne

Aragonte - Śro 21 Lis, 2012 16:08

Rozbrajały mnie uśmiechy Gates, Espo prężący muskuły do kamery, Ryan jako "centrum dowodzenia", no i Rick - wiadomo :lol:
Urocze :-D Mam nadzieję, że sezon utrzyma poziom, na razie jest moim zdaniem świetny.

Admete - Śro 21 Lis, 2012 18:38

Sezon świetny - i na pohybel tym, którzy twierdzili, że romans Castle - Beckett zniszczy serial ;)
Aragonte - Śro 21 Lis, 2012 20:22

Nic się nie zepsuło - i mamy bardzo dobrą komedię, komedię w Twoim i moim pojęciu, Admete :wink:
Admete - Śro 21 Lis, 2012 21:24

Lubię ten serial i ciesze się, że jeszcze mam ochotę go oglądać.
Agn - Sob 24 Lis, 2012 22:00

*wpada*
Kuchnia, City hunter doprowadzi mnie do rozstroju nerwowego! Co odcinek to cliff hanger, ja oszaleję!!!
*wypada*

Edycja po 9 odcinku...
CHRYSTE PANIE, ALE SIĘ POROBIŁO!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Admete - Nie 25 Lis, 2012 07:26

A o czym to konkretnie, że aż tak dramatycznie?;)
Agn - Nie 25 Lis, 2012 09:41

Na poprzedniej stronie się wyzewnętrzniałam, nawet fotki umieściłam. :mrgreen:
A porobiło się, bo zemsta wedle głównego bohatera to nie głupie strzelanie do ludzi, tylko pogrążenie ich, natomiast jego tata (który jego tatusiem nie jest, ale mniejsza) chce, by chłopina zabijał. Zrobił się konflikt, bo każdy ma inny plan i tatuś właśnie z sukcesem wdrożył pierwszą część swojego. Chyba już nie będą współpracowali. Nie wspomnę już o tym, że kilka kluczowych osób skapnęło się, kim jest city hunter. Zastanawiam się, co z tą wiedzą zrobi prokurator. :mysle:

Agn - Nie 25 Lis, 2012 18:46

D... um... z... e... ph... WHAAAAAT?!!! :shock:

[Czytaj: Po 11-tym odcinku City Huntera Agn z szoku nie może się wyklawiaturzyć.]

Anaru - Nie 25 Lis, 2012 19:42

Widzę tu zawirowania emocjonalne w życiu głównego bohatera. :lol:
Agn - Nie 25 Lis, 2012 19:54

Uff jak mi puff, już się ta kwestia wyjaśniła, ale przez chwilę to mnie tak zaszokowali... Nie można robić widzowi takich rzeczy, toż na zawał można zejść, no!
Ja i tak mam dobrze - odpalam następny odcinek i spoko. Ale co musieli przeżywać ci, którzy to oglądali na bieżąco? Takie coś na zakończenie 11-ego odcinka! To powinno być karalne!!!

Edycja po 14-tym odcinku...
Ożesztywmordę... no to po ptokach. FUCK.

Agn - Pon 26 Lis, 2012 15:00

Skoro chciałyście, bym nie edytowała, to zgodnie z życzeniem... Śmiecę sobie. :P

Kurdens, padre chce przejąć komputra, a tu 15-ty odcinek kończy się tak, że noremalnie wziąć i zacząć się uczyć oddychać, bo właśnie zapomniałam, jak to się robi. Aaaa... Co tam wściekły tatuś bohatera! Co tam dylematy głównego bohatera! Co tam wątek miłosny bohatera! Pan prokurator depcze mu po piętach, aż miło! :mrgreen: Uwielbiam pana prokuratora, tak w ogóle.

Swoją szosą wyłapałam, że ilekroć wspominają w serialu o city hunterze, to wymawiają go z angielska. Ale takiego angielska, że im wychodzi bardziej shitty hunter. :lol:

Anaru - Pon 26 Lis, 2012 18:49

Agn napisał/a:
Skoro chciałyście, bym nie edytowała, to zgodnie z życzeniem... Śmiecę sobie. :-P

No i chwała Ci za to :mrgreen:

Aragonte - Wto 27 Lis, 2012 08:49

Kto oglądał ostatniego Castle'a? Tzn. tego z jakąś wojną gangów?
No proszę, doczekaliśmy się spotkania rodziców Caskett :lol:

milenaj - Wto 27 Lis, 2012 09:33

Aragonte napisał/a:

Kto oglądał ostatniego Castle'a? Tzn. tego z jakąś wojną gangów?
No proszę, doczekaliśmy się spotkanie rodziców Caskett

Ja oglądałam. Świetne było. :mrgreen:

milenaj - Śro 28 Lis, 2012 14:44

A propos "Castle", to widziałyście to:

http://www.youtube.com/wa...d&v=g5jOU-aJ4h0

Oficjalnie wypuszczone przez twórców. Zapożyczone od Zwierza. :mrgreen:

Caitriona - Śro 28 Lis, 2012 19:47

milenaj napisał/a:
A propos "Castle", to widziałyście to:

Oooo :D :D Całkiem niezłe ;)

Agn - Czw 29 Lis, 2012 12:53

Brzdęk!

Skończyłam City huntera.
Spoiler:
ZABILI PANA PROKURATORA!!!
Łachmyty! Jak oni mogli?! :cry2: :cry2: :cry2:

Serial jest jedwabisty. Nieważne, że na końcu postanowili dorzucić zaskakująco ograny numer. I tak jest jedwabisty. :mrgreen: Tylko kurde blat się skończył... :roll: *gania po gooddrama, w poszukiwaniu kolejnego równie jedwabistego*
Chociaż nie, nie mam co ganiać. Mam 3 dramy z polecenia, jedną, za którą się sama wzięłam i nie wiem, co mi przyświecało, ale się wciągnęłam (nieważne, że głupie jak but z lewej nogi). Ech... :serce:

Caitriona - Wto 04 Gru, 2012 14:35

Justified wraca 8 stycznia :D :D :excited: http://www.youtube.com/watch?v=1sn_HCsB0ws
milenaj - Wto 04 Gru, 2012 15:01

Ja jakoś porzuciałam w połowie zeszłego sezonu i nawet nie wiem jak się tym razem skończyło.
Admete - Wto 04 Gru, 2012 17:54

Nadal zamierzam oglądać :) Dzięki za informacje. Wcześnie w tym roku.
BeeMeR - Śro 05 Gru, 2012 07:47

Ja nawet nie obejrzałam ostatniego sezonu Justified, bo juz poprzedni nieszczególnie mi się podobał - właściwie najbardziej podszedł mi pierwszy :P .
praedzio - Sob 08 Gru, 2012 19:15

11 stycznia premiera nowego serialu pt. "Banshee". Głównym bohaterem będzie Lucas - były kryminalista, który będzie się podszywał pod szeryfa w pensylwańskim miasteczku Banshee. Zwiastun: http://hatak.pl/aktualnos...iastun_Banshee/
Admete - Sob 08 Gru, 2012 19:25

Ciekawie się zapowiada.
Aragonte - Nie 09 Gru, 2012 21:21

Obejrzałam ostatniego, świątecznego Castle'a. Świetnie zadział na moje kiepskie samopoczucie, chyba go sobie niedługo (najdalej w święta właśnie) powtórzę :D
Admete - Nie 09 Gru, 2012 21:47

Bardzo przyjemny odcinek, też mi się podobał.