Fantastyka - Zmierzch, Nów i inne fazy ;)
Agn - Nie 12 Wrz, 2010 21:49
To dlatego, że ciągle w nich grzebie łapskami. Od tego się kudły robią takie... no takie, jakie właśnie ma Robert. I szybciej się przetłuszczają.
I tak, to jest Tomek Przejażdżka. Przyjrzyj się rysom twarzy.
Anonymous - Wto 14 Wrz, 2010 13:21
Ha! problem z głowy, byłam w bibliotece i mam normalny egzemplarz "Zmierzchu"
Co Wy robicie z normalnym(w miarę człowiekiem)
Anaru - Wto 14 Wrz, 2010 15:32
| Agn napisał/a: | Nie przeczę, że mam nadzieję, że i Snow się dołączy. Oraz Rozważna... i może ktoś jeszcze? Basiu? Aniu? |
Uhm, obawiam się, że samej Meyer nie dam rady , ale Was czytam z przyjemnością
Swoją drogą ile filmów było? Na razie 2?
Anonymous - Wto 14 Wrz, 2010 16:58
już3
Anaru - Wto 14 Wrz, 2010 17:03
Acha
A ten trzeci jest już normalnie dostępny w coco jumbo TV?
Anonymous - Wto 14 Wrz, 2010 17:23
jak najbardziej, rzucić Ci namiar na stronę z programem tej TV jak coś?
Anaru - Wto 14 Wrz, 2010 18:03
Owszem
Agn - Wto 14 Wrz, 2010 21:41
Wiecie... mnie wciąż niezmiernie rozwala rozmowa o CocoJumboTV i programem tejże stacji.
Kaśku, to dołączaj, dołączaj, the more the merrier.
Anaru - Wto 14 Wrz, 2010 22:11
Albo o konkretnych półeczkach w sklepiku
Anonymous - Śro 15 Wrz, 2010 08:22
To helloł nie brechtamy się tylko na kiedy dwa kolejne?
Agn - Śro 15 Wrz, 2010 19:23
Rozłożyła Alana Rickmana na widoku i każe mi się skupić na Zmierzchu - to zemsta jest?
Kaśku, mnie każdy termin pasuje, bo ja odsłuchuję książkę, więc tylko wciskam "play" i jadę.
PS Jestem królową lemoniady! Patrzcie: http://www.twilightseries...ki,7400-25.html
Musiałam się pochwalić - nielemon wygrał z lemonami w lemonowym konkursie. Ewenement!
Agn - Czw 16 Wrz, 2010 19:52
O, za granicą już sobie można zrobić pre-order:
http://www.amazon.com/gp/...ASIN=B001UV4XFG
Zapowiedziane dodatki:
| Cytat: | | Deleted & Extended Scenes |
A to już standard. Ma być wizja!!! Ciekawe, czy wrzucą epilog...
| Cytat: | | Audio Commentary with Robert Pattinson & Kristen Stewart |
A gdzie Taylor Lautner? On się najpłynniej i najsympatyczniej zawsze wypowiada, a ta dwójka będzie stękać... Jak lubię Roberta, tak ciężko mi czasem uwierzyć w jego elokwencję. Choć ostatnimi czasy się chłopak poprawia i jakby mniej bredzi.
| Cytat: | | Audio Commentary with Stephenie Meyer & Wyck Godfrey |
A tego to bym nawet chętnie posłuchała...
To mnie jakoś nie jara. I tak więcej zdjęć jest zawsze w necie.
| Cytat: | | Six-Part "Making of" Documentary |
Yes! Thank you! Tylko czemu tak mało? Ja uwielbiam takie rzeczy, dlatego poniżej dziesięciu to wg mnie skromnie...
Czyli znowu koncertowy Muse.
| Cytat: | Edward Fast-Forward: Jump to all your favorite Edward scenes
Jacob Fast-Forward: Jump to all your favorite Jacob scenes |
Znowu?! To najbardziej bezsensowny dodatek! Już w NM był... I co? Jak sobie włączę "Jacob fast-forward" to rzecz jasna będzie tylko Jake w postaci ludzkiej, wilczkowy zostanie pominięty. Grr...
Ale polskie dodatki i tak się będą różniły. No i to tylko zapowiedź. Na pewno dorzucą jakiś filmik o Bree Tanner. Zapewne też dadzą z kilka wywiadów, coś o Jane (przecież główna rola). I w polskich dodatkach pewnie nie będzie audiocommentary. Hmpf!
I za każdym razem marzę o bloopersach...
Anonymous - Czw 16 Wrz, 2010 20:14
| Agn napisał/a: | | Rozłożyła Alana Rickmana na widoku i każe mi się skupić na Zmierzchu - to zemsta jest? |
Alan jest mój. Bierz Wilkołaka
Alan nie lubi Wilkołaków
Agn - Czw 16 Wrz, 2010 20:39
No tak, Snape vs. Lupin.
Dziewuszki, bo nie ruszymy. Weekend?
Anonymous - Czw 16 Wrz, 2010 20:42
| Cytat: | | No tak, Snape vs. Lupin. |
I sorry Winetu Snape wygrywa, ale ja przeciw Wilkołakom sama nic nie mam... jestem tolerancyjna(do momentu aż zaczną grać w FC Barcelonie)
Może być weekend
Agn - Czw 16 Wrz, 2010 20:52
Wygrywa? Niby co wygrywa?
No dobra, Snape to Miszcz CISu, ale Lupin... Lupin to Lupin. Mojego poprzedniego kota nazwałam na jego cześć. ^^
Anonymous - Czw 16 Wrz, 2010 20:56
Kogo czego Miszcz?
No sorry, ale Snapuś już wiódł Lupinka do dementorów, więc jakby Lupin został pokonany Severus Snape is the Winner.
Aczkolwiek Remeusa też lubię. Ale Severus... no to Severus.
Agn tak miałam napisać, ale mi z głowy wyleciało, to niesamowite jak widzisz gdzie zdążają moje dziwne skojarzenia... naprawdę. niepokój się
Agn - Czw 16 Wrz, 2010 21:00
Kaśku, do dementorów na buzi-buzi to Sever wiódł Syriusza, a nie Remusa.
| lady_kasiek napisał/a: | Agn tak miałam napisać, ale mi z głowy wyleciało, to niesamowite jak widzisz gdzie zdążają moje dziwne skojarzenia... naprawdę. niepokój się |
????????????????????
EDYCJA: CIS = Cynizm + Ironia + Sarkazm
Anonymous - Czw 16 Wrz, 2010 21:03
| Agn napisał/a: | | Kaśku, do dementorów na buzi-buzi to Sever wiódł Syriusza, a nie Remusa. |
Ale miał nadzieję(i nawet ją wyraził) że Remeusa też pocałują... | Agn napisał/a: | | CIS = Cynizm + Ironia + Sarkazm |
aaaaaaaaaa. Już rozumiem...
Natomiast powinnas się niepokoić, albowiem drogi, mego rozumowania, dalekie od normalności są
Agn - Czw 16 Wrz, 2010 21:10
Kaśku, wszystko zależy od tego, co uważamy za normę. Pamiętaj - to MY jesteśmy normalni. To reszta jest nienormalna, a ich cierpienie wyraża się w tym, że wierzą, że to z nami jest coś nie tak. I tej wersji będę się trzymać.
E tam, wyrażanie życzenia, a ciągnięcie to dwie różne sprawy.
Poza tym to Sever robił Remusowi eliksir tojadowy. I zapewne do niego nie napluł, bo zmieniłby się jeszcze skład i by nie wyszło...
Anonymous - Czw 16 Wrz, 2010 21:15
| Agn napisał/a: | | I tej wersji będę się trzymać. |
Podtrzymujesz mnie na duchu
Robił mu eliksir bo Dumbledor go o to prosił a Severusowi zależało bardzo na tym aby nie zawieśc Dumbledora, Lupin był Huncwotem a Snape, nie przepadał za nimi jakoś wątpię, aby Remeus miał jakiekolwiek względy a biorąc pod uwagę fakt, że był wilkołakiem nie przysparzał mu sympati Nietoperzowatego
Agn - Czw 16 Wrz, 2010 21:23
Niemniej robił. Bo mógł powiedzieć Albusowi, by się... odczepił. Severus był mu najbardziej potrzebny u Voldka, tam robił najczarniejszą robotę. Nie sądzę, by sprawa z eliksirem była priorytetem. Mógł go poprosić, ale Severus mógł odmówić. A jednak to zrobił, choć Lupin był jego wrogiem (prywatnym). Doceniam więc, że mimo wszystko przełknął dumę (czy też jad, hehe) i uznał wyższość sprawy nad prywatnymi niesnaskami.
Boru, wspomniałam o jadzie i od razu pomyślałam o Edwardzie. *ściana*
Anonymous - Czw 16 Wrz, 2010 21:26
| Agn napisał/a: | | Mógł go poprosić, ale Severus mógł odmówić. |
Severus miał słabość dziwną i nie umiał odmawiać Albusowi)ruszyła lawina skojarzeń w moim gładkim musku)
Jego jad i gniew był jak najbardziej słuszny, Biedny Severus był całe życie chłopcem do bicia i się dziwią, że mu to psyche skrzywiło....
Agn mania Zmierzchowo-edwardowa się odzywa... jakieś skojarzenia których dr freud by wysłuchał chętnie i zinterpretował?
Agn - Czw 16 Wrz, 2010 21:31
Huncwoci vs. Sever... niby gówniarze, ale to straszliwie wpływa na dalsze życie, szczególnie że żarty Jamesa i Syriusza były naprawdę okrutne, a Remus, który był Prefektem, do licha ciężkiego, nigdy nie reagował.
Doktorze Freud, myślę o zmiennokształtnym Indianinie. Co doktor na to? A imię "Edward" mnie (i chyba 80 000 000 innych ludzi) kojarzy się tylko z Cullenem. Help!
Anonymous - Czw 16 Wrz, 2010 21:34
| Agn napisał/a: | | żarty Jamesa i Syriusza były naprawdę okrutne, |
chamskie i bezczelne! :wsciekla:No własnie i wątpię, żeby Severus odbierał to inaczej. Czuję, że z dziką przyjemnoscią oddałby go dementorom. | Agn napisał/a: | | Doktorze Freud, myślę o zmiennokształtnym Indianinie. |
uu uu niedobzie, niedobzie....
za późno na pomoc
|
|
|