Seriale - Supernatural
Caitriona - Sob 14 Kwi, 2007 13:46
I do tego piękna...
Deanariell - Sob 14 Kwi, 2007 14:31
Taaaa... ale czymże byłaby bez swojego kierowcy?
Admete... też się nie mogę doczekać... powtórek niestety jednak nie robię (chwilowo), bo jakoś nie mam czasu, a poza tym paradoksalnie to bardziej później boli to czekanie po takich powtórkach... Myślę, że czas na powtórki nadejdzie po zakończeniu II serii - oczekiwanie na III (jeśli będzie), to dopiero rysuje się koszmarnie... ??:
Admete - Sob 14 Kwi, 2007 14:50
No ja tez nie mam czasu na powtórki. Znalazłam polską stronę Spn
http://www.sn-fans.yoyo.pl/portal.php
Caitriona - Sob 14 Kwi, 2007 22:38
Troszki monotematyczne, ale cóż...
Admete - Sob 14 Kwi, 2007 22:43
Heeej...:-D Ktos się wkręcił Śliczne są. Mam teraz problem, który wybrać.
Caitriona - Sob 14 Kwi, 2007 22:45
Przy takich ładnych fotkach dobrze się pracuje
(chyba najbardziej mi się podoba 6 )
Admete - Sob 14 Kwi, 2007 22:47
Jak widzisz wybrałam numer 4 - oprócz przewodniego motywu spodobał mi się napis.
Caitriona - Sob 14 Kwi, 2007 22:49
Motyw przewodni fajny był w tym odcinku taki zestresowany...
Dzięki! :grin:
Admete - Sob 14 Kwi, 2007 22:50
No własnie - wrzuć swoje refleksje - który odcinek obejrzałaś? Lubisz zestresowanego Deana, lubisz? Witaj w klubie Poza tym jeszcze przed Tobą najlepsze angstowe odcinki.
Caitriona - Sob 14 Kwi, 2007 22:54
Jestem już po odcinku 'Home' i powrocie papy (może później jest z nim lepiej, ale póki co to zbytniej sympatii we mnie nie wzbudził). Cudne to było jak biednemu Deanowi ciągle się obrywało do tej wróżki
Chyba tylko 'Bugs' mi się niezbyt podobało...robaki i mało roboty dla chłopaków, a jak już to trochę naciąganej (ten dezodorant...). Ale Dean miał fantastyczne wejście w ręczniczku-turbanie
Admete - Sob 14 Kwi, 2007 23:05
Przeszłaś Bugs - to teraz juz z górki. To był wypadek przy pracy, scenarzyści pisali na kacu Nastepny odcinek - Asylum - jest moim zdaniem troszkę przerażający, a 11 uwielbiam. Tam się zacznie pewien wątek, który będzie miał olbrzymie konsekwencje później. Normalnie aż Ci zazdroszczę, że oglądasz to pierwszy raz
Deanariell - Nie 15 Kwi, 2007 20:39
| Caitriona napisał/a: | | Dean miał fantastyczne wejście w ręczniczku-turbanie |
Też to właśnie zauważyłam i w ogóle byłam propagatorką tej sceny z "Bugs"
| Admete napisał/a: | | No ja tez nie mam czasu na powtórki. Znalazłam polską stronę Spn |
O fajnie, że po polsku wydaje mi się, że robiona na wzór jednej z tych zagranicznych... Przejrzę w wolnej chwili...
Caitriona - Nie 15 Kwi, 2007 23:42
Asylum mi się bardzo podobało. Jeden z lepszych póki co odcinków.
Turban był świetny
A na tej stronce, to nawet chciałam się zalogować, ale za Chiny mi nie wychodzi... Wpisuję te wszystkie obowiązkowe rzeczy i nic... Cały czas wyskakuje jakiś bład...
Admete - Pon 16 Kwi, 2007 05:50
A Scarecrow jest taki angstowy. Sam się buntuje.
Deanariell - Wto 17 Kwi, 2007 19:52
Z drugiej serii był genialny "In my time of dying"... no i "Nightshifter" bez wątpienia był jedną z perełek - prawie dałam się nabrać, że dopadli Deana... no i ta powalająca końcówka
Admete - Wto 17 Kwi, 2007 22:21
Druga seria w całości jest bardzo dobra - przemyslana. Wiele wątków rodziny Winchesterów się zazębia, ale zostaje tez mnóstwo tajemnic.
Deanariell - Śro 18 Kwi, 2007 17:56
Taaaa... już się nie mogę doczekać kolejnych odcinków... zbliża się wielki finał sezonu... Ale najbardziej chyba czekam na ten odcinek "Jak jest, a jak mogłoby być" (w wolnym tłumaczeniu )... Czuję, że będzie bardzo bolesny we wnioskach dla Deana... i dla jego fanek
Admete - Śro 18 Kwi, 2007 17:59
też czekam na ten odcinek - papa Winchester wróci na momencik i zobaczymy jak wyglądałoby normalne życie braci, gdyby nie byli łowcami demonów. I tak pewnie sie okaże, ze nie dałoby sie uniknąć przeznaczenia. I ten w więzieniu powinien byc dobry.
Deanariell - Śro 18 Kwi, 2007 18:03
Na ten też czekam z niepokojem A z tym przeznaczeniem, to możesz mieć rację... też sobie tak pomyślałam...
Admete - Pią 20 Kwi, 2007 18:55
Już za parę chwil, za chwil parę...Dean and Sam and Hollywood Babylon
Anonymous - Pią 20 Kwi, 2007 19:09
za 2 tygodnie bede miec telewizje !!!
yes yes yes !!!!
Admete - Pią 20 Kwi, 2007 19:44
No i obejrzałyśmy - odcinek jajcarski, nawet bardziej od Tall Tales. Obśmiałysmy sie obie z Riella jak norki. Dean rulez ;-D Aine będziesz miała używanie, bo Dean znów sie obżera - te kanapki sa cudowne Scenarzyści się ładnie ponabijali z Hollywood i samych siebie. I ta końcówka - dostałyśmy ataku śmiechu, ale nie zdradzimy dlaczego. Musieli dać taki luźniejszy odcinek, bo teraz to już będzie tylko ciemniej i ciemniej aż do końca.
AAAA!!!! Jest już zwiastun ( tak, zwiastun ) kolejnego odcinka - nie moge się doczekać Folsom Prison Blues - ciekawe czy dadza piosenke Casha:
http://www.thewb.com/show...al/episodes/219
A tu kilka zdjęć, Dean będzie najwyraźniej uskuteczniał grę w pokera
http://www.thewb.com/show...al/episodes/219
I zdjęcia z 20! What Is, And What Should Never Be:
http://supernatural.tv/ga...atis/index.html
Deanariell - Sob 21 Kwi, 2007 22:12
| AineNiRigani napisał/a: | | za 2 tygodnie bede miec telewizje |
To znaczy? A do tej pory nie miałaś? :razz:
Folsom Prison Blues... Dean w pomarańczowych, więziennych ciuchach wygląda całkiem całkiem Oj... będzie się działo
Anonymous - Sob 21 Kwi, 2007 22:58
| Deanariell napisał/a: | | To znaczy? A do tej pory nie miałaś? :razz: |
Teoretycznie tak, w praktyce nie. Telewizor z telewizornią okupuje tata, ja mam jedynie telewizor z DVD, wiec ogladam tylko to co nagrane
Deanariell - Pon 23 Kwi, 2007 18:19
No to super, że będziesz bardziej niezależna pod wzgledem oglądania
|
|
|