To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Seriale - Supernatural

Caitriona - Sob 14 Kwi, 2007 13:46

I do tego piękna...
Deanariell - Sob 14 Kwi, 2007 14:31

Taaaa... ale czymże byłaby bez swojego kierowcy? ;)

Admete... też się nie mogę doczekać... powtórek niestety jednak nie robię (chwilowo), bo jakoś nie mam czasu, a poza tym paradoksalnie to bardziej później boli to czekanie po takich powtórkach... :) Myślę, że czas na powtórki nadejdzie po zakończeniu II serii - oczekiwanie na III (jeśli będzie), to dopiero rysuje się koszmarnie... :? ??:

Admete - Sob 14 Kwi, 2007 14:50

No ja tez nie mam czasu na powtórki. Znalazłam polską stronę Spn

http://www.sn-fans.yoyo.pl/portal.php

Caitriona - Sob 14 Kwi, 2007 22:38

Troszki monotematyczne, ale cóż... ;)

Admete - Sob 14 Kwi, 2007 22:43

Heeej...:-D Ktos się wkręcił :-D Śliczne są. Mam teraz problem, który wybrać.
Caitriona - Sob 14 Kwi, 2007 22:45

Przy takich ładnych fotkach dobrze się pracuje ;) :mrgreen:

(chyba najbardziej mi się podoba 6 ;) )

Admete - Sob 14 Kwi, 2007 22:47

Jak widzisz wybrałam numer 4 - oprócz przewodniego motywu ;-) spodobał mi się napis.
Caitriona - Sob 14 Kwi, 2007 22:49

Motyw przewodni fajny był w tym odcinku :mrgreen: taki zestresowany...
Dzięki! :grin:

Admete - Sob 14 Kwi, 2007 22:50

No własnie - wrzuć swoje refleksje - który odcinek obejrzałaś? Lubisz zestresowanego Deana, lubisz? Witaj w klubie :-D Poza tym jeszcze przed Tobą najlepsze angstowe odcinki.
Caitriona - Sob 14 Kwi, 2007 22:54

Jestem już po odcinku 'Home' i powrocie papy ;) (może później jest z nim lepiej, ale póki co to zbytniej sympatii we mnie nie wzbudził). Cudne to było jak biednemu Deanowi ciągle się obrywało do tej wróżki :mrgreen:
Chyba tylko 'Bugs' mi się niezbyt podobało...robaki i mało roboty dla chłopaków, a jak już to trochę naciąganej (ten dezodorant...). Ale Dean miał fantastyczne wejście w ręczniczku-turbanie :lol: :lol:

Admete - Sob 14 Kwi, 2007 23:05

Przeszłaś Bugs - to teraz juz z górki. To był wypadek przy pracy, scenarzyści pisali na kacu ;-) Nastepny odcinek - Asylum - jest moim zdaniem troszkę przerażający, a 11 uwielbiam. Tam się zacznie pewien wątek, który będzie miał olbrzymie konsekwencje później. Normalnie aż Ci zazdroszczę, że oglądasz to pierwszy raz ;-)
Deanariell - Nie 15 Kwi, 2007 20:39

Caitriona napisał/a:
Dean miał fantastyczne wejście w ręczniczku-turbanie

Też to właśnie zauważyłam i w ogóle byłam propagatorką tej sceny z "Bugs" :mrgreen:

Admete napisał/a:
No ja tez nie mam czasu na powtórki. Znalazłam polską stronę Spn

O fajnie, że po polsku :) wydaje mi się, że robiona na wzór jednej z tych zagranicznych... Przejrzę w wolnej chwili...

Caitriona - Nie 15 Kwi, 2007 23:42

Asylum mi się bardzo podobało. Jeden z lepszych póki co odcinków.

Turban był świetny :mrgreen:

A na tej stronce, to nawet chciałam się zalogować, ale za Chiny mi nie wychodzi... Wpisuję te wszystkie obowiązkowe rzeczy i nic... Cały czas wyskakuje jakiś bład...

Admete - Pon 16 Kwi, 2007 05:50

A Scarecrow jest taki angstowy. Sam się buntuje.
Deanariell - Wto 17 Kwi, 2007 19:52

Z drugiej serii był genialny "In my time of dying"... no i "Nightshifter" bez wątpienia był jedną z perełek - prawie dałam się nabrać, że dopadli Deana... no i ta powalająca końcówka :wink:
Admete - Wto 17 Kwi, 2007 22:21

Druga seria w całości jest bardzo dobra - przemyslana. Wiele wątków rodziny Winchesterów się zazębia, ale zostaje tez mnóstwo tajemnic.
Deanariell - Śro 18 Kwi, 2007 17:56

Taaaa... już się nie mogę doczekać kolejnych odcinków... zbliża się wielki finał sezonu... Ale najbardziej chyba czekam na ten odcinek "Jak jest, a jak mogłoby być" (w wolnym tłumaczeniu ;) )... Czuję, że będzie bardzo bolesny we wnioskach dla Deana... i dla jego fanek :P
Admete - Śro 18 Kwi, 2007 17:59

też czekam na ten odcinek - papa Winchester wróci na momencik i zobaczymy jak wyglądałoby normalne życie braci, gdyby nie byli łowcami demonów. I tak pewnie sie okaże, ze nie dałoby sie uniknąć przeznaczenia. I ten w więzieniu powinien byc dobry.
Deanariell - Śro 18 Kwi, 2007 18:03

Na ten też czekam z niepokojem ;) A z tym przeznaczeniem, to możesz mieć rację... też sobie tak pomyślałam...
Admete - Pią 20 Kwi, 2007 18:55

Już za parę chwil, za chwil parę...Dean and Sam and Hollywood Babylon ;-)
Anonymous - Pią 20 Kwi, 2007 19:09

za 2 tygodnie bede miec telewizje !!!
yes yes yes !!!! :banan: :banan: :banan:

Admete - Pią 20 Kwi, 2007 19:44

No i obejrzałyśmy - odcinek jajcarski, nawet bardziej od Tall Tales. Obśmiałysmy sie obie z Riella jak norki. Dean rulez ;-D Aine będziesz miała używanie, bo Dean znów sie obżera - te kanapki sa cudowne ;) Scenarzyści się ładnie ponabijali z Hollywood i samych siebie. I ta końcówka - dostałyśmy ataku śmiechu, ale nie zdradzimy dlaczego. Musieli dać taki luźniejszy odcinek, bo teraz to już będzie tylko ciemniej i ciemniej aż do końca.
AAAA!!!! Jest już zwiastun ( tak, zwiastun :D ) kolejnego odcinka - nie moge się doczekać Folsom Prison Blues - ciekawe czy dadza piosenke Casha:

http://www.thewb.com/show...al/episodes/219

A tu kilka zdjęć, Dean będzie najwyraźniej uskuteczniał grę w pokera ;-)

http://www.thewb.com/show...al/episodes/219

I zdjęcia z 20! What Is, And What Should Never Be:

http://supernatural.tv/ga...atis/index.html

Deanariell - Sob 21 Kwi, 2007 22:12

AineNiRigani napisał/a:
za 2 tygodnie bede miec telewizje

To znaczy? A do tej pory nie miałaś? :razz:

Folsom Prison Blues... Dean w pomarańczowych, więziennych ciuchach wygląda całkiem całkiem ;) Oj... będzie się działo :)

Anonymous - Sob 21 Kwi, 2007 22:58

Deanariell napisał/a:
To znaczy? A do tej pory nie miałaś? :razz:

Teoretycznie tak, w praktyce nie. Telewizor z telewizornią okupuje tata, ja mam jedynie telewizor z DVD, wiec ogladam tylko to co nagrane :D

Deanariell - Pon 23 Kwi, 2007 18:19

No to super, że będziesz bardziej niezależna pod wzgledem oglądania ;)