Seriale - The Good Wife
Admete - Pią 14 Maj, 2010 21:29
A ja Cary'ego na swój sposób lubię. Teraz się będzie na Alicji odgrywał. Widziałam zwiastun z następnego odcinka. Przejdzie do wrogiego obozu. Szkoda trochę...
aneby - Pią 14 Maj, 2010 22:04
W sumie, to niegłupi pomysł, że Cary będzie pracował dla wroga. Dzięki temu nie zniknie z serialu, a sytuacja będzie bardziej napięta.
Admete - Pią 14 Maj, 2010 22:05
No niegłupi, ale ja go lubię, a teraz będę pewnie musiała znielubić...
Anonymous - Sob 15 Maj, 2010 10:30
Cary ma świetne zadatki na czarną postać, może wygląd ma niby niewinny, ale ja czuję złą aurę wokół niego...
A i wiecie co.... bez sensu, nawet jeśli teraz Alicia nie wyleciała z pracy to jeśli wesprze Petera w walce o stanowisko i jemu się uda, to i tak będzie musiała odejść przecież...
aneby - Sob 15 Maj, 2010 10:36
A ja myślę, że podczas kampanii będą się zdarzały różne "brudne" chwyty, których Alicja nie będzie w stanie zaakceptować i odejdzie od Petera.
Anonymous - Sob 15 Maj, 2010 10:37
oby!! Do Willa. Chociaż nie to by było za proste... ale nic nie poradzę, że ja życzę Willowi mucio, mucio szczęścios
milenaj - Śro 19 Maj, 2010 09:35
Oglądam najnowszy odcinek i pozwolę sobie na kilka zachwytów:
Uwielbiam Kalindę!!!
I Eli Gold też jest świetny!!!
Wraca stary klient z jeszcze bardziej porąbaną sprawą!!!
Ja nie wytrzymam bez tego serialu, a za tydzień ostatni odcinek...
Uzależniłam się
Admete - Śro 19 Maj, 2010 13:57
A ja na razie nie oglądam - obejrze sobie trzy ostatnie odcinki pod rząd
Caitriona - Śro 19 Maj, 2010 15:45
Ooo. Carry jednak odpadł. Na początku chciałam żeby oboje z Alicją zostali, ale tak możebyć jeszcze w sumie ciekawiej: jeśli np spotkają się na sali sądowej
milenaj - Śro 19 Maj, 2010 16:54
Zwiastun ostatniego odcinka
http://www.popcorner.pl/p...informacje.html
aneby - Czw 20 Maj, 2010 00:25
Mam wrażenie, ze Peter i jego matka chcą z powrotem widzieć Alicję w roli "żony swojego męża" i jej się to (sądząc po minie) bardzo nie spodobało. Jednocześnie zdaje sobie sprawę, ze dzięki koneksjom Petera może skorzystać jej firma ... Ciekawe czy i na ile da stłamsić swoją niezależność
Kalinda, jak zwykle, świetna
trifle - Czw 20 Maj, 2010 00:28
Hmm.. jeszcze nie oglądałam. Ale "żona swojego męża" brzmi bardzo bardzo źle. Mam nadzieję, że Alicia się nie da
Anonymous - Sob 22 Maj, 2010 12:31
Brzmi źle a wygląda jeszcze gorzej, jak ona na nnią skinął ręką.... Skandal!! I jeszcze indoktrynacja od Jackie....
Fajna jest ta nowa adwokat....
I już przez chwilę myślałam, że Alicia posłucha Kalindy i zadzwoni do Willa.
A Cary podły był, to on robił wszystko, zeby go nie wylali, namawiał innych a jak Alicia zaczęła walczyć... to jest hipokryzja
trifle - Sob 22 Maj, 2010 14:34
Tak właściwie to ja się zastanawiam, czemu Alicia została z Peterem. On mówi, że ją kocha, ale co to niby znaczy? Że i tak będzie miał panienki na boku? Mam szczerą nadzieję, że Alicia nie zostanie "żoną przy boku" po raz kolejny. Jak na tym zwiastunie - mam nadzieję, że nie wyjdzie do niego...
Nie mogę sobie też wyobrazić, że Alicia rzuca Petera i odchodzi z Willem. Bo co z dziećmi? Z jej pracą, pozycją? Impas.
trifle - Śro 26 Maj, 2010 20:43
Ależ koniec sezonu no! Ale Kasiek umrze z miłości do Willa
Admete - Śro 26 Maj, 2010 21:50
To faktycznie Kasiek będzie jeszcze bardziej zakochana Ja teraz pomału obejrzę te kilka zaległych odcinków. Na razie dokończyłam oglądanie NCIS i NCIS Los Angeles
aneby - Czw 27 Maj, 2010 00:14
Zażalam Jak można w ten sposób kończyć sezon ... To jest czysty sadyzm
Anonymous - Czw 27 Maj, 2010 08:36
O kurczę wiecie, że mnie dobijacie. Nie czytam spojlerów.... jutro oglądnę....
idę usychać
Anonymous - Sob 29 Maj, 2010 09:16
Will jest cudowny. Po prostu A hiszpańskie akcent był uroczy. Natomiast Peter i Jackie mnie wkurzają bo traktują Alicię bardzo instrumentalnie, co jest niedopuszczalne.
Nie mogę za bardzo zebrać myśli bo Will mi się w głwoie kołacze.
A i szczytem sadyzmu jest takie zakończenie
BeeMeR - Wto 08 Cze, 2010 14:40
Ja się dość długo się broniłam przed tym serialem, bo nie przepadam za serialami prawniczymi, ale atakowana z różnych stron poddałam się, zobaczyłam i uznałam za świetny.
Jego atutami jest m.in., acz głównie fantastyczne wykreowanie postaci (w tym bardzo dobre dialogi) i świetne aktorstwo. Do tego niebanalne przypadki prawne i moi ulubieńcy - tj. absolutnie cudni sędziowie
Tytułowa "dobra" żona "złego" męża i jej rodzina
i świat pracy jednego i drugiego, w którym prym wiodą współwłaściciele firmy Stern-Lockhart-Gardner:
Will G. o cudownie zgniłym uśmiechu , który potrafi też przeistoczyć się w miłego człeka, jeśli chce, Diane o jaszczurczej twarzy i dziwacznych (według niej samej) upodobaniach do kowbojów oraz jeszcze bardziej ekscentryczny "ten trzeci". Wah, wah, co za dobrane trio
Inni pracownicy, przeciwnicy, klienci oraz znajomi
Szalenie podobają mi się w/w sędziowie, śliczna i ostra jak brzytwa Kalinda, uroczy Cary oraz Eli Gold i jego "ciepła i wyrozumiała twarz"
Pięknie sportretowane też relacje między bohaterami oraz ich słabości.
I na koniec kilka okoliczności nie przyrody, a architektury
Trzykrotka - Śro 09 Cze, 2010 09:08
Ale zakończyli sezon wybuchem wulkanu . Sadyści.
BeeMeR - Śro 09 Cze, 2010 10:21
Jest na co czekać
Choć wiem, że tak jest bardziej dramatycznie, zastanawiam się czemu w serialach nie używają opcji "oddzwonię za 5min" tylko od razu dramatyzują, że "bad timing"
Admete - Sob 19 Cze, 2010 22:33
Oglądam końcowe odcinki - mam wrażenie, że Alicja coraz bardziej zaprzedaje duszę diabłu i jest realne niebezpieczeństwo, że skończy jak jej własny mąż w strefie, w której wszystko jest nieco przybrudzone. Chyba przestaje ją lubic. Na miejscu Cary'ego tez bym jej chciała dokopać Ogólnie jednak ma kobieta ciężkie życie, więc na razie jej wybaczę Mamusia Petera to wcielone zło, a Eli Gold jest wart każdych pieniędzy
aneby - Śro 14 Lip, 2010 23:18
http://film.interia.pl/te...serialu,1506099
Nie mogę się doczekać
Admete - Śro 14 Lip, 2010 23:37
Żeby tylko nie przesadfzili z tymi nowościami...
|
|
|