To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Filmy - Powiew Orientu

Admete - Czw 30 Gru, 2010 18:12

Pożyczone z szarukowego forum ;) Koffee with Karan - Priyanka i Shahid:

http://pinkvilla.com/ente...an-full-episode

Boshe jak ta Priyanka wygląda...Jakbym była facetem, to bym się w niej zakochała ;) W Shahidzie mogę się za to kochac bez przeszkód ;)

Trzykrotka - Czw 30 Gru, 2010 19:56

Hi hi - a ja wczoraj obejrzałam odcinek z reżyserami; Imtiaz Ali mówił, że Kareena w JWM szykowała się do ujęcia w 2 minuty, za to Shahid.... po prostu wchodził do garderoby i tyle go widzieli :wink:
Bardzo fajny jest 3 sezon KWK. Podobno odcinek z Kareeną i Saifem jest fajny.

Admete - Czw 30 Gru, 2010 20:33

Jak sprawdzałam linka z Saifem, to juz nie działał. Muszę sobie obejrzeć ten z Imtiazem...Czy on coś kręci? Bo ja bym obejrzała...
Trzykrotka - Pią 31 Gru, 2010 00:03

Kręci Rockstar z Ranbirem i nową dziewczyną.
Admete - Pią 31 Gru, 2010 09:32

Ciekawa jestem, jaki ten film będzie. Ranbir jest taki se, ale może Imtiaz coś więcej z niego wykrzesze ;)
Trzykrotka - Pią 31 Gru, 2010 10:11

Oj tak, zgadzam się na 200%. Wiesz, że jego właśnie wybrali najseksowniejszym Azjatą? :roll: Rnabira, nie Imtiaza. A Imtiaz wygląda tak

Oglądam trailery do filmu z Rani i Vidyą Balan, No One Killed Jessica. Jak dla mnie - rewelacjia. Co za muzyka!
Dilli Dilli
http://www.youtube.com/watch?v=u4NKZqnKh5o

Aali Re Saali Re
http://www.youtube.com/wa...feature=channel

Admete - Pią 31 Gru, 2010 10:24

Faktycznie świetna muzyka i chętnie zoabcze Rani w czymś innym niż romans czy melodramat :)

Ranbir najseksowniejszy? Świat sie kończy...Imtiazowi bozia nie poskąpiła włosów ;)

Trzykrotka - Pon 03 Sty, 2011 12:47

Na dobry początek bollywoodzkiego roku: Koffee with Karan z Shahruhiem jako jedynym gościem

http://www.pinkvilla.com/...an-full-episode

Admete - Pon 03 Sty, 2011 16:13

Obejrze na pewno :) Tylko oddech złapię po dzisiejszym dniu.

EDIT:

Mądra, ciekawa rozmowa :)

A plakat Ra.One :thud: :thud: :thud:

Trzykrotka - Pon 03 Sty, 2011 19:13

Elektryczny! :mrgreen:
Admete - Pon 03 Sty, 2011 19:34

Elektryczny i błękitny. Żaba mi go nie pozwala wkleić. Chyba za mocny ;)
Calipso - Pon 03 Sty, 2011 20:15

Na Nowy Rok obejrzałam komedię Daddy Cool, jeżu jaki głupi film :rotfl: :zalamka: Scenariusz, miny, niedorzeczne sytuacje, to wszystko spowodowało ból przepony :rotfl: :rotfl:

Ładne zdjęcia Hrithika :-D http://plixi.com/p/67682274?ref=nf

Trzykrotka - Pon 03 Sty, 2011 20:33

Calipso napisał/a:

Ładne zdjęcia Hrithika :-D http://plixi.com/p/67682274?ref=nf

O, jakie piękne! Ślicznych ma synków, rośnie kolejne ładne pokolenie w Bollywood.
Daddy Cool, mówisz - bedę uważać :kwiatek: Kiedyś byłam w stanie obejrzeć każdy głupi film, ale tolerancja mi zmalała.

Tu jest G.One, superheros z Ra.One - wprost z twittera Shahrukha

(ani śladu majtek na spodniach! :banan_czerwony: )

Calipso - Pon 03 Sty, 2011 20:39

Trzykrotka napisał/a:
Daddy Cool, mówisz - bedę uważać

W ramach odmóżdzenia można obejrzeć, ale zamiana zwłok w trumnie, dzwoniący telefon w tejże, potem trup z niej wypadajacy, by pod koniec filmu schować do niej drugiego zbędnego trupa :zalamka: I to wszystko przy piosence przewodniej Daddy Cool :roll: :rotfl: Do tego głupie dialogi i kilkanaście głupszych sytuacji i wielogodzinna głupawka gotowa :wink:
Trzykrotka napisał/a:
ani śladu majtek na spodniach!

Ano widzę że nie widzę :excited:

Admete - Pon 03 Sty, 2011 21:23

Za to jakie ładne spodnie ;)
Trzykrotka - Czw 06 Sty, 2011 21:22

Lektura w sam raz na weekend - Making of OSO - rozdział 3 :kwiatek:
http://shahrukhkhan.pl/filmy_oso3.htm

Admete - Czw 06 Sty, 2011 21:57

Dzięki Trzykrotko :)
Calipso - Czw 06 Sty, 2011 22:20

Zapisałam w zakładkach i w wolnej chwili poczytam :kwiatek:
Trzykrotka - Pią 07 Sty, 2011 10:35

Ten nowy rozdział jest taki sobie, ale następny będzie fajny. Robię jeszcze przypisy (fragmenty o efektach specjalnych wywołują ból głowy) i muszę wysłać kawałki w hindi do tlumaczenia - ale będzie fajny. A kolejny - pełen anegdot.

Z początakiem roku zaczyna się wręczanie nagród. Wczoraj rozdawali Star Screen Awards i znowu, jak w zeszłym roku, galę prowadzili Shahrukh z Shahidem :excited: Pamiętacie, jak dawali czadu w zeszłym roku? Transmisja pod koniec stycznia.

Admete - Pią 07 Sty, 2011 11:10

To trzeba będzie znów obejrzeć :) Fajnie razem wypadają. ja bym ich widziała w jakims filmie o starszym i młodszym bracie :) Poważnym.
Trzykrotka - Pią 07 Sty, 2011 16:58

Ja też :wink: . Jeszcze masa fajnych historii jest do opowiedzenia :serduszkate:
Właśnie obejrzałyśmy z koleżanką I Hate... O dziwo, to jest naprawdę film wielokrotny. Widzi się jego niedoróbki, ale ogląda po raz kolejny z przyjemnością. Ci młodzi razem tak ładnie wypadają...
Swoją drogą: Imran i Ranbir poproszeni o ustawienia aktorek - ich rówieśniczek - na skali seksowności, zgodnie przyznali Sonam ostatnie miejsce...

Trzykrotka - Czw 13 Sty, 2011 17:12

Obejrzałam wczoraj (Admete :przytul: :kwiatek: ) dwa odcinki serialu In Treatment, w których pokazuje sie Irrfan Khan. Nie wiem, czy był to dobry pomysł o tyle, że nie jest mi ostatnio za wesoło, a odkrywana krok za krokiem historia mężczyzny przesadzonego w drugiej połowie życia z właściwej mu bengalskiej gleby w nowojorską rzeczywistość, jest bardzo bolesna. Nawet sobie wczoraj popłakałam.
Ale nieważne; Irrfan Khan jest wart wszystkiego. Formuła serialu łatwa nie jest: zarówno Stephen Rhea, jak Irrfan, siedzą po prostu naprzeciwko siebie, jak to psychoanalityk z pacjentem. Nie mają do pomocy ruchu, ekspresji, krajobrazu, zmian kostiumu itd. A jednak głosem, drobną zmianą wyrazu twarzy, ruchem oczu, wywołują emocje i nieliche napięcie. Zwłaszcza Irrfan działa cuda. Jest wspaniały, z tym swoim pięknym głosem, wyrazistymi oczami i twarzą, która może wyrażać zimne okrucieństwo, a może być dobrą i naiwną twarzą Billu golibrody.
Piękne. bardzo mi się te odcinki podobają

Admete - Czw 13 Sty, 2011 17:16

Gabriel Byrne ;) Ciesze się, że ci się Irrfan spodobał. Zresztą nie watpiłam, ze tak się stanie.
BeeMeR - Czw 13 Sty, 2011 18:04

Aashayein
Ciekawy pomysł, dobre aktorstwo, Jaś śliczny, szkoda, że film jest przekombinowany - i to nie chodzi mi o wizje Indiany Johnsa, ale o durnowatą końcówkę :zalamka:
Niby bollywoodzkie śpiewanie, ale oboje uznaliśmy ją za najdurniejsze zakończenie filmu, jakie widzieliśmy w ostatnim czasie - szkoda zmarnowanego potencjału - ten film zasługiwał na lepsze wykończenie.

Obejrzałam też KWK z Amitabhem i Shwetą
Z cyklu: ploteczki: ona miała ładną suknię, w pięknym kolorze, ale zupełnie niedobraną do siedzenia na kanapie, bo coś okropnego robiło się z biustem :roll:

Za to Amitabh uroczy, zwłaszcza w szybkiej rundzie pytań :serce:

Natomiast faktycznie najbardziej kwikogenny odcinek to póki co KWK z Priyanką i Shahidem :lol:
Para- chłopak-dziewczyna, - przyjaźń i kanapa odmieniane przez wszystkie przypadki i znaczenia - cudo :rotfl:
Plus rumieniąca się na dźwięk Shahrukhowego imienia Priyanka, Shahid miętolący poduszkę (jak zwykle :P ) i Karan, który wywołuje u mnie banana nieraz samym sposobem siedzenia i minami :rotfl:

KwK z Kareeną i Saifem
też jest uroczy - oboje widocznie promienieją :)
Podoba mi się też to, że Saif ma własne zdanie, niekoniecznie zgodne z tym, co podpowiada mu Kareena :P
Z kolei piękny komplement jej powiedział i słodko to zrobił, że widział to, czego nikt normalnie nie widzi, włosy spięte w kucyk, rozciągniętą piżamę w paski, a i tak zawsze wygląda wspaniale.

KwK z reżyserami też ciekawe :)

KwK z Sonam i Deepiką
- rozchichotany i uroczy. Plotkowały, owszem, nie tylko o Ranbirze, a reakcja tatusia wydaje mi się niewspółmierna, zwłaszcza, że obie deklarowały ogrom sympatii dla synka. Plus obie uznały go za nie-seksownego :P Takie jest też moje zdanie :P , a Sonam rozumiem też o tyle, że jeśli zna go od dzieciństwa, trudno myśleć o kimś w takiej kategorii - ale Deepika, jeśli z nim była - podejrzane ;)

KWK z Aish i Abhim
- miły, ale głównie pleple o byłym ślubie - a to już przecież było trochę temu - a prawie nic o ostatnich filmach - szkoda. Gwiazdy ewidentnie dobrze się bawią, może nawet lepiej niż widzowie :P
Oczywiście przy pytaniach Aish nabiera wody w usta i nie powie niczego ciekawego - chociaż rozumiem, że trudno jej wybrać między np. dwoma świetnymi reżyserami, zwłaszcza gdy obaj chcę z nią pracować ;)
Aish wygląda świetnie, Abhi nawet jeszcze lepiej.

Aish - cóż chichot i dyplomacja + "my jesteśmy Bachchanami" "my name is not Khan" itp. ;) Ale przynajmniej wyglądała ślicznie - i miała coś małego czarnego na sobie, a nie ciotkowe zasłony :P

KWK z Sunilem Duttem i Anilem Kapoorem - miłe pleple, jedno co mi się spodobało, to parafraza pewnego przekleństwa na "son of an actor" :twisted: Kangana tam niepotrzebna :P

Calipso - Czw 13 Sty, 2011 23:08

Trzykrotka napisał/a:
Obejrzałam wczoraj dwa odcinki serialu In Treatment, w których pokazuje sie Irrfan Khan.

Bardzo stron w internecie podaje że Sahabzade Irrfan Ali Khan, bardziej znany jako Irrfan Khan jest indyjskim aktorem. Co nie jest prawdą bo jest bengalczykiem i w jego rodowitym kraju jest uwielbiany.