Seriale - Seriale kryminalne i sensacyjne
Caitriona - Pon 11 Cze, 2012 21:52
O, kurczaki! Nieźle!! Okolice Five Pionts. Będę oglądać
Anonymous - Wto 12 Cze, 2012 02:38
dalam szanse Castle'owi i nie zaluje. W teorii bohater jest absolutnie w moim typie, ale w praktyce ciagle cos zgrzyta. Natomiast olalam bezsensownosc zalozenia i oglada sie calkiem przyjemnie. No i fakt - co jakis czas solidnie sie smieje (moj ulubiony odcinek to chyba ten z klatwa i Castlem lezacym w windzie, ale moment w ktorym w ramach obrony przed bandziorem wlacza wycieraczki tez jest boski )
Tyle, ze ogladam jakos tak bezsensownie - I seria, czesc II, poczatek III, IV, koniec II, koniec III.
Admete - Wto 12 Cze, 2012 07:42
Castle to przede wszystkim serial komediowy i tak nalezy do niego podchodzić
Aragonte - Wto 12 Cze, 2012 07:45
I nie winić bohatera za bezsensowność własnego oglądania
Czemu nie oglądasz po kolei, Aine?
Agn - Wto 12 Cze, 2012 07:53
| Admete napisał/a: | | Agn powinno się spodobać. |
Skąd wiedziałaś???
Łaaaaaa, kiedy ten sierpień?! Będzie na co czekać.
PS Wyczaiłam, że w serialu będzie grał Kyle Schmid (grał Henry'ego w Więzach krwi).
Caitriona - Wto 12 Cze, 2012 13:56
| Agn napisał/a: | | Wyczaiłam, że w serialu będzie grał Kyle Schmid (grał Henry'ego w Więzach krwi). |
Ooo, fajnie
Anonymous - Śro 13 Cze, 2012 01:48
| Aragonte napisał/a: | I nie winić bohatera za bezsensowność własnego oglądania
Czemu nie oglądasz po kolei, Aine? |
bohatera winilam najpierw, kiedy ogladalam jeszcze po kolei.
Jakos tak wyszlo. Ogladam obecnie wylacznie przez pendrive'a, ktory mial okreslona pojemnosc, zatem dokupilam wiekszego. Kolejnosc sciagania jest uzalezniona glownie od kolejnosci cocojumbo.
Teraz mam juz calosc i cos czuje, ze zaczne od nowa - porzadnie, jak Eru przykazal...
Grimm tez mi lezy - to jednak inna konwencja niz Spn (chociaz ten Grimm ciagle taki zbyt grzeczny i z przedzialkiem i z grzywka...) To ja sie zabieram na powaznie za Once upon the time. Bo skoro juz tyle razy zdolalyscie mnie przekonac tym bardziej wroce do serialu, w ktorym mam olbrzymie zaufanie do aktora i jego wyboru roli...
Agn - Śro 13 Cze, 2012 20:17
| Cytat: | Ooo, fajnie |
I Franka Potente też się zaplątała (jeśli ktoś kojarzy Biegnij, Lola, biegnij).
Admete - Śro 13 Cze, 2012 21:43
I Tożsamość Bourne'a A ja obejrzałam dwa odcinki Mostu nad Sundem i z czystym sercem polecam. Produkcja szwedzko-duńska. Seryjny zabójca z misją. Dobrze zrobiony i zagrany. Taki bardzo skandynawski
Anonymous - Śro 13 Cze, 2012 22:55
Most na Sundum jest swietny - szalenie mi sie podoba: oszczednie zagrany (tak jak lubie), dobrze napisany, trzyma w napieciu.
Admete - Czw 14 Cze, 2012 07:28
Ma dziwaczną bohaterkę.
Anonymous - Czw 14 Cze, 2012 12:58
ale to akurat nie jest wada
Admete - Czw 14 Cze, 2012 20:04
Jasne, że nie. Powiedziałabym nawet, że wprowadza element komediowy.
Akaterine - Sob 23 Cze, 2012 12:13
Zaczęłam oglądać Midsomer Murders (właściwie to kontynuuję oglądanie, bo zaczęłam już kilka lat temu, ale obejrzałam tylko 2 sezony). To niesamowite, jak odprężający może być serial, w którym cały czas się mordują .
Skończyłam też 6 sezon Dextera, nadal wciągający, ale sam Dexter zaczyna mnie już wkurzać, mogłoby się wydawać, że po tym, co się wydarzyło w 4 sezonie trochę zmądrzeje i nie będzie się pakował w podobną sytuację.
No i skończył się The Killing, nie wszystko w 2 sezonie mi się podobało, ale zakończenie było świetne.
Admete - Sob 23 Cze, 2012 12:40
The Killing mam w planach. Obejrzałam do końca Most nad Sundem i polecam.
Aragonte - Sob 23 Cze, 2012 14:04
| Akaterine napisał/a: | Zaczęłam oglądać Midsomer Murders (właściwie to kontynuuję oglądanie, bo zaczęłam już kilka lat temu, ale obejrzałam tylko 2 sezony). To niesamowite, jak odprężający może być serial, w którym cały czas się mordują . |
Prawda?
Od dawna to powtarzam
Anonymous - Sob 23 Cze, 2012 21:22
Ja tez polecam Most... Mindsomers ogladam odkad jestem w Anglii i tez uwazam, ze szalenie odpreza
Caitriona - Czw 16 Sie, 2012 21:09
Ktoś ogląda może ten serial na ale kino?: Sprawy Jacka Taylora http://www.alekino.pl/pro...a-taylora_38883
Admete - Czw 16 Sie, 2012 21:14
Chętnie bym obejrzała, ale nie mam żadnej dodatkowej tv.
Jotka - Sob 18 Sie, 2012 16:48
Można na iiTV.info
Wciągający, choć w każdym odcinku Jack dotaje niezłe baty
Admete - Śro 29 Sie, 2012 15:23
Krótki film na temat "Coppera":
http://www.spoilertv.com/...ry-of-nypd.html
Tam jest sporo takich filmików o tym, jak serial powstawał;
http://www.spoilertv.com/...ry-of-nypd.html
praedzio - Śro 29 Sie, 2012 18:03
Pytanie za 100 punktów: kto gra Norberta Morehouse'a, ojca Roberta? Znajoma gęba znów mnie męczy.
Admete - Śro 29 Sie, 2012 18:07
Nie mam pojęcia, nie jest wymieniony na liście obsady na IMDb. Może cos na oficjalnej stronie znajdziesz.
http://www.bbcamerica.com/copper/
praedzio - Śro 29 Sie, 2012 18:27
No, właśnie próbuję i ni ma.
Może ktoś po buźce rozpozna:
Agn - Śro 29 Sie, 2012 20:03
Jestem!
Tu ponoć trwa jakaś większa dysputa odnośnie Coppera? Serial mnie chwycił od razu za ja... eeeee, za serce oczywiście.
|
|
|